-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μπα, δεν είναι αυτό. Το WP ξεκίνησε πολύ αργά στην τελική του μορφή (WP 7.5) σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Όταν το apple store, πώς το λένε, είχε κάτι εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές και αντίστοιχους χρήστες και το android κανα μύριο, ήρθε το WP (με ορισμένες σοβαρές ελλείψεις είναι η αλήθεια) να ξεκινήσει from scratch.Είναι όμως πολύ καλό, οι εφαρμογές του ποιοτικές, αν και χωρίς την ποικιλία (βλ. π.π.) του ανταγωνισμού.
Επειδή η αγορά δεν είναι στατική, αλλά εξελίσσεται, εφόσον συνεχίσει έτσι έτσι η MS και καλύψει το έδαφος σε επίπεδο χαρακτηριστικών, θα έχει ένα καλό προϊόν. Μπορεί να φτάσει στο 20%, μπορεί στο 50, μπορεί και να τα παρατήσει. Αλλά θεωρώ ότι μπήκε πια στο σωστό δρόμο.
μα όπως ξαναλές, ακριβώς αυτό είναι.
Και το android όταν βγήκε, το ios είχε ήδη καμιά 40μύρια users και πλησίαζε τις 100k εφαρμογές. Και ξεκίνησε from scratch, αλλά τα κατάφερε.
Προφανώς βέβαια άλλο αν ξεκινάς έναντι ενός, άλλο έναντι δύο.
Που μας ξαναφέρνει στο αρχικό, ότι οι μόνες άλλες συνθήκες που θα μπορούσαν να υπάρχουν, είναι να μην είχε βγει το ios και το android, που εεπ βγήκαν ΜΕΤΑ τα windows.
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
:hmmm:http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_versio ... one_OS_1.x
http://en.wikipedia.org/wiki/Android_version_history
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Ph ... ws_Phone_7Δεν τα γράφεις καλά, τα WP είχαν πρόγονο, πριν από αυτά και μάλιστα με σημαντικό μερίδιο αγοράς.
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_Mobile
Από το 2007 στην αγορά, ένα χρόνο πριν το iOS και με συσκευές σαν το HTC Touch Cruise που είχα και εγώ (και με τον διάδοχό του HTC Touch Diamond να πηγαίνει επίσης καλά).
Βέβαια, η Microsoft τότε είχε χρυσάφι στα χέρια της και το πέταξε, περιμένοντας χρόνια για να παρουσιάσει κάτι, οπότε τώρα τρέχει και δεν φτάνει...ΥΓ: Μην παρεξηγηθώ, το iOS ήταν πραγματική αποκάλυψη, αλλά πιθανόν να ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα αν η MS είχε αντιδράσει γρήγορα. Η Google ξεκίνησε αρκετά αργότερα και έχοντας το απόλυτο 0 για να βασιστεί και τα κατάφερε περίφημα!
-
για το lumia 520 τι γνωμη εχετε ? Ειναι οντως τοσο value for money οσο λενε στα αντιστοιχα φορουμ ?
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
για το lumia 520 τι γνωμη εχετε ? Ειναι οντως τοσο value for money οσο λενε στα αντιστοιχα φορουμ ?Θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή συσκευή για τα χρήματα της. Όταν έψαχνα με την επιδότηση μου να πάρω κάτι στη μάνα μου που ήθελε αφής ('μα όλοι έχουν, εγώ δεν θα έχω??' και το 520 ακόμα στο κουτί είναι...) έψαξα πολύ για γύρω στα 150 που ήταν η επιδότηση μου (με τιμές φυσικά σφαγείο και 18 μήνες συμβόλαιο) και πλέον το android έχει μεγαλοπιαστεί και μου έδιναν κάτι σαπιλοσκουριές της Σονυ (τιπο, όπως το Φίατ) και της Σαμσουνγκ (ούτε που θυμάμαι τι σαπίλα μου πρότειναν). Μου είχε πει και ο φίλος που ανάφερα στο πρώτο πόστ 'μην τα κοροιδεύεις αν δεν τα δουλέψεις', το πήρα και είδα ότι είναι εξαιρετικό. Μάλιστα μετά από 1-2 εβδομάδες με το 1020 το δούλεψα λίγο και δεν ένοιωσα καμία υστέρηση. Αν δεν βιάζεσαι πριν λίγες μέρες παρουσιάστηκε το 525 που έχει 1 γίγα ραμ αντί για 512. Ίσως αξίζει να περιμένεις για να είσαι πιο future proof.
