-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να προχωρήσουμε πιο κάτω; [mod]@Panosss
Νομίζω έχει εξαντληθεί το θέμα καθώς όλες οι πλευρές συμφωνούν. -
To θέμα είναι ότι αντί να ρωτήσει τον προϊστάμενο άμεσα και άμεσα να έχει απάντηση, για να αντιδράσει το σύστημα θέλει από τον Άννα στο Καϊάφα 15ημέρες η ερώτηση και 15 ημέρες η απάντηση, και αν πρέπει να πάει και αλλού, είναι άλλες 15 ημέρες, αυτό δεν είναι διοίκηση είναι παιδική χαρά στα χειρότερα της, γιατί όσα χαρτιά και να ζήταγαν αν γίνονταν άμεσα κανείς δεν θα γκρίνιαζε όπου και αν τον έστελναν.
Η καθυστερήσεις είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, όπως και η ευθυνοφοβία η οποία σε συνδυασμό με την εκάστοτε αδιαφορία του Δ.υπάλληλου και ίσως και με κανένα απωθημένο, ( πχ εσύ στις Βρυξέλλες και εγώ στο Κατσιμίδι, σιγά μη σε εξυπηρετήσω ) έχουμε την εξίσωση που σκοτώνει.
Άρα φταίει η νοοτροπία και όχι οι εγκύκλιοι, έτσι νομίζω εγώ.
-
Νομιζω πως το θέμα έχει εξαντληθεί.
Sent from Corsair's brick
-
Θεωρώ ότι συμφέρει πολύ περισσότερο να πας Ανκόνα και να οδηγήσεις 4 ώρες παραπάνω παρά να χάσεις 10-12 ώρες σε ένα καράβι (υποθέτω πληρώνεις και παραπάνω)...
Υπάρχουν βέβαια κι άλλοι παράγοντες, ώρες αναχώρησης άφιξης, ελαχιστοποίηση χλμ μοναχός του κλπ. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Θεωρώ ότι συμφέρει πολύ περισσότερο να πας Ανκόνα και να οδηγήσεις 4 ώρες παραπάνω παρά να χάσεις 10-12 ώρες σε ένα καράβι (υποθέτω πληρώνεις και παραπάνω)...
Υπάρχουν βέβαια κι άλλοι παράγοντες, ώρες αναχώρησης άφιξης, ελαχιστοποίηση χλμ μοναχός του κλπ.Αυτό ακριβώς
-
Νομίζω κι αυτό το θέμα έχει συζητηθεί εκτενώς πιο πίσω και ο kilomeater εξήγησε το γιατί.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Αυτό που μπορεί να κάνει, έτσι για το γαμώτο είναι να το δημοσιοποιήσει όσο μπορεί.Όχι, δε θα βγάλει τίποτα απολύτως, όμως τουλάχιστον θα το ευχαριστηθεί
Αυτο ελεγα και εγω. και γιατι οχι στο φατσοβιβλιο, σιγα μην κανει μηνυση. δεν ειπαμε να τη βρισει, λιγο ετσι να κοκκινισει το αυτακι απο ντροπη
Ίντερνετ υπάρχει στο πλοίο με προπληρωμενη κάρτα. Αλλά παλιότερα που το είχα χρησιμοποιήσει πήγαινε πολύ αργά.
το πλοιο πηγαινε αργα?
To θέμα είναι ότι αντί να ρωτήσει τον προϊστάμενο άμεσα και άμεσα να έχει απάντηση, για να αντιδράσει το σύστημα θέλει από τον Άννα στο Καϊάφα 15ημέρες η ερώτηση και 15 ημέρες η απάντηση, και αν πρέπει να πάει και αλλού, είναι άλλες 15 ημέρες, αυτό δεν είναι διοίκηση είναι παιδική χαρά στα χειρότερα της, γιατί όσα χαρτιά και να ζήταγαν αν γίνονταν άμεσα κανείς δεν θα γκρίνιαζε όπου και αν τον έστελναν.
Η καθυστερήσεις είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, όπως και η ευθυνοφοβία η οποία σε συνδυασμό με την εκάστοτε αδιαφορία του Δ.υπάλληλου και ίσως και με κανένα απωθημένο, ( πχ εσύ στις Βρυξέλλες και εγώ στο Κατσιμίδι, σιγά μη σε εξυπηρετήσω ) έχουμε την εξίσωση που σκοτώνει.
Άρα φταίει η νοοτροπία και όχι οι εγκύκλιοι, έτσι νομίζω εγώ.
και περιμενεις τωρα να συμφωνησουν εδω μεσα σε λογικα πραγματα?
-
Πω πω ΕΛΕΟΣ τα ίδια και τα ίδια.
-
Ζητησα την βεβαίωση για το ΒΜ απο την ασφαλιστικη ( anytime) καθως θελω να χτισω ιστορικο να ζητησω εκπτωση στην αυστριακη ασφαλιστικη, και λεει Claims:1 το οποιο δε μου κανει, δε φαινεται αν εφταιγα.
