-
Καλησπέρα σας,
Είμαι κάτοχος του Ford Mondeo 1,8 του 2001. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από όλα όσα μου προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια. Ήρθε η ώρα όμως να το αλλάξω..
Κάνω πολλά χιλιόμετρα καθημερινά (περίπου 200) και πρέπει να πάω σε πετρέλαιο και κατά προτίμηση αυτόματο.
Η έρευνα αγοράς που έκανα με οδήγησε στο νέο Octavia 1,6 για το value for money.
Έχω βολευτεί πάρα πολύ τους χώρους του Mondeo και δεν θέλω να πάω σε κάτι μικρότερο δεδομένου ότι πρόσφατα ξεκίνησα και τη δική μου οικογένεια.Έχετε κάτι σαν αντιπρόταση στο Octavia;
Δεν θέλω να κινηθώ πάνω από τα €26.000.Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Καλησπέρα σας,
Είμαι κάτοχος του Ford Mondeo 1,8 του 2001. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από όλα όσα μου προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια. Ήρθε η ώρα όμως να το αλλάξω..
Κάνω πολλά χιλιόμετρα καθημερινά (περίπου 200) και πρέπει να πάω σε πετρέλαιο και κατά προτίμηση αυτόματο.
Η έρευνα αγοράς που έκανα με οδήγησε στο νέο Octavia 1,6 για το value for money.
Έχω βολευτεί πάρα πολύ τους χώρους του Mondeo και δεν θέλω να πάω σε κάτι μικρότερο δεδομένου ότι πρόσφατα ξεκίνησα και τη δική μου οικογένεια.Έχετε κάτι σαν αντιπρόταση στο Octavia;
Δεν θέλω να κινηθώ πάνω από τα €26.000.Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Καλησπέρα σας,
-
26 χιλιάρικα κάνει το Octavia...?
-
€24.000 full αυτόματο.
Με μία μικρή επιφύλαξη γιατί δεν έχω μπροστά μου τη προσφορά.Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
200 χιλιόμετρα την ημέρα; Καλύτερα να αγοράσεις βυτιοφόρο...
-
Πολλά τα 24000 για το οκτάβια έστω και πετρέλαιο.Αν το αυτόματο δεν είναι δέσμευση στα ίδια λεφτά kia sportage 1,7 crdi(diesel) και έχεις και τα 7 χρόνια εγγύηση.
-
Lexus CT200h με 26.300 !!!!
http://www.lexus.gr/car-models/ct/ct-200h/index.tmex -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
:rtfm: Lexus CT200h με 26.300 !!!!
http://www.lexus.gr/car-models/ct/ct-200h/index.tmexΠανέξυπνο.
Κάνε σέρβις στο Skoda και κάνε και στην Lexus... -
Δεν θέλουνε ρε σέρβις τα λέξους !
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
http://www.lexus.gr/car-models/ct/ct-200h/index.tmexΠανέξυπνο.
Κάνε σέρβις στο Skoda και κάνε και στην Lexus...Μήπως είναι φθηνότερα από τα σέρβις της Skoda ? H Toyota έχει νορμάλ τιμές.Εξ ΄άλλου το 200h είναι ολόιδιο με Prius και Auris υβριδικό.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
http://www.lexus.gr/car-models/ct/ct-200h/index.tmexΕίπαμε να μη ξεπεράσουμε τα €26.000 όχι να ξεκινήσουμε από εκεί.
Το ίδιο είναι να έχεις ένα γυμνό Lexus για να έχεις απλά Lexus και το ίδιο να έχεις ένα σωστό Lexus; Δεν έχω τη δυνατότητα γι αυτό..Πολλά τα 24000 για το οκτάβια έστω και πετρέλαιο.Αν το αυτόματο δεν είναι δέσμευση στα ίδια λεφτά kia sportage 1,7 crdi(diesel) και έχεις και τα 7 χρόνια εγγύηση.
Δεν θα ήθελα να δώσω αυτό το ποσό για KIA. Δεν τα εκτιμώ τόσο όσο τα αυτοκίνητα του ομίλου VW.
Και επίσης το αυτόματο είναι δέσμευση. Είμαι πολύ ταξιδιάρης για άλλο ένα μηχανικό κιβώτιο.Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Το Octavia έχει αποδειχθεί καλός χιλιομετροφαγος (βλέπε ταξί) οπότε σίγουρα είναι μια τίμια λύση.
Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
-
Αξιοπιστία εξαιρετική και ποιότητα για τα λεφτά επιβεβαιώνω απολύτως, αν και δεν είχα τουρμποντήζελ, αλλά τουρμποβενζίνη Οκτάβια, την παληά (όχι την '5'). Χιλιάδες χιλιόμετρα αυτοκινητοδρόμων, βαλκανικοί σκατόδρομοι και πίστα Σερρών, όπου κατέβαινα να τρέξω με άλλους από δω μέσα, απ' το Βελιγράδι που ήμουν, και γύριζα κύριος χωρίς καν να συμπληρώσω λάδι, έτσι για την πλάκα μου. Πάντα άφηνα βέβαια να κρυώσει, πριν σβήσω, και ποτέ δεν το έσκισα κρύο (ισχύει για κάθε μοτέρ, πόσο μάλλον για τα τουρμπάτα)
Μόνο πρόβλημα σε 4 χρόνια, ένας γρύλλος παραθύρου εντός εγγύησης (ίδιος προμηθευτής με τα Γκολφ, γαρ)
Άποψή μου (για την οποία επανειλημμένως λοιδωρήθηκα από συμπλεγματικούς τύπους) είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει λόγος για Άουντι, πλην ειδικών εκδόσεων (S κάτι, RS κάτι)Για συντήρηση, όλοι οι άρρωστοι με πειραγμένα στους 200++ ίππους (αλλά και εκατοντάδες ταξιτζήδες με ντήζελ) πηγαίναμε σε συγκεκριμένο συνεργείο στην Πειραιώς (Μοσχάτο) με άριστη τεχνογνωσία και λογικές τιμές, μέρος του επίσημου δικτύου (τότε τουλάχιστον, ως το 2009, τώρα δεν ξέρω).
