-
Καλησπερα συμφορουμιτες,θα ηθελα τα φωτα σας για το παρακατω θεμα!
Ψαχνω για αυτοκινητο (καινουριο) σε αυτην την κατηγορια,Yaris Polo κυριως εχω καταληξει,φυσικα μια παραπανω γνωμη για κατι αλλο στα ιδια κριτηρια ευπροσδεκτη!
Για το Polo,αναφερομαι στην Diesel εκδοση του.ΤΑ κριτηρια μου ειναι τιμη-καταναλωση,και ''φθηνα-μετρια'' service..
H χρηση του αυτοκινητου θα ειναι μικτη, δηλαδη και εντος πολης,και αποστασεις εκτος αθηνων!
Ευχαριστω εκ των προτερων! -
Ψαχνω για αυτοκινητο (καινουριο) σε αυτην την κατηγορια,Yaris Polo κυριως εχω καταληξει,φυσικα μια παραπανω γνωμη για κατι αλλο στα ιδια κριτηρια ευπροσδεκτη!
Για το Polo,αναφερομαι στην Diesel εκδοση του.ΤΑ κριτηρια μου ειναι τιμη-καταναλωση,και ''φθηνα-μετρια'' service..
H χρηση του αυτοκινητου θα ειναι μικτη, δηλαδη και εντος πολης,και αποστασεις εκτος αθηνων!
Για ποιες εκδόσεις ενδιαφέρεσαι , με τι χρηματικό εύρος προσδιορίζεις τις ανάγκες σου?
-
kαι γω αυτα τα 2 εξεταζω. Ετσι οπως στα θελω και τα 2 στα 16-17 χιλιαρικα. Το yaris style diesel kai to polo bluemotion. To γιαρισ ειναι 14αρι με 90 αλογα και 6 ταχυτητεσ ενω το αλλο 1200 με 75 αλογα και 5ταχυτο. Αλλα το πολο δεν εχει τελη κυκλοφοριασ με τα σημερινα δεδομενα ενω το γιαρισ γυρω στα 95 ευρω.
-
Στο συγκεκριμένο δίλημμα, η απάντηση είναι πολύ απλή. Για μοτέρ βενζίνης το Polo ενώ για diesel το Yaris.
-
ΤΑ κριτηρια μου ειναι τιμη-καταναλωση,και ''φθηνα-μετρια'' service..
Με αυτά τα κριτήρια Γιάρις.
-
Μιας και το'χω δει το έργο με τα σέρβις του πόλο ,προτείνω γιάρις +αν είναι να επιλέξεις diesel πολο,μόνο το 1.6 αξίζει,το 1.2 είναι από τα πιο τραγικά αν όχι το χειρότερο diesel σήμερα
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Στο συγκεκριμένο δίλημμα, η απάντηση είναι πολύ απλή. Για μοτέρ βενζίνης το Polo ενώ για diesel το Yaris.Ακριβως.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Είμαι ο μόνος που θεωρεί ότι 17 χιλιάρικα για αυτά τα αμάξια είναι τραγικά πολλά?
-
Όπου νάναι το νήμα πάει για Σεσένκ ΤΗΡ κατεύθυνση
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Στο συγκεκριμένο δίλημμα, η απάντηση είναι πολύ απλή. Για μοτέρ βενζίνης το Polo ενώ για diesel το Yaris.+1000
-
καταρχην ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!
Απο οσο βλεπω, για τα δεδομενα μου νικα το Yaris.Ψαχτηκα λιγο και αναφερομαι στην εκδοδη 1.33 99hp Life!
ΓΙα την κατηγορια αυτη,ειδα επισης Hyundai i20 1.2lt οπου εχει και προσφορες σαν εταιρια,καθως και για Seat Ibiza και Fiesta! Ποια ειναι η αποψη σας??
Ευχαριστω -
Να προσθεσω οτι προτιμω εννοειται 4-κυλινδρους κινητηρες,διοτι οπως ανεφερα, θα κανω κ γυρω στα 400-600 χλμ την εβδομαδα!
