-
με τον πωλητη που μιλησα με ειπε οτι στην τελευτεα ενημερωση που τους καναν στο καλοχωρι στην νισσαν περιπου 800 κομματια εχουν πωληθει.. μακαρι γιατι το αξιζει ειδικα και απο πλευρας τιμολογιου και σε αυτα που προσφερει..
-
Συμφωνα με τον ΣΕΑΑ και τα στατιστικά του για την περίοδο 1/15 έως 11/15 εχουν ταξινομηθεί 567 κομμάτια αφήνοντας πίσω κάποιον ανταγωνισμό όπως C4, Ceed/i30, Leon κλπ με αρκετά λιγότερες ταξινομήσεις.
Ενδεικτικά στην ίδια κατηγορία τα QQ είναι 2201 (πρώτο), Golf 1744 (δεύτερο), Astra 1485 (τρίτο), Auris 1291 κλπ.
Πιο επίσημα και ακριβή στοιχεία δεν υπάρχουν. -
Άρα από την αρχή του λανσάρισματος του το qq πρέπει να έχουν πουληθεί πάνω από 4000 κομμάτια. Για αυτο το βλέπεις παντού
-
2085 το 2014
2201 το 2015 (χωρις τον Δεκέμβριο)
4286 στο σύνολο σε όλες τις εκδόσεις, κινητήρες, χρώματα, με ή χωρίς connect, με ή χωρίς τριγμούς, με Conti ή Goodyear κλπ! -
Βρε έπαθα πλάκα σου λέω σήμερα! Μια βόλτα μέχρι έξω από την Λιβαδειά πήγαμε (θα πηγαίναμε και παρακάτω αλλά ας όψεται η γατούλα που γρατσουνισε το παρμπριζ και μου τη χάλασε ) και είδα πάνω από δέκα κυρίως λευκά ασσεντα.....
Όμορφο πάντως το άτιμο σε ότι χρώμα και να το δεις... (κάτι τέτοια λέω και το ματιαζω μόνος μου εξου και η γάτα!!!)
Εκεί που έπαθα επιπλέον ήταν η κατανάλωση. Σε επαρχίακο δρόμο με 90 περίπου είδα κατανάλωση (2 ενήλικες και 2 παιδιά) 3,8 ενώ όλη η διαδρομή από ζεμενο μέχρι Κηφισιά και ταχύτητες περί τα 140 στην ΕΟ από κάστρο που βγήκα άγγιξαν το 4,6!!!! -
iceman7 για το pulsar αναφερεσαι ?
-
Όχι για τo qq μιας και με το φίλο cosneo το γυρίσαμε off topic αλλά ο κινητήρας ο 1,5 είναι ο ίδιος και είναι πολύ οικονομικός
-
αληθεια , δε το ηξερα οτι φοραει ιδιο κινητηρα, δηλαδη στο pulsar λογω μικροτερου ογκου βλεπε υψος θα ειναι και ποιο οικονομικο ?
-
Μάλλον ναι....
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Eσυ τα ξερεις καλυτερα. Τα κοιτας συχνα το ψαχνεις, ενταξει εχεις καλυτερη εικονα. Στα δικα μου τα ματια....Αστο, δεν καταλαβαινω τις λεπτομεριες..
Προς αποφυγη παρεξηγησεων, δεν το ανέφερα με καμία μομφή ή παρατήρηση.
Και επειδή δεν μιλάμε για καμία 'σχεδιαστική σχολή' στην αυτοκίνηση, δεν χάνεις και τίποτα! [emoji38]
From my SMO72HD via Tapatalk
Καμια παρεξηγηση Cosneo. Δεν το πηρα σαν παρατηρηση. Ουτε αναφερομαι ειρωνικα. Την αληθεια λεω. Εγω δεν τα παρακολουθω οσο εσυ και αλλοι φιλοι στο φορουμ, ποιο αναλυτικα, συστηματικα και δεν μπορω να πιασω τις λεπτομερειες, για αυτο ρωτω για να μαθαινω. Δεν υπαρχει κανενα απολυτως θεμα!
