-
Αποκλειστικά δικίνητα όμως και τα δύο.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
κάθε άλλο φίλε μου...αδιαφορώ εντελώς για το σήμα που θα έχει πάνω το αμάξι εκτός εάν συνδυάζεται με αξιοπιστία και εάν προσφέρει περισσότερα...αντιθέτως μπορώ να σου πω ότι μάλλον θα ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω με premium αυτοκίνητο ακριβώς διότι κάποιοι θα με χαρακτήριζαν έτσι...
Αυτό που έγραψα το έγραψα με εντελώς αντικειμενικά κριτήρια και μάλλον σαν παράπονο για τη nissan που έχει ανεβάσει τόσο την τιμή του QQ. Όταν φτάνει κάποιος στα χρήματα του acenta ασφαλώς θα συγκρίνει και θα δει αν με τα ίδια χρήματα άλλα αυτοκίνητα προσφέρουν περισσότερα και σε άνεση και σε επιδόσεις και στα πάντα. Δεν είναι κανείς χαζός να πάρει λιγότερα πληρώνοντας περισσότερα...
Πολύ απλά, αν το acenta είχε 3-4 χιλιάρικα παρακάτω...δε θα κάναμε καν αυτήν την κουβέντα...Τα 26+ χιλιάρικα και τα ακόμη παραπάνω για το safety shield είναι που με κάνουν να σκέφτομαι κι άλλες λύσεις...
Ελπίζω να έγινα σαφής...Συμφωνω απολυτα μαζι σου και εγω ετσι σκεφτομαι, αλλα μαλλον ειμαστε μειοψηφια ! Ο ελληνας αν μπορει θα παρει bmw εστω και με τα χερουλια ! Για να καταλαβεις εγω τις καλες προ κρισης εποχες ειχα παρει αμαξι +40000 και ήταν mazda! και ειχα γνωστούς που λέγαν καλά εδωσες 40000 και δεν πηρες mercedes ή bmw?
Επίσης συμφωνω οτι η τιμη του acenda con 1.6 ειναι τσιμπημενη αρκετα.Έτσι ακριβώς...και δε θα είχα πρόβλημα να πάρω Hyundai ή ΚΙΑ ή κάποιο άλλο αμάξι, εάν τα αντίστοιχα μοντέλα μου άρεσαν, προσέφεραν τα ίδια πράγματα + αξιοπιστία. Ωστόσο υστερούν σε αρκετούς τομείς, γι' αυτό και τα αφήνω σαν τελευταίες επιλογές...Επίσης, το ASX δε με χαλάει καθόλου εξωτερικά, αλλά εσωτερικά...Το σαλόνι παραπέμπει σε προηγούμενη δεκαετία...Η Mitsubishi έχει δρόμο ακόμη να διανύσει σε αυτόν τον τομέα...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Αποκλειστικά δικίνητα όμως και τα δύο.Α ναι, ασφαλώς! Σε αυτό έχεις δίκιο. Κοιτάζοντας και τον τίτλο του θέματος θα έπρεπε μάλλον να μιλάμε μόνο για 4Χ4.
Προσωπικά μάλλον κλείνω σε 4Χ2... -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Audi Q3 1.4 TFSI : 25.740 με απόσυρση
http://www.autotriti.gr/data/newcars/ti ... udi_q3.aspBMW X1 1.6 : 27.270 με απόσυρση (όσο περίπου πάει το techna με το safety shield)
http://www.autotriti.gr/data/newcars/ti ... bmw_x1.aspMoνο που το Χ1 καιει 9-10 λτ/100 βενζινη και το qq 6-6.5 diesel. Μιλαμε για χαοτικη διαφορα στα εξοδα (1600 ευρω παραπανω σε καυσιμα το χρονο για 20000 χλμ, σε μια δεκαετια παίρνεις παραπανω από 1/2 αμάξι). Γι αυτο και το Χ1 παει απατο σε πωλησεις στην ελλαδα...
