-
πόσες έμειναν μέχρι να το πάρεις;;;
(σαν φαντάρος ακούγεται αυτό ε;;) -
γυρω στις 25 μερες! αλλα ακομα δεν με εχουν παρει να μου πουν οτι ηρθε το αυτοκινητο Ελλαδα. Το μονο που εμαθα ειναι οτι θα ερθει 'σιγουρα' τις επομενες μερες... Λογια του πωλητη ειναι αυτα.
Αν εχω καταλαβει σωστα θα φερουν μεγαλη παραγγελια μαζεμενη και το προβλημα τους ειναι οτι θα προτιμουσαν να βγαλουν πινακιδες για τα περισσοτερα απο αυτα πριν την αλλαγη του ετους.
-
Renegade 122 βαθμούς, και το αδελφό-όμοιο του 500X τελευταίο με 12 βαθμούς.
Συγγελίδης rules
-
Η ψηφοφορία έγινε στο Kitchen Bar. Ψήφισαν προσωπικό και θαμώνες δηλαδή? [emoji38]
Πόσο πίσω αυτές οι διαφημιστικές ψηφοφορίες?!
Οτι χρειαζόταν η JEEP εναν τέτοιο τίτλο ...
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Και οι δημοσιογράφοι υπάλληλη είναι ...... Πάντος το Renegate μου αρεσει πολύ ... θα το αγόραζα.-
-
http://www.gocar.gr/test-drives/first-d ... 14T.html
-
Αυτό το άρθρο είναι από το πρώτο test drive στην πίστα της jeep κάπου προς το τέλος Οκτωβρίου . Το drive έχει κάνει ένα ακόμα τέτοιο άρθρο Και το μόνο αρνητικό που έχω διαβάσει είναι η σχετικά υψηλή κατανάλωση . Βέβαια σε άλλο άρθρο για το volvo v40 cross country ,με αυτόματο κιβώτιο και αυτό και αντίστοιχη κατανάλωση έγραφαν ότι είναι καλή για τα δεδομένα του αυτοκινήτου (το οποίο όμως δεν έχει τετρακίνηση ! ) . Το μόνο σίγουρο είναι στη κατηγορία του το renegade είναι το καλύτερο αν θες να έχεις όχημα και για off road εξορμήσεις! Έχω ρωτήσει αρκετούς δημοσιογράφους που ασχολούνται με την αυτοκίνηση και μου έχουν πει πολυ καλά λόγια . Τώρα αν έχω πέσει στην περίπτωση Και απλά θέλουν να μου χαϊδέψουν τα αυτιά , τι να πω ...
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
δεν νομίζω να βγήκε τυχαία αυτοκίνητο της χρονιάς!
-
Ήταν τα ίδια ακριβώς λόγια από ένα φίλο δημοσιογράφο όταν κουβεντιάζαμε τις δυνατότητες του αυτοκινήτου που είδαμε τι μπορεί να κάνει στην πίστα της jeep .
-
Μετα απο 4 μηνες επιτελους παρελαβα ! Δεν εχω προλαβει ακομα να δω σχεδον τιποτα .
Απο την αντιπροσωπεια στη δουλεια ηρθα κατευθειαν.Δυο -τρεις μονο παρατηρησεις.
Πολυ ωραια η θεση οδηγησης , και επειδη βλεπεις και ολο το καπω νομιζεις οτι οδηγεις νταλικα !! χαχα χα χα! Το συνηθιζεις ομως πολυ ευκολα και γρηγορα.
Ωραιο και το ταμπλο του !
Οντως η αισθηση των φρενων ειναι λιγο παραξενη αυτο δεν σημαινει οτι δεν φρεναρει εκει που θες βεβαια.
Επισης ναι υπαρχει ενα μεγαλο νεκρο σημειο στα δεξια . Ειναι κατι ομως που και αυτο το συνηθιζεις.
Το αυτοματο κιβωτιο ειναι λιγο διαφορετικο απο οτι ειχα μαθει αλλα εχει πολυ ωραια αισθηση ειδικα οταν το πατας σε ανοιχτο δρομο.
Η ηλιοροφη ειναι εκπληκτικη και δεν μετανιωνω καθολου που την εβαλα.
Αυτα τα λιγα για τωρα.
-
Καλοτάξιδο να ειναι..!!! Με καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλό μου παιδί,άξιο παλικάρι,καλορίζικος ο κουβάς σου...εύχομαι πολλές και απροβλημάτιστες βόλτες και το καλό που σου θέλω: μη σε πετύχω
Διορία μέχρι αύριο για φωτογραφίες -
Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο ! Για φώτο από αύριο . Είμαι ακόμα στη δουλειά και ξενερώνω απίστευτα που δεν μπορώ να φύγω από τώρα ...
-
Εγώ έχω μία φωτο από το μαύρο σίφουνα αλλά δεν τη φανερώνω
-
Θα ανεβάσω βρε σκασμένε αύριο λέμε . In and out !
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Εγώ έχω μία φωτο από το μαύρο σίφουνα αλλά δεν τη φανερώνωκι εγώ κι εγώ!!!!
καλοταξιδοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο -
Καλοταξιδο!
-
Ευχαριστώ πολύ spi_duster !
-
-
Η μυρωδιά του καινούργιου έφτασε μέχρι το λάπτοπ μου! Καλορίζικο και πάλι φίλε!
Jeep Renegade 2015