-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Λαθος στο φρεναρισμα του Alonso.......
Τελος εξελιξης για ferrariγια τη διαφορα Romain-Kimi και για τους πονους στην πλατη το αφηνω ασχολιαστο..... γιατι δεν θελω να ειμαι εμπαθης
9-4 στα quals για τον Κιμι, μαζι με το σημερινο. Εντολες δεχεται και εκει ο Γκροζαν;
For comparison purposes, Alonso-Massa: 8-5 με τον Βραζιλιάνο να έχει χάσει κι ένα quali session λόγω λάθους.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Όχι....απλά δεν είναι τόσο τιτανοτεραστιος όσο νομίζουμε
Alba, μονος σου ριχνεις το flaimbait και μετα, οταν σου απανταμε, μονος σου χασμουριεσαι.
Αϊντε καληνυχτα. -
Λιγα ποστ βλεπω στο τοπικ... Τι εγινε, βαρεθηκαν να χανουν οι φεραρικοι;
-
Όχι....απλά δεν είναι τόσο τιτανοτεραστιος όσο νομίζουμε
Alba, μονος σου ριχνεις το flaimbait και μετα, οταν σου απανταμε, μονος σου χασμουριεσαι.
Αϊντε καληνυχτα.πολυ ευαισθησια για την τιμη και την υποληψη του Raikkonen....
Ειμαι τοσο ασχετος που πιστευω οτι ο Grosjean ειναι ταχυτερος του (για την ακριβεια πιστευω οτι παιζει να ειναι ο ταχυτερος της γενιας του)....Που ακριβως ειναι το προβλημα....;flaim και απο τον Cesare Fiorio (τι να ξερει και αυτος ο απιθανος):'δεν καταλαβαινω γιατι σκανδαλιζεστε με τα λογια μου για το Raikkonen, αυτο που ειπα το πιστευω πραγματικα,ο Grosjean ειναι δυνατοτερος του,ο Grosjean ειναι ο πιο δυνατος απο ολους τους νεους πιλοτους τηςf1 ...'
http://www.liquida.it/cesare-fiorio/
more flaimbate
'lo so anch'io di non essere forte in qualifica, ma Massa lo batto 8 volte su 10 anche al sabato...quindi che domande fate!?!? non sono preoccupato' Alonso...(το ξερω οτι δεν ειμαι δυνατος στο γυρο καταταξης,αλλα το Massa τον νικαω 8 φορες στις 10.......ακομα και το Σαββατο....οποτε τι ερωτησεις κανετε!;!;δεν ανησυχω) -
πολυ ευαισθησια για την τιμη και την υποληψη του Raikkonen....
Ειμαι τοσο ασχετος που πιστευω οτι ο Grosjean ειναι ταχυτερος του (για την ακριβεια πιστευω οτι παιζει να ειναι ο ταχυτερος της γενιας του)....Που ακριβως ειναι το προβλημα....;Την ευαισθησια αλλοι την εχετε,διοτι δεν εξηγειται διαφορετικα το γεγονος οτι εχουν περασει τοσες ημερες απο την ανακοινωση της επιστροφης του φινλανδου στο μαρανελο και ακομα συνεχιζετε το ιδιο τροπαριο,γκρινια,κλαψα,ειρωνιες,τι ειπε κ τι δεν ειπε ο καθε insider turrini,κουρασατε κυριοι αν δεν το καταλαβατε.
O grosjean γρηγορος ειναι αλλα ας κοιταξει πρωτα να λυσει τα θεματα του,να βελτιωθει στους τομεις που πασχει,ειδικα απο του χρονου που θα αναβαθμιστει σε No1 και ας αφησει στην ακρη τα υπολοιπα.
-
Ειμαι τοσο ασχετος που πιστευω οτι ο Grosjean ειναι ταχυτερος του (για την ακριβεια πιστευω οτι παιζει να ειναι ο ταχυτερος της γενιας του)....Που ακριβως ειναι το προβλημα....;
Πουθενα, συμφωνουμε οτι ο Γκροζαν ειναι ταχυτερος του Ραϊκονεν.
Επισης χανει 9-4 απο τον Κιμι στα quals.
Αυτο κανει τον Κιμι ... ταχυτερο απο τον Ραϊκονεν;;;Ραϊκονεν < Γκροζαν < Κιμι
-
Αστεια πραγματα...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ραϊκονεν < Γκροζαν < Κιμι
....δεν το ηξερες οτι ο Raikkonen ειναι διδυμος αδελφος του Kimi(Montezemolo docet);
-
-
(Δες ομως και τον Lewis σημερα... Συμβαινει και στα καλυτερα σπιτια λοιπον!)
Ο Ροζμπεργκ, οπως και ο Γκροζαν, ειναι πολυ δυνατος στα σιρκουι πολης.
Ακριβώς
Και γενικά ο Nico απέδειξε φέτος ότι είναι πολύ κοντά στο κορυφαίο επίπεδο (Hami) αν όχι στο ίδιο. -
Όσο για τον Κίμι, ας ελπίσουμε να μην είναι σοβαρό και μόνιμο το πρόβλημά του.
Το οποίο προκλήθηκε επειδή.. στο FP1 δεν ήταν σωστά ρυθμισμένο το κάθισμα
Ειχε καμια καρφιτσα;
-
Λαθος στο φρεναρισμα του Alonso.......
Τελος εξελιξης για ferrariγια τη διαφορα Romain-Kimi και για τους πονους στην πλατη το αφηνω ασχολιαστο..... γιατι δεν θελω να ειμαι εμπαθης
134 - 57 = 77
-
VET-ROS-ALO-GRO στον πρώτο γύρο
-
Ο Brundle αποκάλεσε τον Alonso 'rubbish at qualifying but brilliant on starts'.
-
Κράτα τον λιγο ρε Ρόσμπεργκ....
Ύπνος πάλι. 2 σεκς στο γύρο του πήρε ο δαχτυλάκιας. -
ύπνος ... μέχρι τώρα ...
-
Άντε ρε γμτ μια ώρα με το SC... 2 γύρους έχει που καθάρισαν την πίστα.
Έλεος με αυτή τη μαλακία. Κανα 2 χρόνια πρέπει να χει που μένει τόσο πολύ μέσα το αυτοκίνητο ασφαλείας.
Ξύπνα whiting. -
αυτό σε πείραξε όχι η πίστα που είναι για τον π@@
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
αυτό σε πείραξε όχι η πίστα που είναι για τον π@@καλά και αυτό. όλα τα σιρκουιτ πόλης για τον πούτσο είναι
μονακό, σιγκαπούρη, βαλένθια, δραπετσώνα -
Τραγικό θέαμα. Του χρόνου ο αγώνας θα είναι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αντοχής.
2013 - Singtel Singapore Grand Prix