-
Το πετρελαιο βγαζει περισσοτερα χιλιομετρα απο την βενζινη, οποτε και ιδια τιμη να εχουνε παλι ειναι πιο οικονομικο ως καυσιμο. Και οσον αφορα την τετρακινηση και τον off road χαρακτηρα, ξεχνατε εναν σημαντικο αντιπαλο, το duster..
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Δυο κάκτους έχω ήδη δει εδώ πάνω επίσης!
και tivoli και 2008 και 3008
χώρια τα άπειρα suv's που κυκλοφορούν από bmw, mercedes, cayenne, lexus κτλ
Φτώχεια οι Ηπειρώτες...Ειδα ενα ασπρο κακτους, σταματησα με την μηχανη και το επεξεργαστηκα οπτικα καθως ηταν παρκαρισμενο. Σε πολλους αρεσει, σε εμενα δεν. Cayenne; Καιρο εχω να πετυχω.
Στη γειτονιά μου πάντως δε λείπει τίποτε σχεδόν. Κάθε σπίτι έχει να επιδείξει ένα μικρο ή μεγαλο φορτηγό. Κυριαρχούν τα GV προηγούμενων γενιών ενώ έχουν εμφανιστεί και ένα δύο νέα vitara, σημαντικός αριθμος Jeep (wrangler, renegade, GC, eca), Subaru Forrester, ford maverick , duster και γενικότερα ότι παίζει σε σκληροτραχυλα SUV. Μέσα σε αυτα συνάντησα και ένα κακτο ως δευτερο αυτοκίνητο SUV . Ακόμη και range rover sport το οποίο τιμά και με το παραπάνω το όνομα του. Λάμπουν δια της απουσίας τους υπερυψωμένα οικονομικά ή ακριβότερα οχήματα τα οποία ενδυκνεινται για καβάλημα πεζοδρομίων. Πολύ καλή συμπεριφορά δείχνουν τα ML που παρόλη την αρχοντιά τους λόγω σχεδιασμού αποδεικνύονται αληθινοί offroaders.
-
Σπύρο θύμισέ μου σε ποια περιοχή μένεις
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Η εμφάνιση ειναι πάντα θέμα υποκειμενικό Βασίλη. Εμένα μου αρέσει πιο πολυ το vitara σε σχέση με το renegade...
Καλοτάξιδο drenie!!!!'Συμφωνώ για την υποκειμενικότητα της εμφάνισης
Αλλά εμένα μου βγάζει και μια 'φτήνια' το suzuki.
Ότι είναι φτιαγμένο από μέτρια υλικά
Μηχανικά μπορεί να αποδειχθεί σκυλί μαύρο σε αντοχή, αλλά έχοντας μάλλον και ξεκάθαρα οff road προσανατολισμό έχει μέτριες επιδόσεις σε κανονικό δρόμο γεγονός που για μένα - που τα off road στοιχεία δεν αποτελούν πρώτη προτεραιότητα - λειτουργεί ακόμη πιο ανασταλτικά
Θέλω να πω ότι το Renegade με τα 170 άλογα θα αποτελούσε επιλογή για μένα. Το Vitara με τίποτα... -
Αυτο το Renegade μου ειχε αρεσει οταν βγηκε και ακομη μου αρεσει. Δεν ξερω αν βγηκε καλο σε αξιοπιστια, αλλα πρεπει να ειναι για off road καταστασεις μια χαρα
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Συμφωνώ για την υποκειμενικότητα της εμφάνισης
.Ενώ το qq ας πούμε δεν σου έβγαζε φτήνια;
-
ευχαριστω iceman!!
Δεν νομιζω οτι το QQ βγαζει φτηνια παντως. Αρκει να συνειδητοποιει καποιος οτι αγοραζει Nissan Και οχι BMW, Mercedes ή κατι αντιστοιχο.
