-
νομιζω οτι για να το παρει με αυτοματο κιβωτιο το Q3 θα ανεβει πανω απο τα 30 χιλιαρικα ευκολα και δεν θα εχει και πολλα πραγματα πανω το αυτοκινητο.
Συν οτι αν θυμαμαι καλα του χρονου θα αλλαξει το μοντελο.
-
Λεωνίδα δεν παω σε δίλιτρο με τίποτα, απλά είπα οτι οδήγησα το δίλιτρο στο jeep camp.
Επίσης δεν νομίζω να παω σε ντιζελ αυτοκίνητο γιατί τα χιλιόμετρα που κάνω είναι λίγα 6-7 χιλιάδες τον χρόνο.
Το αλλο είναι οτι οταν ακούω κινητήρα ντίζελ με πιάνει αλλεργία.
Μην παρεξηγηθώ για μερικούς το ντίζελ είναι μονόδρομος και εγω αν θα έκανα αρκετά χιλιόμετρα αυτό θα επέλεγα.Οσο για το Q3 είναι αμάξι το οποίο μου αρέσει πάρα πολυ εξωτερικά αλλα οταν μπήκα μέσα με έπιασε κλειστοφοβία.
Δεν το συζητάω για τους πίσω είναι απαράδεκτη οι χώροι κατα την άποψη μου.
Μα να παίρνεις SUV και να νομίζεις οτι μπαίνεις σε αυτοκίνητο μίνι ?
Επίσης οι δυνατότητες που έχει π.χ σε σχέση με το renagade είναι λίγες, εννοώ τον offroad χαρακτήρα. -
Νομιζω με βαση αυτα που μας περιγραφεις το Renegade 1.4 βενζινης AWD ειναι το ιδανικο για σενα.
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Νομιζω με βαση αυτα που μας περιγραφεις το Renegade 1.4 βενζινης AWD ειναι το ιδανικο για σενα.Αυτό ακριβώς διαπίστωσα και εγώ από την πρώτη στιγμή!
Έχουμε ...γάμο λοιπόν; (όπως λέει και ένας καλός φίλος εδώ μέσα!) -
Ο φίλος billipapa χάθηκε ! Θα κοιτάζει τα αυτοκίνητα από κοντά λογικά !
Πήγα σήμερα και έκανα test drive το 1.4 , 4Χ4 στο jeep camp , την πίστα με τις ειδικές δοκιμασίες στην Γλυφάδα.
Το αυτοκίνητο δεν παίζεται . Φοβερή αίσθηση σε όλα τα εμπόδια ακόμα και αν δεν βάλεις τετρακίνηση , το αυτόματο κιβώτιο υπέροχο , τα κάνει πραγματικά όλα μόνο του , τα φρένα μου φάνηκαν καταπληκτικά , η αίσθηση ασφαλείας επίσης σε πολύ υψηλά επίπεδα και νιώθεις ότι μπαίνεις σε μεγαλύτερο και ακόμα πιο ακριβό όχημα . Η θέση οδήγησης με ενθουσίασε και γενικά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτό το αυτοκίνητο θα είχε τόσες δυνατότητες .
Μετράω ( ελπίζω ! ) λιγότερο από μήνα και δεν βλέπω την ώρα να το πάρω στα χέρια μου .
Αν κάποιος θέλει ένα αυτοκίνητο μαζεμένο αλλά και με πραγματικές δυνατότητες off road είναι μονόδρομος η επιλογή του renegade.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χρειάστηκε πριν από λίγες μέρες να απευθυνθώ στο φανοποιείο του υποκαταστήματος της εταιρείας από την οποία αγόρασα το αμάξι και οι εντυπώσεις είναι οι χείριστες.Δε θέλω να επεκταθώ περισσότερο αλλά ελπίζω να μη με ξαναφέρει ο δρόμος μπροστά του.