Μπα, δεν είναι αυτό. Το WP ξεκίνησε πολύ αργά στην τελική του μορφή (WP 7.5) σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Όταν το apple store, πώς το λένε, είχε κάτι εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές και αντίστοιχους χρήστες και το android κανα μύριο, ήρθε το WP (με ορισμένες σοβαρές ελλείψεις είναι η αλήθεια) να ξεκινήσει from scratch.
Είναι όμως πολύ καλό, οι εφαρμογές του ποιοτικές, αν και χωρίς την ποικιλία (βλ. π.π.) του ανταγωνισμού.
Επειδή η αγορά δεν είναι στατική, αλλά εξελίσσεται, εφόσον συνεχίσει έτσι έτσι η MS και καλύψει το έδαφος σε επίπεδο χαρακτηριστικών, θα έχει ένα καλό προϊόν. Μπορεί να φτάσει στο 20%, μπορεί στο 50, μπορεί και να τα παρατήσει. Αλλά θεωρώ ότι μπήκε πια στο σωστό δρόμο.
Συμφωνώ. Εγώ στα WP βρήκα μια χρυσή τομή. Το Android (ΑΝ έχεις λίγο το μικρόβιο) σε βάζει στην πρίζα να σκαλίζεις (μια το ένα, μια το άλλο). Μπορείς και να μην σκαλίζεις αλλά αν είναι του χαρακτήρα σου, περισσότερη ώρα σπαταλούσα στο να κάνω πειραματισμούς, ρυθμίσεις, τονα, τάλλο, παρά να κάνω ... τη δουλειά μου. Από την άλλη το iOS όχι μόνο δεν σκαλίζεις τίποτα αλλά με το χρυσό μαστίγιο του σε υποχρεώνει να τα κάνεις ΟΛΑ όπως θέλεις αυτό. Σε έχει φυλακισμένο σε ένα δύστροπο iTunes όπου όλα πρέπει να περνάνε από εκεί (λες και είμαι μπέμπης και δεν μπορώ να κάνω ότι θέλω αλλά ότι μου πει ο μπαμπάς και η μαμά) και απλά πρέπει να μάθεις τα χούγια του. Αν τα μάθεις έχεις ένα πολυτελείας αντικείμενο στην κατοχή σου που ζεις μαζί του απροβλημάτιστα. Δεν έκανε όμως για μένα. Στα WP βρήκα πολύ λιγότερους περιορισμούς από το iOS και ταυτόχρονα πολύ λιγότερο ανούσιο 'θόρυβο' από το Android. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω πιο καλά. Πλέον κάνω την δουλειά 'απλά' και δεν είναι η δουλειά μου να σετάρω άριστα το Android. Και τα λέω αυτά έχοντας στην πλάτη μου περίπου 10 μήνες το Νοτε2, το οποίο μάλλον αποτελούσε και αποτέλει το 'άρτιο' android. Ένα παράδειγμα, που σκέφτηκα τώρα. Στο Νοτε2 δοκίμαζα διαρκώς launchers. Δεν μου άρεσε ο ένας, άντε στήσε τον άλλον. Τελικά βρήκα μία σύνθεση που μου άρεσε. Μετά είχα 4 διαφορετικά πληκτρολόγια. Βαριόμουνα το ένα, έβαζα το άλλο. 2 διαφορετικούς dialers (3 μαζί με τον μαμά), άντε στήσε και αυτούς. 