-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Το Tucson είναι 2 επίπεδα πάνω από το tiguan σε ποιότητα κατασκευής. -
Μη σου πω και τρια επιπεδα
Το χει δει και απο κοντα αυτος στανταρ,τοσα κυκλοφορουν -
27000 1.7 diesel και εξοπλισμό πληρέστατο. 115 άλογα, 28,5 ροπή.Sorry...είχα στο μυαλό μου το βενζίνης με τα πολλά άλογα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το χει δει και απο κοντα αυτος στανταρ,τοσα κυκλοφορουνΤο έχω δει και το έχω οδηγήσει επίσης. Όταν θα κυκλοφορήσει, τα λέμε.
-
**Εξαιρετικο **
Κινητηρες 1.7 CRDi 116PS ,1.7 CRDi 141PS ,2.0 CRDi 136PS ,2.0 CRDi 185PS 2wd και 4wd
-
Ο 1.7 141ps ποτε θα αρχίσει να πωλείται;
-
Το έχω δει στο εξωτερικό. Το αμάξι φυσάει. ...
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οταν ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακο.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ο 1.7 141ps ποτε θα αρχίσει να πωλείται;7ταχυτο αυτόματο
-
Οταν ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακο.
Αυτο ακριβως για Ελλαδα,το αυτοκινητο πωλειται κανονικα σε αλλα ευρωπαικα κρατη πχ στην αγγλια ξεκιναει απο 20500(λιρες) το 1.7 CRDi 116PS Diesel Blue Drive 2WD Manual και φτανει τα 32500 το 2.0 CRDi 185PS Diesel 4WD Automatic
-
34 ροπή έχει το 1.7 diesel με τα 141 άλογα. Αν ρίξουν λεφτά και έρθουν πολλά αυτοκίνητα, θα ξεπουλησει.
-
34 ροπή έχει το 1.7 diesel με τα 141 άλογα. Αν ρίξουν λεφτά και έρθουν πολλά αυτοκίνητα, θα ξεπουλησει.Άνοιξε κάνα νέο θέμα γιατί το αμάξι αυτό, επειδή έτυχε και το είδα στη βόρεια Ελλάδα live λέει τρελα και είναι το μόνο ικανό να με κάνει να κοιτάξω αλλού εκτός από τογιοτα (ειδικά το πακέτο με 1,7, 141 άλογα ΚΑΙ αυτόματο είναι very promising χωρίς να σε εκθέτει στους κινδύνους του διλιτρου).
Έχω καλή εμπειρία από Hyundai που είχαμε στην οικογένεια για 10 χρόνια χωρίς θέματα και σε αυτό έμαθα να οδηγώ (τώρα καταλαβαίνετε nonos και realzeus γιατί δεν θα σας καταλάβω ποτέ περί οδηγικων απολαυσεων κλπ [emoji1] [emoji1] ) και παραλίγο να είχα πάρει το Santa Fe όταν είχα πάρει το rav.... -
Το χει δει και απο κοντα αυτος στανταρ,τοσα κυκλοφορουνΤο έχω δει και το έχω οδηγήσει επίσης. Όταν θα κυκλοφορήσει, τα λέμε.
Ε τοτε να φανταστω οτι εχεις δει και οδηγησει και το ολοκαινουργιο tiguan....
Εξωτερικα (για suv) καλο ειναι το tuscon παντως. Για να χτυπησει το tiguan μεσα ποιοτικα χλωμο..αλλα αν δε δω απο κοντα δε λεω. -
Το tiguan το έχω δει μόνο εξωτερικά. Ούτε καν από μέσα. Οδήγησα το Tucson, το sportage 1.7 diesel με τα 115 και το 1600 turbo με τα 176.
-
Ε τοτε νονε εχει ολοκληρωμενη αποψη ο φιλος!
Βρε συ iceman αφου αγοραζεις παντα εμπορευσιμα αυτοκινητα τα οποια οταν τα πουλησεις πιανουν και κατι.
Φανταζεσαι να πας να πουλησεις το tuson μετα απο 5-6 χρονια και απο 28.000 να πιασεις ενα 10αρικο και αυτο με το ζορι?
