Αν ισχύει γενικά ότι πρέπει να 'ναι 5 ή 6 μου 'χει διαφύγει, συγγνώμη.
-
ρε παιδια ως γνωστον εδω και καιρο εχει επιτραπει η κυκλοφορια αυτοκινητων με πετραιλεοκινητηρα....αλλα απο οσο γνωριζω μονο τεχνολογιας euro 5 και 6 σωστα??? ρωταω γιατι βλεπω συνεχεια κατι αγγελιες σε καταστηματα της αθηνας οπως http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3835251/... αυτη η οποια εχει ενα αυτοκινητο euro 4 και ομως λεει οτι η κυκλοφορια του στην αθηνα επιτρεπετε και γενικα στην αγορα μεταχειρισμενου επικρατει η εντυπωσει οτι εχει επιτραπει γενικα η πετρελεοκινηση.... μηπως μου διαφευγει κατι??? οποις ξερει τι πεζει ας πει.... ευχριστω εκ των προτερων
-
ρε παιδια ως γνωστον εδω και καιρο εχει επιτραπει η κυκλοφορια αυτοκινητων με πετραιλεοκινητηρα....αλλα απο οσο γνωριζω μονο τεχνολογιας euro 5 και 6 σωστα??? ρωταω γιατι βλεπω συνεχεια κατι αγγελιες σε καταστηματα της αθηνας οπως http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3835251/... αυτη η οποια εχει ενα αυτοκινητο euro 4 και ομως λεει οτι η κυκλοφορια του στην αθηνα επιτρεπετε και γενικα στην αγορα μεταχειρισμενου επικρατει η εντυπωσει οτι εχει επιτραπει γενικα η πετρελεοκινηση.... μηπως μου διαφευγει κατι??? οποις ξερει τι πεζει ας πει.... ευχριστω εκ των προτερων
-
-
Άλλο η ελεύθερη πετρελαιοκίνηση, γενικά, πλέον και σε Αθήνα/Θεσ/νίκη που απαγορευόταν, και άλλο η ελεύθερη κίνηση στο δακτύλιο μονών/ζυγών (τόσο για βενζίνη όσο και ντίζελ) αρκεί να:
-
Είναι τεχνολογίας Euro 5 ή Euro 6 και εκπέμπει διοξείδιο του άνθρακα λιγότερο από 140γρ/χμ, ανεξαρτήτως του καυσίμου που χρησιμοποιεί,
-
Εείναι τεχνολογίας Euro 4 και με την προϋπόθεση ότι :
α. είναι υβριδικό (ηλεκτρικό ή συμβατικού καυσίμου) και εκπέμπει διοξείδιο του άνθρακα λιγότερο από 140γρ/χμ, ή εναλλακτικά
β. χρησιμοποιεί εκ κατασκευής για την κίνηση του αέριο καύσιμο (υγραέριο ή φυσικό αέριο) και εκπέμπει διοξείδιο του άνθρακα λιγότερο από 140γρ/χμ,
το όχημα είναι ηλεκτρικό
Αυτός προφανώς εννοεί την απελευθέρωση πετρελαιοκίνησης γενικώς.
-
-
μιλαω για την ελευθερη πετρελεοκινηση... οχι για την κινηση μεσα στο δακτυλιο.... δηλαδη το αυτοκινητο της αγγελιας που αν δεν κανω λαθος ειναι euro 4 μπορει να κυκλοφορει σε αθηνα θεσσαλονικη και γιατι????
-
Πάμε πάλι. Αν είναι Euro 4 μπορεί να κυκλοφορεί με τον περιορισμό μονού/ζυγού, όπως και τα Euro 4 βενζίνης.
-
αυτο που το εχεις διαβασει??? απο οσα αρθρα εχω διαβασει δεν λενε κατι τετοιο.... π.χ. http://www.econews.gr/2011/11/10/arsi-petrelaiokinisis/ και ιδιος η τελευτεα σειρα
-
Αν ισχύει γενικά ότι πρέπει να 'ναι 5 ή 6 μου 'χει διαφύγει, συγγνώμη.
-
αν καποιος γνωριζει σιγουρα ας πει... ευχαρηστω παντος
-
Αυτο που ακουω και εγω συνεχως ειναι οτι στην Αθηνα και Θεσσαλονίκη εχει επιτραπει η πετρελαιοκίνηση εφόσον και μόνον είναι ευρο 5 και6. Αυτα ειναι κολπα των μαντράδων για να προωθήσουν τα εισαγωγης που έχουν και τι τους νοιάζει εάν σε πιάσουν?
-
Τα πετρελαιοκινητα euro4 δεν μπορουν ουτε να μεταβιβαστουν σε Αθηνα και Θεσσαλονικη.
Πριν 4 μηνες πηγαμε να κανουμε μεταβιβαση σε ενα astra euro4 πετρελαιο και φαγαμε πορτα....
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
+1 για το μόνο ευρο5 ή νεότερο για να πάρει άδεια Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.
Αλλά δυστυχώς στο Ελλαδιστάν μπορεί άλλο να είναι το αυτοκίνητο και άλλο να γράφει η άδεια και φυσικά ισχύει ότι γράφει η άδεια
- topic:timeago_later,3 months
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Τα πετρελαιοκινητα euro4 δεν μπορουν ουτε να μεταβιβαστουν σε Αθηνα και Θεσσαλονικη.Πριν 4 μηνες πηγαμε να κανουμε μεταβιβαση σε ενα astra euro4 πετρελαιο και φαγαμε πορτα....
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
αλεξη τι ακριβως σου ειπανε?δεν υπαρχει τροπος να το μεταβιβασεις?
-
Εξαρτάται καθαρά από τον υπάλληλο του μηχανολογικού στον οποίο θα πέσεις. Αν ξέρει τη δουλειά του και θέλει να την κάνει σωστά, δεν πρέπει να το μεταβιβάσει.
-
Δεν γίνετε μεταβίβαση Euro4 με διεύθυνση Αθήνας ή θεσ/νίκης και πάνω στην άδεια των Euro4 που έχουν έδρα την επαρχία το γράφει ότι απαγορευεται η κυκλοφορία σε Αθήνα - θεσ/νικη.
-
αν δηλωσω οτι μενω σε ενα χωριο εξω απο την θεσσαλονικη?
-
O πεθερος μου που μενει Σινδο πηρε κανονικα ενα wagonR 1.3 cdti euro4
-
να ρωτησω κατι γενικότερο.
Σε ΙΧ που το κοντέρ γράφει 350.000χλμ και έχει καινούριο κινητήρα επάνω, με τα πραγματικά χλμ του καινούριου είναι 100.000χλμ, αυτό μπορεί να μετρηθεί-αποδειχθεί κάπως?
Ασχέτως diesel-βενζίνη μιλάμε. -
Ο χρήστης k_garofalo έγραψε:
Σε ΙΧ που το κοντέρ γράφει 350.000χλμ και έχει καινούριο κινητήρα επάνω, με τα πραγματικά χλμ του καινούριου είναι 100.000χλμ, αυτό μπορεί να μετρηθεί-αποδειχθεί κάπως?
Ασχέτως diesel-βενζίνη μιλάμε.κανείς..?
-
Ο χρήστης k_garofalo έγραψε:
Ασχέτως diesel-βενζίνη μιλάμε.κανείς..?
Μπορει να αποδειχτει απο το ποσο μ@@@ς ειναι ο ιδιοκτητης του, να αφησει τοσα χιλιομετρα στο κοντερ.