-
Σωστο αυτο.Και δεν προσφέρονται και τετρακίνητα ειπαμε με αυτους τους κινητηρες.Τωρα για αξιοπιστία σε σχέση με το Nissan
Πέτυχα ένα λευκό Scross 4χ4 στο δρόμο.Πολύ ωραίο ήτανε. Απλά το πίσω διαφορικό είναι αρκετά χαμηλά ρε παιδιά,Πιο κάτω από την ανάρτηση και ίσως ποιο κάτω από την εξάτμιση ακόμα.Θέλει προσοχή.Ίσως να φταίει ο ημιάκαμπτος. -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Moνο που το Χ1 καιει 9-10 λτ/100 βενζινη και το qq 6-6.5 diesel. Μιλαμε για χαοτικη διαφορα στα εξοδα (1600 ευρω παραπανω σε καυσιμα το χρονο για 20000 χλμ, σε μια δεκαετια παίρνεις παραπανω από 1/2 αμάξι). Γι αυτο και το Χ1 παει απατο σε πωλησεις στην ελλαδα...Και όμως τόσο το q3 όσο και το χ1 πουλάνε. Το q3 στο πρώτο τρίμηνο του 2014 έχει κάνει 178 πωλήσεις, το x1 82, το countryman 91, το qq 175 και το sx4 174. Τα υπόλοπα είναι αρκετά πίσω.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Moνο που το Χ1 καιει 9-10 λτ/100 βενζινη και το qq 6-6.5 diesel. Μιλαμε για χαοτικη διαφορα στα εξοδα (1600 ευρω παραπανω σε καυσιμα το χρονο για 20000 χλμ, σε μια δεκαετια παίρνεις παραπανω από 1/2 αμάξι). Γι αυτο και το Χ1 παει απατο σε πωλησεις στην ελλαδα...
Και όμως τόσο το q3 όσο και το χ1 πουλάνε. Το q3 στο πρώτο τρίμηνο του 2014 έχει κάνει 178 πωλήσεις, το x1 82, το countryman 91, το qq 175 και το sx4 174. Τα υπόλοπα είναι αρκετά πίσω.
To Q3 πουλαει μια χαρα για το Χ1 ειπα.
Πρωτο τετραμηνο:
scross : 240
Q3 : 237
QQ :235
bmw X series (δλδ Χ1-3-5-6) : 102Αντε και να είναι 85 απο αυτα Χ1, πουλαει το 1/3 που πουλανε τα αλλα 3...
-
Και πάλι άπατο δεν το λες από την στιγμή που μιλάμε για ένα παλιό μοντέλο πλέον και βενζίνη. Είναι πάνω από crv, yeti, asx, tiguan. Sx4 και qq πουλάνε λόγω τιμής και diesel. Πάντως είναι εντυπωσιακές οι πωλήσεις του q3 παρότι μια μεσαία εξοπλιστικά έκδοση στα 1.4 ακουμπάει τα 30 χιλιάρικα.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Και πάλι άπατο δεν το λες από την στιγμή που μιλάμε για ένα παλιό μοντέλο πλέον και βενζίνη. Είναι πάνω από crv, yeti, asx, tiguan. Sx4 και qq πουλάνε λόγω τιμής και diesel. Πάντως είναι εντυπωσιακές οι πωλήσεις του q3 παρότι μια μεσαία εξοπλιστικά έκδοση στα 1.4 ακουμπάει τα 30 χιλιάρικα.To crv καλά καλά δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει... μην το συγκρινουμε με τα υπολοιπα.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Moνο που το Χ1 καιει 9-10 λτ/100 βενζινη και το qq 6-6.5 diesel. Μιλαμε για χαοτικη διαφορα στα εξοδα (1600 ευρω παραπανω σε καυσιμα το χρονο για 20000 χλμ, σε μια δεκαετια παίρνεις παραπανω από 1/2 αμάξι). Γι αυτο και το Χ1 παει απατο σε πωλησεις στην ελλαδα...
Και όμως τόσο το q3 όσο και το χ1 πουλάνε. Το q3 στο πρώτο τρίμηνο του 2014 έχει κάνει 178 πωλήσεις, το x1 82, το countryman 91, το qq 175 και το sx4 174. Τα υπόλοπα είναι αρκετά πίσω.
Πρωτο τετραμηνο:
bmw X series (δλδ Χ1-3-5-6) : 102Αντε και να είναι 85 απο αυτα Χ1, πουλαει το 1/3 που πουλανε τα αλλα 3...
Στην Ελλάδα αυτά;
Πάντως η Χ1 είναι
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Πρωτο τετραμηνο:
Στην Ελλάδα αυτά;
Πάντως η Χ1 είναι
Πάντα! Δεν ξερω εμενα δεν με τρέλανε ουτε η εμφανιση της.
-
Επίσης μπορεί να μου πει κανείς που μπορώ να βρω το AWD QQ για t/d ? Δε το έχουν πουθενά
Ακούω και λοιπές προτάσεις για 4x4 που μπορεί να μου έχουν ξεφύγει (εκτός από Mokka και SX4). Προϋπόθεση να είναι άνετη η οδήγηση στην πόλη. -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Audi Q3 1.4 TFSI : 25.740 με απόσυρση
http://www.autotriti.gr/data/newcars/ti ... udi_q3.aspBMW X1 1.6 : 27.270 με απόσυρση (όσο περίπου πάει το techna με το safety shield)
http://www.autotriti.gr/data/newcars/ti ... bmw_x1.aspMoνο που το Χ1 καιει 9-10 λτ/100 βενζινη και το qq 6-6.5 diesel. Μιλαμε για χαοτικη διαφορα στα εξοδα (1600 ευρω παραπανω σε καυσιμα το χρονο για 20000 χλμ, σε μια δεκαετια παίρνεις παραπανω από 1/2 αμάξι). Γι αυτο και το Χ1 παει απατο σε πωλησεις στην ελλαδα...
