-
Ο χρήστης giannis85 έγραψε:
Αλλαγή μπρος πίσω είχα κάνει στα 22000χλμ.Όταν το κάνεις χρειάζεται να γίνει εκ νέου ρύθμιση αισθητήρων αέρα.
Τώρα ετοιμάζομαι για την πρώτη αλλαγή.Μάλλον michelin energy σε διάσταση 195/60/16.Αισθητήρες αέρα; Και που τους ρυθμίζουν; Αντιπροσωπείες;
Εγώ λέω να βάλω 205 55 16 όταν αλλάξω.Την σκεφτόμουν και αυτή την διάσταση αλλά προτιμώ να μείνω στην αρχική διάσταση.Στις αντιπροσωπίες έχουν ένα ειδικό εργαλείο για την ρύθμιση των αισθητήρων.Μπορείς να το κάνεις και μόνο σου νομίζω από τις ρυθμίσεις.
-
Καλησπέρα! Energy 1.5 λευκό. Το παρατηρώ έντονα στις γρήγορες αλλαγές 1ης -2ας. Σαν να 'μαγκώνει' ο μοχλός και να βρίσκει κάπου δημιουργώντας την αίσθηση και το θόρυβο σαν να γρατζουνάει. Στην κορολα που είχα θα το θεωρούσα πρόβλημα συμπλέκτη, στην περίπτωση του pulsar η αντιπροσωπεία επιμένει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και επειδή δεν έχω εμπειρία από κιβώτια ρενο δεν επιμένω! Πάντως αν κάνεις την αλλαγή με την ησυχία σου όλα καλά!
Ερώτηση ασχετοσύνης: Πως απαντάς με παράθεση του κείμενου του χρήστη στον οποίο απευθύνεσαι;
-
Ο χρήστης than123 έγραψε:
Καλησπέρα! Energy 1.5 λευκό. Το παρατηρώ έντονα στις γρήγορες αλλαγές 1ης -2ας. Σαν να 'μαγκώνει' ο μοχλός και να βρίσκει κάπου δημιουργώντας την αίσθηση και το θόρυβο σαν να γρατζουνάει. Στην κορολα που είχα θα το θεωρούσα πρόβλημα συμπλέκτη, στην περίπτωση του pulsar η αντιπροσωπεία επιμένει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και επειδή δεν έχω εμπειρία από κιβώτια ρενο δεν επιμένω! Πάντως αν κάνεις την αλλαγή με την ησυχία σου όλα καλά!Ερώτηση ασχετοσύνης: Πως απαντάς με παράθεση του κείμενου του χρήστη στον οποίο απευθύνεσαι;
Πατάς το παράθεση που βρίσκεται πάνω δεξιά στην δημοσίευση που θες να κάνεις παράθεση.
-
Καλησπέρα! Energy 1.5 λευκό. Το παρατηρώ έντονα στις γρήγορες αλλαγές 1ης -2ας. Σαν να 'μαγκώνει' ο μοχλός και να βρίσκει κάπου δημιουργώντας την αίσθηση και το θόρυβο σαν να γρατζουνάει. Στην κορολα που είχα θα το θεωρούσα πρόβλημα συμπλέκτη, στην περίπτωση του pulsar η αντιπροσωπεία επιμένει ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και επειδή δεν έχω εμπειρία από κιβώτια ρενο δεν επιμένω! Πάντως αν κάνεις την αλλαγή με την ησυχία σου όλα καλά!Ερώτηση ασχετοσύνης: Πως απαντάς με παράθεση του κείμενου του χρήστη στον οποίο απευθύνεσαι;
Εκτός αν δεν έχεις πολλά πόστς. Η παράθεση και η διόρθωση νομίζω επιτρέπονται μετά από ένα συγκεκριμένο αριθμό δημοσιεύσεων σου.
Πάντως και εσυ από Τογιότα πηγες σε Νισσαν ; Σε έψησε το δήθεν γιαπωνέζικο όνομα ή το εκπληκτικό after sales; [emoji41]
-
Μάλλον δεν έχω πολλά ποστ! ! Δεν περίμενα τέτοια μετριότητα!
-
than123 , τη χιλιομετρα εχεις ?
Απο δωρακια τη επαιξε ?
Εχεις βαλει καλυμματα - φιμε - κανα ζαντικο επανω η το αφησες μαμα.. -
Με προσωπική επαφή σε 4 διαφορετικά μοντέλα και κιβώτια ρενώ, θα σου πω πως αυτό το μαγκωματάκι που αναφέρεις δεν είναι φυσιολογικό. Αν σου είπαν ότι έτσι είναι τα σασμάν της ρενώ, δεν ισχύει. Ένα μαγκωματάκι που έχω παρατηρήσει εγώ σε ρενώ είναι από νεκρά σε πρώτη ανάλογα τις συνθήκες, το έχω παρατηρήσει σε τουλάχιστον 3 διαφορετικά αυτοκίνητα, αλλά ποτέ δεν παρατήρησα ή δεν συγκράτησα σε τι φάση το έκανε αυτό. Μπορεί να ήταν και από μ@λ@κία δικιά μου. Πάντως από 1η σε 2α δεν υπάρχει αυτό.
