-
Το QQ πουλάει αυτά που πουλάει στην Ελλάδα, γιατί έχει και 'φτηνή' έκδοση με κινητήρα 1.5, πολύ βασικό εξοπλισμό (έκδοση 'Energy') και χωρίς μεταλλικό χρώμα (-500€).
-
Το qq στο απλό άσπρο χρώμα ειναι μια χαρά, η βασική έκδοση energy δεν νομίζω οτι πουλάει και ιδιαίτερα και ο 1.5 dci ειναι μια χαρά αξιόπιστος και οικονομικός κινητήρας και τηρουμένων των λίγων κυβικών ζωντανός κινητήρας ( για αυτο τον χρησιμοποιεί και η mercedes).
Μετοχές ούτε στην honda ούτε στην nissan εχω. Αντικειμενικά νομίζω οτι το qq εχει πολλά προσόντα και λογικη για αυτο που ειναι τιμη για αυτο εχει σαρώσει στις πωλησεις. Το honda ειναι αξιόλογος ανταγωνιστής αλλα αυτο που πρέπει να αναμένει κυρίως ο πιθανός αγοραστής ειναι η τιμη, αν ειναι ακριβότερο του qq με αντίστοιχο εξοπλισμό τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα. -
http://www.hrvforum.com/forum/289-honda ... honda.html
-
Φαντάζεστε να το αγοράσει ο iceman και να αρχίσουν να τυχαίνουν τέτοια;
Εμπιστεύομαι την Honda για την αξιοπιστία της (όλες οι έρευνες έχουν να λένε), αλλά με ανησυχεί η κατασκευή στο Μεξικό για πάρα πολλούς λόγους. Συν το γεγονός πως ως γνωστόν η Αμερικάνικη αγορά δεν έχει τα ίδια στάνταρ ποιότητας με την Ευρωπαϊκή. Διαβάζεις για το νέο Mustang και σου λέει η ίδια εταιρεία πως τα αυτοκίνητα που προορίζονται για Ευρώπη τα έχει προσέξει περισσότερο σε θέματα ποιότητας. Θα έχει κάνει κάτι αντίστοιχο η Honda για τα 'ευρωπαϊκά' HRV;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Φαντάζεστε να το αγοράσει ο iceman και να αρχίσουν να τυχαίνουν τέτοια;Στην Αμερική ειδικά ο iceman, ως δικηγόρος, θα τους είχε πάρει και τα σώβρακα με τέτοια καραγκιοζιλίκια!
Εδώ που είμαστε μπανανία θα 'γελάγαμε' με τον 'περίεργο' τον iceman σε κανα φόρουμ, χαζοπίνωντας τη φραπέδια μας και ξύνοντας τα @α@αρια μας!!! -
Καλα το να δωσεις 24-25.000 ευρω για αυτοκινητο και να σου ερθει με τριχα και λευκα τριμματα μεσα στη βαφη, δεν το συζηταμε, το περνας κολαρο στον πωλητη, παιρνεις πισω τα λεφτα σου και φευγεις. Ελπιζω να πιασει τοπο το νεο quality control της Honda γιατι δε μας βλεπω καλα. Και μου εχει γυαλισει κι αυτη η X1 και θα ξεπενταριαστουμε...
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Φαντάζεστε να το αγοράσει ο iceman και να αρχίσουν να τυχαίνουν τέτοια;
Στην Αμερική ειδικά ο iceman, ως δικηγόρος, θα τους είχε πάρει και τα σώβρακα με τέτοια καραγκιοζιλίκια!
Εδώ που είμαστε μπανανία θα 'γελάγαμε' με τον 'περίεργο' τον iceman σε κανα φόρουμ, χαζοπίνωντας τη φραπέδια μας και ξύνοντας τα @α@αρια μας!!!Οι δικηγόροι στην Αμερική τους 'παίρνουν τα σώβρακα' όταν τα προβλήματα έχουν να κάνουν με θέματα ασφαλείας (ανακλήσεις για γκάζι στα Toyota, αερόσακοι πρόσφατα, κλπ), όχι για θέματα στην ποιότητα κατασκευής (τριγμούς κλπ).
