-
Με βάση τα όσα έχω διαβάσει σε ξένα περιοδικά και βλέποντας τις τιμές πώλησης των διάφορων εκδόσεων του νέου Leon στην Ελλάδα θα καταλήξω κι εγώ στο ίδιο συμπέρασμα. Η έκδοση των 180 ίππων με χειροκίνητο κιβώτιο είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή για εκείνους που τους ενδιαφέρει και το 'γκάζι'. Το πρόβλημα είναι ότι στην Ελλάδα έχουν για test drive μόνο τα 1,2tsi και 1,6 tdi οπότε θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον, άν κάποιος το αγοράσει, να μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του για τη μεγαλύτερη βενζινοκίνητη έκδοση. Αν πάντως η έκδοση των 140 ίππων είχε την ανεξάρτητη ανάρτηση τότε η επιλογή μου θα ήταν μάλλον αυτή, διότι είναι αρκούντως γρήγορη και οικονομική. Και κάτι άλλο. Η Seat ήδη κυκλοφόρησε το Ibiza με τον 1.4 tsi 140 ACT οπότε, λογικά, σύντομα θα τον βάλει και στο Leon. Θα είναι λίγο 'σπάσιμο' να πάρει κάποιος νέο Leon ή Octavia με τα 140 άλογα και σε 6 μήνες να βγουν με ACT.
Υ.Γ. Ως γνωστόν τα νέα Leon και Octavia με τους 140 ίππους παρότι έχουν τον καινούργιο κινητήρα δεν τον έχουν στην έκδοση με το ACT.
Υ.Γ.2. Άσχετο: Η VW στη Γαλλία πουλάει, ή τουλάχιστον πούλαγε μέχρι πριν από κάτι μήνες που είχα κοιτάξει, το νέο Golf στην έκδοση 1,4 tsi 140cv είτε με είτε χωρίς ACT κάτι που δε συμβαίνει στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες. -
Φαντάζομαι πως πολύς κόσμος δεν θα θέλει το ACT για λόγους αξιοπιστίας.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Γιατι μολις ακουσα για 6αρι golf που στα 60000km εχει αλλάξει 3 (τρεις) φορες κιβωτιο...
Παρα πολλα αυτοκινητα με προβλημα.Ειδικα το ξηρου τύπου 7αρι είναιΣτα ΤSI δεν υπήρχε πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων;
Tα χειροκινητα στα Golf 5 με τους 1.4TSI&twincharger ειχαν παλιοτερα καποια θεματακια με το συγχρονιζε της δευτερας.
Καμία σχέση με το χαμό που γίνετε με τα DSG και παρουσιαζουν συνεχη προβληματα ολα τα μοντελα και τα μεγαλυτερα της Audi πχ Q5...Να μη μιλησω για κοστος..και στα 6αρια με τσι και χειροκίνητο έχουν θέμα τα συγχρόνιζε λιγότερο στα 160αρια αλλα περισοτερο στα 1,2τσι και 1,4τσι με 122.και όλα τα χειροκίνητα έχουν θέμα με το ρουλεμάν του δίσκου.
παθών. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Γιατι μολις ακουσα για 6αρι golf που στα 60000km εχει αλλάξει 3 (τρεις) φορες κιβωτιο...
Παρα πολλα αυτοκινητα με προβλημα.Ειδικα το ξηρου τύπου 7αρι είναιΣτα ΤSI δεν υπήρχε πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων;
Tα χειροκινητα στα Golf 5 με τους 1.4TSI&twincharger ειχαν παλιοτερα καποια θεματακια με το συγχρονιζε της δευτερας.
Καμία σχέση με το χαμό που γίνετε με τα DSG και παρουσιαζουν συνεχη προβληματα ολα τα μοντελα και τα μεγαλυτερα της Audi πχ Q5...Να μη μιλησω για κοστος..και στα 6αρια με τσι και χειροκίνητο έχουν θέμα τα συγχρόνιζε λιγότερο στα 160αρια αλλα περισοτερο στα 1,2τσι και 1,4τσι με 122.και όλα τα χειροκίνητα έχουν θέμα με το ρουλεμάν του δίσκου.
παθών. -
το ρουλεμάν του δίσκου πως το καταλαβαίνεις;Γιατι έχω μια υποψία αλλα είμαι και άσχετος.Οποιος θέλει και με π.μ.
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
παθών.Οποτε ας πάρει κάτι αλλο καλυτερα.
