-
Πέμπτη ή Παρασκευή θα το έχω για test drive και θα σας πω εντυπώσεις.
-
Το test drive παιδιά έγινε πλην ομως μου το έδωσαν μονο για μια ώρα με συνοδηγό, οπότε δεν κατάφερα να το δοκιμάσω σε οριακές συνθηκες. Δυστυχώς λενε ότι αυτή ειναι η πολιτική της εταιρειας/
Εμεινα ικανοποιημένος από την αίσθηση οδήγησης, κυλιση, θορυβο κλπ.
Για τις επιδόσεις τα εχουμε πει, μην τα ξαναλεμε, αλλωστε διευκρινισα ότι δεν μπορεσα να το τεσταρω φορτωμενο.
Εμεινα τοσο ευχαριστημένος (δεδομένου των οικονομικών μου), που μετα από λιγες ημέρες παρήγγειλα το sport 2013 (με ολα τα καλούδια συν οτι μου έκαναν δώρο και ογκομετρικο συναγερμο) και σε λιγες μέρες το περιμένω.
Ευχαριστώ θερμα οσους συμμετείχαν στο τοπικ και ευχομαι καλη επιλογη σε οσους είναι σε αναζήτηση αυτοκινήτου. -
Καλοτάξιδο φίλε μου. Πολύ καλή επιλογή. Δεν θα τό μετανοιώσεις.
-
Ο χρήστης nikpana1977 έγραψε:
Καλοτάξιδο φίλε μου. Πολύ καλή επιλογή. Δεν θα τό μετανοιώσεις.Σε ευχαριστώ φίλε μου. Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ να το οδηγήσω.
-
Καλορίζικο και απο μένα!
-
Ο χρήστης stam7 έγραψε:
Το test drive παιδιά έγινε πλην ομως μου το έδωσαν μονο για μια ώρα με συνοδηγό, οπότε δεν κατάφερα να το δοκιμάσω σε οριακές συνθηκες. Δυστυχώς λενε ότι αυτή ειναι η πολιτική της εταιρειας/
Εμεινα ικανοποιημένος από την αίσθηση οδήγησης, κυλιση, θορυβο κλπ.
Για τις επιδόσεις τα εχουμε πει, μην τα ξαναλεμε, αλλωστε διευκρινισα ότι δεν μπορεσα να το τεσταρω φορτωμενο.
Εμεινα τοσο ευχαριστημένος (δεδομένου των οικονομικών μου), που μετα από λιγες ημέρες παρήγγειλα το sport 2013 (με ολα τα καλούδια συν οτι μου έκαναν δώρο και ογκομετρικο συναγερμο) και σε λιγες μέρες το περιμένω.
Ευχαριστώ θερμα οσους συμμετείχαν στο τοπικ και ευχομαι καλη επιλογη σε οσους είναι σε αναζήτηση αυτοκινήτου.Καλοτάξιδο να είναι.
Η σπορ έκδοση έχει εργοστασιακό συναγερμό χωρίς ογκομετρικό.
Σου πρόσθεσαν το ογκομετρικό στο υπάρχον σύστημα ?
Ή σου έβαλαν άλλον συναγερμό ?
Βοήθεια για αγορά αυτοκινήτου για οικογενεια