Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Το Tiguan 1.6 tdi 115ps παντως κανει 28.300 αν το Tucson 141ps ειναι στην ίδια τιμη πάνω κατω θα προτιμούσα το δεύτερο.
(Σε χώρα διαφορετική της Ελλάδας παντως το διλιτρο vw των 190 ίππων θα ηταν η καλύτερη επιλογη)Ακόμα και στα ίδια λεφτά παίρνεις περισσότερα άλογα και αυτόματο καθώς και περισσότερη εγγύηση με το Hyundai
Βάζει δύσκολα η HyundaiΣτα ιδια λεφτα παιρνεις λιγοτερο εξοπλισμο,επιδοσεις αλλων αυτοκινητων με 110 αλογα συν αυξημενη καταναλωση. Με ιδιο εξοπλισμο πας στα 30.250
Λοιπόν κοίταξα τιμοκαταλόγους στη γειτονική Ιταλία.
Το Tucson 141ps βγαίνει μόνο στην 3ή πλούσια έκδοση και μόνο με αυτόματο κιβώτιο στην τιμη 30.750
Το Tiguan 1.6 στην αντίστοιχη έκδοση με πάνω κατω τον ίδιο εξοπλισμό πλην αυτομάτου κιβωτίου κανει 29.850.
Εγώ θα πήγαινα προς Tucson πλευρά αν και θα προτιμούσα φθηνότερη τιμη με μηχανικό και κάποια δευτερεύουσας σημασίας έξτρα εκτός.Οταν ερθει με το καλο να το παρεις φιλε μου. Θα μπορουσες να παρεις και το κασκαι con με ιδιες επιδοσεις φουλ εξοπλισμο εκτος αυτοματο κιβωτιο και να γλυτωσεις 5.000.
Εννοειται καλυτερη μεταπωληση το νισσαν ενω αμα θελεις χτυπας και το κασκαι με τα 130 αλογα
Οι σκέψεις μου ειναι θεωρητικής φύσης. Ουτε ψάχνω να αγορασω αυτοκινητο ουτε θα έδινα 30+ χιλιαρικα αν εψαχνα