-
Σπύρο θύμισέ μου σε ποια περιοχή μένειςΠεντέλη κοντά στη Μονή Νταου
-
εγω εδω που προς το παρον μενω κεντρο εχω δει στην γειτονια Vitara, cactus, QQ , Duster, mercedes gla , nissan xtrail και 2-3 Volvo V40 cross.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Συμφωνώ για την υποκειμενικότητα της εμφάνισης
.Ενώ το qq ας πούμε δεν σου έβγαζε φτήνια;
Ξεκαθαρα όχι. Η καμπίνα μου αρέσει. Ενω στο vitara οχι
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Αυτο το Renegade μου ειχε αρεσει οταν βγηκε και ακομη μου αρεσει. Δεν ξερω αν βγηκε καλο σε αξιοπιστια, αλλα πρεπει να ειναι για off road καταστασεις μια χαραAgree! Και σε μένα αρέσει!
-
Το προηγούμενο του ήταν πολύ καλύτερο. Πιο Σπαρτιατική φιλοσοφία αλλά ήταν πραγματικος offroader . Κυκλοφορούν ακόμη πολύ καλά κομμάτια στην πιάτσα. Λίγα όμως ... Αναφέρομαι στα Cherokee με τα τετράγωνα φανάρια. Δηλαδή πριν το 2002. Η έκδοση της φωτογραφίας είναι με τον κινητήρα των 3700 με τα 270 άλογα.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Αυτο το Renegade μου ειχε αρεσει οταν βγηκε και ακομη μου αρεσει. Δεν ξερω αν βγηκε καλο σε αξιοπιστια, αλλα πρεπει να ειναι για off road καταστασεις μια χαραΩραίο για την εποχή του με καλές δυνατότητες και εκτός δρόμου, αλλά φαγανο και όχι αξιόπιστο.
Όσοι το έχουν ακόμα (και σίγουρα με σύστημα Πετρογκαζ) νομίζω το έχουν παντρευτεί....εγω εδω που προς το παρον μενω κεντρο εχω δει στην γειτονια Vitara, cactus, QQ , Duster, mercedes gla , nissan xtrail και 2-3 Volvo V40 cross.
Και εδώ πάνω μπόλικα κυκλοφορούν από τα παραπάνω. Ιδίως Gla και Cactus που είναι πιο ξεχωριστά μια χαρά πουλάνε.
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Αυτο το Renegade μου ειχε αρεσει οταν βγηκε και ακομη μου αρεσει. Δεν ξερω αν βγηκε καλο σε αξιοπιστια, αλλα πρεπει να ειναι για off road καταστασεις μια χαρα
Agree! Και σε μένα αρέσει!
Ναι αλλά αυτό είναι Cherokee...
-
Ναι και είναι δύο κατηγορίες πάνω από το Renagade.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Agree! Και σε μένα αρέσει!
Ναι αλλά αυτό είναι Cherokee...
Δεν τα παω καλα με τα μοντελα. Για την αξιοπιστια που αναφερθηκε, για αυτο ρωτησα, γιατι δεν ειχα καλη εικονα. Τωρα δεν ξερω, λενε οτι αλλαξε.
-
Στηβ αυτό είναι το τωρινό Cherroke.
Βασίζεται στο επιμηκυνσμένο πλαίσιο της Alfa Romeo Gulietta.Το Renagade είναι κατηγορίας Juke, Captur κλπ σε επιμηκυνσμένο πλαίσιο του Punto, Opel Meriva κλπ.
-
Αυτό με μια μικρή επιφύλαξη για τη μάσκα μου αρέσει και έχω δει κάνα δυο στο δρόμο. Ψηλό και μυώδες. Νομίζω έχει ένα ίδιο σκαρι και η φιατ
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στηβ αυτό είναι το τωρινό Cherroke.
Βασίζεται στο επιμηκυνσμένο πλαίσιο της Alfa Romeo Gulietta.Το Renagade είναι κατηγορίας Juke, Captur κλπ σε επιμηκυνσμένο πλαίσιο του Punto, Opel Meriva κλπ.
thnx cosneo! Καταλαβα το Renegade σε ποια κατηγορια κινειται. Ωραιο το τωρινο, λιγο μπροστα τα φωτιστικα για εμενα ειναι μικρα, αλλα ειναι ομορφο. Ναι συνεργαζεται με την Fiat η Chrysler. Ηταν να χρεωκοπησει το 2009 καπου κατα εκει λογω της οικονομικης κρισης και αγορασε η φιατ τελικα το 41%. Κατα την γνωμη μου, το Renegade ειναι περισσοτερο για βουνο σε σχεση με τα QQ, Captur.
