-
http://www.newsauto.gr/to-renault-kadja ... kloforias/
τον twin turbo για πότε τον κρατάνε;;;;
-
Ωραίο το Kadjar.Λογικά δε θα έχουμε εκπλήξεις όσον αφορά την τιμή,κάπου κοντά στο Qashqai.Λογικά όμως θα κινηθούν πιο έξυπνα στο θέμα εξοπλισμός και πακέτα.Έχουμε και άλλα νέα από τη Γενεύη.
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Ωραίο το Kadjar.Λογικά δε θα έχουμε εκπλήξεις όσον αφορά την τιμή,κάπου κοντά στο Qashqai.Λογικά όμως θα κινηθούν πιο έξυπνα στο θέμα εξοπλισμός και πακέτα.Έχουμε και άλλα νέα από τη Γενεύη.κατά τη γνώμη μου 'αυτοκίνητα' είναι μόνο τα δύο πρώτα...
Το tucson φαίνεται μεγάλο, αλλά το πρόβλημα είναι οι κινητήρες : ο βενζινοκινητήρας με τα 177 άλογα θα πηγαίνει καλά, αλλά πόσο θα καίει; Ο ντίζελ 1.7 με τα 115 άλογα θα σέρνεται, άρα αν θέλεις ντίζελ αξιοπρεπές πρέπει να πας στο δίλιτρο.Το πλέον ενδιαφέρον για μένα είναι το : 'πρωτότυπο Tucson plug-in hybrid με μοτέρ ντίζελ 115 PS, 7άρι διπλοσύμπλεκτο σασμάν, ένα ηλεκτρομοτέρ 68 PS που κινεί τον πίσω άξονα και μια μπαταρία ιόντων λιθίου πολυμερούς 10,7 kWh. Το Hyundai Tucson plug-in hybrid μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά μέχρι 50 km, η συνδυασμένη μέγιστη ισχύς του φτάνει τους 183 PS, η μέγιστη ροπή τα 48,3 kgm και οι εκπομπές CO2 τα 48 g/km'.
50 χλμ τη μέρα αμιγώς ηλεκτρικά μπορούν να καλύψουν τις καθημερινές μετακινήσεις πολλών οδηγών με απίστευτα χαμηλό κόστος! Το ερώτημα είναι σε τι τιμή θα κυκλοφορήσει το μοντέλο...Γιατί αν μιλάμε πάλι για 50-60.000 ευρώ, καλά κρασιά...
-
Οδήγηση του πετρελαιοκίνητου 1.5 Mazda CX-3...
Το συμπέρασμα του Autocar:''Ένα από τα καλύτερα μικρά crossover στην οδήγηση, καλοφτιαγμένο και καλά εξοπλισμένο, αλλά με θορυβώδη κινητήρα, σφιχτή ανάρτηση και σχετικά υψηλή τιμή''.
http://www.drive.gr/test-drives/apostol ... skyactiv-d -
καλά...με διαστάσεις 4.437 x 1.816 x 1.267 mm
- κατόρθωσαν να 'βγάλουν χώρο αποσκευών' μόνο 350 λίτρα;;
- 'Η καμπίνα είναι αρκετά μεγάλη για να χωρέσει 4 ενήλικους, αν και οι ψηλοί πιθανώς θα διαμαρτυρηθούν για περιορισμένο χώρο για τα γόνατά τους' ;;;
Επίσης, τα 105 άλογα στα 1500cc δεν είναι πρωτοπορία στη σημερινή εποχή...
Αναμονή για το 5άρι...αν έρθουν Ελλάδα...
-
Πόσο χαίρομαι που ακόμα δε με απασχολούν καθόλου οι χώροι
Με τη Mazda στην Ελλάδα τι γίνεται τελικά,ξέρουμε;Θα έρθουν κανονικά τα νέα μοντέλα,υπάρχει δίκτυο; -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Πόσο χαίρομαι που ακόμα δε με απασχολούν καθόλου οι χώροι
Με τη Mazda στην Ελλάδα τι γίνεται τελικά,ξέρουμε;Θα έρθουν κανονικά τα νέα μοντέλα,υπάρχει δίκτυο;όπως ξαναγράφτηκε εδώ μέσα και έχω διαβάσει κι αλλού το δίκτυο αφορά προς το παρόν μόνο την παροχή υπηρεσιών στους υπάρχοντες κατόχους μοντέλων mazda και όχι την πώληση νέων μοντέλων...
