-
Τελικά τέλος το Pulsar κρίμα
https://www.msn.com/en-gb/cars/news/nissan-to-end-production-of-the-pulsar-in-europe/ar-AAuQKDR
-
Τη στιγμή που κατασκευάζεται ακόμα το Tiida, ότι και να πούμε για την Nissan είναι εκ του περισσού
-
christosd : εμενα το καναν αναβαθμιση πριν 5 μηνες και απο τοτε δουλευι κανονικα . Προς το παρον δεν αντιμετοπιζω αλλο προβλημα.
-
Ο χρήστης gkontona έγραψε:
Τελικά τέλος το Pulsar κρίμαhttps://www.msn.com/en-gb/cars/news/nis ... ar-AAuQKDR
Δυστηχως φιλε μου οπως και το Note , τωρα και το Pulsar δεν ειχαν την σωστη προωθηση απο τα κεντρικα της εταιριας γιαυτο και τα σταματησαν ,αυτοι θελαν μονο micra & qashqai να διαφημιζουν.
-
Δεν πειράζει...τα αυτοκίνητα μας θα είναι σπάνια και συλλεκτικά.χαχα
-
Πολλα μοντέλα θα την πατήσουν έτσι από την στιγμή που τα SUV έχουν γίνει μόδα και ας έχουν χειρότερο κράτημα , φρενάρισμα , κατανάλωση , είναι πιο ακριβά, αλλά 5 -10 % πιο ικανά εκτός δρόμου και στην ανάβαση πεζοδρομίων και βλέπεις και κανένα μπουτακι στα διπλανά αυτοκίνητα στην κίνηση.
Που να δείτε τι θα γίνει στην B κατηγορία.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
giannis85 σε μερικα χρονακια θα γινουν αντικες
σημερα το απογευματακι κατα τις 17:15 με πηραν τηλεφωνο στο σπιτι απο τα κεντρικα της Nissan στο Λονδινο για το αν ειμαι ευχαριστημενος απο το σερβις της Nissan στο Νομο μου., ελειπα απο το σπιτι αλλα ειπαν στους γονεις μου οτι θα ξαναπαρουν.
Να δουμε θα υπαρχει καμια ανακοινωση απο τον εισαγωγεα ελλαδος για την Διακοπη του Pulsar, μπορει γιανα θελουν να αδειαζουν τις αποθηκες τους να κανουν καμια προσφορα .
Λογικα εμεις που τα πηραμε αν θελησουμε να τα δωσουμε πριν την δεκαετια, 5 ετια παραδειγμα θα χασουμε πολυ απο την τιμη του αυτοκινητου, για να μας πει καποιος που ξερει?
Το παλιο αυτοκινητο Polo mk2 που ειχαμε δυστηχως δεν ειχε πουλησει καθολου, αλλα κυκλοφορει μεχρι και σημερα το ονομα του Polo 6ης γενιας.
-
Με πήραν απο τον Θεοχαράκη να μου πούν οτι οι χάρτες μου είναι την δεύερη εβδομάδα του 2017 (γράφει ενα 0217 στις εικονες που είχα ανεβάσει στην κάρτα SD). Εγώ τους είπα οτι έχω βρεί νεότερες κάρτες με πιο ανανεωμένους χάρτες αλλά επέμεναν οτι είναι οι πιο πρόσφατοι....Δεν με έπεισαν μπορώ να πώ επομένως σκέφτομαι πως θα προχωρήσω...
-
περιμενουμε καρνταση ....
Και εμενα τα ιδια νουμερα με εκανε ο αντιπροσωπος που το αγορασα οτι η καρτα που εχω ειναι η τελευταια και οτι δεν εχει βγει καμια ενημερωση, ωσπου το εθεσα θεμα εδω μεσα και ενας φιλος με qashqai με εδωσε την απαντηση οτι αυτοι με το club qashqai το απαιτησαν και τους την αλλαξαν δωρεαν.
-
Αύριο θα επικοινωνήσα με τα κεντρικά του Θεοχαράκη στην Αθήνα και θα τους θέσω το θέμα. Θα ενημερώσω σχετικά.
-
ωραια οτι χρειαστεις εδω ειμαστε , επικοινωνησες τιποτα με θεοχαρακη καλοχωρι εκει τη σε ειπαν?
