-
εμενα μου βρισκεται ενα diamond
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
καλα ρε μλκες.... ποιος διαολο ανοιξε τέτοιο τόπικ στο φορουμ και γιατι οι mods δεν το σβήνουν?
Τώρα το είδα και έχω σοκαριστεί! Σαν κακό ανέκδοτο είναι... χειρότερα και απο αυτά του Στάθη!Ημαρτον Κύριε... τι αλλο θα δούνε τα ματάκια μας...
χούντα
-
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Κάτι που διάβασα για το lumia 1020:The Lumia 1020 is and will be probably remembered as Nokia's crown jewel. It is a great exit for once a legendary company that believe it or not, has been the same since its beginning. Most of the users out there consider the Windows Phone OS as its major flaw, while they shouldn't. The Lumia 1020 is a solid phone, with great hardware, amazing innovative camera technology and powerful messenger and office skills. It's a true Nokia destined to become a legend when it's probably too late. And that's why Lumia 1020 will be always The One That Got Away.
Better yet, it's Nokia that has delivered one last time. It's not the fact that they may never do it again that makes the Luma 1020 special. And it's definitely not why we're heaping praise on the phone. On their way out, Nokia are looking back at a lifetime of achievement. One last view from the top.
Είναι από το review του gsmarena και είναι από τα πιο συγκινητικά review που έχω διαβάσει.
-
Εχουμε και λέμε...
Swype στο keyboard, ρεκορ guinness ως το ταχύτατο μέχρι τώρα...
ΟΤΑ update τους ερχόμενους μήνες, νέες συσκευές με τα 8.1 τέλη του μήνα, αρχές του επόμενου...
-
Παιδιά για smartphone με 100-120 ευρώ σκέτη συσκευή θεωρείται καλύτερη πρόταση το 520 ή κάποιο androides? Κύρια χρήση viber/skype/whatsapp.
-
Για τα λεφτά του είναι άψογο
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Έβαλε κανείς άλλος 8.1 Dev Preview?
-
Την έβαλα εγώ σε Lumia 520
Πλέον μπορώ να πω ότι είναι πολύ πιο ολοκληρωμένο και ώριμο. Δεν μπορώ να βρώ κατι που να μου λείπει στην καθημερινότητα μου (π.χ. παλιά έλεγα να είχε notification center, κτλ) σε σχέση με iOS και android.
Πλάκα έχει και η cortana ( πρέπει να ορίσεις τη συσκευή σε USA και την κύρια γλώσσα το ίδιο για να ενεργοποιηθεί ). Το swype λειτουργεί μόνο στα αγγλικά, δε ξέρω αν είναι επειδή είναι preview ή θα έρθει αργότερα και στα ελληνικά.
-
Την έβαλα και εγώ, είναι ένα σαφές βήμα προς τα μπροστά
-
Και εγώ μόνο νοκια είχα και τελευταία το Ν8 δεν ξανά πήρα νοκια γιατί είχαν πολύ αργό browser όλα τα νοκια που είχα δοκιμάσει αργουσαν πολύ να μπουν σε μια απλή σελίδα ακόμα και με wifi,τώρα αν τα νοκια με Windows τα έχουν βελτιώσει ίσως να ξαναπάρω προς το παρόν το Samsung core με έχει βολέψει πολύ!
-
Γνώμες για το Nokia X;
Sent from Corsair's brick
-
Δεν είναι Windows Phone γι αρχή...
Δεν νομίζω να το έχει πάρει κάποιος ακόμα για να σου πει...
-
To γνωρίζω αυτό αλλά είναι Nokia. Πώς το βλέπετε;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To γνωρίζω αυτό αλλά είναι Nokia. Πώς το βλέπετε;Aφορα αγορες σε Ινδια και Κινα. Δεν εχει καποιο λογο υπαρξης στην Ευρωπη.
-
ερχεται συντομα Ελλαδα, περιπου στα 130€
-
εξαιρετικο τελικα!
http://in2mobile.gr/2014/03/26/nokia_x_review/ΝΟΤ!
με ελαχιστα παραπανω παιρνεις σοβαρη συσκευη και οχι αυτο το πραμα -
Υπήρξε απουσία μου και ταυτόχρονα ανακατανομή σε συσκευές-λειτουργικά. Η πίστη όμως σε Νοκια και WP παραμένει..
Το 1020 πουλήθηκε παρόλο που το θεωρούσα και το θεωρώ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Το 1520 ήρθε στην θέση του. Πολύ καλύτερη αίσθηση απο Note2 στην καθημερινότητα. Το λειτουργικό (δεν είμαι σε 8.1 φυσικά ακόμη) εξακολουθεί να μου φαίνεται πολύ καλύτερο απο Android/iOS. Έχει φυσικά κάποιες ελλείψεις που κλείνουν όμως με την 8.1 που έρχεται.
Στην οικογένεια προστέθηκε (και σαν βασικό κινητό) ένα 808. Και ξαναβρήκα έναν παλιό έρωτα που είχε χαθεί σε iOS και Android. Symbian λέγεται και είναι πειραγμένη έκδοση από Έλληνα. Εξαιρετική υλοποίηση και αν είχαν γίνει κάποιες ενέργειες 1-2 χρόνια νωρίτερα ίσως ήταν αλλιώς σήμερα τα πράματα.
-
Υπάρχει εύκολος τρόπος να βάλεις 8.1 και αξίζει ειδικά σε τέτοια συσκευή. Εγώ το πέρασα ήδη στο 620. Είναι απλό κατεβάζεις το preview for Developers. Φτιάχνεις μια ψευτο αππ με το βοηθό wizard και κατεβάζεις ένα κλειδί στη συσκευή ως developer και μετά μπορείς να κατεβάζεις update πριν από τους άλλους ακόμη και beta. Αν κάνεις μια αναζήτηση θα βρεις αναλυτικό βήμα βήμα οδηγό στο νετ.
-
Εμένα αν και γενικά ευχαριστημένος από τα WP το μεγάλο πρόβλημα είναι η έλλειψη βάθους και επιλογών στο app store. Μάλλον για αυτό θα πάω πίσω σε android.
-
Για developer δεν θέλει και 14$ το χρόνο ή έχω διαβάσει λάθος?
Δεν βιάζομαι όμως καθώς θέλω να είναι ενημερώμενες και όλες οι εφαρμογές της Νοκια για τα 8.1. Και ηδη αναβάθμίζονται σωρηδόν. Εμένα είναι και απο Μαλαισία και την τελευταία την πήρε 1-2 βδομάδες νωρίτερα οπότε ειμαι οκ.
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Εμένα αν και γενικά ευχαριστημένος από τα WP το μεγάλο πρόβλημα είναι η έλλειψη βάθους και επιλογών στο app store. Μάλλον για αυτό θα πάω πίσω σε android.Τι εφαρμογές σου έλλειψαν? Το ρωτάω γιατί στο νοτε2 είχα γύρω στις 350+- εφαρμογές (πολύ περισσότερες συνολικά εγκαταστάσεις) και δεν μου έχει λείψει κάτι πέρα από καλή εφαρμογή για καταγραφικό dvr (πρόσβαση από ιντερνετ). Αντίθετα έχουν εφαρμογές που στα άλλα δεν υπάρχουν σε αυτό το επίπεδο. Office, χαρτες, φωτογραφία, βιντεο (μιλάω για Νοκια).
Windows Phone. Η επιστροφή; (and Nokia's Farewell..)