Αν αλλάξει κάτι φαντάζομαι θα το μάθουμε σύντομα...Πάντως για το cx3 δε βλέπω για ποιο λόγο κάποιος να το προτιμήσει από τον ανταγωνισμό...(πέρα από το αν του αρέσει η εμφάνιση...ή και το θέμα αξιοπιστίας της εταιρίας)
Ούτε πιο φτηνό είναι, ούτε καλύτερες επιδόσεις έχει από τον ανταγωνισμό, ούτε καλύτερο κινητήρα φαίνεται να έχει... -
Δε διαφωνώ.Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα specs.
Και δύο ακόμα νέα: 1. Στην παραγωγή το νέο Kadjar
2. Άφιξη του Renault Captur 1.5dci,110 hp το καλοκαίρι -
αυτό το είδατε;;
υβριδικά qashqai και kadjar αλλά από το 2018...
http://renaultnews.gr/renault-kadjar-%C ... %AF%CE%BD/ -
Το είδα αλλά μου φάνηκε αρκετά μακρινό και δεν το postαρα.
Το ίδιο ''αρκετά μακρινά'' πιθανώς να μας φαίνονται και τα σημερινά οχήματα(ως προς την τεχνολογία τους) μετά από 10 χρόνια! -
σήμερα έτυχε να μπω και να κοιτάξω πολύ προσεκτικά και από μέσα το τελευταίο Q3 και έχω 2 διαπιστώσεις, μία καλή και μια κακή :
Η καλή : από κοντά είναι πιο ωραίο σε σχέση με τις φωτογραφίες που μάλλον το αδικούν. Και μέσα σου βγάζει μια εντύπωση πραγματικής ποιότητας
η κακή : είναι πραγματικά μικρό, σαν ένα υπερυψωμένο hatchback η καμπίνα του...Ένιωθα στριμωγμένος τόσο μπροστά που κάθισα, ενώ πίσω χωρίς να καθίσω δεν ξέρω αν θα χωρούσα χωρίς να ακουμπούν τα γόνατά μου (είμαι 1.96...)Μάλλον για πραγματική άνεση σε audi πρέπει κάποιος να πάει σε Q5...
-
Έχει κανείς οδηγήσει ή ξέρει για Subaru Forester diesel 2011-2012 και μετά;
-
Δεν ξέρω αν έχετε δει αυτό το...τρομερά ενδιαφέρον και χρήσιμο άρθρο :
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... asp#photo2 -
Επειδη κι εγω θελω να αγορασω ενα diesel crossover μετα το καλοκαιρι του 2015, κανω ερευνα αγορας απο τον περασμενο Ιανουαριο. Αν εχεις ενα νορμαλ μισθο και δε μπορεις να ξεφυγεις ουτε απο αποψη τιμης αγορας ουτε απο αποψη φορολογιας / κοστους συντηρησης οι επιλογες δεν ειναι και παρα πολλες.
Συνεπως αποκλειεται:
α) οτιδηποτε εχει τιμη αγορας πανω απο 30.000 (Volvo, Mercedes, BMW, Lexus)
β) οτιδηποτε εχει κυβισμο πανω απο 1.800 cc (VW Tiguan, Audi Q3, Mazda CX5, Toyota RAV4, Subaru Forester, Ford Kuga, Jeep)
γ) οτιδηποτε βγαζει λιγοτερους απο 120 ιππους με βαρος πανω απο 1300-1400 κιλα (Hyundai Tucson, RAV4 με τον 1,6 της BMW (αναμενεται στο τελος του 2015), Qashqai με 1,5 dci, Ford Ecosport με 1,5 tdci)
δ) οτιδηποτε πασχει σε θεματα ποιοτητας κατασκευης, ασφαλειας κλπ (Dacia Duster, Ssangyong Tivoli κλπ.)
Οποτε μενουν τα εξης 7:
1)Honda CR-V 1,6 (120 bhp) 2WD ή 1,6 (160 bhp) AWD
2)Honda HR-V 1,6 (120 bhp)
3)Nissan Qashqai 1,6 dci (130 bhp)
4)Nissan X-Trail 1,6 energy dci (160 bhp)
5)Mazda CX3 1,6 Skyactiv
6)Mitsubishi ASX 1,8 Di-D
7)Opel Mokka 1,6 cdti
Τα Peugeot 3008 και Citroen Cactus δεν τα έβαλα καν γιατι δεν τα θεωρω crossover/SUV αλλα υπερυψωμενα hatch, και το Renault Kadjar δεν το έβαλα αφου φανταζομαι οσοι το βρισκουν καλη επιλογη θα στραφουν μαλλον στο 'αδελφακι' Qashqai.
