-
Αν όντως έχουν μια κάποια σημαντική διαφορά από τους υπόλοιπους (που αμφιβάλλω) θα κρατηθούν. Είναι αρκετά έξυπνοι για να στοκάρουν βαθμούς πριν αρχίσουν τις σφαλιάρες μεταξύ τους.
-
Εγώ δε θα εκπλαγώ πάντως αν τελικά αποδειχθούν λάθος τα σενάρια περί πλήρης αυτοδυναμίας της Merc, συνολικά.
-
Εγω δε θα εκπλαγώ με τιποτα γιατί εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει η Φ1.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εγω δε θα εκπλαγώ με τιποτα γιατί εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει η Φ1.Αυτό είναι από το 'άλλο' νήμα!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγώ δε θα εκπλαγώ πάντως αν τελικά αποδειχθούν λάθος τα σενάρια περί πλήρης αυτοδυναμίας της Merc, συνολικά.Με τίποτε, η διαφορά είναι τεράστια, μόνο η Williams μπορεί να τους κυνηγήσει.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Εγώ δε θα εκπλαγώ πάντως αν τελικά αποδειχθούν λάθος τα σενάρια περί πλήρης αυτοδυναμίας της Merc, συνολικά.
Με τίποτε, η διαφορά είναι τεράστια, μόνο η Williams μπορεί να τους κυνηγήσει.
Πολύ απόλυτος είσαι. Και όλα αυτά τα συμπεράσματα βγαίνουν από τα τεστς;
Στο λέω γιατί πολλοί κρύβονται και δεν αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν γράψει 100 γύρους αλλά κάποιους άλλους...
Η Ferrari, λίγο-πολύ, κράτησε κρυφή την ταχύτητα του μονοθεσίου της. Αν κοιτάξει κανείς τους επιμέρους χρόνους των διαφορετικών τομέων (split times), θα δει μερικούς πολύ καλούς και κάποιους άλλους γελοία κακούς. Καλύπτουν το ρυθμό τους και κανείς δεν ξέρει που πραγματικά βρίσκονται.
τάδε έφη Mika Salo.
-
- δεν ξέρουμε ακριβώς τί παίζει με την αξιοπιστία. Mercedes και Ferrari έδειξαν καλά σημάδια αλλά στο τέλος μπορεί να αποδειχτεί η μία καλύτερη από την άλλη.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Με τίποτε, η διαφορά είναι τεράστια, μόνο η Williams μπορεί να τους κυνηγήσει.
Πληροφόρηση εκ των έσω;
-
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εγω δε θα εκπλαγώ με τιποτα γιατί εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει η Φ1. -
Όχι και τόσες πολλές οι πιθανότητες για βροχή!
-
Το μαμήσανε το live timing στο f1.com
Αντί για χρόνο στο κάθε sector βγάζει μια τελεία πράσινη, κίτρινη ή μωβ ανάλογα με το χρόνο του οδηγού..
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Το μαμήσανε το live timing στο f1.comΑντί για χρόνο στο κάθε sector βγάζει μια τελεία πράσινη, κίτρινη ή μωβ ανάλογα με το χρόνο του οδηγού..
Στην εφαρμογή για κινητά ή (και) στου υπολογιστή;
-
Βρε πως αλλάξαν οι καιροί...!!
Ούτε ένας δεν έχει για νικητή τον δακτυλάκια
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Αντί για χρόνο στο κάθε sector βγάζει μια τελεία πράσινη, κίτρινη ή μωβ ανάλογα με το χρόνο του οδηγού..
Στην εφαρμογή για κινητά ή (και) στου υπολογιστή;
Στον υπολογιστή, για κινητό δεν ξέρω...
-
Aν είναι δωρεάν στο κινητό, θα το κοιτάξω και θα σας πω
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Aν είναι δωρεάν στο κινητό, θα το κοιτάξω και θα σας πωΝα 'σαι καλά βρε sigman, αλλά για κινητό από ότι φαίνεται στο site έτσι είναι, με τελείες. Επιπλέον θυμάμαι πως δεν ήταν δωρεάν.
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Το μαμήσανε το live timing στο f1.comΑντί για χρόνο στο κάθε sector βγάζει μια τελεία πράσινη, κίτρινη ή μωβ ανάλογα με το χρόνο του οδηγού..
Δεν νομίζω να ισχύσει αυτό με την έναρξη της χρονιάς.
Το περίεργο είναι ότι δεν βρίσκω την εφαρμογή στο google play. Ούτε καν την περσινή. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Δεν νομίζω να ισχύσει αυτό με την έναρξη της χρονιάς.
Το περίεργο είναι ότι δεν βρίσκω την εφαρμογή στο google play. Ούτε καν την περσινή.Δεν έχει βγει ακόμα για android. Για iphone βγήκε και για να δεις live timing θέλει 10€ (in app purchase).
-
Μιλάω για την ακριβή εφαρμογή, 20κάτι ευρώ εξαρχής.
Δεν έχει καν την περσινή.Δεν ξέρω αν είναι άλλη αυτή που λες.
2014 - Formula 1 Rolex Australian Grand Prix