-
Ο χρήστης antonis papas έγραψε:
Ούτε αυτό βέβαια είναι κανονικό συγκριτικό, απλή παράθεση στοιχείων για 3 άσχετα μοντέλα....
Τα γερμανικά περιοδικά τα οδηγούν ταυτόχρονα και μετρούν όλες τις εσωτερικές διαστάσεις, τα βάρη , ρεπριζ καταναλώσεις σε παράλληλες μετρήσεις στις ίδιες συνθήκες.
Ιδού και ένα πραγματικά καλό συγκριτικό τεστ.!!!Θεουλης
-
Το hrv λόγο μαζεμενων διαστάσεων ταυτόχρονα με εξαιρετική εκμετάλλευση χωρών μπορεί να παίξει και στην μικρότερη κατηγορία και στην μεγαλύτερη.
Στην ελλαδα λόγω του οτι τιμολογιακα θα ειναι σε επίπεδα qq και το qq εχει τινάξει την μπάνκα στον αέρα απο πλευράς πωλήσεων μου φαίνεται επιβεβλημένη η σύγκριση. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Στην ελλαδα λόγω του οτι τιμολογιακα θα ειναι σε επίπεδα qq και το qq εχει τινάξει την μπάνκα στον αέρα απο πλευράς πωλήσεων μου φαίνεται επιβεβλημένη η σύγκριση.Ακριβώς.
Κατασκευαστικά πάντως και αν θεωρούμε αξιόπιστη πηγή την Wikipedia το HRV είναι mini SUV μαζί με τα Mokka, Juke, Captur, Duster κλπ. -
Εχει ακούσει κανεις τίποτα σχετικά με τον 1.5 τούρμπο της χοντα;
Θα μπει στο hrv; -
Προς το παρόν μόνο στο νέο Civic.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
-
-
5αστερο το HRV συμφωνα με τo προσφατο crash test του EuroNCAP.
http://www.euroncap.com/en/results/honda/hr-v/21486 -
Επιδόσεις ένα click κάτω από το QQ (με εξαίρεση τους πεζούς).
Μου κάνει εντύπωση το πόσο εύκολα τσαλακώνει η λαμαρίνα του καπό και της οροφής
Είχανε ακουστεί και κάποια θέματα με την λαμαρίνα στις μπροστά κολώνες (ότι ο άλλος το πήγε για καθάρισμα και ακουμπώντας ο υπάλληλος στις κολώνες για να καθαρίσει την οροφή, έκανε βούλιαγμα η λαμαρίνα στην κολώνα).
Προφανώς όλοι οι κατασκευαστές για να μειώσουν βάρος, λεπταίνουν όσο περισσότερο μπορούν τις λαμαρίνες.
-
Και στο qq πάντως ειναι σημεία της λαμαρίνας που ειναι σαν τσιγαρόχαρτα, έβλεπα προχθές στο Καραϊσκάκη το qq που είχαν στο σταντ και σούταραν μπάλες πιτσιρικάδες μεσα απο τα παράθυρα σαν τη διαφήμιση και στο φτερό ψηλά είχε παρει λιγο απο τις μπαλιές (και δεν μιλάμε για κανονικές μπάλες ποδοσφαίρου αλλα για πιο ελαφριές και μαλακες)
-
Όλα τα λεφτά στο QQ είναι ο 'κυματισμός' που κάνει η οροφή όταν την πλένεις με το σφουγγάρι
-
Honda HR-V v Suzuki Vitara
http://www.caradvice.com.au/393980/hond ... on-review/
-
Πηγα σημερα στην Αυτοκινηση και το ειδα απο κοντα. Ειχαν το μοντελο Executive 1.6 iDtec με ηλιοροφη και δερματινα καθισματα. Δυστυχως επιβεβαιωσα αυτο που φοβομουν: για τα κεφαλια των πισω επιβατων ο χωρος ειναι απο οριακος ως ανεπαρκης (ειδικα για τον μεσαιο πισω απαραδεκτα μικρος) ενω ειναι και ελαφρως πληκτικο λογω στενων παραθυρων. Τα πλαστικα του ενα κλικ κατω απο αυτο που περιμενα. Κατα τα αλλα καλη ποιοτητα κατασκευης και ομορφο μεσα - εξω. Θα ερθει αρχες Δεκεμβριου με κινητηρα βενζινης 1.5 και πετρελαιου 1.6 στις εκδοσεις Comfort και Elegance, ολες χωρις ρεζερβα (με κιτ επισκευης ελαστικων που ανεβαζει τη χωρητικοτητα του πορτ μπαγκαζ στα 470 λιτρα). Τοτε θα υπαρχει και δυνατοτητα για test drive. Τιμες για το ντηζελ που με ενδιαφερει 26.500 για την Comfort (25.000 με οφελος αποσυρσης) και 28.500 για την Elegance (27.070 με αποσυρση). Εκδοσεις με Navi και η Executive εισαγονται μονο κατοπιν παραγγελιας.
-
Ακριβό μου φαίνεται
-
...Τιμες για το ντηζελ που με ενδιαφερει 26.500 για την Comfort (25.000 με οφελος αποσυρσης) και 28.500 για την Elegance (27.070 με αποσυρση). Εκδοσεις με Navi και η Executive εισαγονται μονο κατοπιν παραγγελιας.
Μα γιατί τόσο φτηνά;
Για το HRV είναι το θέμα ή για την ΒΜW X1;;;;
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Ακριβό μου φαίνεταιΕ, όχι και ακριβό. Πανακριβο θελεις να πεις.
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Βγήκαν οι τιμές και στην Γερμανία:
Για το 1.6 diesel:
Comfort: 22.290€
Elegance: 24.190€Προβλεψη.
Αν το αυτοκινητο στην Ελλαδα στοιχιζει με αποσυρση πανω απο 22.500 ευρω η Comfort και πανω απο 24.500 ευρω η Elegance θα παει ακλαυτο. Με 23.500 ευρω αγοραζεις Nissan Qashqai 1.5 dci Accenta Con. Αντε να δωσεις κι ενα ποσο παραπανω επειδη ειναι Honda και 1.6lt. Αν ο αλλος παει και το βαλει τιποτα 24.000 το Comfort και 26.000 το Elegance με αποσυρση, θα το φαει το μαυρο σκοταδι. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Βγήκαν οι τιμές και στην Γερμανία:
Για το 1.6 diesel:
Comfort: 22.290€
Elegance: 24.190€Προβλεψη.
Αν το αυτοκινητο στην Ελλαδα στοιχιζει με αποσυρση πανω απο 22.500 ευρω η Comfort και πανω απο 24.500 ευρω η Elegance θα παει ακλαυτο. Με 23.500 ευρω αγοραζεις Nissan Qashqai 1.5 dci Accenta Con. Αντε να δωσεις κι ενα ποσο παραπανω επειδη ειναι Honda και 1.6lt. Αν ο αλλος παει και το βαλει τιποτα 24.000 το Comfort και 26.000 το Elegance με αποσυρση, θα το φαει το μαυρο σκοταδι.τελικα το εβαλε 25.000 το comfort και 27.000 το elegance (με αποσυρση) οποτε καταλαβαινεις...
-
Αρχισε το λανσαρισμα
http://www.honda-cars.gr/hrv/intro/
Honda HR-V 2014