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
:oops: το ρουλεμάν του δίσκου πως το καταλαβαίνεις;Γιατι έχω μια υποψία αλλα είμαι και άσχετος.Οποιος θέλει και με π.μ.Κάνει ένα βουητό στο ρελαντί που σταματάει μόλις πατήσεις συμπλέκτη.
-
Επανέρχομαι με update μετά από τα test drive που έκανα, έχουμε και λέμε λοιπόν:
116d: Είχα το αυτοκίνητο στη διάθεση μου για 1.5 ώρα περίπου και έκανα μια βόλτα από το δαχτυλίδι της Κηφισίας μέχρι το φράγμα του Μαραθώνα, για να το δω σε κίνηση, σε εθνική οδό και σε στροφές. Έχει λίγο περισσότερο γκάζι από το V40 D2 που είχα οδηγήσει στην έκθεση (νομίζω ότι το έχω ξαναγάψει και πιο πριν) αλλά δεν ξέρω γιατί, είχα την αίσθηση ότι η 116d που είχα επίσης οδηγήσει και στην έκθεση ήταν λίγο πιο γρήγορη από αυτή του test drive (και με περισσότερο βάρος αφού στην έκθεση είμασταν 3 άτομα μέσα). Δεν έχει και πολύ μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο confort mode (αν θυμάμαι καλά την ονομασία) και στο sport mode.Ασυνήθιστος σε πισωκίνητο αμάξι, όταν έβγαλα το esp, παρατήρησα τάσεις να γυρίσει πολυυυ ελαφριά την ουρά της βγαίνοντας από τις πρώτες ανηφορικές φουρκέτες στην επιστροφή μετά τη λίμνη. H κατανάλωση μου φάνηκε αυξημένη για diesel, αφού από τη στιγμή που μηδένισα και μετά, έβλεπα σταθερά πάνω από 7 και τελικά όταν γυρίσαμε, πρέπει αν θυμάμαι καλά να το άφησα στο 6.2. Ο πωλητής μου έβγαλε τιμή 22.500 για κάποια από τις ετοιμοπαράδοτες, λευκή και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο εξοπλισμό. Το εντυπωσιακό είναι ότι το συγκεκριμένο είχε πάνω από 28.500 και κάνουν μια μείωση της τάξης των 6κ οπότε και πέφτει στα 22.5. Απλά καλή πρόταση θεωρώ, για την ποιότητα του εσωτερικού και το ότι είναι αρκετά σβέλτη, με μεγάλο φαουλ το ότι είναι στενάχωρη και το ότι εάν δεν σε καλύπτει κάποια από τις ετοιμοπαράδοτες και θέλεις να βάλεις κάποια από τα άπειρα εξτρα, η τιμή της εκτοξεύεται!
V40: Πήγαμε αρχικά στην έκθεση για να δούμε τα 2 εκθεσιακά r-design που υπάρχουν εκεί, ένα D2 και ένα T4. Εντάξει, το αμάξι και ειδικά στη συγκεκριμένη έκδοση και με την ηλιοροφή που έχουν αυτά τα δύο εκεί, είναι απλά έρωτας! Όποιος μπορεί να πάει να το δει από κοντά και μπει μέσα θα καταλάβει. Μεγάλο μείον το ότι δεν έχει χώρους πουθενά, είναι δηλαδή αρκετά στενάχωρο εμπρός, στο μπορτμπαγκαζ αλλά κυρίως αυτό φαίνεται στα πίσω καθίσματα. Πίσω δεν κάθονται με τίποτα πάνω από δύο άτομα και είναι και σχετικά κλειστοφοβικά γιατί τα παράθυρα είναι μικρά και ξεκινάνε και από αρκετά ψηλά. Από εκεί και πέρα ... έβαλα και τον πωλήτη στην κουβέντα diesel vs βενζίνη και για να δώσω στην γυναίκα μου να καταλάβει τη διαφορά, ο πωλητής προσφέρθηκε να οδηγήσουμε back to back ένα V40 D2 και ένα S60 T3 (δεν υπήρχε διαθέσιμο για test drive V40 T3). Εκεί πάλι λοιπόν μετά από μια εβδομάδα και μαζί με τις κόρες αυτή τη φορά. Επιβεβαιώθηκε το ότι πίσω στο v40 δεν χωράνε 3 άτομα αφού χρειάστηκε να κάτσω μαζί με τις κόρες και για να χωρέσω (1,92 άνθρωπος) και αφού έκατσα στη δεξιά μεριά και όχι στο κέντρο, έπρεπε να είμαι 'στριμένος' προς τα δεξιά, να έχω δηλαδή την αριστερή μου πλευρά 'μπροστά' από την μια μου κόρη. Αρκετά καλύτερα προφανώς καθίσαμε στο s60 αλλά, είπαμε, δεν υπάρχει ενδιαφέρον για αυτό. 