3 διαφορετικούς file managers γιατι ο ένας είχε καλύτερη διαχείριση στα τοπικά αρχεία αλλά ο άλλος είχε ασύρματη μεταφορά αρχείων. Δοκίμαζα πόσο γρήγορα θα ανοίγει τις εφαρμογές και πόσο γρήγορα θα αλλάζει σελίδες (μια έβαζα πολύ γρήγορο και δεν μου άρεσε, μια μου καθόταν αργό). Είχα 4 διαφορετικούς browsers (ναι, 4! Ο μαμα, chrome, dolphin, boat. O καθένας καλός σε κάτι). Να έχω δοκιμάσει τουλάχιστον 5 e-mail clients για να βρω τον πιο καλό για μένα (ο K@ είναι για όποιον ενδιαφέρεται από τα ρομποτάκια). Όλα αυτά τρώγανε χρόνο και φαιά ουσία. Στα WP έχεις ΕΝΑ πληκτρολόγιο, το οποίο είναι εξαιρετικό. Έχεις μόνο τον μαμά dialer (έχεις και άλλους να εγκαταστήσεις αλλά όλοι οι άλλοι θέλουν ένα ταπ σε ένα οκ για να καλέσουν, λόγω λειτουργικού, απαγορεύεται σε τρίτες εφαρμογές να καλούν. Φυσικά ο μαμά δεν είναι τέλειος και έχει ελλείψεις. Αλλά τις συνηθίζεις και είσαι μια χαρά. Άλλωστε η 8.1 είναι κοντά. Έχεις ΜΟΝΟ τον Internet Explorer για το ιντερνετ. Στον σταθερό ο ΙΕ μπορεί να έχει να αναβαθμιστεί και τρία χρόνια γιατί μετά τον Μοτζίλα δεν τον μπορούσα και ας βελτιώθηκε. Στα WP ¨ομως ο IE είναι απλά εξαιρετικός. Το 'Κάνω απλά την δουλειά μου χωρίς φυλακές και χωρίς αναρχία', νομίζω τα περιγράφει συνολικά μέσες άκρες αυτά που εννοώ.
Μπα, δεν είναι αυτό. Το WP ξεκίνησε πολύ αργά στην τελική του μορφή (WP 7.5) σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Όταν το apple store, πώς το λένε, είχε κάτι εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές και αντίστοιχους χρήστες και το android κανα μύριο, ήρθε το WP (με ορισμένες σοβαρές ελλείψεις είναι η αλήθεια) να ξεκινήσει from scratch.
Είναι όμως πολύ καλό, οι εφαρμογές του ποιοτικές, αν και χωρίς την ποικιλία (βλ. π.π.) του ανταγωνισμού.
μα όπως ξαναλές, ακριβώς αυτό είναι.
Και το android όταν βγήκε, το ios είχε ήδη καμιά 40μύρια users και πλησίαζε τις 100k εφαρμογές. Και ξεκίνησε from scratch, αλλά τα κατάφερε.
Προφανώς βέβαια άλλο αν ξεκινάς έναντι ενός, άλλο έναντι δύο.
Που μας ξαναφέρνει στο αρχικό, ότι οι μόνες άλλες συνθήκες που θα μπορούσαν να υπάρχουν, είναι να μην είχε βγει το ios και το android, που εεπ βγήκαν ΜΕΤΑ τα windows.
