-
εμενα με χαλασε που δεν εχει το hill assist...ολα τα αμαξια το χουν πλεον.
-
καλησπερα στους φιλους με τα Pulsar την παρασκευη που μας περασe εκανα το γενικο σερβις και ολα καλα , προχωρησαν και σε αναβαθμιση του λογισμικου της οπισθοκαμερας καθως και του ραδιοφωνου, με εκαναν και δωρο την νεα καρτα sd connect 2017 version 3.
-
Φίλε που έκανες σέρβις και στα δώσανε όλα αυτά; Βλέπεις κάποια διαφορά στην αναβάθμιση;
-
Έχει βάλει κάποιος καλύμματα στα καθίσματα;
-
giannis85: στο καλοχωρι στα κεντρικα της Nissan για βορεια ελλαδα , η καμερα κολουσε και εχανε το φως της και το gps ηταν με τους παλιους χαρτες τωρα εχει μεσα και τους καινουργιους αυτοκινητοδρομους
-
Καλησπέρα σας. Είχε κάποιος προβλήματα με το pulsar του; Να δούμε τι γίνεται με την αξιοπιστία του αυτοκινήτου.
-
γεια σου γιαννη, προσφατα στο pulsar dci ενος φιλου αγορας μαιος 2015 με 25000 περιπου χιλιομετρα του εβγαλε fall στην μπαταρια πηγε και του την αλλαξανε, εσυ εχεις καποιο θεμα για πες
-
To αμάξι δεν σπάει δεν χαλάει και κυρίως δεν τρίζει!!!!45000χλμ όλα καλά.Το θέμα με την μπαταρία είναι γνωστό από τα qq.Προσφατα άλλαξα και γω μπαταρία εντός εγγύησης.Αν έχετε την γνωστή Fiaam είναι πολύ πιθανόν να βγάλει πρόβλημα.
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευτυχώς κατασκευάζεται στην Ισπανία και σε πιο λογικούς ρυθμούς όποτε λογικά θα το προσέχουν περισσότερο.
-
Εγώ με 16000 χλμ μέχρι στιγμής μόνο μια ευθυγράμμιση έκανα ( πολύ μικρή ρύθμιση) . Όλα καλά μέχρι στιγμής. Αλλά αυτό με την μπαταρία θα το βγάλει το πρόβλημα; Είναι συγκεκριμένη μάρκα μπαταρίας που έχει θέμα;
-
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
To αμάξι δεν σπάει δεν χαλάει και κυρίως δεν τρίζει!!!!45000χλμ όλα καλά.Το θέμα με την μπαταρία είναι γνωστό από τα qq.Προσφατα άλλαξα και γω μπαταρία εντός εγγύησης.Αν έχετε την γνωστή Fiaam είναι πολύ πιθανόν να βγάλει πρόβλημα.Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορεις να μας πεις τι μαρκα ειναι η καινουργια;
-
Θα την δω και θα σας ενημερώσω.Για αρχή εκείνο που παρατήρησα είναι το το ss μπαίνει πολύ ποιο γρήγορα σε λειτουργία.
Γιάννη συνήθως αναφέρεται πρόβλημα με τις μπαταρίες μάρκας fiaam.Δεν γνωρίζω αν αφορά όλες η κάποια παρτίδα.Αν υπάρξει θέμα θα σου βγάλει fault ss.Στην καλύτερη περίπτωση όπως σε μένα δεν εβγαλε fault αλλά αργούσε πάρα πολύ να δουλέψει το ss.Την μέτρησαν στο servise και την άλλαξαν. -
εγω παλι εχω κοντα στα 32000 χιλιομετρα δεν με εχει κανει κανενα νουμερο η μπαταρια .
Στου γνωστου μου γραφει Nissan επανω η μπαταρια , στα 25000 την αλλαξε αλλα εκεινος τα εχει ολα στο αυτοματο: φωτα, υαλοκαθαριστηρες, κλιματισμο και παντα On το start stop . -
Δηλαδή αν έχουμε συνέχεια το s/s ενεργοποιημένο και τα αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες χαλάει η μπαταρία;
-
πιθανοτατα να φταει και το s/s , εγω μονιμα το παταω στο off οσο για υαλοκαθαριστηρες φωτα τα βαζω αυτοματα παρα μονο οταν μπαινω σε αυτοκινητοδρομο. Σε ενος γνωστου εδω στην γειτονια του το εχουν απενεργοποιησει μονιμα δε δουλευει ποτε , απο οτι με ειπε εχει εναν διακοπτη εμπρος στο καπο το οποιο το γυρναν και δειχνει οτι ειναι ανοιχτο οποτε δεν παιρνει εντολη γιανα κλεισει η μηχανη .
-
Πάντως επειδή οι συγκεκριμένες Fiamm έχουν βγάλει έτσι και αλλιώς πρόβλημα, καλύτερα να τα έχετε όλα στο on και να σας αλλάξουν την μπαταρία στο πλαίσιο της εγγύησης, παρά να βγάλει το πρόβλημα τον τέταρτο χρόνο και να πληρώνετε κανένα 70άρι τζάμπα
-
Υπάρχει πιθανότητα αυτός ο αισθητήρας του καπό στον οποίο αναφέρεται το video, να χρησιμοποιείται και από άλλο υποσύστημα, πχ τον εργοστασιακό συναγερμό. Οπότε προσοχή στις πατέντες.
-
Δεν υπάρχει εργοστασιακός συναγερμος αλλά ουτε και κάποιο error βγαίνει...
Δοκιμασμένο -
παίδες μπαταρία δυναμό μίζα είναι μελετημένα ώστε να αντέχουν την καταπόνηση του ss.Αφήστε το να δουλεύει δεν θα γίνει κάτι.Αν πάλι σας χαλάει υπάρχει το κουμπί απενεργοποίησης ποιος ο λόγος να κάνει κάποιος πατέντες....
Ειδικά για τα ντιζελάκια καλό είναι να μην μένεις πολύ στο ρελαντί για να επιβαρύνεις λιγότερο το dpf. -
Απλά το κουμπάκι πρέπει να το πατάς κάθε φορα που βαζεις μπρος. Εντελώς σπαστικό που δεν υπάρχει κουμπί μόνιμης απενεργοποίησης του ανούσιου αυτού μηχανισμού.
Nissan Pulsar