-
Εχθες το βραδυ μας ενημερωσανε απο το σχολειο οτι τελικα τον πηραν τον μεγαλο, στη δευτ'ερα (G2), που ηταν στο waiting list!
Χαλαλι η ταλαιπωρια λοιπον με τη χαρτουρα και τα τρεχαματα με τις μεταφρασεις , περασμενα ξεχασμενα
Αντε καλή αρχη τα παιδακια μου (το μικρο το εχω γραψει εδω και καποιο καιρο σε αγγλοφωνο ιδιωτικο νηπιαγωγειο)
Εχουμε τον Ιουλιο εμπρος μας για προσαρμογη εδω, και απο αρχες Αυγουστου ξεκινανε , δυσκολη χρονια τα περιμενει...
ελπιζω του χρονου τετοιο καιρο να μιλανε αγγλικα (τουλαχιστον) , θα ειναι μεγαλη κατακτησηΕχθες εβγαλε το agency τα αεροπορικα της οικογενειας... 14 days left
-
Ωραίος 8-)
Send from outer space ★
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σαν σημερα 17/06/2001 εγινα μεταναστης στο Δουβλινο..Μικρο παιδι!!!
Σε έψησε η ξενιτιά και μεγάλωσες πρόωρα...
Πες τα!!! Μιλαω και σκεφτομαι σαν ωριμος 45αρης πια!!!
Για αυτό σου πήρε η Κουτσούνα την πιστωτική σου, σαν να είσαι 18χρονο;
Χτυπημα κατω απο την μεση!!!
-
Με το καλό να τους δεχτεις kilo
Sent from Corsair's brick
-
Αυριο μιλαει ο Ερντογαν στην πλατεια Καγκραν, ειναι εκει που ειναι το σχολειο του παιδιου που ανεφερα πιο πανω
εχει παιξει internel memo στο portal του UN για πιθανα επεισοδια διαμαρτηριες αυριο κτλ,
(να λαδωσουν τα τουφεκια κτλ τα security ) -
Μετρο δεν πολυπαιρνω γιατι στη δουλεια παω με τα ποδια, μονο τα ΣΚ βγαζω κανα διημερο combo για τιποτα βολτες
Με τριγυρναει μια πονηρια, δεν θα την κανω, αλλα απο περιεργεια
Ειστηριο βγαζω ηλεκτρονικα μεσω ενος App των Wiener Linien στο κινητο... η ολη διαδικασια ειναι 10 δευτερολεπτα, εχει stored την πιστωτικη, διαλεγεις τι εισητιριο θες και δημιουργειται αμεσα ηλεκτρονικα με ισχυ απο εκεινη τη στιγμη (αν θες)
Valid by disiplay, δεν τυπωνεταιΚΑι αναρωτιεμαι τωρα εγω... δεν βγαζεις καθολου,..... και βλεπεις τον ελεγκτη να μπαινει...
Τι σε εμποδιζει να βγαλεις ενα επιτοπου και να του το δειξεις?
Δεν εχω δει να εχει generation timestamp μονο την ισχυ εχει τυπωμενη πανω
αλλa πες και οτι εχει μεσα στο QR αυτη την πληροφορια, και τι εγινε, σε βρηκε με valid ticket ή οχι; -
-
Αύριο πρωί πρωί technical inspection και πάμε για πινακίδες ....
Όταν και αν με το καλό τελειώσουμε σας χρωστάω μια περιγραφή της διαδικασίας -
-
Πήραμε πινακίδες.... άντε καλός πολίτης.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Μετρο δεν πολυπαιρνω γιατι στη δουλεια παω με τα ποδια, μονο τα ΣΚ βγαζω κανα διημερο combo για τιποτα βολτες
Με τριγυρναει μια πονηρια, δεν θα την κανω, αλλα απο περιεργεια
Ειστηριο βγαζω ηλεκτρονικα μεσω ενος App των Wiener Linien στο κινητο... η ολη διαδικασια ειναι 10 δευτερολεπτα, εχει stored την πιστωτικη, διαλεγεις τι εισητιριο θες και δημιουργειται αμεσα ηλεκτρονικα με ισχυ απο εκεινη τη στιγμη (αν θες)
Valid by disiplay, δεν τυπωνεταιΚΑι αναρωτιεμαι τωρα εγω... δεν βγαζεις καθολου,..... και βλεπεις τον ελεγκτη να μπαινει...
Τι σε εμποδιζει να βγαλεις ενα επιτοπου και να του το δειξεις?