Οντως δεν εφταιγα είχε γίνει φιλική δήλωση από τον άλλο, βέβαια εγώ πληρώθηκα από την anytimeα μεσα, έτσι δε δουλεύει το φιλικο; επρεπε να μου το μετρησουνε ως claim; -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ζητησα την βεβαίωση για το ΒΜ απο την ασφαλιστικη ( anytime) καθως θελω να χτισω ιστορικο να ζητησω εκπτωση στην αυστριακη ασφαλιστικη, και λεει Claims:1 το οποιο δε μου κανει, δε φαινεται αν εφταιγα.
Οντως δεν εφταιγα είχε γίνει φιλική δήλωση από τον άλλο, βέβαια εγώ πληρώθηκα από την anytimeα μεσα, έτσι δε δουλεύει το φιλικο; επρεπε να μου το μετρησουνε ως claim;παίρνω τηλεφωνο μπας και βγαλω ακρη
-ναι βλεπουμε οτι απο 2012 που ασφαλιστηκατε σε εμας μεχρι τωρα δεν ειχατε ατυχημα με υπαιτιοτητα σας
-τοτε γιατι μου βαλατε claims:1 ?
-εεε μας το δειχνει το συστημα σας απο το μητρωο σας απο προηγουμενα ετη
-α) αρα μου εχετε δωσει ψευδη βεβαιωση η οποια αναγραφει τις συγκεκριμενες ημερομηνιες (1/14-now) που ειμαι ασφαλισμενος σε εσας και γραφετε κατι που δεν ισχυει
β) το μητρωο κανει λαθος γιατι ουδεποτε ειχα ατυχημε με υπαιτιοτητα μου. Δεχομαι το claim:1 αν το τεκμηριωσετε , αλλα επειδη δεν ειναι δυνατον να το κανετε αυτο καθως δεν υπηρξε παρακαλω αφαιρεστε το.
-εεε.... να σας παρουμε απο Δευτερα..κοκομπλοκο...
επειδη μου σφυριξανε μειωσεις μεχρι και κατι 40% αν εχεις καλο ιστορικο με BM θα επανελθω δυναμικα...
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Οντως δεν εφταιγα είχε γίνει φιλική δήλωση από τον άλλο, βέβαια εγώ πληρώθηκα από την anytimeα μεσα, έτσι δε δουλεύει το φιλικο; επρεπε να μου το μετρησουνε ως claim;παίρνω τηλεφωνο μπας και βγαλω ακρη
-ναι βλεπουμε οτι απο 2012 που ασφαλιστηκατε σε εμας μεχρι τωρα δεν ειχατε ατυχημα με υπαιτιοτητα σας
-τοτε γιατι μου βαλατε claims:1 ?
-εεε μας το δειχνει το συστημα σας απο το μητρωο σας απο προηγουμενα ετη
-α) αρα μου εχετε δωσει ψευδη βεβαιωση η οποια αναγραφει τις συγκεκριμενες ημερομηνιες (1/14-now) που ειμαι ασφαλισμενος σε εσας και γραφετε κατι που δεν ισχυει
β) το μητρωο κανει λαθος γιατι ουδεποτε ειχα ατυχημε με υπαιτιοτητα μου. Δεχομαι το claim:1 αν το τεκμηριωσετε , αλλα επειδη δεν ειναι δυνατον να το κανετε αυτο καθως δεν υπηρξε παρακαλω αφαιρεστε το.
-εεε.... να σας παρουμε απο Δευτερα..κοκομπλοκο...
επειδη μου σφυριξανε μειωσεις μεχρι και κατι 40% αν εχεις καλο ιστορικο με BM θα επανελθω δυναμικα...
Με λίγο φώτοσοπ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τους αυστριακούς, κλασσική λύση χωρίς διάθεση τρολλαρίσματος.
-
Gawd
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Με λίγο φώτοσοπ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τους αυστριακούς, κλασσική λύση χωρίς διάθεση τρολλαρίσματος.
Iσχυει.
Ουτε με τους ιρλανδους btw, το εκανε ο μπραδερ μου. -
Δεν είναι κακή ιδέα, εφόσον επί της ουσίας δε λέω κάτι ψέματα, δεν εχω χρεώσει ατύχημα σε ασφαλιστική μου από το 1995 που οδηγώ.
Αν δε βγάλω άκρη επίσημα, θα κάνω κάτι τέτοιο
-
Όπως μου είχαν πει παλιά δεν είναι non blame bonus αλλά non claim bonus. Δεν έχει σημασία αν έφταιγες ή όχι αλλά αν τους απασχόλησες..... ή κάτι τέτοιο.
-
μονο βλακεια ειναι
μετα απο φωνες και φασαρια σημερα μου στειλανε το σωστο χαρτι.... -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Iσχυει.
Ουτε με τους ιρλανδους btw, το εκανε ο μπραδερ μου.Με τους γάλλους πέρσυ
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Iσχυει.
Ουτε με τους ιρλανδους btw, το εκανε ο μπραδερ μου.Με τους γάλλους πέρσυ
Αν σε καποια στιγμη βρουν κατι ακομα και μετα απο χρονια κινδυνευεις να αποκτησεις ποινικο μητρωο γιαυτο κανεις δεν κανει πλαςτογραφιες στις αναπτυγμενες χωρες.
-
Ειμαι ο μονος που ξερναει γατοπόδαρα στην ιδεα να πλαστογραφησω χαρτι?
-
Όχι.
Το ημερολόγιο του μετανάστη