Λιγο εκτος θεματος αλλα το θυμηθηκα με αφορμη την Chrysler. Ημουν πολυ πιτσιρικας που το ειχα δει. Μου ειχε αρεσει. Εδω στην Ελλαδα το πετυχα:
https://en.wikipedia.org/wiki/Simca_1307 -
Για να μην γκρινιαζει μονο ο Iceman και στο Renegade υπαρχει θεμα με την μπαταρια ! Μου εβγαλε check engine στις πρωτες 15 μερες. Πηγα στην Jeep μου ειπαν οτι χρειαζονται ενα πρωινο για να δοκιμασουν την μπαταρια και να την φορτισουν πληρως και θα μου την αλλαξουν .
Οντως ετσι εγινε , ψαχνοντας στο internet και σε μια σε σελιδα του facebook Που ειναι για ιδιοκτητες renegade απο ολο τον κοσμο και ειχαν αρκετοι το ιδιο θεμα. Η εγγυηση τους καλυπτε την αντικατασταση της μπαταριας χωρις μεγαλη ταλαιπωρια συν οτι γινονται αναβαθμισεις καθε 3 και λιγο.
Με το που παρελαβα το αυτοκινητο μετα την αντικατασταση της μπαταριας οντως ειδα διαφορα στο αυτοκινητο.
Επισης επειδη ειναι καινουργιο σαν μοντελο οι πωλητες δεν ειναι και πολυ γνωστες. Την πρωτη μερα που το πηρα ο πωλητης μου λεει οτι ισως παρατηρησω το κλειδι να κολλαει (εκει λιγο ξενερωσα που δεν εβαλα για 650 το Keyless με τους ηλεκτρικα αναδιπλουμενους καθρεφτες , αν και το Keyless το θεωρω λιγο αχρηστο και αν δεν εχεις μπαταρια στο κλειδι τρεχα γυρευε να την αλλαξεις κατι που μου εσπαγε τα νευρα στο iq) και η λυση ειναι να σπρωξω το κλειδι προς τα δεξια πριν παρει ρευμα το αυτοκινητο να το ξαναγυρισω αριστερα και θα βγει...ΜΠΟΥΡΔΕΣ !
Μετα απο καποιες προσπαθειες συνειδητοποιησα και εγω οτι το κλειδι κολλαει στη μιζα και ηθελε να του ξαναδωσεις ρευμα για να το βγαλεις. Χτες λοιπον στην κουβεντα που ειχα με τον ηλεκτρολογο της Jeep μαζι με την αλλαγη της μπαταριας και της αναβαθμισεις του ειπα και αυτο που μου ειχε πει ο πωλητης και του περιεγραψα και την δικη μου εμπειρια.
Μου εξηγησε οτι με την αναβαθμιση δεν θα εχω παλι το ιδιο φαινομενο γιατι ουτε το κλειδι ουτε η μιζα ειχαν καποιο θεμα. απλα οταν εσβηνες το αυτοκινητο πατωντας το φρενο εκεινο για ασφαλεια κραταγε το κλειδι στη μιζα αφου σου εβγαζε και μηνυμα οτι πρεπει να αφησεις το φρενο και να τραβηξεις το ηλεκτρικο χειροφρενο. Εσυ ομως απο την αφηρημαδα σου ή την απροσεξια σου δεν ανεβαζες το χειροφρενο οποτε ειχες το αποτελεσμα που περιεγραψα.
Τωρα οταν βαζεις το κιβωτιο στην θεση παρκινγ (P) αυτοματα ενεργοποιει και το ηλεκτρικο χειροφρενο οποτε δεν μενει και το κλειδι μεσα στην μιζα αλλα βγαινει γλυκα και ομορφα.
Jeep Renegade 2015