Αν ήταν έτσι, τότε τα Αμερικάνικα αυτοκίνητα θα ήταν τα ποιοτικότερα παγκοσμίως, που μάλλον δεν είναι
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Καλα το να δωσεις 24-25.000 ευρω για αυτοκινητο και να σου ερθει με τριχα και λευκα τριμματα μεσα στη βαφη, δεν το συζηταμε, το περνας κολαρο στον πωλητη, παιρνεις πισω τα λεφτα σου και φευγεις. Ελπιζω να πιασει τοπο το νεο quality control της Honda γιατι δε μας βλεπω καλα. Και μου εχει γυαλισει κι αυτη η X1 και θα ξεπενταριαστουμε...Να περιμένουμε να το δούμε; Αξίζει; ή να κινηθούμε προς άλλες επιλογές;
-
Φρέσκα νέα από Ιταλία
Honda annuncia i prezzi del nuovo HR-V
Allestimento Listino
Βενζίνη
1.5 Comforτ € 20.350
1.5 Elegance Connect ADAS € 22.350
1.5 Elegance Navi ADAS € 23.100
1.5 Executive Navi ADAS € 25.050
1.5 Elegance Connect ADAS CVT € 23.850
1.5 Elegance Navi ADAS CVT € 24.600
1.5 Executive Navi ADAS CVT € 26.550
Ντήζελ
1.6 Comfort € 22.550
1.6 Elegance Connect ADAS € 24.550
1.6 Elegance Navi ADAS € 25.300
1.6 Executive Navi ADAS € 27.250 -
Η τιμή για το βασικό μοντέλο πολύ καλή για Honda. Νομίζω πως θα τραβήξει αρκετό κόσμο από το Qashqai μιας και μπορεί να έχει κοστίζει 1300€ παραπάνω από το QQ 1.5 Energy, έχει όμως καλύτερο κινητήρα και πιθανότατα καλύτερο εξοπλισμό.
Τιμές από Αγγλία:
Prices for the 2015 Honda HR-V, which is built in Mexico and imported into the UK, start at £17,995 for the 1.5-litre i-VTEC petrol in S trim, and rise to £24,945 for a top-spec diesel model.
Τιμές από Γερμανία:
Der HR-V wird in Deutschland ab 19.990 Euro für die Einstiegsvariante 'Comfort“ mit dem 1,5-Liter-Benziner angeboten, die mittlere Ausstattungsvariante 'Elegance“ startet ab 21.890 Euro und ab 25.190 Euro ist die Top-Ausstattungsvariante 'Executive“ zu haben. Die Dieselversionen starten bei 22.290 Euro, respektive bei 24.190 Euro für die Version 'Elegance' und bei 27.490 Euro für die Topausstattung.
-
αν βαλεις και την αποσυρση στα ιδια ειναι
-
Προβληματα - ελαττωματα του νεου HRV συμφωνα με τους πρωτους αμερικανους αγοραστες του hrvforum.com
- περιορισμενος χωρος για το κεφαλι των πισω επιβατων αν αυτοι ειναι ψηλοι
- περιορισμενος χωρος για τα ποδια του οδηγου και του συνοδηγου λογω υπερυψωμενου πατωματος κατω απο τα εμπρος καθισματα οπου βρισκεται το ντεποζιτο καυσιμου (με αποτελεσμα να μη μπορεις να φερεις πισω τα ποδια για να ξεμουδιασουν σε πολυωρες διαδρομες)
- οχι ιδιαιτερα ανετα καθισματα
- ελαττωματα στη βαφη η το βερνικι σε καποια αυτοκινητα
- ελαχιστοι χωροι για μικροαντικειμενα
- ηχοσυστημα μικρων δυνατοτητων
- αναπτηρας και θυρες USB σε δυσπροσιτη θεση κατω απο την κονσολα
8 ) αντανακλαση του γυαλιστερου ταμπλω στο παρμπριζ του αυτοκινητου - λεπτη λαμαρινα σε ορισμενα σημεια που βαθουλωνει ευκολα
- περιορισμενη ορατοτητα προς τα πισω
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Προβληματα - ελαττωματα του νεου HRVΤο περιμένω να έρθει το HRV να το δω, και γιατί μου έκανε ωραια εντύπωση , αλλά και γιατι ειναι HONDA..
Honda δεν έχω οδηγήσει.Σε αυτό το μοντελο, η εταιρεια άρχισε να κανει εκπτώσεις στην ποιότητά της;;;
Λίγο άτυχος είμαι...
Δε νομίζω , π.χ. το CIVIC να έχει τέτοια θέματα.τι λέτε, οι γνωρίζοντες καλύτερα την εταιρεία;
-
Ο χρήστης sotirio έγραψε:
Το περιμένω να έρθει το HRV να το δω, και γιατί μου έκανε ωραια εντύπωση , αλλά και γιατι ειναι HONDA..
Honda δεν έχω οδηγήσει.Σε αυτό το μοντελο, η εταιρεια άρχισε να κανει εκπτώσεις στην ποιότητά της;;;
Λίγο άτυχος είμαι...
Δε νομίζω , π.χ. το CIVIC να έχει τέτοια θέματα.τι λέτε, οι γνωρίζοντες καλύτερα την εταιρεία;
Τα περισσοτερα απο τα αναφερομενα 'ελαττωματα' του αυτοκινητου αφορουν τη σχεδιαση του που ενσωματωνει στοιχεια απο πολλους τυπους αυτοκινητων SUV + MPV + hatchback + coupe. Το μονο που εχει να κανει με την ποιοτητα κατασκευης ειναι το θεμα της βαφης που δικαιολογειται ως ενα βαθμο απο το γεγονος οτι ειναι το πρωτο αυτοκινητο που βγαινει απο το νεο εργοστασιο του Μεξικο. Η αληθεια ειναι οτι η Honda τα τελευταια χρονια αντιμετωπιζει προβληματακια με την ποιοτητα κατασκευης σε καποια μοντελα της γι' αυτο εφτιαξε νεο τμημα ποιοτικου ελεγχου.