-
Χείριστες γιατί ; από την αντιμετώπιση του υπεύθυνου ( ή ανεύθυνου ) ή από τις απαντήσεις που σου έδωσαν ; έγινε στο αυτοκίνητο κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να εμφανιστεί από τόσο νωρίς ;
-
Κούκλε χαίρομαι ιδιαίτερα για σένα αλλά και δεν παραξενευομαι καθόλου για όσα γράφεις για το αμάξι. Ήμουν σίγουρος ότι θα έμενες απόλυτα ευχαριστημένος! Ένας λόγος περισσότερο που έκανες και τόση υπομονή! Με το καλό να περάσουν οι μέρες και να παραλάβεις αγορινα!! Σου αξίζουν τα καλυτερα!
-
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ emperor όντως όμως η τετρακίνηση ήταν εκπληκτική . Με το στόμα ανοιχτό . Το αυτοκίνητο να είναι στον αέρα και να πηγαίνει κανονικά . Να είναι κατακόρυφο το αμάξι στη τραμπαλα να μην βλέπεις τίποτα να νιώθεις ότι θα πέσεις με τα μούτρα και να μην βρίσκει πουθενά .
Και μετά σκεφτόμουν όλους αυτούς που χαμηλώνουν τα αυτοκίνητα τους και δεν μπορούν να περάσουν ούτε σαμαρακι. Δεν έχουμε δρόμους δυστυχώς για τέτοια αυτοκίνητα .
Επίσης το αυτόματο ήταν από άλλο πλανήτη . Δεν ξέρω πως είναι της BMW αλλά αυτό ακόμα και στα off road εμπόδια απλά το πάταγα λίγο για να πάρει στροφές και σήκωνα το πόδι μου από το γκάζι και εκείνο δεν κωλωσε πουθενά . Και από μηδέν στροφές μόλις τελείωνε ένα εμπόδιο πάταγα και έφευγε σφαίρα . Παρά τους πιο 'επιθετικούς' προφυλακτηρες δεν βρίσκει πραγματικά πουθενά και όπου τύχει να βρει έστω και λίγο το αυτοκίνητο έχει ένα προστατευτικο από κάτω για να μην γίνει ζημιά .
-
Aυτη η πιστα είναι διπλα στον Κωτσοβολο στην Βουλιαγμένης; Πως γινεται να κανω και εγω ένα τεστ ντραιβ εκει;
-
Ναι αυτή στην λεωφόρο Βουλιαγμένης 87 . Σάββατο Και Κυριακή είναι ανοιχτά 10 με 4 το μεσημέρι . Πας εκεί και κάνεις πρώτα μια γύρα με τον υπεύθυνο Και μετά το οδηγείς εσύ . Ακόμα και για τον χαβαλέ και το παιχνίδι αξίζει .
-
Φίλε ... πρώην οδηγέ RX8 σε καταλαβαίνω απόλυτα ... στην χώρα της λακούβας (Ελλάδα) μόνο με SUV .... μπορείς να οδηγάς
Τα coupe και γενικά τα αυτοκίνητα με χαμηλό προφίλ στα λάστιχα και σπόρ ανάρτηση δεν είναι ... για εδώΑκόμα και εργένης ... πρέπει να έχεις SUV στην Ελλάδα ή 65άρι και βάλε προφίλ στα λάστιχα ... αν έχεις συμβατικό αμάξι
Διαφορετικά πρέπει να έχεις καλό ορθοπεδικό και φίλους σε βουλκανιζατέρ και εμπορίες αμορτισέρ
-
πρωτον δεν ειμαι ο πρωην κατοχος του RX8.
Δευτερον δεν ειπα ουτε για κουπε ουτε για αυτοκινητα με χαμηλο προφιλ ουτε τιποτα τετοιο
Τριτον τι θελει ή δεν θελει ενας εργενης ακομα και οικογενειαρχης ειναι γουστο του καθενος
Τεταρτον απλα την γνωμη μου είπα και δεν πουλησα ειρωνια σε κανεναν
Πεμπτον μπορεις να βαλεις μερικα ακομα emoticons.
