-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Μέχρι να αποφασίσεις θά'χει διαβεί ο χριστιανός .......Πάρε ένα από τα τελευταία.....το Mazda ας πούμε.....δέν θα του κάνει,γιατι δεν είναι άνετο(τόσο που θέλει).Πάρε το Volvo να την καταβρεί!!Μπά θα αλλάξει κανά δυό αυτοκίνητα μέχρι τότε
-
Λοιπόν, είδα αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4031420/ και μου άρεσε πολύ. Ιδιώτης σε πολύ καλή τιμή. Το μόνο αρνητικό; ότι το έχει 2 χέρι. Θα πάω να το δώ από κοντά μέσα στην εβδομάδα. Τί να προσέξω-ρωτήσω:
-
Κατ'αρχάς έχε υπ'όψην σου ότι αμέτρητα Auris ήταν εταιρικά, σαν αυτά που συζητούσαμε πριν λίγα ποστ. Οπότε αφού είναι 2ο χέρι, πας για εξονυχιστικό έλεγχο για να μην το πάρεις και σου βγει σκάρτο! Ζήτα τη φωτοτυπία της 1ης άδειας για να δεις αν ο πρώτος ήταν ιδιώτης. Αν το πήρε από μάντρα, τον ρωτήσεις κι από ποια το πήρε. Φύλα το νούμερο της πινακίδας, να ρωτήσεις τον ασφαλιστή σου αν έχει κάνει ατυχήματα. Και εννοείται ο κλασσικός έλεγχος για χτυπήματα, παρέα με βιβλίο σέρβις εργοστασιακό το οποίο καλό θα είναι να μην έχει όλα τα σέρβις μόνο σε μία συγκεκριμένη αντιπροσωπεία!
Αν όλα πάνε καλά τότε χτύπα το-είναι μια χαρά αυτοκίνητο για τον άνθρωπο που μας περιγράφεις!
Καλή τύχη! -
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
Κατ'αρχάς έχε υπ'όψην σου ότι αμέτρητα Auris ήταν εταιρικά, σαν αυτά που συζητούσαμε πριν λίγα ποστ. Οπότε αφού είναι 2ο χέρι, πας για εξονυχιστικό έλεγχο για να μην το πάρεις και σου βγει σκάρτο! Ζήτα τη φωτοτυπία της 1ης άδειας για να δεις αν ο πρώτος ήταν ιδιώτης. Αν το πήρε από μάντρα, τον ρωτήσεις κι από ποια το πήρε. Φύλα το νούμερο της πινακίδας, να ρωτήσεις τον ασφαλιστή σου αν έχει κάνει ατυχήματα. Και εννοείται ο κλασσικός έλεγχος για χτυπήματα, παρέα με βιβλίο σέρβις εργοστασιακό το οποίο καλό θα είναι να μην έχει όλα τα σέρβις μόνο σε μία συγκεκριμένη αντιπροσωπεία!Αν όλα πάνε καλά τότε χτύπα το-είναι μια χαρά αυτοκίνητο για τον άνθρωπο που μας περιγράφεις!
Καλή τύχη!Σε ευχαριστώ πολύ. Θα επανέλθω όταν έχω νεότερα.
-
Ο χρήστης nikpana1977 έγραψε:
Κατ'αρχάς έχε υπ'όψην σου ότι αμέτρητα Auris ήταν εταιρικά, σαν αυτά που συζητούσαμε πριν λίγα ποστ. Οπότε αφού είναι 2ο χέρι, πας για εξονυχιστικό έλεγχο για να μην το πάρεις και σου βγει σκάρτο! Ζήτα τη φωτοτυπία της 1ης άδειας για να δεις αν ο πρώτος ήταν ιδιώτης. Αν το πήρε από μάντρα, τον ρωτήσεις κι από ποια το πήρε. Φύλα το νούμερο της πινακίδας, να ρωτήσεις τον ασφαλιστή σου αν έχει κάνει ατυχήματα. Και εννοείται ο κλασσικός έλεγχος για χτυπήματα, παρέα με βιβλίο σέρβις εργοστασιακό το οποίο καλό θα είναι να μην έχει όλα τα σέρβις μόνο σε μία συγκεκριμένη αντιπροσωπεία!