Όντως, αλλά υπάρχει και η επιλογή του υγραερίου για τα βενζινοκίνητα...
Όπως και η επιλογή του καλού μεταχειρισμένου που αποτελεί την πλέον οικονομική λύση, εφόσον εάν διαλέξεις σωστά παίρνεις αμάξι πολύ καλής ποιότητας μισοτιμής...Το κόστος κτήσης και συντήρησης σε βάθος 5ετίας σπάνια φτάνει το κόστος αγοράς καινούριου...Βέβαια, άλλοι θέλουν το αμάξι να μυρίζει καινούριο...
Σταματάω εδώ γιατί έχουμε βγει εντελώς off topic...! -
Καλα θα πάρει κάποιος νέο αμάξι βενζινα 30.000 με σκοπό να το κανει αέριο? μου ακούγεται κάπως.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Καλα θα πάρει κάποιος νέο αμάξι βενζινα 30.000 με σκοπό να το κανει αέριο? μου ακούγεται κάπως.όταν καίει 8 και 9 λίτρα στα 100 χλμ...
Τα τελευταία χρόνια υγραέριο έχουν βάλει ακόμη και cayenne και hummer!
Εάν μπεις στα γνωστά site με πωλήσεις αυτοκινήτων και βάλεις καύσιμο υγραέριο και suv...θα δεις εκατοντάδες αποτελέσματα! Ακόμη και μοντέλα του 2012! -
Καλα θα πάρει κάποιος νέο αμάξι βενζινα 30.000 με σκοπό να το κανει αέριο? μου ακούγεται κάπως.
όταν καίει 8 και 9 λίτρα στα 100 χλμ...
Εάν μπεις στα γνωστά site με πωλήσεις αυτοκινήτων και βάλεις καύσιμο υγραέριο και suv...θα δεις εκατοντάδες αποτελέσματα! Ακόμη και μοντέλα του 2012!Κάποιος που ειχε πάρει αμάξι που έκαιγε πολυ βενζινη ως το 2010 τον δικαιολογώ να βάλει υγραεριο. Αλλα αμάξια του 2012 και του 2014 που καίνε πολυ και μετα ψαχνόμαστε με μερεμετια να κατεβάσουμε την καταναλωση δεν τα καταλαβαίνω! Ποσο ανυποψίαστος μπορει να εισαι πλέον στο θέμα του καυσίμου? τεσπα...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Επίσης μπορεί να μου πει κανείς που μπορώ να βρω το AWD QQ για t/d ? Δε το έχουν πουθενά
Ακούω και λοιπές προτάσεις για 4x4 που μπορεί να μου έχουν ξεφύγει (εκτός από Mokka και SX4). Προϋπόθεση να είναι άνετη η οδήγηση στην πόλη.Φίλε αν εισαι Αθήνα εγω το ειχα κάνει td στο Χαλκιά στο Μοσχατο! Φαντάζομαι θα το εχει ακομα...
-
Εάν μπεις στα γνωστά site με πωλήσεις αυτοκινήτων και βάλεις καύσιμο υγραέριο και suv...θα δεις εκατοντάδες αποτελέσματα! Ακόμη και μοντέλα του 2012!και γω δύσκολα θα έβαζα υγραέριο σε καινούργιο αμάξι αξίας τόσων χιλιάδων ευρώ.αν η οικονομία καυσίμου είναι ψηλά στη λίστα μια πετρελαιοκίνητη έκδοση μου φάινεται ορθότερη επιλογή.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εάν μπεις στα γνωστά site με πωλήσεις αυτοκινήτων και βάλεις καύσιμο υγραέριο και suv...θα δεις εκατοντάδες αποτελέσματα! Ακόμη και μοντέλα του 2012!Κάποιος που ειχε πάρει αμάξι που έκαιγε πολυ βενζινη ως το 2010 τον δικαιολογώ να βάλει υγραεριο. Αλλα αμάξια του 2012 και του 2014 που καίνε πολυ και μετα ψαχνόμαστε με μερεμετια να κατεβάσουμε την καταναλωση δεν τα καταλαβαίνω! Ποσο ανυποψίαστος μπορει να εισαι πλέον στο θέμα του καυσίμου? τεσπα...
+1 και όχι μόνο ανυποψίαστος αλλά επιπόλαιος στην επιλογή του!
-
Νissan Qashqai new ή Suzuki SX4 S-Cross (4x4)