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
αληθεια , δε το ηξερα οτι φοραει ιδιο κινητηρα, δηλαδη στο pulsar λογω μικροτερου ογκου βλεπε υψος θα ειναι και ποιο οικονομικο ?Μικρή έως ανεπαίσθητη θα είναι οι διαφορά. Ο 1,5 είναι πολύ οικονομικός.
Στεφανε πολύ καλά νούμερα κατανάλωσης.
(Και χρόνια πολλά για χθες. Ότι επιθυμείς για σένα και την οικογένεια σου! ) -
Τις προάλλες έκανα με το QQ την διαδρομή Κοζάνη - Λίμνη Πολυφύτου (περίπου 20Km) και στο trip computer μου έβγαλε μέση κατανάλωση 2.2lt/100Κm Η διαδρομή είναι κατηφορική σε μεγάλο μέρος της, σε κάθε περίπτωση πάντως το νούμερο ήταν εντυπωσιακό!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Τις προάλλες έκανα με το QQ την διαδρομή Κοζάνη - Λίμνη Πολυφύτου (περίπου 20Km) και στο trip computer μου έβγαλε μέση κατανάλωση 2.2lt/100Κm Η διαδρομή είναι κατηφορική σε μεγάλο μέρος της, σε κάθε περίπτωση πάντως το νούμερο ήταν εντυπωσιακό!Απίστευτα νούμερα!!
Και εις...κατώτερα!! χαχα! -
σημερα πηγα τυχαια απο την νισσαν , το αμαξακι μου ειχε ερθει απο νωρις το πρωι , ο πωλητης με διαβεβαιωσε οτι πριν τις 8 γεναρη θα εχω πινακιδες
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
σημερα πηγα τυχαια απο την νισσαν , το αμαξακι μου ειχε ερθει απο νωρις το πρωι , ο πωλητης με διαβεβαιωσε οτι πριν τις 8 γεναρη θα εχω πινακιδεςΠως παιρνανε οι μερες μεχρι τοτε; Εχω περασει μερονυχτα αγρυπνος περιμενοντας
-
sbr τι αμαξι εχεις ?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
αληθεια , δε το ηξερα οτι φοραει ιδιο κινητηρα, δηλαδη στο pulsar λογω μικροτερου ογκου βλεπε υψος θα ειναι και ποιο οικονομικο ?
Μικρή έως ανεπαίσθητη θα είναι οι διαφορά. Ο 1,5 είναι πολύ οικονομικός.
Στεφανε πολύ καλά νούμερα κατανάλωσης.
(Και χρόνια πολλά για χθες. Ότι επιθυμείς για σένα και την οικογένεια σου! )εεε όχι μικρή εως ανεπαίσθητη.Μετά από 16 000χλμ η κατανάλωση έχει κολλήσει στα 4,6 με το γκάζι στο πάτωμα.
Βγάζω τα αποθυμένα μου από το outlander ήθελε 11/100 χωρίς να πατάς γκάζι. -
Συγκριτικά με το QQ 1,5 αναφέρομαι. Και αυτό παρόμοια κατανάλωση έχει.
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Στο honest jonh βγάζει το Pulsar να καίει 5.1lt/100Km ενώ το QQ 5.3lt/100Km. Πράγματι μικρή διαφορά.
Από θέμα οικονομίας, νομίζω πως ο κινητήρας που ξεχωρίζει είναι ο 1.6 diesel της Honda.
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
sbr τι αμαξι εχεις ?Για μετακινησεις στην πολη ενα Sirion. Για ταξιδια, καμια εξοδο το βραδυ μια merc W211. Αλλα αν μπορω να κυκλοφορησω με την μηχανη στην πολη το κανω. Το χειμωνα οι βροχες με εμποδιζουν και αν εχει πολυ κρυο.
Nissan Pulsar