-
ελα μωρε για μια βαφη μην το κανουμε θεμα. ετσι κι αλλιως καποτε θα κοψει. τι τωρα τι μετα.
-
Update για τον εξοπλισμο του ευρωπαικου HRV συμφωνα με αγγλικα και γερμανικα sites
Comfort: 16' ζαντες αλουμινιου (*στην Ελλαδα μπορει να ερθει με ατσαλινες οπως μου ειπε ενας πωλητης του Σαρακα), ηχοσυστημα 4 ηχειων με θυρα USB, 5αρα οθονη, bluetooth, cruise control, clima με physical buttons, αισθητηρες παρκαρισματος εμπρος και πισω, 8 αεροσακοι, ABS με VSA, brake assist και hill assist, city brake active system ως 30 χλμ/ωρα, ηλεκτρικο χειροφρενο, θερμαινομενοι καθρεφτες (τιμή 1.6 diesel 22.500 euro)
Elegance (επιπλεον της Comfort): ηχοσυστημα 6 ηχειων με θυρες USB και HDMI, 7αρα οθονη αφής με λειτουργικο Android και συστημα Honda Connect, διζωνικος κλιματισμος με touch buttons, αισθητηρας αυτοματου ανοιγματος φωτων, αισθητηρας αυτοματης λειτουργιας υαλοκαθαριστηρων, δερματινο τιμονι και λεβιες ταχυτητων, ηλεκτρικα ανακλινομενοι καθρεφτες, Forward Collision Warning, Lane Departure Warning, Traffic Sign Recognition system, High-beam Support System, ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ Navi της Garmin (τιμη 1.6 diesel 24.500 euro, + 800 euro για προαιρετικο Navi)
Executive (επιπλεον της Elegance): 17' ζαντες αλουμινιου, DAB radio, φωτα LED, δερματινα καθισματα και επενδυσεις στις πορτες, θερμαινομενα εμπρος καθισματα, καμερα οπισθοπορειας, keyless entry and start, πανοραμικη ηλιοροφη, ΣΤΑΝΤΑΡ Navi της Garmin (τιμη 1.6 diesel 27.300 euro)
Υ.Γ: Προβλεπω οτι το προαιρετικο Navi της Elegance και την Executive δεν θα τις φερει καθολου ο Σαρακακης
-
Ενδιαφέρουσα ακούγεται η elegance...μήπως ρώτησες τον πωλητή πότε έρχεται Ελλάδα και πόση απόκλιση υπολογίζει συγκριτικά με τις τιμές Γερμανίας/Ιταλίας;
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Ενδιαφέρουσα ακούγεται η elegance...μήπως ρώτησες τον πωλητή πότε έρχεται Ελλάδα και πόση απόκλιση υπολογίζει συγκριτικά με τις τιμές Γερμανίας/Ιταλίας;Ειχα ρωτησει πριν ενα μηνα οταν ειχα παει για test drive του CRV diesel με τα 160 αλογα. Τιμη δεν μου ελεγε ουτε με σφαιρες. Το μονο που μου ειχε πει ειναι οτι ψαχνουν -λογω της καταστασης στην Ελλαδα- να κατεβασουν οσο μπορουν την τιμη εισαγωγης ωστε να πεσει αντιστοιχα και η λιανικη τιμη 'παιζοντας' με τον εξοπλισμο, εξ ου και οι ατσαλινες ζαντες. Πιστευω οτι οι τιμες θα ειναι πανω - κατω οπως της Ιταλιας, απλα δε θα φερουν καθολου την ακριβοτερη εκδοση οπως εκαναν και με Civic και CRV. Επισης μου ειχε πει οτι δε φερνουν γενικως εκδοσεις με Navi γιατι δεν εχει καλους ελληνικους χαρτες και δε δουλευει σωστα στην Ελλαδα. Η πρωτη καραβιά με αυτοκινητα μου ειχε πει οτι θα ερθει Οκτωβριο, ισως ομως φερουν 1-2 κομματια νωριτερα σαν εκθεσιακα.
-
Το Civic 2015 Comfort έχει διαφορά τιμής 900€ μεταξύ Γερμανίας - Ελλάδας, οπότε αν δεν κάνουν εκπτώσεις στον εξοπλισμό, λογικά το HRV θα βγαίνει γύρω στα 23.000€ στην βασική του έκδοση.
-
Honda HR-V 2014