Δεν εχω δει να εχει generation timestamp μονο την ισχυ εχει τυπωμενη πανω
αλλa πες και οτι εχει μεσα στο QR αυτη την πληροφορια, και τι εγινε, σε βρηκε με valid ticket ή οχι;Ελα ρε Ελλαδαρα !!!
Σαν την διαφημιση της Αegean , που βριζοντουσαν στο Λονδινο !!!
-
Βασική λεπτομέρεια. Ο ελεγκτής φοράει στολή κλπ δηλαδή θα τον πάρεις χαμπάρι πριν σου ζητήσει αυτός εισιτήριο παρακαλώ;
Γιατί σε άλλες χώρες ο ελεγκτής είναι με πολιτικά.... -
Τωρα που εβγαλα πινακίδες, λίγα λόγια για τη διαδικασία
http://kilomeater.wordpress.com/ν% ... %83%ce%b7/ -
Σημερα πηγα το αμαξι σε ενα σημειο που ειχε υποδειξει η ασφαλιστικη για τεχνικο ελεγχο
Δινω τη χαρτουρα μου λενε περιμενετε λιγο και σε δεκα λεπτα ερχεται ο τεχνικος
(υποψην δεν εχω μεικτη ασφαλεια, με ρωτησε, του το ειπα, αλλα παρολαυτα ο ελεγχος ηταν απαραιτητος)Λοιπον, μιλαμε ο τυπος το εσκισε το αμαξι στο ψαξιμο...
Μετρησε τα παντα.. μετρησε πελμα ελαστικων, διαστασεις, τσεκαρε με το αυτοκολλητο στην πορτα οδηγου αν ειναι οι σωστες διαστασεις, ανοιξε καπω εβαλε δαχτυλο (!) σε διαφορα μερη.. πηρε φωτογραφια αναλυτικα τα παντα.. τι αυτοκολλητα εχω στο τζαμι (για πιθανη αποζημιωση) πχ βινιετα ετησια, και αρχισε να το γυριζει γυρω γυρω σπιθαμη προς σπιθαμη για γρατζουνιες
βρηκε κανα δυο μικρες, μιλαμε μια απο αυτες δεν την προσεχεις με τιποτα και ομως καταφερε και το ειδε, εβγαζε κατι κοκκινα μαγνητακια σε σχημα βελους τα κολλαγε διπλα στο σημιο και εβγαζε φωτο... πηρε φωτο μεσα τι εξοπλισμο εχω... τα χιλιομετρα, εψαξε τα τζαμια για κανα ραγισμα...τετοια πραγμα δεν εχω ξαναδει....
-
ακομη και σε αυτο ειναι πισω οι τας ευρωπας..
εδω το σκαναρουν με το ματι και εισαι ετοιμος σε 5 λεπτα -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ακομη και σε αυτο ειναι πισω οι τας ευρωπας..
εδω το σκαναρουν με το ματι και εισαι ετοιμος σε 5 λεπτα...αν ερθουν
-
Μετανάστες 7.500 Έλληνες γιατροί σε έξι χρόνια
http://www.protothema.gr/greece/article ... i-hronia-/
Κάποτε λέγαμε ότι στην Ελλάδα αντιστοιχεί ένας ιατρός σε 100 κατοίκους, είμαι περίεργος πως θα εξελιχθεί σε μια δεκαετία...
-
Άσχετο.. Λοιπόν εδώ ο κόσμος μπορεί ακόμα και χαίρεται τα αμάξια ακόμα.... Ειδικά τα σαββατοκύριακα τα βγάζουνε και τα πλένουνε, τα πάνε καμία βόλτα, αλλά χωρίς διάθεση επίδειξης....
Εχθές χάζευα ένα γείτονα δύο στενά πιο πέρα (πέρναγα με το ποδήλατο) που έβγαλε ένα atom απο το γκαράζ και είχε ένα φίλο του και το σκαλιζανε... πολλά μεγάλα αμάξια, αλλά όχι επίδειξης, πως είναι τίγκα στα escalade πχ σε κάτι μαιαμια , καμία σχέση -
κ εδώ το ίδιο, τα ΣΚ είναι κλασσικό φαινόμενο.
πάντως Γερμανία δεν επιτρέπεται να πλένεις αμάξι Κυριακή, δλδ πλυντήρια κτλ δε λειτουργούν. Λόγω του γεγονότος πως Κυριακή είναι ημέρα αργίας για την Εκκλησία. Επίσης απαγορεύεται να πλένεις με σαπούνια στο δρόμο, δλδ οτιδήποτε χημικό πέφτει κάτω απαγορεύεται... -
Ο μικρός kilomeater ανακαλύπτει τον κόσμο
Το ημερολόγιο του μετανάστη