-
Ο χρήστης raptispan έγραψε:
Και μενα μου φανηκαν πολλα τα λ7, αλλα ενεκα η αναγκη. Οδικη δυστυχως η ευτυχως δεν ειχε. Για μενα φταιει η αδερφη μου που εβαζε συνεχως απο συγκεκριμενο πρατηριο στο νεο κοσμο, παροτι της ειχα πει απειρες φορες να το αποφευγει. Τωρα ας παει να ξαναβαλει αμα θελει...Να της πεις να μην αφήνει το τεπόζιτο να αδειάζει κάτω από το 1/4. Στο άδειο τεπόζιτο, η αντλία δεν ψύχεται-λιπαίνεται, οπότε χαλάει.
-
Και μενα μου φανηκαν πολλα τα λ7, αλλα ενεκα η αναγκη. Οδικη δυστυχως η ευτυχως δεν ειχε. Για μενα φταιει η αδερφη μου που εβαζε συνεχως απο συγκεκριμενο πρατηριο στο νεο κοσμο, παροτι της ειχα πει απειρες φορες να το αποφευγει. Τωρα ας παει να ξαναβαλει αμα θελει...Τι ακριβώς κάνει το πρατήριο για να χαλάσει η αντλία;
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Και μενα μου φανηκαν πολλα τα λ7, αλλα ενεκα η αναγκη. Οδικη δυστυχως η ευτυχως δεν ειχε. Για μενα φταιει η αδερφη μου που εβαζε συνεχως απο συγκεκριμενο πρατηριο στο νεο κοσμο, παροτι της ειχα πει απειρες φορες να το αποφευγει. Τωρα ας παει να ξαναβαλει αμα θελει...
Τι ακριβώς κάνει το πρατήριο για να χαλάσει η αντλία;
Μάπα βενζίνη??? Τα πάντα έχουν φίλτρο βενζίνης ενσωματωμένο στην αντλία. Αν μπουκώσει από τα σκουπίδια και την βρωμιά θα ζορίζεται περισσότερο και κάποια στιγμή θα το πει το ποίημα πρόωρα..
-
Πάνω στο φιλτράκι της αντλίας είχε μια κόκκινη γλίτσα και μικρά κόκκινα κομματάκια που όταν τα έπιανες στο χέρι γινόταν σαν σκόνη. Και γενικά η αντλία είχε πολύ έντονο κόκκινο χρώμα. Αν κάποιος έχει γνώση επί του θέματος ας πεί τι μπορεί να είναι αυτή η γλίτσα που είχε βουλώσει τελείως το φίλτρο.
-
ψαξε για ενα ποστ του 21quadra, καπου εχει γραψει για ενα βελτιωτικο που βαζουν φτηνο κινεζικο που γαμει αντλιες, δε θυμαμαι ομως το ονομα.
-
To ferrocene έλεγε (ενισχυτικό οκτανίων, μάλλον στην 100άρα μπαίνει - αν μπαίνει), ότι ξεσκίζει τα μπουζί όμως.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
To ferrocene έλεγε (ενισχυτικό οκτανίων, μάλλον στην 100άρα μπαίνει - αν μπαίνει), ότι ξεσκίζει τα μπουζί όμως.η φραση 'κοκκινο υπολειμμα' ηταν που με εκανε να το θυμηθω
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
To ferrocene έλεγε (ενισχυτικό οκτανίων, μάλλον στην 100άρα μπαίνει - αν μπαίνει), ότι ξεσκίζει τα μπουζί όμως.Στον καταλύτη τι κάνει;
-
viewtopic.php?f=6&t=55524
Μπορεί το κόκκινο χρωμα να είναι αντίδραση του πρόσθετου με νερό
-
Και μενα μου φανηκαν πολλα τα λ7, αλλα ενεκα η αναγκη. Οδικη δυστυχως η ευτυχως δεν ειχε. Για μενα φταιει η αδερφη μου που εβαζε συνεχως απο συγκεκριμενο πρατηριο στο νεο κοσμο, παροτι της ειχα πει απειρες φορες να το αποφευγει. Τωρα ας παει να ξαναβαλει αμα θελει...μαλλον εννοεις αυτό που είναι γωνια φραντζη κ ηλια ηλιου ?? δεν εχω βαλει ποτέ σε αυτό για να εχω αποψη ... αλλά μου κανει εντυπωση όποτε περνώ από εκει γινεται χαμός από αυτοκίνητα - μοτοσυκλέτες κλπ που περιμενουν στην σειρά για να βαλουν καυσιμα
-
Εγω εχω βαλει πολλες φορες εκει. Νορμαλ χλμ βγαζω παντως κ χωρις καποιο προβλημα.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ FIAT PANDA