Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Μεταβιβαση Αδειας κυκλοφοριας
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Μεταβιβαση Αδειας κυκλοφοριας
    • 1 / 1
    Περί αυτοκίνησης
    10
    10
    57
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      a75t last edited by

Γραφω για πρωτη φορα παροτι ειμαι αναγνωστης των 4-Τροχων δυο (2) εικοσα-ετιες.Αφορμη για τη δημιουργια του εν λογω θεματος ηταν η μεταβιβαση μιας Α75 Turbo America και η παραλαβη της 'αδειας΄κυκλοφορίας (Α4 τυπωμενο χαρτι).
      Ο λογος για τον οποιο το κοινοποιω ειναι για να γινει ενημερωση μεσω ενος απο τα πιο εγκυρα αυτοκινηστικα περιοδικα
      σε ολους (ναι πιστευω οτι η βαση αναγνωσης του ειναι αρκετα μεγαλη και κατα συνεπεια η διασπορα που μπορει να γινει τεραστια).
      Η διαμαρτυρια μου εχει αποσταλλει στο γραφειο τυπου του Υπουργειου Μεταφορων και σας τη παραθετω παρακατω.

Ευχαριστω για το βημα που μου παρειχατε .(Αν σας φερνω σε δυσκολη θεση παρακαλω διγραψτε το).
      Το email που εσταλη ειναι το κατωθι:

Προς Γραφειο Τυπου Υπουργου Μταφορων.

*Κυριοι
      Αφορμη και εκκρηξη για το εν λογω e-mail αποτελεσε σημερα η επαφη μου με τις υπηρεσιες του υπουργειου σας και συγκεκριμμενα για τη μεταβιβαση οχηματος και παραλαβη της νεας αδειας κυκλοφοριας.
      Το ζητουμενο :
      Παραλαβη νεας αδειας κυκλοφοριας ΕΙΧ.
      Χρονος παραδοσης την ιδια μερα (αναγκάστικα να μεταβω δευτερη φορα γιατι δεν ηταν δυνατο να τη παραλαβω επιτοπου και επρεπε να περασω αργοτερα - τα κονδυλια για τη μηχανογραφηση που αποροφηθηκαν που ειναι τοποθετημενα ?)
      Το πιο ωραιο ομως ειναι το επισημο εγγραφο (αδεια οχηματος) που μου παραδοθηκε.
      Ενα φυλλο Α4 με μια σφραγιδα και μια υπογραφη υπαλληλου.(ο υπαλληλος δικαιολογηθηκε οτι δεν υπαρχουν κονδυλια για αγορα του χαρτιου των αδειων κυκλοφοριας)
      Πληρωσα ομως για την ολη διαδικασια 190,00 € (120€ τελη μεταβιβασης και 75 € για τη νεα αδεια.Δηλαδη πληρωσα 75€ ενα φυλλο Α4 το οποιο σε δυο μηνες θα εχει ξεθωριασει και εαν δεν το αντικαταστησω εγκαιρως θα υποστω και διοικητικο προστιμο απο τη Τροχαια.

Ποσο καραγκιοζηδες(τιτλος τιμης) μπορειτε να ειστε?
      Σας εμπιστευτηκαμε να φτιαξετε τη χωρα και δεν μπορειτε να διαχειρηστειτε τα απλα και τα αυτονοητα,δηλαδη τιποτα.ZERO (0)αυτο ειστε.Εχω πληρωσει 75€ γιααυτο το πρασινο κωλοχαρτο και απαιτω να παρω αυτο για το οποιο πληρωσα,υποψην, χωρις να σας κανω παζαρια.
      Εκτος της τριτοκοσμικης καταστασης που επικρατει στο εν λογω 'μαγαζι΄σας (Κλεισθενους) και παροτι οι εκει εργαζομενοι ειναι πολυ εξυπηρετικοι αισθανομαι ντροπη και αγανακτηση που σας εχω χρησει με τη ψηφο μου αντιπροσωπους μου.
      Αυτο βεβαια διορθωνεται ευκολα.

Αυτα
      Και καλα Κουλουμα.

ΥΓ.
      Δεν σας υβριζω, απλα δεν δεχομαι απο εσας τους ανεπαρκεις να αμφισβητειτε τη νοημοσυνη μου,οταν μαλιστα εχω εκπληρωσει μεχρι τελους ολες μου τις υποχρεωσεις προς το κρατος που εσεις διαλυσατε.

