-
Δεν είπα ότι αντικαθιστά κάποιο άλλο μοντέλο το HRV.Απλά έφερα ένα παράδειγμα από άλλη εταιρεία επειδή και εμένα μου είχαν μιλήσει ''κάπως''.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση,μιλάμε για μια εταιρεία που προωθεί ένα ομολογουμένως πολύ καλό αμάξι όπως το CRV(που ανήκει σε μισή-μία κατηγορία πάνω) και αυτό προσπαθεί να πουλήσει προς το παρόν σε όλες τις εκδόσεις του οπότε όταν έρχεται κάποιος υποψήφιος πελάτης και ρωτάει τι γίνεται με το χ μοντέλο που θα κυκλοφορήσει σε μισό χρόνο ή και παραπάνω,ε δεν τρελαίνονται και από τη χαρά τους...αν δε σε πείσουν να αλλάξεις προτιμήσεις και να στραφείς προς crv ή ακόμα και civic ,μάλλον αδιάφορος ή και ενοχλητικός είσαι γ'αυτούς. -
Ναι.. εχεις δικιο..
Έτσι γίνεται..
μακαρι να ερθει λοιπόν έστω τον Οκτώβρη
να το δούμε. -
Πράγματι γιατί αν πάει για το 2016 θα το δούμε μόνο στα περιοδικά τελικά χαχα
-
Στην Κύπρο πάντως κυκλοφορεί κανονικά, είδα μερικά στους δρόμους
-
Ο χρήστης michalis_cy έγραψε:
Στην Κύπρο πάντως κυκλοφορεί κανονικά, είδα μερικά στους δρόμουςΠώς γίνεται αυτό;
Στα Forum τα διεθνή, περι του αυτοκινήτου, σχολίαζαν και Ευρωπαίοι αναγνώστες
για την έλευση του αυτοκινήτου στην Ευρώπη, το φθινόπωρο.τα καταφέρατε στην Κύπρο να κάνετε εισαγωγές απο άλλη οδό!!
απο το δίκτυο της Ασίας ; πχ Ιαπωνία, Ασία, Αυστραλία ; -
Προφανώς δεξιοτίμονα, εισαγωγή από Ασία.
-
Τελικά έχουμε κανένα νεότερο?
Καπου πήρε το αυτί μου ότι στην καλυτερη θα έρθει προς τον Οκτώμβρη..... -
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Καπου πήρε το αυτί μου ότι στην καλυτερη θα έρθει προς τον Οκτώμβρη.....Ισχυει. Προς τα τελη Οκτωβρη θα ερθει.
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Καπου πήρε το αυτί μου ότι στην καλυτερη θα έρθει προς τον Οκτώμβρη.....Ισχυει. Προς τα τελη Οκτωβρη θα ερθει.
Ε εντάξει το γα^$#$##%&$ και ψόφησε....
-
Και παραδοση πρωτων παραγγελιων αρχες 2016. Ετσι λενε οι πωλητες του Σαρακακη τουλαχιστον.
-
Και παραδοση πρωτων παραγγελιων αρχες 2016. Ετσι λενε οι πωλητες του Σαρακακη τουλαχιστον.Α καλά.
Πάει το πουλάκι πεταξε.... -
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Και παραδοση πρωτων παραγγελιων αρχες 2016. Ετσι λενε οι πωλητες του Σαρακακη τουλαχιστον.
Α καλά.
Πάει το πουλάκι πεταξε....Μπορει να φερουν ενα εκθεσιακο νωριτερα απο τα υπολοιπα, ισα ισα για να το δει ο ενδιαφερομενος κοσμος. Αλλα για test drive, παραγγελιες κλπ θα αργησει μαλλον. Τους καθυστερει και η ρευστη κατασταση στην Ελλαδα οσον αφορα στην αγορα αυτοκινητου και στη φορολογηση. Πρεπει να ξερει κανεις τι θα παιξει για να δωσει παραγγελιες. Παντως αν δεν καιγεται καποιος να αγορασει αμεσα αυτοκινητο, αξιζει να το περιμενει γιατι θα ειναι δυνατος παιχτης στην κατηγορια (αν ερθει στην καταλληλη τιμη τουλαχιστον).
-
αξιζει να το περιμενει .... .Δύο επιλογές μου κίνησαν το ενδιαφέρον...
