-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Δηλαδή έγινε αποδεκτό ένα ταμπλό όπου οι πλαϊνοί αεραγωγοί φέρνουν στην merc του 2015 και οι κεντρικοί σε carina του 90; Είναι δυνατο στους διακοπτες να βλέπεις αλλού μικρούς αλλου μεγάλους; Αλλού τετραγωνους κι αλλού παραλληλογραμμους ; Γενικότερα διακρίνω έντονες αντιθέσεις που κάθε άλλο παρα κολακεύουν. Θα έλεγα ότι πρόκειται για παρωδία σχεδιαστικά... Μη συνεχίσω καλύτερα. Μα επιτέλους ένας Ιταλός ή Γάλλος δεν μπορεί να μπει σε αυτό το μαγαζι;Οπως ειπα ειναι καθαρα θεμα γουστου ,σου αρεσει το παιρνεις δεν σου αρεσει δεν το παιρνεις. Απλα πραγματα..
-
Παιδιά να σταματηση το θέμα με τη toyota γιατι ειμαστε εκτος θέματος...Ειναι και δικο μου το λάθος συγνώμη...
-
Ο χρήστης giorgis4886 έγραψε:
Όπως έχω γράψει και ποιο πάνω 18.500 με επέκταση της εγγύησης για άλλα τρία χρόνια.Έκδοση acenta.
Να χτυπήσω ξύλο μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα.Στον δρόμο πάει μια χαρά ο 1,5 του ταιριάζει γάντι από χώρους βάζει κάτω πολλά μεγαλύτερης κατηγορίας.
Από κατανάλωση στα 4,6 με το πόδι στο πάτωμα.Το μειονέκτημα του ότι από εμφάνιση είναι αδιάφορο.Αλλά το να τα χεις όλα είναι δύσκολο.υγ.και για να πειράξω και ένα φίλο,ΔΕΝ ΤΡΙΖΕΙ......μα καθόλου
Συγνωμη δεν το ειδα το παλαιοτερο post .Σημασία εχει οτι δεν εχεις βλαβες, και τα τριξιματα απο οτι εχω καταλαβει παιζει
ρολο ο μαστορας που θα επεμβει σε συναγερμο ,παρκτρονικ κτλ.
Εγω βεβαια αν θα το παρω θα ναι βενζινη...στην ιδια εκδοση acenta.Δεν τρίζει πλάκα έκανα στον φίλο μου το Στέφανο.Συναγερμό δεν έχω βάλει σε κανένα από τα αυτοκίνητά μου.Μια χαρά είναι το αμαξάκι.Βέβαια με τον 1,2 δεν ξέρω πως πάει.Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω στα test drive λένε ότι είναι 'λίγος' για το αμάξωμα και ότι πάει καλύτερα με τον 1.5 diesel.Κάνε μια βόλτα και τα δύο πριν αποφασίσεις,το καλύτερο.Αν θες περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο στην διάθεση σου.
-
Εχω καταληξει σε βενζινη λογο χλμ. και τοπου κινησης του αυτοκινιτου (Αθηνα),και εκτος αυτου δεν με παιρνει οικονομικα.
Αν σε Χρειαστω θα σου στειλω ΠΜ. ευχαριστω.
-
Αφού κινεί ικανοποιητικα το qq γιατί να μην είναι ΟΚ και στο pulsar??
-
Εχω καταληξει σε βενζινη λογο χλμ. και τοπου κινησης του αυτοκινιτου (Αθηνα),και εκτος αυτου δεν με παιρνει οικονομικα.Μην αγχώνεσαι, τα νούμερα βγάζουν ταχύτερο το βενζινοκίνητο εξάλλου.
-
στο 0-100 όχι στις ρεπριζ
-
Μια χαρά θα ναι, αρκεί να δημοσιευτεί το γαμημένο το φεκ να δουμε τι θα κάνουμε...
-
Ναι καινούριο αυτοκίνητο είναι καλή ροπή έχει πιστεύω και γω ότι θα σαι εντάξει.Εγώ επειδή πήγαινα για diesel δεν έκανα test drive το 1.2Εσύ τα δοκίμασες και τα δύο να μας πεις αν είδες διαφορές.
-
Μια χαρά θα ναι, αρκεί να δημοσιευτεί το γαμημένο το φεκ να δουμε τι θα κάνουμε...Μίλαγα σήμερα με μεγάλη εταιρεία leasing ...
Τραβάει όλη η αγορά τα βυζια της με την πρώτη φορά, έχουν παγώσει όλα .... Αυτοκίνητα στοιβάζονται στα τελωνεία και δε χάνονται και εκατομμύρια σε τέλη και ΦΠΑ..... -
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
στο 0-100 όχι στις ρεπριζΚαι στις ρεπρίζ, αρκεί να έχεις υψηλές στροφές φυσικά.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
στο 0-100 όχι στις ρεπριζ
Και στις ρεπρίζ, αρκεί να έχεις υψηλές στροφές φυσικά.
Ο Δίας εχει δίκιο δεν μπορείς να συγκρίνεις 60-90 με ίδια ταχύτητα στο κιβώτιο.
Το diesel θέλει 3η, η βενζίνη με 2α θα σπέρνει και σίγουρα θα είναι γρηγορότερο από το diesel. -
Η off topic συζήτηση περί απόσυρσης για φέτος μεταφέρθηκε εδώ
-
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
Ναι καινούριο αυτοκίνητο είναι καλή ροπή έχει πιστεύω και γω ότι θα σαι εντάξει.Εγώ επειδή πήγαινα για diesel δεν έκανα test drive το 1.2Εσύ τα δοκίμασες και τα δύο να μας πεις αν είδες διαφορές.Δεν νομιζω να υπαρχει σε βενζινη αυτοκινητο για test drive...σε αντιπροσωπο nissan.Η τρελλα με τα πετρελαια υπαρχει...
-
Και εδω πανω το ιδιο. Και εγώ δεν το βρήκα. To 1,5 είχαν όταν ρώτησα ...
-
απο τις 5 γεναρη που το πηρα μεχρι και σημερα 2200 χιλιομετρα , το αμαξι δουλευει μια χαρα, και πολυ οικονομικο , εχω δει στο οικονομετρο ενδειξη 2.9 , 3.1 και 3.6 , και σε καποιες διαδρομες που το πατησα μεχρι 140km 4,2 με 4,4
-
όταν ανοίξει το μοτέρ θα πέσει και άλλο η κατανάλωση.Βέβαια το 4,2 δεν υπάρχει.Με το trip είμαι στα 4,7 δεν έχω μηδενίσει από όταν το πήρα.Έχω 17000 χλμ τα περισσότερα εκτός.Η πραγματική είναι στα 5/100 ίσως και λίγο παραπάνω.
-
19200 μου πε καποιος για το acenta πετρελαιο και σε μια βδομαδα το παιρνω...τι λετε?και δωρο το μεταλικο χρωμα.
[τα χει εκτελωνισμενα ηδη] -
19200 πολλά είναι.
-
Ειναι λιγο, οντως.Αλλα στηριζονται στο κολημα της αγορας,και σε τυπους σαν και μενα που καιγονται γιατι εχουν ξεμεινει απο καρο...
Nissan Pulsar