Αν όλα πάνε καλά τότε χτύπα το-είναι μια χαρά αυτοκίνητο για τον άνθρωπο που μας περιγράφεις!
Τελικά είδες το Auris; Εντυπώσεις;
-
Ο χρήστης libitas έγραψε:
Τελικά είδες το Auris; Εντυπώσεις;
Όχι δεν το είδα. Όμως βρήκα ένα Corsa diesel του 08 με 100.000 χιλ. το οποίο το έχει γνωστός μου και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Άλλη κατηγορία με όσα προηγούμενα έχω κοιτάξει. Ο παράγοντας οικονομία ήταν καθοριστικός στην τελική επιλογή. Δέν το έχω πάρει ακόμη. Αυτό θα γίνει όταν το πάω σε κάποιο συνεργείο για τον κλασικό έλεγχο. Έχει κάτι το ιδιαίτερο που θα πρέπει να ελέγξω ο πετρελεοκινητήρας που δεν έχουν οι βενζινοκινητήρες? Ά! Η τιμή του μετά από παζάρι στα 7600.
-
Ο χρήστης nikpana1977 έγραψε:
Όχι δεν το είδα. Όμως βρήκα ένα Corsa diesel του 08 με 100.000 χιλ. το οποίο το έχει γνωστός μου και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Άλλη κατηγορία με όσα προηγούμενα έχω κοιτάξει. Ο παράγοντας οικονομία ήταν καθοριστικός στην τελική επιλογή. Δέν το έχω πάρει ακόμη. Αυτό θα γίνει όταν το πάω σε κάποιο συνεργείο για τον κλασικό έλεγχο. Έχει κάτι το ιδιαίτερο που θα πρέπει να ελέγξω ο πετρελεοκινητήρας που δεν έχουν οι βενζινοκινητήρες? Ά! Η τιμή του μετά από παζάρι στα 7600.
το φιλτρο dpf βγάζει θέμα αν δεν έχει κάνει σωστή αναζωογόνηση αν μιλάμε για τον 1,250 cc τις φιατ που φοράει πρόσεξε να έχει τα 90 άλογα με το 6αρι σασμάν και όχι τα 75 με το 5αρι ,το κορσα εβγαινε και με 1,7 τις οπελ άλλα καμιά σχέση,λίγα απο αυτά κυκλοφορούν όποτε χλωμό να είναι τετοιο.
αν σκεφτείς οτι 11 χιλ το δίνει καινούργιο η οπελ γιατί εντός 2014 βγαίνει το νέο μοντέλο θεωρω οτι ένα 600 τουλ μπορεί να την ρίξει ο 'φιλος'σου.
σ.σ το dpf φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων κάνει πάνω απο 800ευρω.
-
Ο κινητήρας είναι αυτός με τα 90 άλογα. Γιά τό φίλτρο δεν ηξερα και δεν ρώτησα. Θα τό κοιτάξω. Ευχαριστώ. Τό καινούργιο σε αυτή ή παρόμοια έκδοση έχει 13500 με τό κλειδί στο χέρι. Τό συγκεκριμένο τό ξέρω και είναι σε αριστη κατάσταση. Όλα τα χιλιόμετρα τα έχει κάνει στην εθνική οδό. Σε σχέση με αλλά σου βλέπω στο car νομίζω ότι η τιμή είναι καλή. Ήδη του έχω κόψει 400 ευρώ από αυτα σου ζητούσε στην αρχή. Άν βγεί και ο έλεγχος καλός νομίζω θα τό πάρω.
-
Aν κοιτάς για πετρέλαιο καλό είναι και το Yaris 1.4 diesel. Πέρα από αυτό το Auris που σκέφτεσαι είναι πολύ καλή επιλογή.
Μεταχειρισμένο μέχρι 8000 ευρώ και έως 1600 κ.ε.