-
SpeechLess φιλε μου 1η φορα το ακουω αυτο , μηπως οταν συνδεσαν την μπαταρια δεν καναν κατι σωστα ?
Εμενα παντως ουτε ρολοι μηδενισε αλλα ουτε το χρωμα του αυτοκινητου αλλαξε ,
Ποια εκδοση εχεις βενζινη η πετρελαιο ? -
Πάντως αυτό είναι κλασικό σύμπτωμα χαμήλ. μπατάρ.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
SpeechLess φιλε μου 1η φορα το ακουω αυτο , μηπως οταν συνδεσαν την μπαταρια δεν καναν κατι σωστα ?
Ποια εκδοση εχεις βενζινη η πετρελαιο ?Πετρέλαιο... Μετά την αλλαγή μπαταρίας τότε άλλαξε σίγουρα η ωρα(μηδένισε), το χρώμα όπως είπα, η μονάδα μέτρησης του αερα ελαστικών, όπως σίγουρα έσβησαν και τα χιλιόμετρα που είχαν οριστεί στο maIntenance για υπενθυμιση φίλτρου λαδιού κλπ. ίσως να μου διαφεύγει και κάτι γιατί μετά τα σέταρα μηχανικά.
Βέβαια το θεώρησα λογικό τότε εκείνο το reset αφού αφαιρέθηκε η μπαταρία.... Δεν ήταν? -
Ο χρήστης SpeechLess έγραψε:
Ποια εκδοση εχεις βενζινη η πετρελαιο ?Πετρέλαιο... Μετά την αλλαγή μπαταρίας τότε άλλαξε σίγουρα η ωρα(μηδένισε), το χρώμα όπως είπα, η μονάδα μέτρησης του αερα ελαστικών, όπως σίγουρα έσβησαν και τα χιλιόμετρα που είχαν οριστεί στο maIntenance για υπενθυμιση φίλτρου λαδιού κλπ. ίσως να μου διαφεύγει και κάτι γιατί μετά τα σέταρα μηχανικά.
Βέβαια το θεώρησα λογικό τότε εκείνο το reset αφού αφαιρέθηκε η μπαταρία.... Δεν ήταν?αν δεν πρόλαβαν το χρονικό παράθυρο που παραμένουν οι ρυθμίσεις, περίπου 1'-3', είναι λογικό αυτό.
Γι'αυτό λέω ότι έχεις συμπτώματα χαμηλ. μπαταρ.
Βέβαια γιατί έχεις τέτοια συμπτώματα με καινούργια μπαταρία είναι το ερώτημα???
Σκάρτη μπαταρία? προβληματικό δυναμό και δεν την φορτίζει? έχεις κάπου διαρροή? -
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
αν δεν πρόλαβαν το χρονικό παράθυρο που παραμένουν οι ρυθμίσεις, περίπου 1'-3', είναι λογικό αυτό.
Γι'αυτό λέω ότι έχεις συμπτώματα χαμηλ. μπαταρ.
Βέβαια γιατί έχεις τέτοια συμπτώματα με καινούργια μπαταρία είναι το ερώτημα???
Σκάρτη μπαταρία? προβληματικό δυναμό και δεν την φορτίζει? έχεις κάπου διαρροή?Ξέρω γώ... Θα κοιτάξω να παω καμιά βόλτα απο την αντιπροσωπεία με την πρώτη ευκαιρία να τσεκάρουν την μπαταρία απο κοντά, όπως είπα πάντως το αμάξι δεν παρουσιάζει κανένα άλλο σύμπτωμα/πρόβλημα ούτε το ξαναέκανε απο τότε...
-
οταν σου την αλλαξαν ησουν διπλα τους ?
εμενα με το που την αλλαξαν γρηγορες κινησεις ειδα αμεσως συνδεσαν τον εγκεφαλο πανω στο οχημα μηπως κατι δε σε καναν σωστα για τσεκαρισετο οσο ποιο συντομα μπορεις .Αλλα αυτο που προσεξα μετα την αλλαγη ειναι οτι το σταρτ στοπ μπαινει ποιο συντομα το εχουν πει και αλλοι εδω μεσα οτι γινεται αυτο
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
οταν σου την αλλαξαν ησουν διπλα τους ?
εμενα με το που την αλλαξαν γρηγορες κινησεις ειδα αμεσως συνδεσαν τον εγκεφαλο πανω στο οχημα μηπως κατι δε σε καναν σωστα για τσεκαρισετο οσο ποιο συντομα μπορεις .Αλλα αυτο που προσεξα μετα την αλλαγη ειναι οτι το σταρτ στοπ μπαινει ποιο συντομα το εχουν πει και αλλοι εδω μεσα οτι γινεται αυτο
Οχι δεν την άλλαξαν μπροστά μου, μου είπαν οτι το όχημα πρέπει να μείνει τουλάχιστον μια ωρα για την αλλαγή, οπότε το άφησα αναγκαστικά και πήγα και το πήρα αργότερα.
