-
Ακόμη και εδώ βρήκες ευκαιρία να πεις το ποίημα;
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εσένα τι σε χαλάει, δασκαλίτσα είσαι;
Πάντως εγώ υπέρ σας έγραψα. -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Πάντως εγώ υπέρ σας έγραψα.Τυχαίνει να ήταν ο πατέρας μου δασκαλάκος, και το σκατό που είχε φάει (και μαζί του και εμείς...) ήταν απερίγραπτο, αλλά ξέρω τώρα θα πεις στα @@ σου και θα έχεις και δίκιο...
Το ξέρεις φαντάζομαι πως ο δασκαλάκος και η δασκαλίτσα είναι υπόλογοι μην τυχόν και πάθει κάτι το κάθε μούλικο;
Κι αν η δασκαλίτσα υπέγραφε το χαρτί και κάποια στιγμή πάθαινε στο επόμενο σχολείο κάτι το παιδί, δεν θα γυρνάνε ο ίδιος ο γονιός να ζητήσει τα ρέστα λες;
Τεσπα, είπαμε, στ' @@ σου λέλουδα...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
το σκατό που είχε φάειΚαι γιατί έφαγε σκατό;
(και μαζί του και εμείς...)
Σκαταναθρεμμένος δηλαδή...
Κι αν η δασκαλίτσα υπέγραφε το χαρτί και κάποια στιγμή πάθαινε στο επόμενο σχολείο κάτι το παιδί, δεν θα γυρνάνε ο ίδιος ο γονιός να ζητήσει τα ρέστα λες;
Μπορείς να μας δώσεις ένα παράδειγμα τι έδωσε κάποια δασκαλίτσα όταν κάποιος γονιός της ζήτησε τα ρέστα;
-
out of topic μεν
Δεν θα δικαιολογησω σε καμια περιπτωση την συμπεριφορα της δασκαλας που φανταζει να ειναι ευθυνοφοβη αλλα θα σου πω ενα παραδειγμα για την συμπεριφορα των γονιων απεναντι στον δασκαλο.
Ειναι που λες Πανο ενα συγγενικο προσωπο η οποια εχει δυο παιδια στο Δημοτικο. Η μια δασκαλα ασχολουταν με τα παιδια αρκετα, τους εδινε εργασιες, τους εδινε εξτρα υλικο γενικως τα ετρεχε και τα κουραζε. Η δασκαλα του αλλου παιδιου τα ειχε σε χαλαρουιτα φαση, τα απαραιτητα μεχρι εκει. Η μανα λοιπον εβριζε τη μια οτι 'ετριβε το μνι της και δεν κανει για τιποτα' και εβριζε την αλλη 'γιατι κουραζει τα παιδια μας και δεν εχουν ελευθερο χρονο'.
Οποτε παρε και καταλαβε τι τραβανε και αυτοι.
out of topic end and sorry.
Δεν θελω να επεκταθω σε αλλο τραγικο συμβαν που εγινε στο ευρυτερο οικογενειακο περιβαλλον και στη δυσκολια του να βρεις τις πραγματικες ευθυνες.
-
Πρόσφατο:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63986420
Θα μπορούσε ο 'αγανακτισμένος γονιός' να γράφει στο φόρουμ. -
Μα η ύλη που έχουν τα παιδιά να μάθουν είναι συγκεκριμένη, δεν εξαρτάται από το μο#νί της κάθε δασκάλας.
Όπως και να 'χει, τι συνέπειες υπέστη η 'λάθος δασκάλα'; (λογικά η μία από τις δύο θα 'ναι λάθος)
-
Δεν καταλαβες Πανο, και οι δυο ειναι 'λαθος'
-
Και τι συνέπειες υπέστησαν;
-
Το θαψιμο της γνωστης του bibendum
-
'Λαθος' ηταν για τον γονιο προφανως. Απεναντι στις υποχρεωσεις που εχουν μπορει να ηταν και οι 2 σωστοι δεν ειναι απαραιτητο να εχουν συνεπειες. Το περιγραφω ως ενα απλουστατο περιστατικο που οι γονεις μπορει να σε τρελανουν.
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Το θαψιμο της γνωστης του bibendumτγάτζικ!
Τυχεροί στον ιδιωτικό τομέα...απλά θα χάνανε τη δουλειά τους...γαμώτο πάλι αδικεμένος ο δυ... (και τρώει κι ο αντίστοιχος σημερινός HFάκος σκατά... )'Λαθος' ηταν για τον γονιο προφανως. Απεναντι στο στις υποχρεωσεις που εχουν μπορει να ηταν και οι 2 σωστοι δεν ειναι απαραιτητο να εχουν συνεπειες. Το περιγραφω ως ενα απλουστατο περιστατικο που οι γονεις μπορει να σε τρελανουν.
Καθότι δυ όμως, δεν θα μάθουμε ποτέ αν κάποια από τις δύο ή και οι δύο, ή καμία, ήταν λάθος.
Υπέροχο σύστημα ε; -
Πω ρε πουστη μου πραγματικα εκτος επαφης...Γαμησε το, ακυρο οτι ειπα νωριτερα...
Επρεπε να απολυθουν και οι δυο.
-
Μην το σκίσουμε και άλλο το θέμα με τα απωθημένα του καθενός,κρίμα είναι. [MOD]
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πάντως εγώ υπέρ σας έγραψα.Τυχαίνει να ήταν ο πατέρας μου δασκαλάκος, και το σκατό που είχε φάει (και μαζί του και εμείς...) ήταν απερίγραπτο, αλλά ξέρω τώρα θα πεις στα @@ σου και θα έχεις και δίκιο...
