-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Μάλλον ξέχασες ένα μηδενικό
Oι diesel επιλογές που μου έρχονται είναι Mokka, 500χ,3008,Qashqai 1.5 ή Juke,SX4 S-Cross ή Vitara,Duster,Trax,SportageΣωστος μακάρι να ήταν 2200...
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Λοιπον ανανεωνω την ερωτηση του θεματος και την κανω πιο συγκεκριμενη
1.Crossover/Suv
2.Diesel
3.Μαχ 2200€Ακούω γνωμες....
- Honda HR-V 1.6 idtec (με την προυποθεση οτι η βασικη εκδοση θα εχει κατω απο 22 χιλ.)
- Nissan Qashqai 1.5 dci
- Suzuki Vitara 1.6 ddis
οχι απαραιτητα με αυτη τη σειρα
γνωμη μου παντα
Το hrv το χάζευα σήμερα στο Internet. Φαίνεται πάρα πολύ καλό. Για αυτό τον λόγο όμως δεν νομίζω ότι θα βγει κοντά στα 22000.πιο πολύ για 24-25 το κόβω. Οπότε. ...
Αν πάντως ήταν μέχρι τα 22000 μάλλον θα το προτιμούσα από τα άλλα 2.
Ανάμεσα σε qq και vitara στα 22000 η έκδοση του δεύτερου (gl+) σε σχέση με του πρώτου (energy) σίγουρα υπερτερεί -
Ο χρήστης plutare έγραψε:
1.Crossover/Suv
2.Diesel
Απο την μεχρι στιγμης οδηγικη μου επαφη με καποια Crossover/Suv (Νissan QQ 1.5 dci, Peugeot 2008 1.6 hdi 115, Renault Captur 1.5 dci 90) και σε συνδυασμο με την ενημερωση που εχω απο καμποσα σοβαρα ξενα/εγχωρια δημοσιευματα, οπως εγραψα και πανω ακριβως απο αυτη την δημοσιευση σου, προσωπικα θεωρω το Fiat 500X 1.6 mjet 120, -που επισης εκανα ενα td- την πλεον ολοκληρωμενη επιλογη για τα δεδομενα της Ελληνικης αγορας αυτη την στιγμη, και μαλιστα πολυ κοντα στο οριο του budget που θετεις. Με μια μονο μικρη επιφυλαξη -και εναλλακτικη ουσιαστικα- για την νεα ισχυροτερη εκδοση του Renault Captur 1.5 dci στα 110αλογα...
-
Το hrv το χάζευα σήμερα στο Internet. Φαίνεται πάρα πολύ καλό. Για αυτό τον λόγο όμως δεν νομίζω ότι θα βγει κοντά στα 22000.πιο πολύ για 24-25 το κόβω. Οπότε. ...
Ανάμεσα σε qq και vitara στα 22000 η έκδοση του δεύτερου (gl+) σε σχέση με του πρώτου (energy) σίγουρα υπερτερεί[/quote]λογικά εκεί θα πάει...3k είναι περίπου και η διαφορά ανάμεσα σε qq και juke...
Άρα θα τολμούσα να προβλέψω ότι εφόσον το 120άρι CRV έχει 27+, αυτό θα πάει στα 24+ -
Ακριβώς emperor, θεωρώ ότι αφού το νέο crv ξεκινάει από εκεί το hrv σε πολύ entry έκδοση θα ξεκινά κάπου στο 3χιλιαρο πιο κάτω
-
Ακριβώς emperor, θεωρώ ότι αφού το νέο crv ξεκινάει από εκεί το hrv σε πολύ entry έκδοση θα ξεκινά κάπου στο 3χιλιαρο πιο κάτωΠάντως ο εξοπλισμός φαίνεται πλούσιος...
η σχεδίαση προσωπικά μου φαίνεται συντηρητική, ενώ πιστεύω ότι ο νέος κινητήρας με τα 160 άλογα θα απογείωνε το μοντέλο σε επιδόσεις...Ίσως αργότερα... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ακριβώς emperor, θεωρώ ότι αφού το νέο crv ξεκινάει από εκεί το hrv σε πολύ entry έκδοση θα ξεκινά κάπου στο 3χιλιαρο πιο κάτω
Πάντως ο εξοπλισμός φαίνεται πλούσιος...
η σχεδίαση προσωπικά μου φαίνεται συντηρητική, ενώ πιστεύω ότι ο νέος κινητήρας με τα 160 άλογα θα απογείωνε το μοντέλο σε επιδόσεις...Ίσως αργότερα...Σε όλες τις παρουσιασεις πλούσιοι φαίνονται οι εξοπλισμοί και μετα στην παραγωγή δεν εχει στα στανταρτντ ούτε το τασάκι..