Όταν πριν 4-5 χρόνια άφησα (ο ανόητος. Και εννοώ κυρίως το κόστος αυτής της 'δοκιμής') την ζεστή αγκαλιά του Symbian για το iToy 3GS έλεγα 'άντε μωρέ Σπύρο, να αφήσεις τα σκαλίσματα στα Νοκια και να κάνεις απλά και σταθερά τη δουλειά σου'. Που να ξερα ότι θα δυσκόλευα τόσο τον εαυτό μου? Και μάλιστα ήμουν παλικάρι από τα λίγα αφού έφτιαξα με τον καιρό (και την ηλιθιότητα και σπατάλη των καλών εποχών 2007-2009) όλο το 'οικοσύστημα' της Απλ γιατί όλο και διάβαζα σε Μηλοφόρουμ ότι η πλήρης εμπειρία έρχεται όταν είσαι μέσα στο οικοσύστημα. Οπότε να το IPod 30 GB (με βάση στο υποβραχιόνιο στο γκολφ. Σκονίζεται...), να το iphone 3gs,4, να το ipad1, να το macbook pro 17', να το ipod touch, να...πάρτα ζώο (εγώ= ). Ένα 'στρίμωγμα' αισθανόμουν κάθε μέρα. Κάτι πήγε να φτιάξει με το jailbreak αλλά ήταν πια αργά. Τα περισσότερα πουλήθηκαν και κάποια άλλα κάνουν τα μουλάρια σε συζυγίνα/κόρη. Τότε λοιπόν πήγα στο Android με το (εξαιρετικό πραγματικά) Galaxy s2 και περίπου 1.5 χρόνο μετά με το Νοτε2. Βρήκα τότε την υγειά μου. Πέταγα στην κάρτα τα βιβλία μου (άνοιγα τα PDF με όποια εφαρμογή γούσταρα και όχι με όποια τα ... αντέγραψα στο itunes), τη μουσική μου (την οποία έκανα και ringtone, απλά κόβοντας την μέσα στο κινητό), τα βίντεο μου, έστελνα στο φίλο μου με ΒΤ στο καφέ κάποιο βιντεάκι (ή μου έστελνε την Τζούλια. Που τώρα που την θυμήθηκα δεν θυμάμαι σε ποιο Νοκια την έχω, να την σβήσω μην το δώσω στη μάνα μου ανταλλαγή με το 520 ) και μου έστελνε ένα τζαμάτο ρινγκτον. Και αισθανόμουν 'ελέυθερος' για αυτά και για άλλα 1002 πράγματα, όπως τα χαμογελαστά κορίτσια στις διαφημίσεις με τις σερβιέττες...
Και όλο και έπιανα τον εαυτό μου να είναι γνήσιος απόγονος του Αυνάν με όσα έγραψα παραπάνω. Να προσπαθώ να λύσω προβλήματα, που δημιούργησα μόνος μου απλά ... σκαλίζοντας.Τώρα έκανα απλοποίηση αριθμητή και παρονομαστή και το αποτέλεσμα είναι πιο ωραίο. Εχω όφις που γονατίζει τα πάντα στα φορητά, έχω ένα Onenote να το μαθαίνω σιγά σιγά και να μου αρέσει και πολλά ακόμη. Και τα δύο βασικότερα όλων. Δεν έχω την Google να διαβάζει κάθε λέξη μου στα μέιλ και να την αισθάνομαι ότι κρατάει σαν big brother ( του Ορσον Ουέλς, όχι ο ξεκωλόμπιγκμπραδερ του ΑΝΤ1) ένα αρχείο από τη ζωή μου. Ότι κράτησε 10 χρόνια κράτησε. Τώρα ας κρατήσει η Microsoft μέχρι να αποδειχτεί και αυτή αν είναι 'σωστή' ή σκάρτη. Και δεύτερον, μου αρέσει να ασχολούμαι με κάτι που πριν δεν ήξερα, κορόιδευα (μέσες άκρες) και δεν το έχει όλος ο κόσμος. Δεν ψάχνω να ξεχωρίσω από το πλήθος αλλά απλά μου αρέσει να μαθαίνω. Όταν χλεύαζαν το android (2.2 εποχές) πήγα εκεί και έμαθα, προτού κρίνω. Τώρα πια με 2 χρόνια σε iOS, 2 σε Android, και πια Windows έχω θεωρώ μια καλή άποψη για τους τρεις μεγάλους παίκτες.