'Νωθρό' αρκετά το D2, και η γυναίκα μου να αναφωνεί μετά από 200 μέτρα στο Τ3 'καμία σχέση'
Civic 1.6 i-dtec: Το αυτοκίνητο από κοντά 'βλέπεται' αλλά μόνο στο μαύρο χρώμα που είχε στην έκθεση (και φαντάζομαι και σε άλλα σκούρα χρώματα) γιατί κρύβει την άθλια μπροστινή μαύρη μάσκα και κυρίως τα εξογκωμένα πίσω φώτα. Τα πίσω καθίσματα ανοίγουν προς τα πάνω και αφήνουν απίστευτα μεγάλο ελεύθερο χώρο είτε τα ανοίξεις έτσι είτε τα κατεβάσεις τελείως κάτω (οπότε και δημιουργείται ένας τελείως επίπεδος χώρος μαζί με αυτόν του πορτμπαγκαζ). Το ύφασμα στα κάθισματα θυμίζει αυτοκίνητο προ-προηγούμενης 10ετίας και η πλευρική στήριξη είναι απλά κάτι που δεν γνωρίζουν ως έννοια μάλλον εκεί στη Honda (τουλάχιστον όχι για το συγκεκριμένο αμάξι). Ταμπλό πολύ απλό το μπροστά μέρος με τα τρία 'χωστά' όργανα, με όμορφο σχετικά μπλε φωτισμό. Το επάνω μέρος είναι κάτι που φαντάζομαι ότι συνηθίζεται. Η οθόνη που έχει στο επάνω μέρος στα δεξιά, με διάφορες πληροφορίες, είναι σχετικά μικρής ανάλυσης, χωρίς όμως να ενοχλεί. Η περιέργεια μου για το πως 'κουμπώνει' το πλαινό της πόρτας, κάτω από τη συνέχεια (το τελείωμα) του ταμπλό λύθηκε όταν βγαίνοντας χτύπησα το γόνατο μου ακριβώς πάνω σε αυτή την παράταιρη μυτερή προεξοχή που σχηματίζεται για αυτόν ακριβώς το λόγο (πρέπει να δείτε φωτογραφίες και θα καταλάβετε). Από εκεί και πέρα ... το αμάξι μαζεύει πολύ εύκολα χιλιόμετρα (το test drive έγινε με 4 άτομα μέσα, με κανα 350άρι κιλά παραπάνω δηλαδή), έχει ΠΑΡΑ πολύ καλό γκάζι από σχετικά χαμηλά (για diesel) αλλά από τις 4000- στροφές ψοφάει και ψοφάει απότομα, θεωρώ πιο απότομα από τα άλλα diesel που αναφέρω ότι δοκίμασα μέχρι τώρα. Κατανάλωση, υπό πίεση είδα και πάνω από 7.5 στιγμιαία με την τελική μέση του td αν θυμάμαι καλά να πέφτει στο 5.5 και αφού το πίεσα όσο μου επέτρεπε η πηγμένη Βουλιαγμένης και η παραλιακή. Συνολικά θεωρώ ότι η σπορ έκδοση στα 22.500 είναι αρκετά καλή πρόταση αφού θεωρώ ότι σε νορμάλ συνθήκες άνετα μπορείς να βλέπεις μέσους όρους στην κατανάλωση κάτω ακόμα και από 4.5 λίτρα ... και χωρίς να σέρνεσαι. Μέγιστο φαουλ το ότι δεν μπορείς να προσθέσεις σχεδόν κανένα extra (κάτι το οποίο όπως μου είπε ο πωλητής, μάλλον θα αλλάξει από το Μάρτιο και μετά). Για όποιον ενδιαφέρεται για diesel είναι πολύ καλή επιλογή για κάτι αρκετά γρήγορο και οικονομικό. Από εκει και πέρα βέβαια όπως το σκέφτηκα κάποια στιγμή, γιατί να πάει κάποιος να δώσει 22.500 για το civic και να μην πάει στη 116d (χάνοντας βέβαια σε επιδόσεις) αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο ...
