-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Απορία: Τον Γκροζάν τον κρατάνε μέσα για να τον περάσει ο Κίμης; Αλλη εξηγηση δεν έχει.Ότι χρειάζεται για να φαίνεται Θεός ο εκλεκτός τους μπας και ξεχάσει τα 5 μύρια που του χρωστάνε. Κρίμα που η ζωή είναι μια μεγάλη ειρωνεία βέβαια και έσκασαν οι δίσκοι
-
Μπα...μόνος του θα το χάσει αν το χάσει ο Seb το πρωτάθλημα.
H λογική λέει αυτό αλλά εκεί που αρχίζει η F1 σταματά η λογική*.
*
ΥΓ: Πάει και η F1. Ούτε 3 σελίδες posts μετά τον αγώνα.
GP2 τι λέει; Έχει ψωμί; -
Καλός αγώνας. Ο Vettel έκανε τον τέλειο αγώνα, ο Alonso είχε πολύ καλό αγώνα επίσης, αλλά το πρωτάθλημα χάθηκε.
-
Τί να σχολιάσεις;.......όλοι τα turbo περιμένουν........
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Περα από Αλόνσους και Φερραρι κλπ κλπ κλπ, υπάρχει κάποιος που να αμφισβητεί ότι ο Φέτελ είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο σπορ αυτή τη στιγμή;Ναι, εγώ.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ο Μίμης θα λεγα ότι μας τελείωσε για πρωτάθλημα με τη σημερινή κουλούρα, οπότε πάει για Vettel-Alonso-Λούης.
Παρά τις pole, ο Λούης μου φαίνεται πιο πίσω από τους πρώτους δυο για τον τίτλο.
Μπα...μόνος του θα το χάσει αν το χάσει ο Seb το πρωτάθλημα.
Η Ferrari δεν έχει το ρυθμό να κυνηγήσει τη RBR και στον αγώνα η Merc κάπου χάνεται.
Νομίζω ότι εκτός σοβαρού απροόπτου το πήρε ο Seb.
Έχει ακόμη αν και φυσικά ο Γερμανός είναι πάρα πολύ κοντά. Για τη Scuderia δε ξέρω αλλά νομίζω πως η Merc θα το κυνηγήσει (συνεχίσει την εξέλιξη) και πιστεύω οτι μπορούμε να τους κοντραρουμε (..και τις Κυριακές). Σήμερα κάναμε μια μετριότατη εμφάνιση και ανυπομονώ να δω τις δηλώσεις της ομάδας, αλλα πιστεύω οτι από την Monza κιόλας θα είμαστε πολύ κοντά τους.
-
Τραγικες Lotus,δεν μπορουσαν να προσπερασουν ουτε με τη χρηση DRS,ποτε προλαβαν τα φρενα του raikkonen να καταπονηθουν τοσο πολυ και να βγαζουν καπνους,δεν μου αρεσε ο φινλανδος σημερα και εχασε αρκετο εδαφος,επισης ειναι γνωστο οτι η Lotus σταματαει την εξελιξη,οτι φερανε φερανε κ ετσι θα πανε μεχρι το τελος.
Αψεγαδιαστος αγωνας για Vettel & Alonso,ο πρωτος εδειχνε να ελεγχει απολυτα το race pace του και απλα εκανε διαχειρηση οταν σιγουρευτηκε οτι δεν κινδυνευει απο κανεναν,ο δευτερος εκανε αλλη μια εξαιρετικη εκκινηση,ευκολα προσπερασε τους μπροστινους τους και η φαση με τον hamilton οπου τον προσπερναει κ στη συνεχεια καταφερνει να κρατηθει μπροστα του παροτι ο Lewis ειχε DRS ηταν απο τα highlight του σημερα.
Ο Μassa επεστρεψε ξανα στη μετριοτητα του,εστω καταφερε να περασει τον grosjean.Ο Perez χωρις προφανη λογο εκανε την πατατια του παιρνοντας ποινη,ειναι που ειναι αργο το μονοθεσιο..
H Mercedes ειναι η πιο περιεργη ομαδα,απροβλεπτη η αποδοση τους,παιρνουν pole αλλα χωρις αντικροισμα στον αγωνα,παντως ο hamilton με 139 βαθμους μπαινει στο παιχνιδι της δευτερης θεσης εστω κ ως outsider.
-
Xαλαρος περιπατος του Φετελ σημερα. Απομακρυνθηκε κι αλλο ο αχωνευτος αλονσο απο την πρωτη θεση.