Με τα 160 σιγουρα θα το απογειωνε και σε επιδόσεις και σε τιμή όμως...
Εμένα πάντως η σχεδίαση μου φαίνεται μια χαρα -
η σχεδίαση προσωπικά μου φαίνεται συντηρητική, ενώ πιστεύω ότι ο νέος κινητήρας με τα 160 άλογα θα απογείωνε το μοντέλο σε επιδόσεις...Ίσως αργότερα...Τα Honda ειναι αυτοκινητα που διχαζουν το κοινο ως προς την εξωτερικη σχεδιαση. Στους μισους αρεσουν και στους αλλους μισους δεν αρεσουν. Ομως απο αυτα που διαβαζω σε ξενα sites αυτοκινητου, το HR-V ειναι το πρωτο Honda εδω και πολυ καιρο που αποσπα στη συντριπτικη πλειοψηφια θετικα σχολια για τη σχεδιαση του. Οσον αφορα στον κινητηρα νομιζω οτι ο diesel με τα 120 αλογα ειναι ο ιδανικος. Εχει ροπη 300 Nm και κανει τα 0-100 σε 10 δευτερα. Για ενα αμαξωμα βαρους 1200-1300 περιπου κιλων σαν του HR-V τα 160 αλογα πετρελαιο νομιζω θα ηταν υπερβολη. Και θα ειχαν επιπτωση και στην οικονομια (αγορα, καταναλωση, ρυποι - σημα κλπ.)
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
η σχεδίαση προσωπικά μου φαίνεται συντηρητική, ενώ πιστεύω ότι ο νέος κινητήρας με τα 160 άλογα θα απογείωνε το μοντέλο σε επιδόσεις...Ίσως αργότερα...Τα Honda ειναι αυτοκινητα που διχαζουν το κοινο ως προς την εξωτερικη σχεδιαση. Στους μισους αρεσουν και στους αλλους μισους δεν αρεσουν. Ομως απο αυτα που διαβαζω σε ξενα sites αυτοκινητου, το HR-V ειναι το πρωτο Honda εδω και πολυ καιρο που αποσπα στη συντριπτικη πλειοψηφια θετικα σχολια για τη σχεδιαση του. Οσον αφορα στον κινητηρα νομιζω οτι ο diesel με τα 120 αλογα ειναι ο ιδανικος. Εχει ροπη 300 Nm και κανει τα 0-100 σε 10 δευτερα. Για ενα αμαξωμα βαρους 1200-1300 περιπου κιλων σαν του HR-V τα 160 αλογα πετρελαιο νομιζω θα ηταν υπερβολη. Και θα ειχαν επιπτωση και στην οικονομια (αγορα, καταναλωση, ρυποι - σημα κλπ.)
+1
-
1.Crossover/Suv
2.Diesel
- Honda HR-V 1.6 idtec (με την προυποθεση οτι η βασικη εκδοση θα εχει κατω απο 22 χιλ.)
- Nissan Qashqai 1.5 dci
- Suzuki Vitara 1.6 ddis
γνωμη μου παντα
Ανάμεσα σε qq και vitara στα 22000 η έκδοση του δεύτερου (gl+) σε σχέση με του πρώτου (energy) σίγουρα υπερτερείΑσε γιατι το ειδα και εγω χθες σε αυτο το λευκο και κολλησα. Πολυ καλος κινητηρας o 1.6 και γενικα η honda κατα τη γνωμη μου ειναι πιο ποιοτικη απο τη nissan
To θεμα ειναι ποιος περιμενει μεχρι το φθινοπωρο που θα ερθει;;;;
-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
1.Crossover/Suv
2.Diesel
- Nissan Qashqai 1.5 dci
- Suzuki Vitara 1.6 ddis
γνωμη μου παντα
Ανάμεσα σε qq και vitara στα 22000 η έκδοση του δεύτερου (gl+) σε σχέση με του πρώτου (energy) σίγουρα υπερτερείΑσε γιατι το ειδα και εγω χθες σε αυτο το λευκο και κολλησα. Πολυ καλος κινητηρας o 1.6 και γενικα η honda κατα τη γνωμη μου ειναι πιο ποιοτικη απο τη nissan
To θεμα ειναι ποιος περιμενει μεχρι το φθινοπωρο που θα ερθει;;;;
Συμφωνω απόλυτα.
Και για να είμαστε πιο ακριβής, φθινόπωρο έρχεται Ελλάδα και αν τελικα το θες και το παραγγείλεις παίζει να πας και για 2016 -
Στην Ιαπωνία κυκλοφορεί ως Vezel και σε υβριδικό με σαφώς καλύτερες επιδόσεις...Αλλά εδώ λένε μόνο για 2 κινητήρες...