Εντελώς αυθαίρετα κάνω μια εκτίμηση ότι τα WP σε 2-3 χρόνια θα είναι στο35-40% της αγοράς. Πριν 3 χρόνια είναι προβλέψει ότι το android θα γιγαντωθεί και στην ουσία θα καταπιεί την Απλ. Οπότε να θυμάστε τις προβλέψεις μου.
Υ.Γ.: και για σένα που διάβασες όλο αυτό το σεντόνι, τα ειλικρινή συγχαρητήρια και ευχαριστώ μου.
-
τωρα ειχα επιδοτηση σε vf red κ το πηρα λιγο βιαστικα . Ας ελπισουμε να βγει οκ. Βασικα κ ο πωλητης στο μαγαζι το ιδιο μου πε οτι ειναι πολυ ευκολο στη χρηση κ γενικα εχει παει εξαιρετικα στις πωλησεις
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
τωρα ειχα επιδοτηση σε vf red κ το πηρα λιγο βιαστικα . Ας ελπισουμε να βγει οκ. Βασικα κ ο πωλητης στο μαγαζι το ιδιο μου πε οτι ειναι πολυ ευκολο στη χρηση κ γενικα εχει παει εξαιρετικα στις πωλησειςΜια χαρά θα σου βγει. Είναι bargain που λένε και στο χωριό μου στη Σκωτία. Μεγειά, καλομίλητο.
Μόνο μια λεπτομέρεια πρόσεξε. ΜΗΝ προσπαθήσεις να βάλεις ποτέ σιμ με αντάπτορα. Εννοώ να έχεις καμιά nanosim και να βάλεις αντάπτορα σε Microsim. Θα γίνει ζημιά (το γράφει και στις οδηγίες) και ο αναγνώστης σιμ πάει πακέτο με την...μητρική. Κλαίνε ήδη δύο άτομα με 1020 που βάλανε αντάπτορα και στο βάλε βγάλε πήρανε μαζί κυλινδροπίστονα και εκκεντροφόρους της μητρικής και τώρα είναι στο σέρβις με 250 ευρώ ζημιά.
-
Κακό του κεφαλιού τους αν δεν έχουν ρίξει μια ματιά όχι στο κανονικό βιβλιαράκι με τις οδηγίες αλλα στο 2σελιδο που λέει πως ανοιγει το καπάκι κτλ. Στο 820 νομίζω έγραφε για τον ανταπτορα και σε κάποια ζελατίνα που είχε πάνω το κινητό.
-
Μια παρατήρηση σε όσους συγκρίνουν το Android με το Iphone και WP, πωλήσεις κλπ. Θα πρέπει να το συγκρίνεται άμεσα τι κάνει η κάθε εταιρεία σε πωλήσεις. Τι εννοώ, η Apple πουλάει τηλέφωνο και λειτουργικό μαζί, το ίδιο και η Νοκια, άρα πρέπει να τα συγκερίνετε με τα τηλέφωνα που πουλάει η Google και όχι υλοποιήσεις 3ων κατασκευαστών γιατί εκεί άλλοι χώνουν τα φράγκα για μάρκετινγκ δίκτυο πωλήσεων κλπ. Θα δείτε ότι η Google είναι μια τρίχα από τα @ της Apple. Άλλο η σύγκριση αυτού καθ'αυτού του λειτουργικού αλλά το να λενε ότι η Google πήρε Χ% από το μερίδιο της αγοράς είναι άκυρο γιατί στην πραγματικότητα οι διάφοροι κατασκευαστές τηλεφώνων το έχουν που έχουν λειτουργικό της google και όχι η google η ίδια που όπως είπα μπορεί να έχει το καλύτερο λειτουργικό για φορητές συσκευές. Όπως επίσης θα πρέπει να συγκρίνεται τα τηλέφωνα στην κατηγορία τους. Αν εγώ θέλω να δώσω 200€ για τηλέφωνο έχω πολλές επιλογές για λειτουργικό; Εκτός από Nokia και WP τώρα τελευταία, μόνο Android, άρα πως σάρωσε τον ανταγωνισμό η google (και όχι η ίδια όπως έγραψα) αφού ουσιαστικά δεν υπάρχει ανταγωνισμός σε αυτή την κατηγορία και κανείς δεν συγκρίνει στα στατιστικά τις βλακείες entry level με το Iphone αλλά μοντέλα αντίστοιχης κατηγορίας γιατί να συγκρίνονται οι πωλήσεις. Να πω εδώ πως δεν έχω Iphone η κάποιο προϊόν apple γιατί δεν τα θεωρώ Value for money αλλά δεν μπορώ να μην καταλαβαίνω τις άδικες συγκρίσεις.