Η φαση θα ειναι να εχει γειτονας σου το tiguan και εκεινου να φυγει χτες τσεπωνοντας κανα 15αρι-18αρι!!!
[emoji33] [emoji33]Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πόσα θα έχει σταξει ο γείτονας στα συνεργεία μετά από 5-6 χρόνια; Ρώτα έναν κάτοχο της προηγούμενης γενιάς να σου πει.
-
Τωρα παω να ρωτησω!
Ευτυχως που τα χιουνται δε χαλανε.Εχω και δε ξαναγυρναω σε χιουνται. Η ποιοτητα ξεχειλιζει απο παντου.
10 χρονια με γκολφ μονο σερβις -
Για να μη μιλαω χωρις αποδειξεις ημουν απο τους πρωτους που πηρε το i10 σε 1200.
Σε καποια σημεια στα λαστιχα των πορτων εχει πεταξει σκουρια.
Σε 3 απο τα 5 πομολα πορτων εχει φυγει το χρωμα και ας ειχε βαφτει στην αντιπροσωπεια οταν πρωτοαρχισε το φαινομενο.
Τα φωτα μπροστα ανεβοκατεβαινουν μονα τους κατα διαστηματα. Οταν το καταλαβα και το πηγα στην αντιπροσωπεια ειχε ληξει μια ανακληση που υπηρχε γι αυτο. Η φαση ειναι πως οταν εκανε θορυβο ο μηχανισμος και ηταν απο εκει το προβλημα στο συνεργειο δεν εβρισκαν απο που ειναι.
Στα 24.000χλμ εκανε θορυβο το κιβωτιο οταν ρολαριζε το αμαξι. Ηταν χαλασμενο γραναζι μαλλον απο αστοχια υλικου με κοστος επισκευης 200 ευρω κοντα.
Το ψευτοδερμα στην ταχυτητα εχει αρχισει και ξεφτιζει
Οι αναρτησεις πλεον στα 45.000χλμ μετα απο 8 χρονια ειναι βαρκα γυαλο.
Δε με αφησε ποτε αλλα ουτε και το γκολφ με αφησε το οποιο πηγαινε μονο για λαδια φιλτρα και αποδειχτηκε ισαξιο του κορολλα σε αξιοπιστια -
http://www.tiguan.gr/forum/viewforum.php?f=12 Περιηγηθείτε άφοβα.
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ε τοτε νονε εχει ολοκληρωμενη αποψη ο φιλος!
Βρε συ iceman αφου αγοραζεις παντα εμπορευσιμα αυτοκινητα τα οποια οταν τα πουλησεις πιανουν και κατι.
Φανταζεσαι να πας να πουλησεις το tuson μετα απο 5-6 χρονια και απο 28.000 να πιασεις ενα 10αρικο και αυτο με το ζορι?
Η φαση θα ειναι να εχει γειτονας σου το tiguan και εκεινου να φυγει χτες τσεπωνοντας κανα 15αρι-18αρι!!!
[emoji33] [emoji33]Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είπα να το κοιτάξω βρε όχι και να το πάρω, μιας και μου άρεσε πολύ εμφανισιακά. [emoji1]
Εννοείται τα θέματα ποιότητας και λοιπά θα τα έβλεπα σοβαρά. Εδώ την πάτησα με το qq με το Hyundai δεν θα πρόσεχα;
Βέβαια όπως έγραψα η εμπειρία μου από τα Hyundai ήταν μακράν καλύτερη από την εμπειρία με γαλλικά (όπως είναι εν μέρει το qq) αλλά είναι worth seeing σε κάθε περίπτωση.Άλλωστε πρώτη επιλογή παραμένει πάντα η τογιοτα. Δύσκολα θα εμπιστευτω κάτι άλλο όχι μόνο επειδή έχω εμπιστοσύνη στη μάρκα αλλά επειδή έχω γνωριμίες και συνεργείο που ξέρω χρόνια και δεν θα ψάχνομαι με οτιδήποτε άλλο.
Αγορά πετρελαιοκίνητου crossover