-
Υποτίθεται φυσιολογικη είναι η κίνηση του λεβιέ σε επιτάχυνση και επιβράδυνση. Τώρα έγινε φυσιολογικό και το μαγκωμα;
Τι να πεις; κλασσικά εικονογραφημένα με αυτή την εταιρία. Όλα φυσιολογικά [emoji1][emoji1] -
Δε ξέρω τι συμβαίνει...θα προσπαθήσω να οδηγήσω κάποιο άλλο αμάξι για να διαπιστώσω αν υπάρχει διάφορα, γιατί στο συνεργείο την έχουν έτοιμη τη διάγνωση όπως και σε άλλες περιπτώσεις θεμάτων συναρμολόγησης 'έτσι κάνει, είναι φυσιολογικό' !!!
Έχω 36 000. Δεν έπαιξε δωράκι γιατί πήρε το παλιό αμάξι σε καλή τιμή και δεν επέμενα. Έβαλα μεμβράνες στα νόμιμα πλαίσια! -
Δε ξέρω τι συμβαίνει...θα προσπαθήσω να οδηγήσω κάποιο άλλο αμάξι για να διαπιστώσω αν υπάρχει διάφορα, γιατί στο συνεργείο την έχουν έτοιμη τη διάγνωση όπως και σε άλλες περιπτώσεις θεμάτων συναρμολόγησης 'έτσι κάνει, είναι φυσιολογικό' !!!
Έχω 36 000. Δεν έπαιξε δωράκι γιατί πήρε το παλιό αμάξι σε καλή τιμή και δεν επέμενα. Έβαλα μεμβράνες στα νόμιμα πλαίσια!Εγώ φίλε πρόλαβα την προσφορά που είχαν για δώρο την απόσυρση. Οπότε κράτησα το παλιό αμάξι μου και το πούλησα μετά σε καλύτερη τιμή απ'ότι θα μου το επερνε η αντιπροσωπεία. Δηλαδή μου το επερνε 1200 ευρώ και το πούλησα 1600. Από δώρα μου κάνανε τα φιμε, πατάκι για πίσω στο Πορτ παγκαζ και αισθητήρες παρκαρίσματος.
-
than123 δε ξηγηθηκε καλα ο εμπορας απο αυτα που διαβαζω μπορουσε να σε κανει και καποιο δωρακι,
giannis85 και εγω το ιδιο ετρεχε η προσφορα αποσυρση χωρις αποσυρση και πουλησα το παλιο οχημα του πατερα μου σε πολυ καλη τιμη, τσιμπησα και 3 δωρακια . -
Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να το πουλήσω ακριβότερα! Την καλύτερη προσφορά την είχα από τουοτα που γνώριζε το αμάξι και την ίδια κατάφερα να πάρω και από νισσαν! όλοι οι υπόλοιποι 1000 ευρώ κάτω! μιλάμε για κορολλα του 2002 με 265 000 χιλ. και πρόβλημα στις βαλβίδες από υγραέριο. Το πήρανε 3000.
-
Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να το πουλήσω ακριβότερα! Την καλύτερη προσφορά την είχα από τουοτα που γνώριζε το αμάξι και την ίδια κατάφερα να πάρω και από νισσαν! όλοι οι υπόλοιποι 1000 ευρώ κάτω! μιλάμε για κορολλα του 2002 με 265 000 χιλ. και πρόβλημα στις βαλβίδες από υγραέριο. Το πήρανε 3000.Και πόσο θα το πουλήσουν αυτοί μετά αν στο πήρανε 3000? 4000? Απορώ
-
εκτος αν βαλουνε μια μεταχειρισμενη μηχανη που πανω κατω παει 500 600 ευρω μπορει να το δωσουν 3500 η λιγο παραπανω.. ασχετο θεμα.
than123 απο που το πηρες?
-
Δεν ξέρω τι το κάνανε αλλά γενικα ηταν σε καλη κατάσταση! Απο Θρακη το πηρα! Ειμαι βορειος!
-
Δεν ξέρω τι το κάνανε αλλά γενικα ηταν σε καλη κατάσταση! Απο Θρακη το πηρα! Ειμαι βορειος!Από πού είσαι φίλε. Και εγώ Βόρειος
-
απο αραμπατζη το πηρες αλεξανδρουπολη ?
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
απο αραμπατζη το πηρες αλεξανδρουπολη ?Από ένα χωριό κοντά στο Σουφλί. Δαδιά λέγεται
-
απο εκει εισαι εσυ γιαννη, το ξερω το χωριο εχουμε ερθει εκπαιδευτικη εκδρομη με το γυμνασιο στο δασος της δαδιας
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
απο εκει εισαι εσυ γιαννη, το ξερω το χωριο εχουμε ερθει εκπαιδευτικη εκδρομη με το γυμνασιο στο δασος της δαδιαςΕσύ από πού φίλε;
Nissan Pulsar