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
πρωτον δεν ειμαι ο πρωην κατοχος του RX8.Δευτερον δεν ειπα ουτε για κουπε ουτε για αυτοκινητα με χαμηλο προφιλ ουτε τιποτα τετοιο
Τριτον τι θελει ή δεν θελει ενας εργενης ακομα και οικογενειαρχης ειναι γουστο του καθενος
Τεταρτον απλα την γνωμη μου είπα και δεν πουλησα ειρωνια σε κανεναν
Πεμπτον μπορεις να βαλεις μερικα ακομα emoticons.
Στον lleonidas αναφέρομαι ...
Edit σε προκλητικές εκφράσεις [Admin]
-
Επειδή έγραψα κάτω απο εσένα ... νόμιζες ότι .... γράφω για εσένα ..... θα τρελαθούμε με εσάς .....
Διεγράφησαν υβριστικές εκφράσεις. Παρακαλώ να μην επαναληφθεί και να δείχνετε μεγαλύτερο σεβασμό στους συνομιλητές σας. Επίσης όταν κάποιος γράφει κάτω από άλλον χρήστη χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα σε ποιον αναφέρεται, είναι λογικό να υπάρχουν παρανοήσεις. [Admin]
-
Τα suv είναι μόδα, είναι γεγονός. Αυτό όμως δεν αποτελεί λόγο να τα κατακρίνει κανείς. Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους είναι καταγεγραμμένα πλέον και γνωστά. Το τι είναι ωραίο και τι όχι επίσης υποκειμενικό. Σε πολλούς τα SUV φαίνονται άσχημα, μεγάλα και μέτρια οδηγικά. Σε άλλους τα sedan μοιάζουν παραδοσιακά, συντηρητικά και αμάξια για ώριμους ή μεσήλικες. Άλλοι χαρακτηρίζουν κουβάδες τα μικρά. Τελικά ο καθένας επιλέγει το τι αρέσει και τι μπορεί να πάρει. Το να κριτικάρει τις επιλογές των άλλων κατά τη γνώμη μου δείχνει κομπλεξισμό.
Αναφορικά με τη χώρα της λακκούβας δεν χωράει αμφιβολία ότι είμαστε. Απαράδεκτοι δρόμοι. Πολύ χαμηλωμένα αμάξια τα έχω δει να σπάνε τον μπροστά προφυλακτήρα σε λακκούβα ή σε ένα μεγαλύτερο από το φυσιολογικό σαμάρι. Αυτά είναι αμάξια μόνο για δρόμους με άσφαλτο επιπέδου Εγνατίας ή Αττικής οδού.
Εγώ χαίρομαι που υπάρχουν τόσες επιλογές - μακάρι να υπήρχαν ακόμη περισσότερες - ώστε ο καθένας να βρίσκει αυτό που θέλει και να είναι χαρούμενος με αυτό!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Τα suv είναι μόδα, είναι γεγονός. Αυτό όμως δεν αποτελεί λόγο να τα κατακρίνει κανείς. Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους είναι καταγεγραμμένα πλέον και γνωστά. Το τι είναι ωραίο και τι όχι επίσης υποκειμενικό. Σε πολλούς τα SUV φαίνονται άσχημα, μεγάλα και μέτρια οδηγικά. Σε άλλους τα sedan μοιάζουν παραδοσιακά, συντηρητικά και αμάξια για ώριμους ή μεσήλικες. Άλλοι χαρακτηρίζουν κουβάδες τα μικρά. Τελικά ο καθένας επιλέγει το τι αρέσει και τι μπορεί να πάρει. Το να κριτικάρει τις επιλογές των άλλων κατά τη γνώμη μου δείχνει κομπλεξισμό.Αναφορικά με τη χώρα της λακκούβας δεν χωράει αμφιβολία ότι είμαστε. Απαράδεκτοι δρόμοι. Πολύ χαμηλωμένα αμάξια τα έχω δει να σπάνε τον μπροστά προφυλακτήρα σε λακκούβα ή σε ένα μεγαλύτερο από το φυσιολογικό σαμάρι. Αυτά είναι αμάξια μόνο για δρόμους με άσφαλτο επιπέδου Εγνατίας ή Αττικής οδού.
