-
@ infide1
Βασικά το ίδιο λέμε.Παθητική αναγέννηση κάνει έτσι και αλλιώς.Απλά όταν το dpf έχει χαμηλό ποσοστό δεν υπάρχει λόγος να καίμε τσάμπα καύσιμο αλλά και να αναπτύσσει το φίλτρο μεγάλες θερμοκρασίες χωρίς λόγο.Μην ξεχνάμε ότι έχει ημερομηνία λήξης.Από την άλλη αν διαγνώσει ο εγκέφαλος βουλωμένο φίλτρο θα δώσει εντολή και για ψεκασμό καυσίμου στο φίλτρο από το πέμπτο μπέκ ώστε να γίνει καύση σε υψηλότερους βαθμούς και άρα καλύτερος καθαρισμός.Όπως και να χει στάχτη παραμένει στο dpf γι αυτό στα 100000χλμ συνήθως καθαρίζεται το dpf η και αλλάζεται.Ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης.@cosneo
είσαι σίγουρος για το ύψος;;;Πίσω είναι πιθανόν αλλά μπροστά δεν νομίζω χαμηλώνει πολύ. Εκτός και αν το λέει χωρίς την μετόπη από καουτσουκ στο τελείωμα του προφυλακτήρα που πρέπει να είναι 8-10 πόντους.Το qq αν δεν κάνω λάθος είναι στους 16. -
Τόσο το λέει στο νετ.
Το δε QQ παίζει στα 180mm με λίγο παραπάνω το 4x4. -
Καλησπέρα.πλησιαζει το πρώτο σερβίς του pulsar diesel μου. Γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει?
-
Το πρώτο service του QQ μου είχε κοστίσει λίγο πάνω από 70€. Θα μπορούσες να τηλεφωνήσεις στις αντιπροσωπίες που βρίσκονται κοντά σου και να ρωτήσεις τιμές.
-
Ευχαριστώ πολύ.αυτο θα κάνω
-
Καλημέρα. Πήρα τηλέφωνο σε 4 αντιπροσωπείες και μου είπαν τα εξής:
Nissan κασσιος 90 ευρώ μικρό σέρβις
Nissan Γεωργούλιας το ίδιο
Nissan Μουστάκας 170 ευρώ
Nissan Θεοχαράκης περίπου 200 ευρώ να υπολογίζω μου είπεΜε μπερδεψανε
-
Λάδια και φίλτρο αλλάζουν όλοι στο πρώτο. Κάποιοι θα αλλάξουν και φίλτρο καμπίνας.
Με αυτές τις τιμές πας στο Σπύρο το Γεωργουλια και του λες και για το Qashqai J11 Greek Forum και είσαι αρχηγός. -
Λάδια είχα αλλάξει στα 1500 χλμ. Έτσι μου είπαν στον Μουστάκα και τα άλλαξα τότε. Το μικρό σέρβις περιλαμβάνει λάδια και φίλτρο λαδιού μόνο και το μεγάλο που ρώτησα στο Μουστάκα λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο καμπίνας, έλεγχο αιρκοντίσιον και ψεκασμό των αεραγωγών της καμπίνας με σπρέι, καθαρισμό και έλεγχο φρένων και κάτι άλλο που δεν πολυκαταλαβα. Αυτα και να μου σφίξουν και το χειρόφρενο που ζήτησα.
Γιατί όμως στα κεντρικά του Θεοχαράκη λένε να κάνω το μεγάλο; Τι να κάνω; -
Πόσα χιλιόμετρα έχεις??
Αν έχεις 10.000 να κάνεις το μικρό -
7000 χλμ έχω μόνο.
-
Ε τότε μην το σκέφτεσαι.
Μόνο λάδια και το αντίστοιχο φίλτρο.
Δεν υπάρχει λόγος για τίποτα άλλο. -
Ο χρήστης giannis85 έγραψε:
Λάδια είχα αλλάξει στα 1500 χλμ. Έτσι μου είπαν στον Μουστάκα και τα άλλαξα τότε. Το μικρό σέρβις περιλαμβάνει λάδια και φίλτρο λαδιού μόνο και το μεγάλο που ρώτησα στο Μουστάκα λάδια, φίλτρο λαδιού, φίλτρο καμπίνας, έλεγχο αιρκοντίσιον και ψεκασμό των αεραγωγών της καμπίνας με σπρέι, καθαρισμό και έλεγχο φρένων και κάτι άλλο που δεν πολυκαταλαβα. Αυτα και να μου σφίξουν και το χειρόφρενο που ζήτησα.
