-
Ψαχνω για τον γυιο μου και ειδα σημερα στο zougla το Ka με 9670ε.Νομιζω οτι φοραει το μοτερ της Fiat,αλλα κατα τα αλλα δεν γνωριζω και πολλα για τη Ford.Ποια ειναι η αποψη σας?
-
Ψαχνω για τον γυιο μου και ειδα σημερα στο zougla το Ka με 9670ε.Νομιζω οτι φοραει το μοτερ της Fiat,αλλα κατα τα αλλα δεν γνωριζω και πολλα για τη Ford.Ποια ειναι η αποψη σας?
-
-
Μια χαρά είναι το ΚΑ και η Ford αλλά γιατί diesel?
-
Για το σημαντικα μικροτερο κοστος καθημερινης μετακινησης (αστικης) αλλα και των αρκετων ταξιδιων στη Θεσσαλονικη.
-
Καλή επιλογή, προχώρα άφοβα.
-
To λαμβανω υπ οψη.
Ευχαριστω. -
Aν θέλεις, μεταξύ άλλων, λάβε υπ όψη και δυο παροιμίες,
- 'Το φτηνό κρέας το τρώνε τα σκυλιά'
- 'Αγοράζω ακριβά γιατί είμαι φτωχός'
Μη με ρωτήσεις πως και γιατί επί των παροιμιών που πόσταρα.
Είναι ξεκάθαρες όσο δεν παίρνει άλλο.
ΥΓ
Ότι και να πάρεις για το γιο σου από πετρέλαιο, μάθε του πρώτα ένα και μόνο πράγμα.
Αυτά που κάνουν ένα βενζινοκινητήρα 'χαρούμενο' κάνουν 'δυστυχή' τον πετρελαιοκινητήρα και το αντίστροφο.
Καλό βράδυ. -
μια χαρα αμαξι ειναι, δεν εχω ακουσει κατι ασχημο για το νεο ka!
εχει πατωμα κ μοτερ του fiat 500!βεβαια η τιμη του ειναι χαμηλη αρκετα για diesel, αλλα στην θεση σου θα το προχωρουσα!
-
Για δες λίγο τις τιμές ......
-
Ο χρήστης Εαβίτης έγραψε:
Για το σημαντικα μικροτερο κοστος καθημερινης μετακινησης (αστικης) αλλα και των αρκετων ταξιδιων στη Θεσσαλονικη.Μηπως να κοιταζες το Kia Rio 1,4d με τα 90 αλογα?? Θεωρω οτι θα ειναι περισσοτερο ανετο στο ταξιδι απ'οτι το Κα.
-
Ειναι ομως αρκετα ακριβοτερο.Φτηνοτερα ειναι τα Huyndai i20 1.4 και 1.2 καθως και το Citroen c3.Ολα θα κανουν πιο ανετο ταξιδι απο το Ka,αλλα ενας 30ρης θα βολευτει μια χαρα και με αυτο.Στην ηλικια του με 2cv πηγα μεχρι Αγγλια.
-
30άρης και διαλέγεις εσύ αμάξι για εκείνον;
-
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
30άρης και διαλέγεις εσύ αμάξι για εκείνον;Οχι.Απλα προτεινω,αλλα στα ορια των δικων μου δυνατοτητων μιας και εγω θα το πληρωσω.Ο τριανταρης,καποια χρονια μετα το πτυχιο του τωρα καταφερε να βρει δουλεια.Και μαλλον ειναι και απο τους τυχερους που το καταφερε...
-
http://www.gocar.gr/news/feed/10794,Ekp ... _Ford.html
Παραπάνω οι τιμές των Ford με τις προσφορές για όσους έχουν απορίες!Σε πολύ χαμηλή τιμή diesel μπορείς να βρεις και το Twingo 1.5 DCi 75 hp. Περίπου στα 11.000 euro.
-
δώσε ένα χιλιάρικο παραπάνω κ πάρε το καινουργιο παντα
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4006090/
αν βάλεις δοσεις η φιατ έχει παρα πολύ καλό επιτόκιο (5% νομίζω) κ θα κανεις αποσβεση τη διαφορά του χιλιάρικου, αν η φορντ δεν εχει τόσο καλό επιτόκιο -
Παντα με τα 1000
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Aν θέλεις, μεταξύ άλλων, λάβε υπ όψη και δυο παροιμίες,- 'Το φτηνό κρέας το τρώνε τα σκυλιά'
- 'Αγοράζω ακριβά γιατί είμαι φτωχός'
Μη με ρωτήσεις πως και γιατί επί των παροιμιών που πόσταρα.
Είναι ξεκάθαρες όσο δεν παίρνει άλλο.
ΥΓ
Ότι και να πάρεις για το γιο σου από πετρέλαιο, μάθε του πρώτα ένα και μόνο πράγμα.
Αυτά που κάνουν ένα βενζινοκινητήρα 'χαρούμενο' κάνουν 'δυστυχή' τον πετρελαιοκινητήρα και το αντίστροφο.
Καλό βράδυ.Χοντράδες!!!
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
δώσε ένα χιλιάρικο παραπάνω κ πάρε το καινουργιο παντα
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4006090/
αν βάλεις δοσεις η φιατ έχει παρα πολύ καλό επιτόκιο (5% νομίζω) κ θα κανεις αποσβεση τη διαφορά του χιλιάρικου, αν η φορντ δεν εχει τόσο καλό επιτόκιοΟταν ειχα ρωτησει ηταν αρκετα ακριβοτερο.
Το πιο φτηνο ντιζελ