Από τα παραπάνω τα Honda πασχουν απο αποψη τιμης, τα Nissan απο ποιοτητα κατασκευης, το Mazda απο χωρους, το Mitsubishi απο σχεδιαση και εσωτερικο, το Οpel απο αξιοπιστια και καταναλωση.
Εγω για να ειμαι ειλικρινης σκεφτομαι μαλλον για τα Honda. Αν το HR-V το βγαλει με 1,6 diesel και καλο εξοπλισμο γυρω στα 22-23.000 ευρω θα το παρω. Αν το εχει τιποτα 25-26.000 ευρω, δεν αξιζει τα λεφτα του και μαλλον θα παω να σκασω ενα 30αρι για το CR-V. -
Το γ κριτήριο ειναι υπερβολικό. Το qq μπορείς να το κατηγορήσεις για προβλήματα συναρμογής αλλα μια χαρά ειναι ο 1,5. Ποτε δεν θα σου λείψει δύναμη ενώ ειναι και φοβερά οικονομικός και χωρις τέλη. Το αμάξωμα του qq με 4 επιβάτες το κινεί με μεγάλη άνεση.
-
Άλλα αντί άλλων όλα τα κριτήρια...
Άκυρα όλα τα διαθέσιμα αυτοκινητα της αγοράς για το HRV ... AN έρθει και ο νορμαλ μισθός παρέχει 30.000 για Honda αλλά όχι για Mercedes, Audi, Jeep κλπ.και απαραίτητα πάνω από 120 άλογα που να μην 'τρώνε' όμως και πολύ! Οοοοοοκ!!!!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
κι εγώ νομίζω ότι έχει μικρά 'κενά' το σκεπτικό σου.
π.χ. γράφεις ότι απορρίπτεις 'οτιδηποτε εχει τιμη αγορας πανω απο 30.000' και τελικά επιλέγεις ή honda hrv ή crv με το δεύτερο να έχει τιμή πάνω από 32.000 ευρώ.
Επίσης, αν το θέλεις για οικογενειακή χρήση νομίζω ότι τα μικρά suv πρέπει να τα απορρίψεις...(mokka, cx3 δεν έχουν επαρκείς χώρους). Το duster έχει καλές κριτικές απλά έχει 'ιδιαίτερη εμφάνιση' που αν δε σε χαλάει προσφέρει καλό value for money...
Επίσης, το x-trail με τα 130 άλογα νομίζω ότι εντάσσεται στην κατηγορία γ, γιατί είναι βαρύ αμάξι και δεν επαρκεί ο κινητήρας για τέτοιο αμάξωμα. Το HRV θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον με τον κινητήρα με τα 160 άλογα (αν τον βάλουν) ή και με το υβριδικό σύστημα (αν το φέρουν) όπως και το QQ με τον twin της renault...Το θέμα είναι πότε...Μήπως να κοιτάξεις και σε μεταχειρισμένο; Με τη μείωση της τιμής μπορείς να ισοφαρίσεις τα παραπανίσια έξοδα πχ ενός δίλιτρου και να πάρεις κάτι καλύτερο
-
να δούμε κι αυτό :
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... se-doseis/promising...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
κι εγώ νομίζω ότι έχει μικρά 'κενά' το σκεπτικό σου.
π.χ. γράφεις ότι απορρίπτεις 'οτιδηποτε εχει τιμη αγορας πανω απο 30.000' και τελικά επιλέγεις ή honda hrv ή crv με το δεύτερο να έχει τιμή πάνω από 32.000 ευρώ.
Επίσης, αν το θέλεις για οικογενειακή χρήση νομίζω ότι τα μικρά suv πρέπει να τα απορρίψεις...(mokka, cx3 δεν έχουν επαρκείς χώρους). Το duster έχει καλές κριτικές απλά έχει 'ιδιαίτερη εμφάνιση' που αν δε σε χαλάει προσφέρει καλό value for money...
