-
Καλησπέρα,
Πρόκειται να αγοράσω μια slk200 και θα ήθελα την άποψή σας.
Δεδομένου ότι και οι δυο παρακάτω περιπτώσεις είναι σε τέλεια κατάσταση και ίδια τιμή τι θα προτιμούσατε?
Μια με 40.000 χιλιόμετα χρονολογίας μέσα 2005
Η
Μια με 70.000 χιλιόμετρα χρονολογίας μέσα 2007
Από τη μία με δελεάζουν τα χαμηλά KM και από την άλλη σκεύτομαι ότι η νεότερη χρονολογία θα με βοηθήσει μελλοντικά όταν θα θέλω να την πουλήσω...
Περιμένω τις απόψεις σας...
Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα,
Δεδομένου ότι και οι δυο παρακάτω περιπτώσεις είναι σε τέλεια κατάσταση και ίδια τιμή τι θα προτιμούσατε?
Η
Από τη μία με δελεάζουν τα χαμηλά KM και από την άλλη σκεύτομαι ότι η νεότερη χρονολογία θα με βοηθήσει μελλοντικά όταν θα θέλω να την πουλήσω...
Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα,
Η
Ευχαριστώ
-
Το μονο που θα σκεφτεις ειναι ποια απο τις 2 εχει κανει μεγαλο service ή κι αλλιως ποια προκειται να κανει πιο συντομα μεγαλο service..
-
Σάμπως μπορείς να είσαι σίγουρος για τα χλμ; Ενώ για τη χρονολογία, μπορείς να είσαι.
-
Αν ειναι απο ιδιωτη και τα 2 και πρωτο χερι μαλλον ναι..αλλιως εχεις δικιο.
-
Γιατί οι ιδιώτες δεν κατεβάζουν τα χιλιόμετρα;
-
αν 9 στους 10 μαντραδες το κανουν να ναι 2 στους 10 ιδιωτες?
-
κανε το τελευταιο 5 στους 10 για να εισαι μεσα.
-
Αν το πας για ελεγχο σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο δε θα βρουν αν ειναι πειραγμενα τα χιλιομετρα?
-
Ο χρήστης JN21 έγραψε:
Αν το πας για ελεγχο σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο δε θα βρουν αν ειναι πειραγμενα τα χιλιομετρα?Οχι πάντα.
Ανάλογα το αμάξι. -
Δεν μας είπες σε τι τιμή στα αφήνουνε, γιατί είμαι μεταξύ του συγκεκριμένου μεταχειρισμένου ή διαφορετικού εντελώς στύλ καινούργιου...Κοίτα λάστιχα, μεγάλο service, πιο έχει καλύτερα συντηρημένη την οροφή (αν έχουν αγορασμένο το λαδάκι από τη Mercedes που το πάνε εκεί σε κάθε service και τους τη συντηρούνε) και ποιο σου αρέσει πιο πολύ (ζάντες, χρώμα καθίσματα, ανεμοθράυστης, gps κτλ). Προσωπικά θα έπερνα του 07 (2 χρόνια πιο φρέσκο χρώμα-δέρματα + μεγαλύτερη πιθανότητα για πιο σωστά χιλιόμετρα). Πήγα στην αντιπροσωπεία του Ιωαννίδη (Mercedes Θεσ/νίκη) και το πρώτο πράγμα που κάνουν, είναι τηλεφωνικά να τους δώσεις τον αριθμό πλαισίου και να ανιχνεύσουν ιστορικό (αν υπάρχει). Επίσης ο έλεγχος για slk (μηχανικά, φανοποιείο, ηλεκτρολογείο κτλ) κάνει 62 ευρώ... Να ρωτήσω πόσο στις αφήνουν (έχω παγώσει το θέμα αγοράς slk από τότε που είδα την GLA και ζυγίζω το πορτοφόλι μου....)
-
π.χ. αυτό:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3993535/
μου φαίνονται ξεκάθαρα εντελώς μούφα χιλιόμετρα από έμπορο...Τα καθίσματα είναι σε χειρότερη κατάσταση από αυτοκίνητα με 120000 χιλιόμετρα και βάλε, τό έχει αφήσει επίτηδες βρώμικο, για να μην σκεφτείς ότι 'γυάλισε' τα προβλήματά του, ενώ έχουν σκουριάσει και τα μπουλόνια της ρόδας παράξενα...
-
Γενικά όταν είναι μούφα το καταλαβαίνεις...και από το πρόσωπο και από τα διάφορα στοιχεία...σκισμένο δέρμα στις ταχύτητες,μεγάλη φθορά στο τιμόνι κλπ...
Βέβαια σχετικά με τη φρεσκαδούρα...ενα παλιότερο που είναι σε γκαραζ και χρησιμοποιείται ελάχιστα έχει πιο φρέσκα χρώματα κλπ ακόμα και από κάποιο του '08...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
κανε το τελευταιο 5 στους 10 για να εισαι μεσα.τουλαχιστον υπερβολικος.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
κανε το τελευταιο 5 στους 10 για να εισαι μεσα.
τουλαχιστον υπερβολικος.
Για αυτο αρεσω στις γυναίκες
-
Και την χρονολογία να την τσεκάρεις - στις ζώνες ασφαλείας και στα τζάμια.
Έχω δει 5+ χρόνια διαφορά σε αμάξια εισαγωγής.
-
δεν μπορεις να πεις οτι το ενα ειναι πιο σημαντικο απο το αλλο.Εξεταζεις κατα περιπτωση τα 2 αυτα αυτοκινητα που ενδιαφερεσαι να αγορασεις και κρινεις.Εχω δει πολλα ρημαδια με λιγα χλμ,και αριστα αυτοκινητα συντηρημενα με πολλα χλμ στην πλατη τους.
-
Ο χρήστης JN21 έγραψε:
Αν το πας για ελεγχο σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο δε θα βρουν αν ειναι πειραγμενα τα χιλιομετρα?Αεροζόλ σε έναν ταξιμετρά.....και θα σου πεί τα πάντα!!!
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Αεροζόλ σε έναν ταξιμετρά.....και θα σου πεί τα πάντα!!!Αεροζόλ;
Χιλιόμετρα Vs Χρονολογία