Γιατί όμως στα κεντρικά του Θεοχαράκη λένε να κάνω το μεγάλο; Τι να κάνω;Μιας και άλλαξες λάδια στα 1500 (που δεν χρειάζεται και απλά στο λένε για να κονομήσουν), η εκ νέου αλλαγή στα 7000 τσάμπα κόστος είναι.
Προφανώς, όμως, έχεις συμπληρώσει 1 χρόνο κατοχής και θες να κάνεις το σερβις για την ισχύ της εγγύησης, σωστά;
Πρακτικά, λοιπόν, με τα λίγα χιλιομετρα που εχεις, το μόνο που θες είναι σφραγιδα στο βιβλίο ότι έκανες το σερβις 1ου χρόνου.
Για να στη βάλει κάποιος εξουσιοδοτημένος θα σου αλλαξει τουλάχιστον λάδια άρα πας στη φθηνότερη επιλογή!
Τα 200 που σου λέει ο Θεοχαράκης ειναι χωρίς καμία έκπτωση με αλλαγές όλων των φίλτρων κλπ που λόγω ετησίων χιλιομέτρων δε τις χρειάζεσαι! -
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας. Μήπως έχουν κάποιο σύστημα καταγραφής των όσων κάνουν στο σερβίς και εμφανίζεται σε όλες τις αντιπροσωπείες; Ρωτάω σαν άσχετος που είμαι
-
Και να εμφανίζεται μη σε νοιάζεί.
Εφόσον κάνεις το σέρβις στην αντιπροσωπεία δεν χάνεις την εγγύηση.
Εσύ εξάλλου θα κάνεις ότι σου πει η αντιπροσωπεία -
Ο χρήστης giannis85 έγραψε:
Καλημέρα. Πήρα τηλέφωνο σε 4 αντιπροσωπείες και μου είπαν τα εξής:
Nissan κασσιος 90 ευρώ μικρό σέρβις
Nissan Γεωργούλιας το ίδιο
Nissan Μουστάκας 170 ευρώ
Nissan Θεοχαράκης περίπου 200 ευρώ να υπολογίζω μου είπεΜε μπερδεψανε
Ρώτησε και στον Παντελάκη στη Ταύρο
Sent from my iPad using Tapatalk
-
πριν δυο μέρες έκανα αλλαγή λάδια φίλτρο λαδιού και αέρα.70 ευρώ στον Κυριακούδη.
Τρέχει μια προσφορά αυτή την εποχη 20% σε servise,ανταλλακτικά. -
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
πριν δυο μέρες έκανα αλλαγή λάδια φίλτρο λαδιού και αέρα.70 ευρώ στον Κυριακούδη.
Τρέχει μια προσφορά αυτή την εποχη 20% σε servise,ανταλλακτικά.Πολυ καλή τιμη Άγγελε!
Σερβις ή απλα λαδακια λόγω χιλιομέτρων ;
Πως τα πας με το εργαλειακι σου; ποσα χλμ εχεις τωρα;
Για κανα τσιπουράκι πάτε; -
Καλησπέρα. Παρατήρησα έναν ήχο στο nissan pulsar μου και θέλω την γνώμη σας. Όταν στρίβω το τιμόνι αριστερά περίπου στο τέρμα, ακούω ανά χτύπο στην δεξιά μπροστινή ροδα . Ένα τακ απλό. Όταν στρίβω δεξιά δεν ακούω κάτι. Στο σερβίς που το πήγα δεν βρήκαν κάτι. Να ανησυχήσω;
-
Γιάννη δεν έχω παρατηρήσει κάτι ανάλογο με αυτό που περιγράφεις στο δικό μου.
Λάδια,φίλτρα Στέφανε όπως θες το λες.Αλλαγή λαδιών servise τα ίδια κάνουν.Η τιμή ήταν καλή γιατί πάιζει η προσφορά του 20%.Μέχρι τώρα 40000χλμ έχω κάνει.
Για τσίπουρα Στέφανε πάμε συχνά.Έχουμε κάνει και κάποιες εκδρομούλες(ημερήσιες) καθώς και 2 με διανυκτέρευση.Καλά πήγε φέτος. -
Ο χτύπος είναι ένα τακ. Δεν είναι συνεχόμενος. Πχ σαν να χτυπάς με το δάχτυλο την πόρτα μια φορα
Nissan Pulsar