-
Κλασσική περίπτωση μικτού γάμου, κάποιος από τους δύο υποχωρεί. Εδώ έχει σχετικό ψωμί :
Παράλληλα, είμαστε η μόνη χώρα χωρίς επίσημο θρησκευτικό λειτουργό. Δεν μπορεί να αφήνουμε τη διδασκαλία του Ισλάμ στον οποιονδήποτε ξέρει λίγα θρησκευτικά παραπάνω. Πρέπει να διοριστεί ένας ιμάμης. Νομίζω σε αυτό το κομμάτι, είμαστε πίσω. Και αν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε ισοπολιτεία και σεβασμό στην ανεξιθρησκία, πρέπει να το κοιτάξουμε και αυτό».
Άλλο θέλει να πει ή χάθηκε στη μετάφραση ο ρεπόρτερ-ερευνητής. Έχουμε ιμάμηδες, κάμποσους κιόλας. Αλλά θέλει τέμενος(η) και αλλού εκτός από τη Θράκη, και διορισμένους δυ για μουσουλμανοπαπάδες.
Και το Ελλαδιστάν ακόμη να καταλάβει ότι είτε πρέπει να διαχωρίσει την Εκκλησία από το κράτος, ή να κάνει αυτό που λέει άμα θέλει να λέει ότι υποστηρίζει την ισοπολιτεία και την ανεξιθρησκεία. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πριν λίγο καιρό (3), ήρθε στο Άγιον Όρος ένας μάγος και έφραξε με πασσαλάκια και δίχτυα όλο τον δρόμο, εκεί σε μια περιοχή κοντά στο Καλύβι. Αν περνούσε από 'κει μέσα ένας ανεξομολόγητος, θα πάθαινε κακό. Δεν θα ήξερε από που του ήρθε. Μόλις τα είδα, κάνω τον σταυρό μου και περνώ από μέσα, το διέλυσα. Μετά ο μάγος ήρθε στο Καλύβι, μου είπε όλα τα σχέδιά του και έκαψε τα βιβλία του.
http://hristospanagia3.blogspot.de/2010 ... _9475.html
Ριξε τώρα και τον Γιωργάκη καρατέκα να γουστάρουμε
-
Who is Γιωργάκης Καρατέκας;
-
Γκουγκλαρε Γιωργάκης καρατε παΐσιος. Δε θα χάσεις
-
-
Στη Βόρεια Κορέα επιτρέπονται θρησκείες?
-
Ο χρήστης hondkyr έγραψε:
Στη Βόρεια Κορέα επιτρέπονται θρησκείες?http://en.wikipedia.org/wiki/Freedom_of ... orth_Korea
-
Αν έπρεπε να επιλέξετε πού θα περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας, σε κράτος τύπου Β. Κορέας ή θεοκρατικού τύπου Ιράν, Αφγανιστάν κλπ., τι θα επιλέγατε?
-
Αν έπρεπε να επιλέξετε πού θα περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας, σε κράτος τύπου Β. Κορέας ή θεοκρατικού τύπου Ιράν, Αφγανιστάν κλπ., τι θα επιλέγατε?Μόνο τα δύο άκρα υπάρχουν;
-
Αν έπρεπε να επιλέξετε πού θα περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας, σε κράτος τύπου Β. Κορέας ή θεοκρατικού τύπου Ιράν, Αφγανιστάν κλπ., τι θα επιλέγατε?ΛΟΛ.
Sent from Corsair's brick
-
Στην Ελβετία.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν έπρεπε να επιλέξετε πού θα περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας, σε κράτος τύπου Β. Κορέας ή θεοκρατικού τύπου Ιράν, Αφγανιστάν κλπ., τι θα επιλέγατε?
Μόνο τα δύο άκρα υπάρχουν;
Η απαντηση με ερωτηση,ειναι ενας ευκολος τροπος να αποφυγεις την απαντηση.
Εγω θα επελεγα ιραν . -
Θα παρακαλούσα να μην χαλάμε το θέμα. Ο τίτλος νομίζω είναι αρκετά σαφής. Για πολιτική έχουμε πολλά νήματα.
-
Εγώ θα επέλεγα θηλιά.
-
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Μόνο τα δύο άκρα υπάρχουν;
Η απαντηση με ερωτηση,ειναι ενας ευκολος τροπος να αποφυγεις την απαντηση.
Εγω θα επελεγα ιραν .Ρώτησα και δεν απάντησα σε κάτι,έπρεπε να απαντήσω;Επρεπε να σε ρωτήσω τι θα απαντήσω;
Ιράν ε;Παρέα με τον Πατρινό;
-
-
Ένα φιλί, στο μάγουλο για την ακρίβεια, ήταν αρκετό για να προκληθεί σάλος στο Ιράν, την πατρίδα, δηλαδή, της Ιρανής ηθοποιού Λεϊλά Χαταμί.
Η Χαταμί φίλησε αυθόρμητα τον πρόεδρο του Φεστιβάλ των Καννών, Ζιλ Γιακόμπ, λίγο πριν την έναρξη του 67ου Φεστιβάλ, με το φακό να απαθανατίζει τον ασπασμό.
Τα ΜΜΕ της χώρας υπενθύμισαν ότι, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο, μία Ιρανή απαγορεύεται να έχει φυσική επαφή με άντρα που είναι άγνωστος στην οικογένειά της.
Ομάδα φοιτητών που συνδέονται με τους Φρουρούς της Επανάστασης ζήτησε τώρα να μαστιγωθεί δημοσίως η ιρανή ηθοποιός, πρωταγωνίστρια της ταινίας 'Ένας Χωρισμός', για το επίμαχο φιλί στο μάγουλο.
Οι φοιτητές της ομάδας Hizbullah κατέθεσαν μήνυση κατά της ηθοποιού, ζητώντας να μαστιγωθεί επειδή φίλησε έναν άγνωστο άνδρα.
Το τυπικό φιλί που αντάλλαξε με τον Ζιλ Ζακόμπ προκάλεσε οργή στο Ιράν και την καταδίκη από το υπουργείο Πολιτισμού για την 'αναξιοπρεπή συμπεριφορά' της Χαταμί.
'Οι Ιρανές που συμμετέχουν σε διεθνείς εκδηλώσεις δεν θα πρέπει να προβάλουν μία άσχημη εικόνα των γυναικών του Ιράν προς τα έξω' αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού του Ιράν.
Μένει να δούμε αν τελικά θα εφαρμοστεί ο ισλαμικός νόμος.http://m.news247.gr/article/2803837/lei ... -iran.html
-
Ζωα...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ζωα...Sent from my MT27i using Tapatalk 2
Τα ζώα δεν έχουν τέτοιες αντιλήψεις και δεν εφαρμόζουν τέτοιες τιμωριες.. ............οι υπανθρωποι ίσως
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ζωα......προσοχή... αυτό ακούγεται κάπως ...'ρατσιστικό'...
Θρησκείες και παραλογισμός