-
για το βιντεακι δεν το προσεξα εχεις δικιο
για την υστερηση της yamaha εναντι της honda, αναφερομαι για την περιοδο μεταπηδησης του ροσι στην yamaha το '04.
για φετος οντως δεν εχει παραδεχθει αααααν συμβαινει κατι αντιστοιχο. ολα ειναι εικασιες για να εχουμε να λεμε! -
ειναι καθαρα θεμα @ρχιδιων οπως αναφερθηκε.
Αν και οποτε (χτυπα ξυλο) ο Μαρκεζ αρπαξει μια καλη σουπα οπως πολλοι αλλοι πρωταθλητες με σοβαρο τραυματισμο +μερικα χρονακια στην πλατη του, θα κοψει ρυθμο. Μεχρι τοτε, το αλυσοπριονο θα κοβει φετες.
-
H Yamaha υστερεί στο ότι δεν έχει τον ΜΜ93. Αν τον είχε θα'παιρνε αυτή το πρωτάθλημα. Απλά πράγματα.
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
H Yamaha υστερεί στο ότι δεν έχει τον ΜΜ93. Αν τον είχε θα'παιρνε αυτή το πρωτάθλημα. Απλά πράγματα.Αυτή είναι η 'ωμή' αλήθεια!.. όλα τ' άλλα είναι όπως λέμε: 'Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγεί η ψυχή του'...
...οι 'ροσσικοί' κυρίως, προτιμούν να πιστεύουν ότι η Yamaha είναι χρέπι μπροστά στην Honda παρά να αποδεχτούν ότι ο Μαρκές έβαλε τέλος στην απόλυτη κυριαρχία του ...'θρύλου'... (κάτι ανάλογο δηλαδή με Αλόνσο-Σουμάχερ 2005-2006... ). -
αρπαζω την...μυγα και αναφερω τα εξης.
θεωρω εαυτόν ρεαλιστη και βασει αυτου αναφερω το προφανες.
ο ροσι εχει παψει εδω και καιρο να διεκδικει πρωταθλημα. μετα το 09 οπου και το πηρε τελευταια φορα, εχουν βρεθει αλλοι..μαγκες και το αρπαζουν (παναξια, ουδεις αμφισβητει). ο stoner μαλιστα το πηγε και ενα βημα παρακατω φευγοντας μιας και οπως ειχε δηλωσει ειχε..κορεστει!
ο μμ ειναι το νεο αστερι του αθληματος και δεν το αμφισβητει ουτε αυτο κανενας. το παληκαρι ειναι σε δικο του αγωνα και καταριπτει το ενα ρεκορ πισω απο το αλλο. ισως και πιο αποτελεσματικα απ' οτι το εκαναν αλλοι πρωτοκλασατοι οταν βρεθηκαν στις πρωτες χρονιες τους στην μεγαλη κατηγορια. ειναι σιγουρο οτι θα πρωταγωνιστει τις επομενες -αρκετες- χρονιες και πως θα δημιουργησει την δικη του εποχη.
οπως και ανεφερα σε προηγουμενο ποστ, η ελλειψη δυναμης ειναι μια εικασια, η οποια δεν εχει αποδειχθει ουτε και παραδεχθει απο την πλευρα της -εν προκειμενω και αμεσης αντιπαλου- yamaha και πως αυτα ειναι για να εχουμε να λεμε. -
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
H Yamaha υστερεί στο ότι δεν έχει τον ΜΜ93. Αν τον είχε θα'παιρνε αυτή το πρωτάθλημα. Απλά πράγματα.
Αυτή είναι η 'ωμή' αλήθεια!.. όλα τ' άλλα είναι όπως λέμε: 'Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγεί η ψυχή του'...
...οι 'ροσσικοί' κυρίως, προτιμούν να πιστεύουν ότι η Yamaha είναι χρέπι μπροστά στην Honda παρά να αποδεχτούν ότι ο Μαρκές έβαλε τέλος στην απόλυτη κυριαρχία του ...'θρύλου'... (κάτι ανάλογο δηλαδή με Αλόνσο-Σουμάχερ 2005-2006... ).Το 2005 τα λαστιχα εβαλαν τελος στη κυριαρχια της Ferrari. Το 2006 η Renault κερδισε απο τυχη και παρανομο μονοθεσιο στο πρωτο μισο του πρωταθληματος (mass damper). Ο ΜΜ εχει μεν το καλυτερο μηχανακι αλλα απο οτι φαινεται δεν εχει κι αντιπαλο. Ο Ροσσι εχει περασει την ακμη του εδω και χρονια. Παραμεγαλωσε...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
ο χόρχε ξέχασε να οδηγάει ?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτή είναι η 'ωμή' αλήθεια!.. όλα τ' άλλα είναι όπως λέμε: 'Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγεί η ψυχή του'...