απο πατακια στα καναν δωρο η τα πληρωσες? -
Ναι ξέχασα να αναφέρω στα δώρα και τα πατάκια
Μίλησα με τον πωλητή που αγόρασα το αμάξι (Θόδωρος Κ.) και με πήραν σήμερα να μου πούν οτι όντως είναι η τελευταία έκδοση χαρτών. Το απόγευμα όμως μίλησα με Αθήνα και μου είπαν να καλέσω αύριο και με τον αριθμό πλαισιού να δούν αν όσα ισχυρίζομαι ισχύουν...Ίδωμεν... -
Εμένα παιδιά μου είχε προτείνει ο πωλητής να αντί να πάρω το connect να πάρω το acenta και να μου έβαζε gps της clarion με 450 ευρώ περίπου. Δηλαδή θα κέρδιζα 500 ευρώ γιατί από την μία έκδοση στην άλλη είχε 900 ευρώ διαφορά λόγο connect. Άλλαξα και εγώ την κάρτα sd στην εγγύηση και είναι έκδοση του 2016
-
athtsa πατησε λιγο φιλε μου στο gps σου την τοποθεσια : ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΦΡΥΝΙΟΥ . να δουμε αν στο βγαζει, γιατι σε εμενα την 1η καρτα που ειχα αυτην που μας εδειξες αυτην την τοποθεσια δεν την ειχε .
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
athtsa πατησε λιγο φιλε μου στο gps σου την τοποθεσια : ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΦΡΥΝΙΟΥ . να δουμε αν στο βγαζει, γιατι σε εμενα την 1η καρτα που ειχα αυτην που μας εδειξες αυτην την τοποθεσια δεν την ειχε .Καλησπέρα φαίνεται να την βρίσκει σε μένα...
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
αρα εισαι οκ, τωρα τη γινεται με τις καρτες sd που εχουν διαφορετικο αυτοκολητακι δε ξερω
αυτη ειναι η παλια καρτα που ειχα .
-
Σήμερα έβαλα εμπρός το αμάξι και μου έβγαλε σφάλμα στο σταρτ στοπ. Εκανα τη δουλειά μου άλλα δεν επανήλθε! Παω στη νισσαν μετράνε την μπαταριά όλα καλά, το βάζουν στο διαγνωστικό κανένα πρόβλημα, άλλα το σφάλμα παρέμενε. Μου είπαν οτι θα μιλήσουν με τα κεντρικά και θα με ειδοποιήσουν. Πηρα το αμάξι και έφυγα. Μέχρι να φτάσω (1χιλ περίπου) σπίτι έσβησε το σφάλμα και μπήκε σε λειτουργία το σταρτ στοπ!! Οι περισσότεροι που είχαν παρόμοιο θέμα, όπως βλέπω οφείλονταν στην μπαταριά! Για να δω τι θα μου πουν ?
-
για αλλαγη μπαταριας εισαι, πανε πεστους το να στην αλλαξουν,
και σε εμενα τα ιδια εκανε , οταν πηγα αντιπροσωπεια το s/s εδειχνε βλαβη μετα οταν το εκλεισα και το ξαναανοιξα δε με το εβγαλε , αλλα οταν τη μετρησαν ηταν 50% -
Ο χρήστης than123 έγραψε:
Σήμερα έβαλα εμπρός το αμάξι και μου έβγαλε σφάλμα στο σταρτ στοπ. Εκανα τη δουλειά μου άλλα δεν επανήλθε! Παω στη νισσαν μετράνε την μπαταριά όλα καλά, το βάζουν στο διαγνωστικό κανένα πρόβλημα, άλλα το σφάλμα παρέμενε. Μου είπαν οτι θα μιλήσουν με τα κεντρικά και θα με ειδοποιήσουν. Πηρα το αμάξι και έφυγα. Μέχρι να φτάσω (1χιλ περίπου) σπίτι έσβησε το σφάλμα και μπήκε σε λειτουργία το σταρτ στοπ!! Οι περισσότεροι που είχαν παρόμοιο θέμα, όπως βλέπω οφείλονταν στην μπαταριά! Για να δω τι θα μου πουν ?Ο κόσμος το έχει τούμπανο και η Νισάν κρυφό καμάρι....Να χαίρονται και το διαγνωστικό τους....
-
Ο χρήστης than123 έγραψε:
Σήμερα έβαλα εμπρός το αμάξι και μου έβγαλε σφάλμα στο σταρτ στοπ. Εκανα τη δουλειά μου άλλα δεν επανήλθε! Παω στη νισσαν μετράνε την μπαταριά όλα καλά, το βάζουν στο διαγνωστικό κανένα πρόβλημα, άλλα το σφάλμα παρέμενε. Μου είπαν οτι θα μιλήσουν με τα κεντρικά και θα με ειδοποιήσουν. Πηρα το αμάξι και έφυγα. Μέχρι να φτάσω (1χιλ περίπου) σπίτι έσβησε το σφάλμα και μπήκε σε λειτουργία το σταρτ στοπ!! Οι περισσότεροι που είχαν παρόμοιο θέμα, όπως βλέπω οφείλονταν στην μπαταριά! Για να δω τι θα μου πουν ?Στα ποσά χλμ στο έβγαλε το πρόβλημα φίλε; Είχες ενεργοποιημένα αυτόματα φώτα και ανοιχτό πάντα το start&stop;
Nissan Pulsar