-
Kαλησπέρα,
βρίσκομαι και εγώ στο ίδιο διλημμα μεταξύ των δυο αυτών αυτοκινήτων. Με τον 1.6 diesel το πόλο έχει το προβάδισμα να φανταστώ? Με ενδιαφέρει με αυτόματο κιβώτιο. Αν και έψαξα δεν βρήκα γνώμες για την συγκεκριμένη έκδοση.
-
με τοσα χιλιομετρα να παρεις οποσδηποτε diesel και οχι το βασικο κινητηρα 1.2 του πολο με τα 75ατια.
Το πολο εχει ηδη αρκετα χρονια στην αγορα κ δειχνει κ ειναι παλιο. Για μενα δες γιαρις κ αν σε σε ενδιαφερει η καλυτερη οδικη συμπεριφορα δες κ clio 1.5dci 90hp. Τα προβληματα του παρελθοντως που ακουγονταν για τα ρενω εχουν εξαληφθει πια. Σε θεμα αξιοπιστιας ειναι ποσο τυχερος θα εισαι πια. Δεν παει να ειναι mercedes η ford το αν θα βγαλει προβλημα ειναι να σου τυχει
-
To θεμα το diesel η αληθεια ειναι οτι με απασχολει.. Για το Clio,ξεφευγουμε λιγο στα κυβικα, δεν ανεφερα οτι θελω να ειναι στην κατηγορια 1.2-1.35 ,λογω τεκμηριων Αλλιως η αληθεια ειναι θα πηγαινα στο 1.6 Polo Που προανεφερθηκε! Mαλλον για yaris το βλεπω,περνωντας και μια βολτα απο Hyundai. Ευριστω παντως!
-
Ο χρήστης TimZr έγραψε:
Να προσθεσω οτι προτιμω εννοειται 4-κυλινδρους κινητηρες,διοτι οπως ανεφερα, θα κανω κ γυρω στα 400-600 χλμ την εβδομαδα!εγω φιλε μου επειδη τα εψαξα ολα σχεδον.. κατεληξα στο hyudai i20 diesel 1400 90ps.ειχα στα υποψη και το yaris diesel 1400 αλλα η ποιο φτωχη εκδοση του yaris ειχε 1800 ευρω παραπανω απο την ποιο πλουσια εκδοση του i20, ακομη το yaris ειχε πισω ταμπουρα και μεσα πολυ φτωχο..δηλαδη για μια καλη εκδοση yaris θελει να δωσεις 16500 ευρω.εγω δεν τα δινω για να πληρωσω ονομα.ετσι κατεληξα στο i20 με αρκετα πλουσια εκδοση ερχεται σε κανα μηνα, με 5 χρονια εγγυηση,5 χρονια οδικη βοηθεια, με 40% εκπτωση στα σερβις και στα ανταλακτικα και 90ps.
-
H αλήθεια είναι πως έχει κάποιες ελλείψεις η βασική έκδοση του Yaris, αλλά πιο πολύ ψυχολογικό είναι, στην ουσία δεν του λείπει κάτι από τα απολύτως απαραίτητα. Όμως το παίρνεις με 13500χιλιάρικα περίπου.(Και έχω δει αρκετά στο δρόμο. Ξεχωρίζουν γιατί δεν έχουν νίκελ στη μάσκα και στην πίσω πόρτα). Με 16500 πας στην καλή έκδοση. Τη μεσαία την παίρνεις με 15 περίπου που έχει τα πάντα εκτός από ζάντες και προβολάκια. Μην παίρνετε δεδομένες τιμές από τους καταλόγους των περιοδικών μόνο γιατί στην πράξη παίζουν εκπτώσεις και αποσύρσεις που αλλάζουν αρκετά το τελικό κόστος.
Αν είναι να πάει σε βενζίνη, θα έλεγα αντί για το 1,33 Yaris να στραφεί σε κάποιο μικρότερο τουρμπάτο. Είτε polo/ibiza tsi είτε ακόμη καλύτερα το Clio 0,9 tce(πιο σύγχρονο, ομορφότερο και με κινητήρα πλεονεκτικό σε τεκμήριο + ότι έχει καδένα).
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Και έχω δει αρκετά στο δρόμο. Ξεχωρίζουν γιατί δεν έχουν νίκελ στη μάσκα και στην πίσω πόρτα)Βασικά το 99% από αυτά είναι εταιρικά
Toyota Yaris -VW Polo