-
Η καλυτερη επιλογη ειναι ο diesel που αποδεδειγμενα ειναι πολυ αξιοπιστος και χαριζει αξιοπρεπεις επιδοσεις στα υπολοιπα μοντελα της σειρας.
-
εμένα πάντως καθόλου δε θα με χάλαγε κι αυτό :
http://www.automobile-catalog.com/make/ ... /2015.htmlHonda Vezel Hybrid, manufactured or sold in 2015, version for Japan
5-door wagon body type
FWD (front-wheel drive), dual-clutch semi-automatic 7-speed gearbox
petrol (gasoline) engine with displacement: 1497 cm3 / 91.1 cui, advertised power: 112 kW / 150 hp / 152 PS ( JIS net ), Torque net: 190 Nm / 140 lb-ft
characteristic dimensions: outside length: 4295 mm / 169.1 in, wheelbase: 2610 mm / 102.8 in
reference weights: base curb weight: 1270 kg / 2800 lbs
how fast is this car ? top speed: 199 km/h (124 mph) (theoretical);
accelerations: 0- 60 mph 8 s; 0- 100 km/h 8.5 s (a-c simulation); 1/4 mile drag time (402 m) 16.3 s (a-c simulation)
fuel consumption and mileage: 3.7 l/100km / 76.3 mpg (imp.) / 63.5 mpg (U.S.) / 27 km/l emission: 86 gCO2/km average estimated by a-c: 5 l/100km / 56.6 mpg (imp.) / 47.1 mpg (U.S.) / 20.1 km/l -
Αν ποτε ερθει αυτος θα μιλαμε για πολυ αυξημενη τιμη
σιγουρα ειναι καλυτερη επιλογη αλλα πιστευω οτι θα παει πανω απο 30Κ -
σιγά σιγά πρέπει τα υβριδικά να αποκτήσουν λογικές τιμές...Η Mitsubishi φαίνεται να κάνει την αρχή...Λόγω ανταγωνισμού αυτό λογικά θα πρέπει να παρασύρει και τους άλλους προς τα κάτω...
-
εμένα πάντως καθόλου δε θα με χάλαγε κι αυτό :
http://www.automobile-catalog.com/make/ ... /2015.htmlHonda Vezel Hybrid, manufactured or sold in 2015, version for Japan
5-door wagon body type
FWD (front-wheel drive), dual-clutch semi-automatic 7-speed gearbox
petrol (gasoline) engine with displacement: 1497 cm3 / 91.1 cui, advertised power: 112 kW / 150 hp / 152 PS ( JIS net ), Torque net: 190 Nm / 140 lb-ft
characteristic dimensions: outside length: 4295 mm / 169.1 in, wheelbase: 2610 mm / 102.8 in
reference weights: base curb weight: 1270 kg / 2800 lbs
how fast is this car ? top speed: 199 km/h (124 mph) (theoretical);
accelerations: 0- 60 mph 8 s; 0- 100 km/h 8.5 s (a-c simulation); 1/4 mile drag time (402 m) 16.3 s (a-c simulation)
fuel consumption and mileage: 3.7 l/100km / 76.3 mpg (imp.) / 63.5 mpg (U.S.) / 27 km/l emission: 86 gCO2/km average estimated by a-c: 5 l/100km / 56.6 mpg (imp.) / 47.1 mpg (U.S.) / 20.1 km/lΣωστόοοοοος
-
Καλά, ας έρθει μια φορά το απλό και για το υβριδικό βλέπουμε...
Και σε εμάς άρεσε πολύ το HRV και θεωρώ πως πιθανότατα να είναι αυτό που μας ταιριάζει περισσότερο (με βάση αυτά που διαβάζω), αλλά αργεί υπερβολικά πολύ.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Καλά, ας έρθει μια φορά το απλό και για το υβριδικό βλέπουμε...Και σε εμάς άρεσε πολύ το HRV και θεωρώ πως πιθανότατα να είναι αυτό που μας ταιριάζει περισσότερο (με βάση αυτά που διαβάζω), αλλά αργεί υπερβολικά πολύ.
Ακριβώς axel, ιδίως όταν σε πιέζει ο χρόνος και η αναγκη αυτοκινήτου, δεν εχεις την πολυτελεια του να περιμένεις μέχρι το τελος του φθινοπώρου.... (το μωρό δεν περιμένει το HRV, μεγαλώνει.... )
-
Πηρα ενα τηλ σημερα και δεν μπορω να πω οτι ηταν και πολυ ομιλητικοι. Μου το ξεκαθαρισαν κοφτα για σεπτεμβρη.Φυσικα ουτε λογος για τιμες
Αγορά πετρελαιοκίνητου crossover