Στο δια ταύτα, η γυναίκα μου δεν θέλει να συζητήσει (εντάξει υπερβάλω αλλά you get the point) για το seatακι μετά από το V40, το Civic επίσης δεν της άρεσε σχεδόν καθόλου και από εκεί και πέρα, η αβεβαιότητα του τι θα γίνει το 2014 με την απόσυρση και οι φήμες ότι η φορολογία θα αλλάξει για τα 1800άρια, τα 1600άρια και ότι μπορεί να είναι και ανάλογα με την εμπορική αξία, κάνουν την όποια απόφαση πολύ πολύ δύσκολη ....
-
Στο δια ταύτα, η γυναίκα μου δεν θέλει να συζητήσει (εντάξει υπερβάλω αλλά you get the point) για το seatακι μετά από το V40, το Civic επίσης δεν της άρεσε σχεδόν καθόλου και από εκεί και πέρα, η αβεβαιότητα του τι θα γίνει το 2014 με την απόσυρση και οι φήμες ότι η φορολογία θα αλλάξει για τα 1800άρια, τα 1600άρια και ότι μπορεί να είναι και ανάλογα με την εμπορική αξία, κάνουν την όποια απόφαση πολύ πολύ δύσκολη ....
το λεει βαση αναγκων σας, ή πουλ-μουρ και σοσιαλ στατους;;
δηλαδη οι χωροι του Λεον πως σου φανηκαν;;προσωπικα τα 380 λιτρα ειναι σε ενα κιβωτοσχημο πλασιο, αυτο ειναι πρακτικο.
οι πισω χωροι μου φανηκαν οκ, ειδικα σε οτι αφορα τα πισω παραθυρα-κατι ουσιωδες για μακρα σε διαρκεια ταξιδια-φωτεινο.
να φανταστεις σε Ινσιγκνια μου ηρθε να ανοιξω το παραθυρο και να χωσω το κεφαλι εξω για αερα... -
Δεν 'παίζει' πουλ-μουρ και σοσιαλ στατους στην επιλογή μας (και όχι μόνο στο θέμα 'αυτοκίνητο'). Απλά αν πας και δεις το V40 και μετα πας δίπλα στη Seat και μπεις στο Leon θα καταλάβεις τι εννοώ. Και υπενθυμίζω ότι το γράφει αυτό άνθρωπος που έχει το Leon στο μυαλό του εδώ και πάαααρααα πολύ καιρό! Προφανώς και δε μιλάμε για ίσης αξίας αυτοκίνητα αλλά η διαφορά τους σε ποιότητα είναι μεγαλύτερη θεωρώ από τη διαφορά τους σε κόστος ... Και προφανώς θα αναρωτηθεί κάποιος πως τα 'συγκρίνω' αλλά αφού ψάχνω, δεν με περιορίζει κάτι (πέρα από το κόστος) να δω όσο πιο πολλά μπορώ.
Το Leon με λίγα λόγια είναι υποδεέστερο όπως και να το κάνουμε σε ποιότητα, είναι πιο ευρύχωρο πάντως και στη σύγκριση 1.8 TSI με 1.6 Ecoboost (T4 - 180 άλογα δηλαδή και αυτό) κερδίζει άνετα (και πιστεύω και με μικρότερη κατανάλωση)
Ένας επίσης πολύ σημαντικός παράγοντας είναι πιστεύω και το ότι το Volvo μετά από κάποια λίγα χρόνια θα έχει κρατήσει αναλογικά μεγαλύτερη αξία από το Seat ... γεγονός που δεν μπορείς να αγνοήσεις, ειδικά την τρέχουσα περίοδο ....
-
Γιατί δε βλέπετε και το γκολφ που ειναι μια καλή μέση λύση ανάμεσα στο Leon και στο V40?
