-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Πηγε φιλος μου στον Καναδα ανειδικευτος. Δουλευει τζαμας.Μενει σε οικογενειακο του φιλο που ειναι 40 χρονια εκει και δεν πληρωνει νοικι τιποτα, ο οποιος τον βοηθησε να βρει τη δουλεια.
Αν πει και νοικιασει δωματιο, δεν θα του μενει ουτε σεντ στο τελος του μηνα.
Χαρτια εχει ή ειναι παρανομος; Δεν ειναι τοσο ακριβα στον καναδα αλλα μαλλον θα ειναι παρανομος αλλοιως και ο εργατης βγαζει οκ χρηματα.
-
Εχει διαβατηριο Καναδικο οποτε δεν ειναι παρανομος. Στο Βανκουβερ ειναι, που ειναι ακριβο.
-
Εχει διαβατηριο Καναδικο οποτε δεν ειναι παρανομος. Στο Βανκουβερ ειναι, που ειναι ακριβο.Οντως το Βανκουβερ ειναι ακριβο λογω σχετικα καλου καιρου και σχετικα μικρη πολη. Απο την αλλη ειναι το μονο μερος στον καναδα που αξιζει σαν τοπιο οποτε θα το διασκεδασει. Απο δουλειες δεν ξερω, πιθανον να ειναι δυσκολα.
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Δουλειά για ανειδίκευτο σε εποχιακή φάρμα σολωμού στην Νορβηγία για σεζόν.Πολωνία-------> ΑΠΕΙΡΕΣ αιτήσεις.
Ελλάδα --------> καφεδούμπαΕίδες οι τελμπεχανάδες....να μην τους αρέσει ο νορβηγικός καφές...
-
Εχουν καφέ εκει ή πίνουν αίμα ταράνδου;
-
πρωτη επισκεψη σε γιατρο του τοπικου 'ΙΚΑ' (WGKK)
ευκολα, γρηγορα, ανεξοδα!
(εγραψα λιγα παραπάνω στο blog) -
Το οποίο για να φανεί θα πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις της υπογραφής σου
-
Άμα μπορεί κάνας mod να το φτιάξει, Πολύ θα τον ευχαριστούσα.
-
Αν ανοιξεις τις ρυθμίσεις του προφίλ σου λογικά θα το φτιαξεις.
Sent from Corsair's brick
-
here you are
edit fixed
@mirage
κανονικά ενεργοποιημένη είναι η δική μου, απλά είμαι ανυπόγραφος -
Βασικά όχι
Ρυθμίσεις κοινότητας και μετά πάνε επεξεργασία επιλογών δημοσίευσης και εμφάνισης και τικαρε τα σωστά κουτακια. Τα οποία τα έχεις απενεγοποιήσει εσύ παλιότερα γιατί by default είναι τικαρισμένα -
ucp.php?i=prefs&mode=post
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ηλθον, ειδον και απηλθον ,ισχυει .
Σαν την ελλαδιτσα ,πουθενα δεν υπαρχει στον κοσμο.Πες τα ρε ιταλάκια κοσμογυρισμένε...!
-
Ευχαριστω για την επεμβαση στην υπογραφη!
-
Η οποια ακομα δεν φαινεται
-
Η επέμβαση πέτυχε, η υπογραφή απεβίωσε
-
Η οποια ακομα δεν φαινεταιΤην πρόσθεσα εγώ .
Ακολούθησε το -
Περίεργο, το πρωί που κοίταξα από το λάπτοπ φαινότανε κανονικά. Θα το ξαναδώ το βραδάκι.
-
Σαν ασφαλισμενος στο ΤΣΜΕΔΕ μου ηρθε μαιλ για τον τροπο να βρισκω γιατρους κ.λ.π. στη γειτωνια μου... το δουλεψα για δοκιμη και τελικα σου εμφανιζει τους γιατρους στη γειτωνια σου και τα ραντεβου που εχουν διαθεσιμα σε αριθμο και εχει και με το γουγλη την διευθυνση του ιατριου του κ.λ.π. πιο περα δεν ξερω πως 'δουλευει' το συστημα αλλα ειναικαι αυτο μια προοδος να μπορει να γινεται.. (δεν ξερω αν ηταν και πιο πριν διαθεσιμο αλλα εγω τωρα πηρα την ειδοποιηση...) Λες να αντιγραψαμε την Αυστρια??
-
Εδώ και χρόνια μπορούσες να βρεις τους ιατρούς του ταμείου (ΟΑΕΕ για μένα) και μετέπειτα του ΕΟΠΥΥ στα sites των οργανισμών αυτών.
Το ημερολόγιο του μετανάστη