Το ξέρεις φαντάζομαι πως ο δασκαλάκος και η δασκαλίτσα είναι υπόλογοι μην τυχόν και πάθει κάτι το κάθε μούλικο;
Τεσπα, είπαμε, στ' @@ σου λέλουδα...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασιλάκη
εσύ?
Αν πάθει κάτι το παιδί στο νέο σχολείο, το λιγότερο που θα απασχολεί τους γονείς είναι η δασκαλίτσα στην Ελλάδα... Αν είναι να κυνηγήσουν κάποιον, αυτός θα είναι ο γιατρός που άφησε την άμοιρη δασκαλίτσα να ασκήσει τον πιτσιρικά...
Άσε που λογικά το νέο σχολείο θα ζητήσει εκ νέου εξέταση από γιατρό, για να μην έχει ευθύνη η εκεί δασκαλίτσα
-
Μαγικη η λυσσα ορισμενων να δικαιολογουν το συχαμενο δημοσιουπαλληλικι οτι και να εχει γινει.
Αν γινει κατι καλο 'ζητω, αμα ηταν στον στυγνο ιδιωτικο τομεα δε θα ασχολουνταν, ειδατε υποδειγμα ανθρωπιας', αμα γινει κατι κακο 'ειδατε τι τραβανε οι δασκαλιτσες που τις πιεζουν για 600€'.@kilomeater
ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ, ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ. Τραβα τους μια καταγγελια, στο Υπουργειο και όπου αλλου, ετσι για πλακα φευγοντας και ασε τις να τρεχουν με τις ΕΔΕ και τις μαλακιες. Μπες στο facebook, κανε την φιλη και διαπομπευσε την ανευθυνοτητα της σε ολους τους φιλους της, ετσι για το γαμωτο. Θα σου κλασουν τα 3. Στειλε μια επιστολη στο συλλογο Γονεων και Κηδεμονων με τα δεδομενα, να θορυβηθουν και αλλοι και ασε μετα να παλευει νυχθημερον με τους αλλους γονεις να μπαινει μετα αυτη στα φορα να γκρινιαζει. Πουτανακια, οπουδηποτε αλλου εκτος απο το Σοβιετισταν θα μπορουσε να το εχει δει απο την αρχη με τον ανωτερό της και να μην υπαρχει θεμα. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πρόσφατο:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63986420
Θα μπορούσε ο 'αγανακτισμένος γονιός' να γράφει στο φόρουμ.Οπως και ο γκομενος της δασκαλας θα μπορουσε να γραφει στο φορουμ,
και ο γειτονας της ο κουτσος ψιλικατζης,
και η ιδια να ρωταει για κρεμαγιερες,
και ο μηχανικος που κανει σερβις το αυτοκινητο του δικαστη.και λοιπον? Τι σχεση εχει με το θεμα? Καμμια.
Απλα ηθελες και εσυ να γινεις Καρυωτακης για αλλη μια φορα, να πεις το ποιήμα σου 'οι δημοσιοι υπαλληλοι οι καημενοι'.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
@kilomeater
ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ, ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ. Τραβα τους μια καταγγελια, στο Υπουργειο και όπου αλλου, ετσι για πλακα φευγοντας και ασε τις να τρεχουν με τις ΕΔΕ και τις μαλακιες. Μπες στο facebook, κανε την φιλη και διαπομπευσε την ανευθυνοτητα της σε ολους τους φιλους της, ετσι για το γαμωτο. Θα σου κλασουν τα 3. Στειλε μια επιστολη στο συλλογο Γονεων και Κηδεμονων με τα δεδομενα, να θορυβηθουν και αλλοι και ασε μετα να παλευει νυχθημερον με τους αλλους γονεις να μπαινει μετα αυτη στα φορα να γκρινιαζει. Πουτανακια, οπουδηποτε αλλου εκτος απο το Σοβιετισταν θα μπορουσε να το εχει δει απο την αρχη με τον ανωτερό της και να μην υπαρχει θεμα.Παπαριές καμαρωτές. Τπτ δεν τους πιάνει. Εδώ τη βγάζουν καθαρή από ΕΔΕ που αφορούσε θάνατο νεογνού από αμέλεια και δε θα τη βγάλουν καθαρή για ένα χαρτί;
Ντάξει αυτό με το fb ασχολίαστο.
Ούτε με την επιστολή στο σύλλογο θα γίνει τίποτα. Αν δεν έχει το παλούκι στον κώλο του ο Έλληνας, δεν ασχολείται.
Δυστυχώς τπτ αποτελεσματικό δεν μπορεί να κάνει ο kilomeater. Είναι να μην μπλέξεις... -
Αυτό που μπορεί να κάνει, έτσι για το γαμώτο είναι να το δημοσιοποιήσει όσο μπορεί.
Όχι, δε θα βγάλει τίποτα απολύτως, όμως τουλάχιστον θα το ευχαριστηθεί
-
Όταν με το καλό τελειώσουμε, παίζει αυτό.
Χωρίς καμία διάθεση εκδίκησης, κατι που πηγάζει από τη γνώση ότι δεν μπορώ να τους κλ@σω μία, έτσι για το χαβαλέ όσων θα το διαβάσουν, μπορεί ένας δάσκαλος που αργότερα κληθεί να κάνει κάτι αντίστοιχο.
Το ημερολόγιο του μετανάστη