Εγώ χαίρομαι που υπάρχουν τόσες επιλογές - μακάρι να υπήρχαν ακόμη περισσότερες - ώστε ο καθένας να βρίσκει αυτό που θέλει και να είναι χαρούμενος με αυτό!
Τα Suv ΔΕΝ ειναι μόδα ... είναι η εξέληξη τον καθαρόαιμων τετρακινήτων ... που παλιά έπερναν λίγοι .... για ειδηκές χρήσεις ...
Παλαιοτερα και τα συμβατικά αυτοκίνητα ήταν πιο ψηλά απο σήμερα .... με μεγάλο προφίλ στα λάστιχα 65αρι 70 αρι
σήμερα τα συμβατικά είναι πολύ χαμηλά με 15αρες ζάντες τουλάχιστον και max 55αρι προφίλ ... άρα κοπανάνε και έχουν φθορες στις λακούβες ... μόλις 'παλιώση' η αναρτηση -
Το ότι αποτελούν εξέλιξη δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι και μόδα. Εφόσον εχουν τόσο μεγάλη απήχηση και το αγοραστικό κοινό τα προτιμά σε τέτοιο βαθμόείναι και μόδα. Το πόσο θα διαρκέσει θα αποδειχθεί από τα επόμενα χρονια.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Το ότι αποτελούν εξέλιξη δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι και μόδα. Εφόσον εχουν τόσο μεγάλη απήχηση και το αγοραστικό κοινό τα προτιμά σε τέτοιο βαθμόείναι και μόδα. Το πόσο θα διαρκέσει θα αποδειχθεί από τα επόμενα χρονια.Σε 5 χρόνια απο σήμερα το 50% των παγκόσμιων πωλήσεων επιβατηγών θα είναι SUV,SAV,Crossover,Pic-up,ΑΤV ....
-
Tο Jeep Renegade Ελληνικό αυτοκίνητο της χρονιάς του 2016
To Jeep Renegade αναδείχθηκε “Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016” για την Ελλάδα σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στο Kitchen Bar στον Άλιμο. Το αμερικάνικο αυτοκίνητο, που κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Fiat στο Melfi της Ιταλίας, συγκέντρωσε 122 βαθμούς, αφήνοντας πίσω του το νέο Opel Astra με 82 βαθμούς και το Hyundai i20 με 71 βαθμούς.
Στην τελική δεκάδα της φετινής ψηφοφορίας συμμετείχαν τα μοντέλα: VW Passat (41 βαθμοί), SsangYong Tivoli (37 βαθμοί), Ford Mondeo (34 βαθμοί), Citroen C1/Peugeot 108 (32 βαθμοί), Smart ForTwo/ForFour (29 βαθμοί), Renault Twingo (20 βαθμοί) και Fiat 500X (12 βαθμοί).
Το βραβείο το παρέλαβε ο κος Πολυχρόνης Συγγελίδης, πρόεδρο του ομίλου, ο κος Ανδρέας Σουλουτζιδάκης, γεν.διευθυντής Lancia-Jeep Ελλάς και η κα Κορίνα Βαρυλάκη Δ/ντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της εταιρείας. Πέρυσι νικητής ήταν το Opel Corsa με τον θεσμό να τρέχει για 10η χρονιά και σε αυτόν μπορούν να συμμετάσχουν αυτοκίνητα που ξεκίνησαν εμπορική πορεία στην Ελλάδα τους τελευταίους 12 μήνες.
Να θυμίσω πως το αυτοκίνητο έχουμε την πετρελαιοκίνητη έκδοση του, καθώς και την βενζινοκίνητη με τα 170 άλογα και κίνηση σε όλους τους τροχούς.
http://www.autoblog.gr/2015/12/10/to-je ... -tou-2016/
Jeep Renegade 2015