-το ΗRV ..- το MAZDA CX3...
κι είναι λίγο 'αδικία' που και τα δυο
(το δευτερο μάλιστα, αν η MAZDA δεν έχει σχέδια για το τέλος του έτους - όπως με ενημέρωσαν- μπορεί να μην έρθει και ποτέ )
αργούν πάρα πολύ....
Δεν ξέρω.. αξίζει η αναμονή; -
Απο τα δυο το honda ειναι σαφέστατα νικητής όσο αφορά μηχανικά σύνολα και χώρους.
Το cx3 ειναι κατηγορίας juke, το hrv qashqai. -
Οι διαστάσεις τους είναι ίδιες:
HONDA HRV : μήκος 4,29 μέτρα, πλάτος 1,75 και ύψος 1,60 μέτρα
CX-3 : μήκος 4,27 μέτρα, πλάτος 1,77 και ύψος 1,55 μέτρα)
Ναι.. φαίνεται όμως ότι η σχεδίαση του HRV αξιοποιεί τους χώρους καλύτερα.
Θα το δούμε κι απο κοντά...κι ας ελπίσουμε στο επίπεδο ποιοτητας να είναι και πιο πάνω απο το qashqai.
-
Για το τελευταίο μάλλον σίγουρα θα πρέπει να λέμε. Δεν μας έχει μάθει σε μούφες η Honda άσε που ποσό χειρότερο σε ποιότητα να ειναι απο το qq;
-
Πόσο χειρότεροι μπορεί να είναι οι Μεξικάνοι στην συναρμολόγηση (με εμπειρία μόλις ενός έτους), σε σχέση με τους Εγγλέζους;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Πόσο χειρότεροι μπορεί να είναι οι Μεξικάνοι στην συναρμολόγηση (με εμπειρία μόλις ενός έτους), σε σχέση με τους Εγγλέζους;Γι' αυτο και η τοσο μεγαλη καθυστερηση. Εχουν φτιαξει ειδικο τμημα ποιοτικου ελεγχου ωστε να μην αντιμετωπισουν ξανα στο μελλον ανακλησεις λογω προβληματων οπως εγινε με το τελευταιο υβριδικο Fit (Jazz).
Παντως μαθαινουν γρηγορα οι μεξικανοι
Youtube Video -
Επειδη πολλα γραφονται στο ιντερνετ για τους χωρους του νεου HR-V παραθετω απο το αμερικανικο site τις διαστασεις του (εξωτερικες και εσωτερικες) για να μπορει οποιος ενδιαφερεται να τις συγκρινει με αλλα αυτοκινητα της κατηγοριας. Η αληθεια ειναι οτι οι Ιαπωνες εχουν κανει τρελη αξιοποιηση χωρου με την κεντρικα τοποθετημενη δεξαμενη καυσιμου και το μεγαλο μεταξονιο και οι χωροι για επιβατες ειναι 'βασιλικοι', ισως πλην του διαθεσιμου χωρου για το κεφαλι των πισω επιβατων (λογω coupe-like σχεδιασης), αλλα και το πορτ μπαγκαζ τεραστιο για τα δεδομενα της κατηγοριας (ειναι μεγαλυτερο και απο αυτο του Qashqai).
Honda HR-V (2016)
Exterior length: 4,295mm
Exterior body width (without mirrors): 1,773mm
Exterior height: 1,605mm
Ground clearance: 170mm
Wheelbase: 2,611mm
Curb weight: 1,270kg
Turning radius: 5.7m
Passenger volume (total): 2,721L
Front headroom: 955mm
Front shoulder room: 1,443mm
Front hiproom: 1,349mm
Front legroom: 1,046mm
Rear headroom: 973mm
Rear shoulder room: 1,384mm
Rear hiproom: 1,204mm
Rear legroom: 998mm
Boot cargo volume: 453L
Interior cargo volume: 657L
Interior maximum cargo volume: 1,583L -
Δεν λέω τα νούμερα είναι εντυπωσιακά για τους χώρους αλλά και το qq δεν ειναι άσχημο. Εγώ είχα εντυπωσιαστεί όταν το είχα οδηγήσει.
Ας περιμένουμε να το δούμε το Honda, με τη ΣΩΣΤΗ τιμή ίσως καταφέρει να κοντράρει το qq στην αγορά.
Honda HR-V 2014