-
οποτε πρεπει να ζητησω απο την vf νεα sim, professeur. Τους εχω ικανους να το ξεχασουν και να μου πουν οτι ειναι ολα οκ...
-
Και εγώ μια απο τα ίδια , προς το παρόν το κυριο τηλέφωνο είναι Wp710 και σαν 2ο ενα 3gs. Ενναλακτικά έχω σαν εφεδρικό ένα Sony Neo V.
Δικές μου παρατηρήσεις:
-
Το 3gs κοντεύει να κλείσει 3ατία και πάντα JB. ΣΚυλί μαύρο, σαν παιχνιδομηχανή έχει περάσει τα πάνδεινα από τον μικρό τόσο σε τούμπες όσο και σε χρήση. Η μπαταρία ακόμα βαστάει σαν καινούργια. Απο εφαρμογές ας είναι καλα η μαυρη αγορά αν και πλέον μόνο παιχνίδια για να με αφηνει ήσυχο ο μικρός. Μείον η φωτογραφική που δεν έχει φλας και το καλώδιο τροφοδοσίας που δεν πάει με το γενικό κανόν USB.
-
Το Neo V σαν συσκευή έχει εξαιρετικά ατου. Την καταπληκτική οθόνη (απίστευο κόκκινο πχ) και την εξαιρετική φωτογραφική. Με παιδεψε λίγο στα θέμα λειτουργικό καθώς πειραματιστικα με αρκετά και τελικά βρήκα ένα που με βόλευε και το άφησα. Υπερσυχρονισμένο πήγαινε σφαίρα και με το πειραγμένο loader έιχα και φωτογραφική και μουσική δυνατότητα (Walkman) . Στα μείον η εσωτερική μνήμη που γεμίζει κάθε φορά που εγκαθίσταται πρόγραμμα η παιχνίδι και σε υποχρεώνει να βγάζεις κάτι άλλο αν θες να παίξει η εφαρμογή ή το κινητό.
-
Και φτάνουμε στο ζουμί και στο θέμα μας. Νόκια 710 και WP. Μαθημένος και σαν beta user των 8 εξηκοιώθηκα αμέσως αν και σε ξενίζει σε κινητό μετά απο μακροχρόνια χρήση με τα προηγούμενα. Στην αρχή δεν μου πολυάρεσε , με το καιρό όμως οταν τα συνιθίσεις είναι φοβερα. Όντως , φοβερη απόδοση αν και μεσαίο μοντέλο οι λίγες εφαρμογές είναι και αυτές που χρειάζεσαι και μάλιστα πολύ οικίες και τα παντα σου έρχονται χωρίς πολύ πολύ σκέψη. Τα καλά της Νοκια παραμένουν τα ίδια. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ κεραία , και σαν κινητής και σαν ασύρματη. Με το 710 πιάνω τα 3πλάσια δίκτυα απο τα άλλα και πάντα σταθερα. Το άσλλο με το οποίο έπαθα πλάκα είναι το gps , ανοίγεις την εφαρμογή και σχεδόν αμέσως σου λέει που βρισκεσαι και η ανταπόκριση είναι ακαριαία σε μετακίνηση. Φοβερο και το nokia map και Transit , με εχει βοηθήσει απιστευτα με τις αστικες συγκοινωνίες. Α , επίσης φοβερό είναι και η δυνατότητα του wifi sharing . Είναι απίστευτο το πόσο εύκολα μετατρέπεται σε wifi router απλά μετακινόντας μια μπαρα. Για να γίνει αυτό στα υπόλοιπα έπρεπε να κατέβουν ειδικές εφαρμογές , εδώ απλα τα σπάει.