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Xαλαρος περιπατος του Φετελ σημερα. Απομακρυνθηκε κι αλλο ο αχωνευτος αλονσο απο την πρωτη θεση.+1
-
Αν πάει ο Αλόνσο στην RBR θέλω να δω τι θα λέει ο ttc.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Περα από Αλόνσους και Φερραρι κλπ κλπ κλπ, υπάρχει κάποιος που να αμφισβητεί ότι ο Φέτελ είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο σπορ αυτή τη στιγμή;Εγώ και αυτό γιατι έχει το καλύτερο μονοθέσιο, κοινώς δεν έχει ανταγωνιστές. Όταν θα αποκτήσουν και οι Αλόνσο, Κιμι, Χάμιλτον κάνουμε τη σύγκριση.
Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
-
Έχει στο Sky τον αγώνα του 1958 στο Σπα. Το βλέπεις και σε πιάνει απελπισία. Ακόμα και ο ΑΟΘ πιο οργανωμένους αγώνες κάνει σήμερα... Έχει ενδιαφέρον πάντως.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Περα από Αλόνσους και Φερραρι κλπ κλπ κλπ, υπάρχει κάποιος που να αμφισβητεί ότι ο Φέτελ είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο σπορ αυτή τη στιγμή;Μονο τα φαν μποις της φεραρι και του αλονσο δεν το παραδεχονται αυτο. Αν στη θεση του φετελ ηταν ο αλονσο και επαιρνε 4 σερι πρωταθληματα με τη φεραρι θα μας τα καναν νταουλια.
-
Ψιτ κύριος. Ο Σούμι πήρε 5 συνεχόμενα με την Ferrari και η ίδια η Ferrari πήρε 6 συνεχόμενα. Με τον Γερμανό δεν είχες πρόβλημα; Ο Ισπανός είναι το θέμα;
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Περα από Αλόνσους και Φερραρι κλπ κλπ κλπ, υπάρχει κάποιος που να αμφισβητεί ότι ο Φέτελ είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο σπορ αυτή τη στιγμή;
Μονο τα φαν μποις της φεραρι και του αλονσο δεν το παραδεχονται αυτο. Αν στη θεση του φετελ ηταν ο αλονσο και επαιρνε 4 σερι πρωταθληματα με τη φεραρι θα μας τα καναν νταουλια.
Στο προηγούμενο μου ποστ δεν το παραδέχτηκα και μόνο φαν του Αλόνσο δεν είμαι...
Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ψιτ κύριος. Ο Σούμι πήρε 5 συνεχόμενα με την Ferrari και η ίδια η Ferrari πήρε 6 συνεχόμενα. Με τον Γερμανό δεν είχες πρόβλημα; Ο Ισπανός είναι το θέμα;H φεραρι ειναι το θεμα για εμενα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Περα από Αλόνσους και Φερραρι κλπ κλπ κλπ, υπάρχει κάποιος που να αμφισβητεί ότι ο Φέτελ είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο σπορ αυτή τη στιγμή;
Εγώ και αυτό γιατι έχει το καλύτερο μονοθέσιο, κοινώς δεν έχει ανταγωνιστές. Όταν θα αποκτήσουν και οι Αλόνσο, Κιμι, Χάμιλτον κάνουμε τη σύγκριση.
Μόνο και μόνο επειδή ο αγώνας δεν εχει κουβέντα: Τρέχει κι άλλη RBR στην πίστα εδώ και 3 χρονια ξέρεις. Ένα αυτό και ένα ακόμα: Όλοι αυτοί που αναφέρεις κατά καιρους είχαν το καλύτερο μονοθεσιο και κατάφεραν πολυυυυυυυυυ λιγότερα.
-
Ο χρήστης ttc έγραψε:
Ψιτ κύριος. Ο Σούμι πήρε 5 συνεχόμενα με την Ferrari και η ίδια η Ferrari πήρε 6 συνεχόμενα. Με τον Γερμανό δεν είχες πρόβλημα; Ο Ισπανός είναι το θέμα;
H φεραρι ειναι το θεμα για εμενα.
Τότε είσαι πολύ πικραμένος μιας και είναι η πιο επιτυχημένη και ιστορική ομάδα στην ιστορία της αυτοκίνησης (και όχι μόνο της F1).
-
Aλεξ ξέρεις τι είναι να την πέφτεις σε όποια γυναίκα βρεις και να σου λέει και η τελευταία πατσαβούρα: 'Μόνο αν είχες Φερράρι θα το σκεφτόμουνα'; Μαζεύεται πολύ κόμπλεξ και πόνος
-
2013 - Shell Belgian Grand Prix