Το σταρτ στοπ αν και δεν το χρησιμοποιώ γενικά (το απενεργοποιώ μόλις βάλω μπροστά) όσες φορές έτυχε και το ξέχασα παρατήρησα κι εγω οτι έμπαινε σε λειτουργία πολύ πιο εύκολα απ οτι πρίν.
Επίσης όπως είπα η αλλαγή της μπαταρίας έγινε πριν τουλάχιστον 2 μήνες οπότε δεν είναι οτι το όποιο πρόβλημα εμφανίστηκε άμεσα με την αλλαγή.
Όπως και με τους υπόλοιπους, μου έβαλαν κι εμένα αυτές τις noname μπαταρίες με ενα μικρό κίτρινο αυτοκόλλητο Renault. -
εμενα γραφει ενα αυτοκολλητο κοκκινο απο τα πλάγια το οποιο δε φενεται και γραφει nissan .
τωρα γιατι σε ειπαν ελα παρε το αυτοκινητο αργοτερα δε το γνωριζω αυτο , και εγω το απενεργοποιω το σταρτ στοπ παντας οταν βαζω μπροστα απλα αμα το ξεχασω στο πρωτο σταματημα ενεργοποιειται αμεσα.πανε ρωτα και σε αλλη Νισσαν εαν υπαρχει κοντα στα μερη σου
-
Αν το βάλουν στον εγκέφαλο δεν υπάρχει περίπτωση να δούνε αν έχει αποθηκευτεί κάποιος κωδικός σφάλματος;
-
Η (τηλεφωνική) απάντηση του επίσημου σέρβις είναι πως τα συμπτώματα δείχνουν χαμηλή μπαταρία και να περιμένω, να το παρακολουθώ και εφόσον ξανασυμβεί να το αναφέρω να το δουν απο κοντά...
-
πανε πεστους να την αλλαξουν η αλλιως πανε σε αλλη Νισσαν τη να λεμε τωρα , καινουργιο αυτοκινητο ειναι.
Με φενεται το καθε συνεργειο γιανα δικαιολογησει κατι, θελει να κανει τα πειραματα του. -
Τι αν ξανασυμβει καλε πηγαινε να στην αλλαξουν. Ακου αν ξανασυμβει
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προσωπικά επέμεινα να παω έστω για μέτρηση της μπαταρίας αλλά μου είπαν να περιμένω και οτι δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσει... Δυστυχώς στο νομό είναι το μοναδικό επίσημο, οπότε λεω να περιμένω (αναγκαστικά)...
-
πανε στον διπλανο Νομο μην το αφηνεις .
ειδαλως επικοινωνησε στην Νισσαν Τηλ.: 210.3479.700 e-mail: customercare@nissan.gr και πεστους το παραπονο σου εκεινοι θα το διευθετησουν αμεσως
απο ποιο μερος της Ελλαδας εισαι ? -
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
πανε στον διπλανο Νομο μην το αφηνεις .
ειδαλως επικοινωνησε στην Νισσαν Τηλ.: 210.3479.700 e-mail: customercare@nissan.gr και πεστους το παραπονο σου εκεινοι θα το διευθετησουν αμεσως
απο ποιο μερος της Ελλαδας εισαι ?Δεν εχω σκοπό να το αφήσω, αλλά δεν ξέρω, νομίζεις οτι έιναι τόσο σημαντικό για να πιέσω άμεσα?
Η αλήθεια είναι οτι με ρώτησε αν εχω εγγύηση και μέχρι πότε και προφανώς αφού βεβαιώθηκε οτι θα είμαι καλυμένος μου είπε να πέριμενω, οπότε λεω όντως να το καθυστερήσω κι εγω λίγες μέρες εστω να δω την συμπεριφορά του αυτοκινήτου και να πράξω ανάλογα. Ήδη είναι σχεδόν 2 εβδομάδες απο το περιστατικό άλλωστε, αλλά θα με ενδιέφερε και η γνώμη σας... -
εννοειται οτι πρεπει να κινηθεις αμεσα και να πιεσεις για το θεμα .
-
Καλησπέρα. Βάζει κάποιος ενισχυτικό, για τους μηκητες η κάτι άλλο για το diezel στο τεποζιτο;
-
Εγώ τίποτα.Κατα καιρούς βάζω avin best action τα χει όλα μέσα.Οπως και να χει δεν το θεωρώ απαραίτητο.
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ βάζω συνέχεια την shell vpower diezel και κάτι διάβασα ότι δεν πρέπει να βάζουμε συνεχώς ενισχυμένο καύσιμο αλλά απλό. Ρωτάω μήπως κάποιος ξέρει να μας πει.
-
Άτυπα λένε να μην χρησιμοποιούμε συνεχώς premium καύσιμα χωρίς να υπάρχει επαρκής κατά με αιτιολόγηση.Το σίγουρο είναι ότι το v power δεν έχει πρόσθετο για μύκητες.
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nissan Pulsar