Η φωτογραφική μας τα χαλάει λίγο δεν είναι για πολλα πολλά και το φόκους ειναι για τον μπέο αλλά έχει μερικές καλές λειτουργίες όπως το Action που τραβάει μόνο του πολλές ταυτόχρονες για να πιάσεις πχ την κίνηση.Η οθόνη δεν είναι κάτι καλό , το καλό ήταν στο επόμενο μοντέλο αλλά και 200 ευρώ επιπλέον αλλά χωρίς να σημάινει ότι πάσχει. Είναι λίγο παραπάνω απο το 3gs και κάτω απότο Neov.
Αυτό που χαλάει είναι το zune και η μή δυνατότητα για file explorer από τον υπολογιστή... Αν λέγαμε για το Itunes κάτι κακό τότε gia to zune είναι χειρότερα. Είναι δυνατόν να μην μπορεις να τραβήξεις τις φωτογραφίες σου ή τα αρχεία σου μέσα απο τον υπολογιστή αλλά μόνο μέσα απο την εφαρμογή ?Δεν μπορώ να το καταλάβω με το σκεπτικό το έκανανα αυτό....
-
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Α , επίσης φοβερό είναι και η δυνατότητα του wifi sharing . Είναι απίστευτο το πόσο εύκολα μετατρέπεται σε wifi router απλά μετακινόντας μια μπαρα. Για να γίνει αυτό στα υπόλοιπα έπρεπε να κατέβουν ειδικές εφαρμογές , εδώ απλα τα σπάει..Στο s4 mini δεν κατέβασα καμία εφαρμογή,ενα κωδικό πέρασα στο λαπτοπ και συνδέεται ,δεν είναι σε ολα τα ανδροιντ το ίδιο;
-
Εξαρτάται την έκδοση ...
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Εξαρτάται την έκδοση ...Συγκρίνεις μια παλια έκδοση αντρόιντ με μια νέα win ?
-
Mε καταστρεψατε!! Απο τη στιγμη που ανακοινωσα σε φιλους με iphone οτι θα παω σε lumia 1020 με αποκαλουν προδοτη και θαβουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ τα wp...Δεν εχουν δει αυτα που ειδατε εσεις και εγω ομως...Δουλεψα λιγακι το 1020 στο χερι και με ενθουσιασε.
Θα περιμενω λιγο καιρο μηπως πεσει η τιμη του μιας και παρατηρωντας 2 ναυαρχιδες της nokia βλεπω τα εξης:
Το 920 ηρθε στην ελληνικη αγορα τον Μαρτιο του '13 στα 680 ευρω και πλεον το βρισκεις στα 240...
Το 925 ηρθε τον Αυγουστο του '13 στα 600 ευρω και πλεον το βρισκεις με 350...
Δεν θα με πειραζε το 1020 να το παρω μετα απο 2-3 μηνες 250 ευρω φθηνοτερα,ετσι και αλλιως δεν ηθελα να αλλαξω τοσο αμεσα το 4αρι μου...Η κυβος παντως ερριφθη!!
-
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Mε καταστρεψατε!! Απο τη στιγμη που ανακοινωσα σε φιλους με iphone οτι θα παω σε lumia 1020 με αποκαλουν προδοτη και θαβουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ τα wp...Ααααα! Γνωστός θεσσαλονικιός φορουμάς με λευκό σκούτερ (έπεσε πριν λίγες μέρες το καημένο το σκούτερ ) και μπορντώ αυτοκίνητο, αν του πει κάποιος ότι τα wp απαιτεί εξορία, ευθανασία κλπ ευγενικά ...