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Δεν 'παίζει' πουλ-μουρ και σοσιαλ στατους στην επιλογή μας (και όχι μόνο στο θέμα 'αυτοκίνητο'). Απλά αν πας και δεις το V40 και μετα πας δίπλα στη Seat και μπεις στο Leon θα καταλάβεις τι εννοώ. Και υπενθυμίζω ότι το γράφει αυτό άνθρωπος που έχει το Leon στο μυαλό του εδώ και πάαααρααα πολύ καιρό! Προφανώς και δε μιλάμε για ίσης αξίας αυτοκίνητα αλλά η διαφορά τους σε ποιότητα είναι μεγαλύτερη θεωρώ από τη διαφορά τους σε κόστος ... Και προφανώς θα αναρωτηθεί κάποιος πως τα 'συγκρίνω' αλλά αφού ψάχνω, δεν με περιορίζει κάτι (πέρα από το κόστος) να δω όσο πιο πολλά μπορώ.Το Leon με λίγα λόγια είναι υποδεέστερο όπως και να το κάνουμε σε ποιότητα, είναι πιο ευρύχωρο πάντως και στη σύγκριση 1.8 TSI με 1.6 Ecoboost (T4 - 180 άλογα δηλαδή και αυτό) κερδίζει άνετα (και πιστεύω και με μικρότερη κατανάλωση)
Ένας επίσης πολύ σημαντικός παράγοντας είναι πιστεύω και το ότι το Volvo μετά από κάποια λίγα χρόνια θα έχει κρατήσει αναλογικά μεγαλύτερη αξία από το Seat ... γεγονός που δεν μπορείς να αγνοήσεις, ειδικά την τρέχουσα περίοδο ....
ελπιζω να μην το παρεξηγησες!!
η ιδεα ηταν το κριτηριο επιλογης οταν γραφεις οτι ηταν στεναχωρο και κλειστο (το Βολβο).
οσο ποιοτικο και αν ειναι σε εμας που εχουμε χωριο 600χλμ μακρυα και το φορτωνουμε τενεκεδες και αρνια το μουρικο περναει σε δευτερη μοιρα...
οι αλυσιδες μου ειναι δυο αυτην την στιγμη.
θελουν* καινουριο και θελουν σχετικα μικρο..(στυλ Μοντεο τους ειναι τεραστιο..στυλ Οκταβια πολυ μεγαλο...)
πως συνδιαζεται με χωρους αποσκευων και τεντοποδαριασεις αλλο θεμα..*οταν μιλαν μανα-'γυναικα' και αδελφη η υγεια των μπαλακιων σου λεει να κανεις τουμπεκι..
ετσι και αλλιως θα βαλουν σχεδον το 70% των χρηματων.. (οχι παντα καλο..) -
Αφού βλέπεις διάφορα, πήγαινε και δες το νέο Α3, πανάκριβο αλλά ειδικά μέσα με καλό εξοπλισμό είναι μια κατηγορία μόνο του.
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
θελουν* καινουριο και θελουν σχετικα μικρο..(στυλ Μοντεο τους ειναι τεραστιο..στυλ Οκταβια πολυ μεγαλο...)
πως συνδιαζεται με χωρους αποσκευων και τεντοποδαριασεις αλλο θεμα..Πολυμορφικό.
Μικρά και με χώρους. -
για δες και το kia ceed 1.6 crdi!
και megane 1.6 dci gt line!! -
αμ δε!!
πολυμορφικα επι λεξη κουβαδες!!..ααασχημα..πατατες!!!
αντε βρες εσυ ακρη....
ακομα και το ΜΟΚΚΑ πχ τους φανηκε χοντρο...(αν και οντως εχει 350 λιτρα πισω που ειναι ηδη 50 πισω σε σχεση με το καντετ!! και 200 σε εσχεση με το προικωο πλεον οκταβια.. )
για να συνοψισω στο προβλημα λεον ή αλλο για εμενα...
μηκος 4,30-4.35 μαξ
'ομορφο' ..οτι και να σημαινει αυτο.
οσο πιο μπολικος χωρος για ποδαρια και τενεκεδες..
απλετα παραθυρα...
οικονομια αλλα και γκαζι να μην κανουμε 8 ωρες να παμε....αλλα και οχι ντηζελ γιατι 'μου ειπε ο γιαννης στην δουλεια που εχει εναν μπατζανακη και αυτος εχει εναν κολλητο του οποιου ο τριτος ξαδελφος που δουλευει στο αναψυκτηριο της Ρενω, Μερσεντες δεν θυμαμαι τωρα οτι τα ντηζελ ανατιναζονται, κλεβονται, κατουρανε ορθια κτλ...' -
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Αφού βλέπεις διάφορα, πήγαινε και δες το νέο Α3, πανάκριβο αλλά ειδικά μέσα με καλό εξοπλισμό είναι μια κατηγορία μόνο του.και σεντανακι να εχει εξτρα 40 λιτρα πισω...
