-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Πάρε Fiesta turbo με 80 άλογα
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
Όντως το 1.0 ecoboost 3d δείχνει τρελό vfm με 9900 . Ξέρουμε μήκος και τι εξοπλισμο εχει η trend έκδοση ? γιατι το σάιτ της ford ειναι για τον....
Μια χαρά τα λέει το σάιτ:
http://www.ford.gr/Cars/Fiesta/ModelsNEO FORD FIESTA TREND
Από €9,990
Βασικά χαρακτηριστικά
•7 αερόσακοι: Μετωπικοί, πλευρικοί, οροφής και αερόσακος γονάτων οδηγού
•ABS με EBD
•ESP
•Σύστημα MyKey
•Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό
•Δερμάτινο κάλυμμα λεβιέ ταχυτήτων
•Φώτα ημέρας
•Σπόιλερ στο χρώμα του αμαξώματος πίσω
•Ζάντες 15 ιντσών
•Εξωτερικοί καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι
•Air Condition
•Ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης του τιμονιού (EPAS)
•Σύστημα ανεφοδιασμού καυσίμου Ford EasyFuel
•Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός
•Ράδιο-CD με αναπαραγωγή MP3, 6 ηχεία χειριστήρια στο τιμόνι και σύστημα διασύνδεσης κινητού τηλεφώνου SYNC* (περιλαμβάνει θύρες USB & Aux, Bluetooth με Φωνητικό Έλεγχο και Κλήση Έκτακτης Ανάγκης)
•Κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο καθ' ύψος*εκδόσεις με κινητήρα 1.0L EcoBoost.
ΥΓ. Στις ζάντες που λέει ... εννοεί σιδερένιες με τάσια!
Και εδώ κατεβάζοντας το φυλλάδιο τους που είναι σε pdf έχεις τα λοιπά στοιχεία που θέλεις:
http://www.ford.gr/Cars/Fiesta/Brochureandpricesfiesta -
Ωραίος!
Ερωτηση. Ο ecoboost 1.0 ποσο κανει με τις προωθητικές ενέργειες? το 9900 φαντάζομαι οτι αναφέρεται στην απλη έκδοση.
Στο autotriti το βρήκα 11850 το 3πορτο το Eco και 12250 το 5 πορτο. Εκείνο που βλέπω απο εκει ειναι οτι ενω το 3 πορτο προσφέρεται σε προσφορα 9900 απο 11500 αρχική, το 5 πορτο που με ενδιαφέρει και περισσότερο δεν εχει ανάλογης προσφορα απλα απο ~12000 παει 11200 ουσιαστικα το όφελος απόσυρσης -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Πάρε Fiesta turbo με 80 άλογαΣτάλθηκε από το LG-E975 μου
Δυστυχως το 80αρι ειναι ατμοσφαιρα.
100αρι και 125 ecoboost. -
Α νομιζα πως και το 80ρι ηταν τουρμπατο. Ε τοτε 100ρι, λογικα θα το πληρωσεις παραπανω, αλλα σκεψου με τα ιδια λεφτα αγοραζεις aygo...
-
Ναι απο οτι βλεπω το fiesta ειναι τρελο vfm. εκείνο που δεν ξέρω είναι πως πανε από οικονομια.
1000αρι βενζίνα το 2014? και αν ναι ποιο?