...οι 'ροσσικοί' κυρίως, προτιμούν να πιστεύουν ότι η Yamaha είναι χρέπι μπροστά στην Honda παρά να αποδεχτούν ότι ο Μαρκές έβαλε τέλος στην απόλυτη κυριαρχία του ...'θρύλου'... (κάτι ανάλογο δηλαδή με Αλόνσο-Σουμάχερ 2005-2006... ).Το 2005 τα λαστιχα εβαλαν τελος στη κυριαρχια της Ferrari. Το 2006 η Renault κερδισε απο τυχη και παρανομο μονοθεσιο στο πρωτο μισο του πρωταθληματος (mass damper). Ο ΜΜ εχει μεν το καλυτερο μηχανακι αλλα απο οτι φαινεται δεν εχει κι αντιπαλο. Ο Ροσσι εχει περασει την ακμη του εδω και χρονια. Παραμεγαλωσε...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Ποπο ακομα τσουζουν τα πρωταθληματα του Ναντο...
Send from my 4.3 Note 3
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ποπο ακομα τσουζουν τα πρωταθληματα του Ναντο...
@Geo, οι αποφράδες μέρες αλλά και ΧΡΟΝΙΕΣ δεν ξεχνιούνται, αντίθετα περνούν στην Ιστορία!..
@Δίαααααα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ το καλύτερο μηχανάκι λέμεεεεεεε!..
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ο χόρχε ξέχασε να οδηγάει ?Ο Χόρχε και βέβαια δεν ξέχασε να οδηγάει, αλλά μάλλον 'ταλαιπωρείται' από ψυχολογικά προβλήματα λόγω Μαρκές... (γι' αυτό είχε ξεκινήσει και τη 'γκρίνια' από τις χειμερινές δοκιμές!..).
-
http://www.motorsportmagazine.com/race/ ... at-ducati/
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
http://www.motorsportmagazine.com/race/motogp-race/the-problem-at-ducati/μήπως η γερμανική χείρα να γίνει πιο αποφασιστική?
απορώ με την υπομονή αυτών απόρια της επιμονής των Ιταλών! -
Κάτι θα ξέρει ο Crutchlow που πάει LCR
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Κάτι θα ξέρει ο Crutchlow που πάει LCR...είσαι σίγουρος?..
...γιατί εγώ έχω μείνει στο ότι ο Cal.. θα είναι και το 2015 στην Ducati και στην LCR θα πάει - κατά 90% - ο Jack Miller από τη Moto3!... (μεγάλο άλμα για τον Miller και ανάλογα μεγάλο ρίσκο και για την LCR...). -
...είσαι σίγουρος?..
...γιατί εγώ έχω μείνει στο ότι ο Cal.. θα είναι και το 2015 στην Ducati και στην LCR θα πάει - κατά 90% - ο Jack Miller από τη Moto3!... (μεγάλο άλμα για τον Miller και ανάλογα μεγάλο ρίσκο και για την LCR...).http://motomatters.com/news/2014/08/02/ ... Matters%29
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
...είσαι σίγουρος?..
...γιατί εγώ έχω μείνει στο ότι ο Cal.. θα είναι και το 2015 στην Ducati και στην LCR θα πάει - κατά 90% - ο Jack Miller από τη Moto3!... (μεγάλο άλμα για τον Miller και ανάλογα μεγάλο ρίσκο και για την LCR...).http://motomatters.com/news/2014/08/02/ ... Matters%29
...είμαι ακόμα σε διακοπές και μου ξεφεύγουν αρκετά σημαντικά θεματάκια!..
-
...είσαι σίγουρος?..
...γιατί εγώ έχω μείνει στο ότι ο Cal.. θα είναι και το 2015 στην Ducati και στην LCR θα πάει - κατά 90% - ο Jack Miller από τη Moto3!... (μεγάλο άλμα για τον Miller και ανάλογα μεγάλο ρίσκο και για την LCR...).Βιάζονται να προωθήσουν τον Miller γιατί θεωρούν ότι είναι η απάντηση στον ΜΜ. Κατά 99% θα πέσουν έξω.
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
...είσαι σίγουρος?..
...γιατί εγώ έχω μείνει στο ότι ο Cal.. θα είναι και το 2015 στην Ducati και στην LCR θα πάει - κατά 90% - ο Jack Miller από τη Moto3!... (μεγάλο άλμα για τον Miller και ανάλογα μεγάλο ρίσκο και για την LCR...).Βιάζονται να προωθήσουν τον Miller γιατί θεωρούν ότι είναι η απάντηση στον ΜΜ. Κατά 99% θα πέσουν έξω.
Νομίζω ότι οι ομάδες παίρνουν 'μαθήματα' από την F1... επιλέγουν οδηγούς που 'κουβαλάνε' ευρά!.. και το λέω γιατί και η Suzuki που θα έπρεπε να επιλέξει δυο οδηγούς με 'πείρα', επέλεξε ο ένας να είναι ο Βινάλες... πόσο μπορεί να βοηθήσει στο 'σωστό' στήσιμο μιας εργοστασιακής μηχανής με αξιώσεις?!..
-
Ο Crutchlow κατέστρεψε την καριέρα του φεύγοντας από την Tech3
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Ο Crutchlow κατέστρεψε την καριέρα του φεύγοντας από την Tech3Μην το λες... Θα έχει μηχανάκι εργοστασιακό και σχεδόν ίδιο με του Ντάνι και του Μαρκ και επίσης εργοστασιακό μηχανικό... ...αρκεί να καταφέρει να αλλάξει λίιιιιγο το στιλ του, γιατί εκεί μάλλον είναι που κολλάει ο Καλ...
MotoGP 2014