-
Ειχαν ερθει 1 ή 2 μερες απ οτι μου ειπαν..πηγα συγκεκριμενα την 13/9 πουρνο πουρνο και μου ειπαν οτι ημουν ο δευτερος που το εβλεπε εκει.
Και οι πρωτες εντυπωσεις απο οσους το ειδαν.. προς τα κατω εχω γραψει κ ιεγω..
http://www.greekcitroenclub.gr/viewtopi ... 49&t=11424 -
Επίσης διαβάζω στο drive.gr .
Αυτά τα στοιχεία μπορεί να μειώνουν το κόστος ή και το βάρος αλλά κάλιστα μπορούν για κάποιους να αποτελούν λόγους μη αγοράς του αυτοκινήτου. -
Δεν είναι αμελητέο το ότι το αμάξι ζυγίζει καμία 150αρια κιλά λιγότερο από την ήδη ελαφριά C4 (1280kg).. Κατά τα άλλα, και εφόσον θα υποθέσω ότι τα φρένα δεν είναι ίδια σε όλες τις εκδόσεις, έχοντας δει το αμάξι θεωρώ ότι έχει κορυφαία ποιότητα και εξοπλισμό.
-
Αναμενω τις επισημες επιδοσεις της βενζινης και του ντιζελ με τα 110..πρεπει να 'σκοτωνει' αναλογικα με τους αντιπαλους..
-
Ένα review http://www.youtube.com/watch?v=Fe-KdwR7pAo
-
Μειονεκτήματα όντως η απουσία στροφόμετρου και το 5άρι κιβώτιο...με ποια λογική παίρνουν τέτοιες αποφάσεις ρε γαμώτο
Και αν δεν κάνω λάθος τα πίσω παράθυρα ανοίγουν μόνο στο πλάι,όχι κανονικά.
Όποιος οδηγήσει το 1.6 diesel ας γράψει εντυπώσεις! -
το οδήγησα σήμερα .. 1.6blueHdi manual.
το Cactus Ακυρο για μένα, ωραίο αμαξάκι .... Αλλά ...
-
το σασμάν του έχει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μεγάλες διαδρομές και πολύ ασαφές (δεν θυμάμαι αλήθεια χειρότερη αίσθηση από όσα αυτοκίνητα έχω οδηγήσει μέχρι σήμερα)
-
γέεεεεεεερνει στις στροφές ..........
-
Η έλλειψη στροφόμετρου μου φάνηκε ....
-
Αν την** ημέρα** ανάψεις την μεσαία σκάλα (φώτα) ανάβει και ο φωτισμός στις 2 οθόνες LCD, πράγμα που μειώνει την ορατότητα σε αυτές ...
κατ τα τα άλλα, είναι super.
-
-
Σαν όγκος σαν οδηγός πως σου φάνηκε;;
-
ο όγκος του δεν με προβλημάτισε καθόλου ...
από κοντά θα δεις ότι είναι ένα μικρό αυτοκινητάκι λίγο υπερυψωμένο. -
Πάντως η χρήση της ονομασίας C4 παραπέμπει σε μικρομεσαίο αμάξωμα.
Τώρα που κοιτάζω τις διαστάσεις του είναι μόλις 4.16μέτρα... Περίμενα να είναι πολύ μεγαλύτερο.
Πως σου φάνηκε το ψηφιακό καντράν;
-
αυτό που είναι μπροστά σου, είναι η ταχύτητα και η βενζίνη ... ΤΠΤ άλλο ....
για να δικά μου γούστα, μου φάνηκε περισσότερο λιτό απ ότι θα ήθελα ....επίσης, το να είναι τα πάντα στην οθόνη επαφής, οκ είναι εντυπωσιακό ... αλλά
σου ΑΠΟΣΠΑ πολύ περισσότερο την προσοχή σου όταν οδηγείς, για να ρυθμίσεις πχ
την θερμοκρασία στο καλοριφέρ.Τα 4.16μέτρα, τα εκμεταλλεύεται πολύ ωραία ...
βασίζεται στο πάτωμα του C3 -
Θα συμφωνήσω με αυτά που λες, παρόλο που εγώ ακόμη δεν έχω μπει μέσα, και από ότι βλέπω μόνο και μόνο για το ψηφιακό καντράν και την κεντρική οθόνη δεν ενθουσιάζομαι και πολύ...
-
Να και η δοκιμή στο euroncap: http://www.euroncap.com/results/citroen ... s/570.aspx 4 αστέρια η βαθμολογία του.
-
Για τα αυστηρά κριτήρια του NCAP μια χαρά αποτέλεσμα.
-
Αν είναι αυστηρά, αυτά του NCAP, τότε τα small overlap του IIHS τι είναι ?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για τα αυστηρά κριτήρια του NCAP μια χαρά αποτέλεσμα.Αντικειμενικοτατος.......
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Αντικειμενικοτατος.......
Καμιά αμφιβολία ... ότι δεν μπορείς να αντιληφθείς καν ... τα κριτήρια ...
(Τουλάχιστον ας αντιληφθείς τον τρόπο γραφής) -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αντικειμενικοτατος.......
Καμιά αμφιβολία ... ότι δεν μπορείς να αντιληφθείς καν ... τα κριτήρια ...
(Τουλάχιστον ας αντιληφθείς τον τρόπο γραφής)τούμπα;;;
-
Στροφόμετρο δεν εχει ούτε η χειροκίνητη έκδοση? Στο αυτόματο πές οκ κανει μόνο του παιχνίδι, αλλα στο χειροκίνητο δε πρέπει να υπάρχει? Εχει ένδειξη αλλαγής ταχύτητας?
-
δεν έχει ...
πρέπει α είσαι ακουστικός τύπος ....
βέβαια το χειροκίνητο κιβώτιο του, πρέπει να είναι ότι πιο ασαφές έχω οδηγήσει ever. Σου λέει πάρε με με αυτόματο .....
Citroen C4 Cactus