Το συγκεκριμμενο θα δημοσιευθει και σε περιοδικα του χωρου του αυτοκινητου και στο διαδυκτιο. *

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • A
        a75t last edited by

Γραφω για πρωτη φορα παροτι ειμαι αναγνωστης των 4-Τροχων δυο (2) εικοσα-ετιες.Αφορμη για τη δημιουργια του εν λογω θεματος ηταν η μεταβιβαση μιας Α75 Turbo America και η παραλαβη της 'αδειας΄κυκλοφορίας (Α4 τυπωμενο χαρτι).
        Ο λογος για τον οποιο το κοινοποιω ειναι για να γινει ενημερωση μεσω ενος απο τα πιο εγκυρα αυτοκινηστικα περιοδικα
        σε ολους (ναι πιστευω οτι η βαση αναγνωσης του ειναι αρκετα μεγαλη και κατα συνεπεια η διασπορα που μπορει να γινει τεραστια).
        Η διαμαρτυρια μου εχει αποσταλλει στο γραφειο τυπου του Υπουργειου Μεταφορων και σας τη παραθετω παρακατω.

Ευχαριστω για το βημα που μου παρειχατε .(Αν σας φερνω σε δυσκολη θεση παρακαλω διγραψτε το).
        Το email που εσταλη ειναι το κατωθι:

Προς Γραφειο Τυπου Υπουργου Μταφορων.

*Κυριοι
        Αφορμη και εκκρηξη για το εν λογω e-mail αποτελεσε σημερα η επαφη μου με τις υπηρεσιες του υπουργειου σας και συγκεκριμμενα για τη μεταβιβαση οχηματος και παραλαβη της νεας αδειας κυκλοφοριας.
        Το ζητουμενο :
        Παραλαβη νεας αδειας κυκλοφοριας ΕΙΧ.
        Χρονος παραδοσης την ιδια μερα (αναγκάστικα να μεταβω δευτερη φορα γιατι δεν ηταν δυνατο να τη παραλαβω επιτοπου και επρεπε να περασω αργοτερα - τα κονδυλια για τη μηχανογραφηση που αποροφηθηκαν που ειναι τοποθετημενα ?)
        Το πιο ωραιο ομως ειναι το επισημο εγγραφο (αδεια οχηματος) που μου παραδοθηκε.
        Ενα φυλλο Α4 με μια σφραγιδα και μια υπογραφη υπαλληλου.(ο υπαλληλος δικαιολογηθηκε οτι δεν υπαρχουν κονδυλια για αγορα του χαρτιου των αδειων κυκλοφοριας)
        Πληρωσα ομως για την ολη διαδικασια 190,00 € (120€ τελη μεταβιβασης και 75 € για τη νεα αδεια.Δηλαδη πληρωσα 75€ ενα φυλλο Α4 το οποιο σε δυο μηνες θα εχει ξεθωριασει και εαν δεν το αντικαταστησω εγκαιρως θα υποστω και διοικητικο προστιμο απο τη Τροχαια.

Ποσο καραγκιοζηδες(τιτλος τιμης) μπορειτε να ειστε?
        Σας εμπιστευτηκαμε να φτιαξετε τη χωρα και δεν μπορειτε να διαχειρηστειτε τα απλα και τα αυτονοητα,δηλαδη τιποτα.ZERO (0)αυτο ειστε.Εχω πληρωσει 75€ γιααυτο το πρασινο κωλοχαρτο και απαιτω να παρω αυτο για το οποιο πληρωσα,υποψην, χωρις να σας κανω παζαρια.
        Εκτος της τριτοκοσμικης καταστασης που επικρατει στο εν λογω 'μαγαζι΄σας (Κλεισθενους) και παροτι οι εκει εργαζομενοι ειναι πολυ εξυπηρετικοι αισθανομαι ντροπη και αγανακτηση που σας εχω χρησει με τη ψηφο μου αντιπροσωπους μου.
        Αυτο βεβαια διορθωνεται ευκολα.

Αυτα
        Και καλα Κουλουμα.

ΥΓ.
        Δεν σας υβριζω, απλα δεν δεχομαι απο εσας τους ανεπαρκεις να αμφισβητειτε τη νοημοσυνη μου,οταν μαλιστα εχω εκπληρωσει μεχρι τελους ολες μου τις υποχρεωσεις προς το κρατος που εσεις διαλυσατε.

Το συγκεκριμμενο θα δημοσιευθει και σε περιοδικα του χωρου του αυτοκινητου και στο διαδυκτιο. *

• S
          spyros-s last edited by

Πήγαινε μόνος σου στο μεταφορών και εξήγησε τους την κατάσταση. Άτυπα έχουν καβαντζώσει κάποιες για σπέσιαλ περιπτώσεις αλλά επισήμως δεν έχουν για τους υπόλοιπους!
          Με διεκπεραιωτές δεν είναι καλό να έχεις επαφές διότι διαιωνίζεις το παλιό σύστημα...
          Μόνο ΚΕΠ ή άμεσα στην οικεία δ/νση μεταφορών

• N
            nikos_audi_a3 last edited by

Παιδιά επειδή έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα μου δωσανε και εμένα φύλλο α4 το ΚΕΠ θα μου την βγάλει σε χαρτονάκι? Περνάω και ΚΤΕΟ αυριο.