-
Ο χρήστης arris έγραψε:
Γιατί δε βλέπετε και το γκολφ που ειναι μια καλή μέση λύση ανάμεσα στο Leon και στο V40?To 'πλησιέστερο' στο Leon που συζητάω από την αρχή, είναι το 1.4 TSI 140 DSG7 5d HIGHLINE στα 23800 δηλαδή 2800 παραπάνω και με 40 άλογα λιγότερα. Δικαιολογεί αυτή η διαφορά την καλύτερη ποιότητα στο εσωτερικό του?
ελπιζω να μην το παρεξηγησες!!
η ιδεα ηταν το κριτηριο επιλογης οταν γραφεις οτι ηταν στεναχωρο και κλειστο (το Βολβο).
οσο ποιοτικο και αν ειναι σε εμας που εχουμε χωριο 600χλμ μακρυα και το φορτωνουμε τενεκεδες και αρνια το μουρικο περναει σε δευτερη μοιρα...
οι αλυσιδες μου ειναι δυο αυτην την στιγμη.
πως συνδιαζεται με χωρους αποσκευων και τεντοποδαριασεις αλλο θεμα..*οταν μιλαν μανα-'γυναικα' και αδελφη η υγεια των μπαλακιων σου λεει να κανεις τουμπεκι..
ετσι και αλλιως θα βαλουν σχεδον το 70% των χρηματων.. (οχι παντα καλο..)Προφανώς και δεν το παρεξήγησα, πολύς κόσμος (για να μη πω οι περισσότεροι και ακουστώ 'κάπως') χρησιμοποιούν 'τέτοια' κριτήρια ... Ναι για εσένα μάλλον το Βολβο δεν κάνει. Η άσκηση που προσπαθείς να λύσεις βέβαια, μικρό και με χώρους, μάλλον δεν έχει λύση.
Το ότι θα βάλουν το 70% των χρημάτων, αν το αμάξι είναι τελικά 'δικό' σου δεν θα έπρεπε να επηρρεάζει την επιλογή ΣΟΥ. Εγώ αν μου έδινε κάποιος τα λεφτά αλλά μου έλεγε 'θα πάρεις αυτό που θέλω εγώ', θα προτιμούσα να οδηγάω το σάπιο ιμπιζα μέχρι τον αιώνα τον άπαντα ... αλλά that's just me!
Αφού βλέπεις διάφορα, πήγαινε και δες το νέο Α3, πανάκριβο αλλά ειδικά μέσα με καλό εξοπλισμό είναι μια κατηγορία μόνο του.
27κ μου είπε συνάδελφος ότι ζητάνε για γυμνό TDI χαχαχαχα. Σιγά, είπαμε καλό το μαρκετινγκ και η εκμετάλλευση του ονόματος αλλά εντάξει υπάρχει και ένα όριο! Χώρια του ότι δεν μου αρέσει καθόλου το 'άδειο' του ταμπλό
Πολυμορφικό.
Μικρά και με χώρους.Πως γίνεται αυτό ?
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
για δες και το kia ceed 1.6 crdi!
και megane 1.6 dci gt line!!ΚΙΑ καλώς ή κακώς δεν θέλει να ακούσει η σύζυγος. Το megane δεν μου αρέσει καθόλου ...
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
αμ δε!!πολυμορφικα επι λεξη κουβαδες!!..ααασχημα..πατατες!!!
αντε βρες εσυ ακρη....
ακομα και το ΜΟΚΚΑ πχ τους φανηκε χοντρο...(αν και οντως εχει 350 λιτρα πισω που ειναι ηδη 50 πισω σε σχεση με το καντετ!! και 200 σε εσχεση με το προικωο πλεον οκταβια.. )
για να συνοψισω στο προβλημα λεον ή αλλο για εμενα...
μηκος 4,30-4.35 μαξ
'ομορφο' ..οτι και να σημαινει αυτο.
οσο πιο μπολικος χωρος για ποδαρια και τενεκεδες..
απλετα παραθυρα...
οικονομια αλλα και γκαζι να μην κανουμε 8 ωρες να παμε....αλλα και οχι ντηζελ γιατι 'μου ειπε ο γιαννης στην δουλεια που εχει εναν μπατζανακη και αυτος εχει εναν κολλητο του οποιου ο τριτος ξαδελφος που δουλευει στο αναψυκτηριο της Ρενω, Μερσεντες δεν θυμαμαι τωρα οτι τα ντηζελ ανατιναζονται, κλεβονται, κατουρανε ορθια κτλ...'Αφού το περιγράφεις έτσι, θύμισε μου ... τι ακριβώς σε χαλάει στο leon?
Επιτέλους ήρθε η ώρα - Leon (ή κάτι άλλο?)