Επίσης, το x-trail με τα 130 άλογα νομίζω ότι εντάσσεται στην κατηγορία γ, γιατί είναι βαρύ αμάξι και δεν επαρκεί ο κινητήρας για τέτοιο αμάξωμα. Το HRV θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον με τον κινητήρα με τα 160 άλογα (αν τον βάλουν) ή και με το υβριδικό σύστημα (αν το φέρουν) όπως και το QQ με τον twin της renault...Το θέμα είναι πότε...Μήπως να κοιτάξεις και σε μεταχειρισμένο; Με τη μείωση της τιμής μπορείς να ισοφαρίσεις τα παραπανίσια έξοδα πχ ενός δίλιτρου και να πάρεις κάτι καλύτερο
Το CR-V με τον 120αρη 1.6 iDtec εχει 27.000 (comfort) και 28.500 (elegance) με αποσυρση. Το πιο δυνατο με τον 160αρη πιθανοτατα να εχει λιγο πανω απο 30.000 με αποσυρση. Για οικογενειακη χρηση τo μονο miniSUV που βολευει απο αποψη χωρων ειναι το HR-V και επειδη ειναι μολις 1150 κιλα κινειται αξιοπρεπως με τα 120 αλογα του 1,6 diesel, τα 160 αλογα θα ηταν υπερβολη πιστευω για αυτο το αμαξωμα. Για το X-Trail εγραψα για την εκδοση με τον 1.6 ENERGY dci με τα 160 αλογα που αναμενεται στα τελη του 2015.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Άλλα αντί άλλων όλα τα κριτήρια...
Άκυρα όλα τα διαθέσιμα αυτοκινητα της αγοράς για το HRV ... AN έρθει και ο νορμαλ μισθός παρέχει 30.000 για Honda αλλά όχι για Mercedes, Audi, Jeep κλπ.και απαραίτητα πάνω από 120 άλογα που να μην 'τρώνε' όμως και πολύ! Οοοοοοκ!!!!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Δεν τα εγραψα ακριβως οπως τα λες αλλα τελος παντων. Και δε βγαζω τιποτα ακυρο. Το σκεπτικο μου λεω για να το συζητησουμε με κανεναν αλλον υποψηφιο αγοραστη που βρισκεται στη θεση μου και κανει κι αυτος την ιδια αναζητηση. Ο νορμαλ μισθος μπορει να διαθεσει 30.000 ευρω για CR-V και οχι για Mercedes η Audi γιατι αν παρεις απο αυτες τις μαρκες τα 30.000 ευρω δε φτανουν ουτε για να κλασεις γιατι τα μονα που μπορεις να παρεις θα ειναι η καμια GLA η κανενα Q3 μονο μπροστοκινητα με το μισο εξοπλισμο απο αυτον που θα εχει το αντιστοιχο CR-V. Παιρνεις λοιπον 'λιγοτερο αυτοκινητο' για τα ιδια λεφτα. Χωρια οτι το Q3 δεν πληροι και το κριτηριο του κυβισμου αφου βγαινει μονο διλιτρο. Τελος παντων...
Οσο για τα αλογα, αν εχεις ενα αμαξι με αποβαρο 1300-1400 κιλα και πανω, φορτωμενο με 5 ατομα και μπαγκαζια, αμα εχεις 110 αλογα και θες να κανεις προσπεραση σε επαρχιακο δρομο θα σε κοψει κρυος ιδρωτας. Θελεις περισσοτερη δυναμη για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Για μενα ειδικα τα μεγαλα CR-V και X-trail μονο με την εκδοση των 160 ιππων θα κινουνται απροβληματιστα ακομα και κατω απο συνθηκες πιεσης. Τωρα οσον αφορα στην καταναλωση κανενα απο αυτα δεν ξεφευγει. Αντε να εχει 1 λιτρο παραπανω στα 100 χλμ. σε σχεση με τους μικροτερους και πιο οικονομικους κινητηρες.
Αλλα αν θεωρεις οτι τα κριτηρια μου ειναι λαθος και υπαρχει καποιο SUV αρκετα μεγαλο με χωρους για οικογενειακη χρηση, με κινητηρα που να κινει αξιοπρεπως το αμαξωμα χωρις να σου πιανει τον κωλο η εφορια, να ειναι οικονομικο στη χρηση και με καλη ποιοτητα κατασκευης με μπατζετ ως 30.000 ευρω ευχαριστως να ακουσω την προταση σου.
Αγορά πετρελαιοκίνητου crossover