• rocsta
              rocsta last edited by

Δε θα σου βγάλει κάτι άλλο, ούτε το ΚΕΠ ούτε η διεύθυνση συγκοινωνιών. Αν και όταν έχουν πάλι κλασσικά πρασινα χαρτόνια, πρέπει μόνος να πας να την αλλάξεις.
              Για το ΚΤΕΟ φαντάζομαι ρωτάς αν θα έχεις πρόβλημα, δεν μας ενημερώνεις απλά ότι θα περάσεις. Αν ρωτάς λοιπόν, όχι δε θα έχεις πρόβλημα. Εντός Ελλάδας είναι μια κανονική άδεια κυκλοφορίας.

• I
                iceman7 last edited by

Οποιος θέλει να ταξιδέψει εξωτερικό, πηγαίνει με την πράσινη κάρτα που θα πάρει από την ασφάλεια σε ΚΕΠ ή στο Μεταφορών και του δίνουν σε χαρτονάκι!

• V
                  vasiliskara last edited by

καλημερα!!! θα ήθελα την βοηθεια σας σε ενα θεματακι που έχω. Πρίν τρεις μέρες πούλησα ένα αυτοκίνητο που είχα στην κατοχη μου, ο αγοραστης αφού υπεγραψε μια ΥΔ οτι το αγορασε και οτι δεν έχει άλλη απαίτηση κτλ απο εμένα, με ενημέρωσε τηλεφωνικά οτι θέλει να μου το δώσει πίσω διότι το μετάνιωσε κτλ. Το ποσό δεν προτίθεμαι να το επιστρέψω διότι το αυτοκινήτο το έλεγξε μόνος με τον μηχανικό του και απο την άλλη τα χρήματα τα χρησιμοποιησα ήδη για να καλύψω τρέχουσες ανάγκες. Θα ήθελα να μάθω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις !!! ποσό μάλλον τώρα που τα τέλη κυκλοφορίας πλησιάζουν και το αυτοκίνητο φαίνεται ακόμη στην κατοχή μου αλλα στην ουσία το έχει ο αγοραστής.

• N
                    nik0laus last edited by

Πέραν της απομακρύνσεως εκ του ταμείου ουδέν λαθος αναγνωρίζεται....Δεν πήγατε σε ΚΕΠ ή Υπηρεσία Μεταφορών για τα σχετικά;
                    Αν κάνατε τα προβλεπομενα δεν θα είναι στο όνομά σου ,θα ενημερωθουν τα αρχεία της ΔΟΥ και θα φύγει από πανω σου.

• C
                      citastak last edited by

Συγνώμη, αλλά δεν κάνατε όλη τη διαδικασία της μεταβίβασης; μείνατε μόνο στην υπεύθυνη δήλωση;

• G
                        giannisae last edited by

αφησε του το αμαξι ,παρε τις πινακιδες για παραδωση και πες του πουλατο ,πεταξε το,δεν εχω χρηματα να σου δωσω!!πρωτα ομως βγαλε τις πινακιδες...αλλιως φωναξε αστυνομια

• A
                          astronautis last edited by

Ποιο είναι το νόημα στο να βγάλει τις πινακίδες?
                          Άσε που αν κατάλαβα καλά το αυτικίνητο το έχει ο αγοραστής τώρα. Δηλαδή αυτός ο τύπος κινείται με αυτοκίνητο χωρίς άδεια κυκλοφορίας και λογικά χωρίς ασφαλεια.

Βασικα εμένα μου φαίνεται ότι το καλύτερο είναι να κάτσουν να τα βρουν, γιατί αν πάνε διαφοτερικά, τους βλέπω να μαλλιοτρβιούνται με δικηγόρους κλπ. Δεν ξέρουμε τι αμάξι είναι, αλλά εύκολα θα μπορούσαν να πάνε τα κερατιάτικα των δικηγορων στα ίδια χρήματα με ένα φθηνο αμάξι.

Αλήθεια αν αυτός υποθέσουμε οτι θελει να πάει με το αμάξι να ανατινάξει το προεδρικό μέγαρο, ποιος θα φαίνεται ως υπεύθενος??? Τι θα παρουσιάσεις τότε? Μια υπεύθυνη δήλωση????

• First post
                            Last post
                          • 1 / 1
                          • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                            • ΕΛΛΑΔΑ
                            • ΚΟΣΜΟΣ
                            • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                            • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                            • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                          • ΔΟΚΙΜΕΣ
                            • TEST