Σιγουράκι ότι αυτό το thread ολοκληρο στους εχθρούς το έχει βάλει!
-
Αποκλειεται ειναι πολύ καλό topic!
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Ο Κορσές το διαβάζει το συγκεκριμένο τοπικό, για να του φτιάχνει την μέρα!
Εγώ θα ξαναρωτήσω: όσοι γράφουν διθυράμβους για τα WP, έχουν δει Android σε έκδοση 4.1.2 (ή ακόμη καλύτερα 4.3 και 4.4), ή όχι;Εγώ που έχω εδώ και καιρό stock (or pure, ό,τι θέλετε...) Android, σε Galaxy Nexus αρχικά και σε Nexus 4 τώρα, θα σας πω τα εξής απλά:
- Δεν έχω κάνει καμία αλλαγή, ούτε άλλον launcher, ούτε root, ούτε ΤΙΠΟΤΕ απολύτως. Το μόνο που άλλαξα, είναι το πληκτρολόγιο, έχω βάλει το Swype που κάνει παπάδες (και το stock έχει αντίστοιχο feature, αλλά δεν είναι τόσο καλό). Φυσικά, δεν το θεωρώ απαραίτητο να το αλλάξει κάποιος, του φούστη, εδώ κάποιοι γράφουν με το stock πληκτρολόγιο του iOS!
- Το Android πλέον είναι ταχύτατο, όσο smooth είναι και το iOS, δεν κολλάει ποτέ και για κανένα λόγο. Φυσικά, μιλώ για συσκευή Google, αφού τα υπόλοιπα τα αποφεύγω. Ειδικά κάτι Sony, Samsung και HTC τα βαραίνουν αναίτια. Δεν παίζει να είναι πιο γρήγορα τα WP για κανένα λόγο.
- Το Android ΔΕΝ σε υποχρεώνει να αλλάξεις τίποτε. Από την μαμά του είναι μια χαρά, χωρίς να χρειαστείς καμία εφαρμογή (κάπου παραπάνω έγραψε κάποιος πως για να το κάνεις Hot-Spot χρειάζεσαι εφαρμογή... Αυτό δεν ισχύει για όσες συσκευές έχω πιάσει στα χέρια μου...).
- Αν κάποιους τους έχει πιάσει νοσταλγία για την ΝΟΚΙΑ, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω... Αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν συσκευές και κάτω από 300€ (βλέπε Nexus 4) που δεν χρειάζονται τίποτε και τα κάνουν όλα άψογα. Μιλώ εκ πείρας.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ θα ξαναρωτήσω: όσοι γράφουν διθυράμβους για τα WP, έχουν δει Android σε έκδοση 4.1.2 (ή ακόμη καλύτερα 4.3 και 4.4), ή όχι;σιγά fanboy, hold yer horses
-
μια συμβουλη - απορια απο τους φιλους της Νοκια .. εχω ηδη το Ν8 σαν συνεχεια του N95 8G Και επισης το Motorola razr ICS. Σαν λαπτοπ εχω της Ντελλ και ενα Βαιο με βιστα!!!(τα οποια θα αποσυρθουν αμεσα) και ειμαι στη φαση που θα κληρονομησω απο τον γιο μου ενα MBP μιας και θα παρει το νεο στα 2.6 15' κ.λ.π. εχω παιξει αρκετα με τα νεα Νοκια και μου αρεσουν αλλα πιστευετε οτι εχω λογο να παω σε αυτα?? αν ουσιαστικα μεινω μονο με το παλιο MBP?? οι μεταφορες αρχειων και φωτο θα ειναι βολικες με τις συσκευες που θα εχω??
Windows Phone. Η επιστροφή; (and Nokia's Farewell..)