-
200km την ημέρα εγώ θα ήθελα να τα κάνω με υδροπνευματικό c5 κι ας μην εχει dsg. Ετοιμοπαραδοτες με σημαντικά λιγότερα χρήματα. Γενικά αυτό το αμάξι το θεωρώ απο τα πιο τρελά value for money ειτε βενζινη ειτε diesel.
Εντωμεταξύ μ αρέσει και εμφανισιακά για πρώτη φορά το octavia αλλα ο τιμοκαταλογος του θα περίμενα να είναι για passat και vw... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
200km την ημέρα εγώ θα ήθελα να τα κάνω με υδροπνευματικό c5 κι ας μην εχει dsg. Ετοιμοπαραδοτες με σημαντικά λιγότερα χρήματα. Γενικά αυτό το αμάξι το θεωρώ απο τα πιο τρελά value for money ειτε βενζινη ειτε diesel. -
-
Μεγάλα αυτόματα diesel Sedan, εκτός της Octavia, μέχρι 26.000 (άντε 27):
- VW Passat 1.6 TDI 105ps Comfortiline στα 26.550 με απόσυρση. Η Highline δεν νομίζω πως τα αξίζει και πάει και πολύ ψηλά, στα 27.700... Το βρίσκεις και σε ελαφρώς μεταχειρισμένο εδώ: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3816661/
- Citroen C5 1.6 e-HDI 110ps, που πρότεινε και ο Νονός: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3940102/ Για τιμές καλύτερα ρώτα στη Citroen γιατί στο διαδίκτυο δεν τις βρίσκεις άνετα... Αυτή στο Car πάντως καθόλου άσχημη στα 22 χιλιάρικα!
- Peugeot 508 1.6 e-HDI 110ps, ίδιο μοτέρ-σασμάν με C5, μάλλον και ίδιο πάτωμα, χωρίς την υδροπνευματική αλλά με πιο σπορ στήσιμο. Και επιπλέον, ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! Η τιμή του δεν ξέρω ποια είναι ακριβώς, όμως δεν νομίζω να παίζει πάνω από τα 25...
- Volvo S60 (και γιατί όχι, V60) 1.6 D2 115ps, αμάξι όμορφο, μελετημένο, ασφαλές κλπ κλπ. Με τα λεφτά που διαθέτεις φτάνεις αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3765568/, αλλά αν μπορείς ρίξε μια ματιά και σε αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3939223/ !!
Όσο για την Octavia, είδα τις τιμές και με 22.500 μπορείς να πάρεις την 1.6 TDI 105ps στην full έκδοση (Elegance). Άντε και βάζοντας και ένα μεταλλικό, να φτάσεις στα 23... Πώς το έφτασες στα 24 εσύ?
Outsider που θα μπορούσα να προτείνω (από άλλες κατηγορίες όμως) είναι το Peugeot 3008 1.6 e-HDI 110ps Premium Pilotee και η Lancia Delta 1.6 120ps Oro με το κιβώτιο MTA...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
200km την ημέρα εγώ θα ήθελα να τα κάνω με υδροπνευματικό c5 κι ας μην εχει dsg. Ετοιμοπαραδοτες με σημαντικά λιγότερα χρήματα. Γενικά αυτό το αμάξι το θεωρώ απο τα πιο τρελά value for money ειτε βενζινη ειτε diesel.
Εντωμεταξύ μ αρέσει και εμφανισιακά για πρώτη φορά το octavia αλλα ο τιμοκαταλογος του θα περίμενα να είναι για passat και vw...Πολλά είναι ρε συ 111 ναυτικά μίλια για να τα κάνεις με φουρτούνα...
Πλάκα κάνω, δεν ξέρω πως είναι τα καινούρια υδροπνευματικά. Τα παλιά πάντως με ζάλιζαν με τις πλεύσεις τους. -
Και που να δεις πως ειναι τα 111 μιλια πανω σε κουτσουρα! Δεν περναει η ωρα!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εντωμεταξύ μ αρέσει και εμφανισιακά για πρώτη φορά το octavia αλλα ο τιμοκαταλογος του θα περίμενα να είναι για passat και vw...Πολλά είναι ρε συ 111 ναυτικά μίλια για να τα κάνεις με φουρτούνα...
Πλάκα κάνω, δεν ξέρω πως είναι τα καινούρια υδροπνευματικά. Τα παλιά πάντως με ζάλιζαν με τις πλεύσεις τους.Τα παλια εισαι χεστης να τα στριψεις..στα ισα στο λεω πια, μ εχεις ζαλισει..
200 χιλιομετρα εγνατια ή αττικη οδο γιατι προφανως για κατι τετοιο μιλα ο φιλος θες να τα κανεις ατσαλακωτος και οσο πιο ξεκουραστα γινεται για χερια ,μεση κτλπ.. και η octavia μια χαρα ειναι αλλα οχι ρε φιλε 24.000e οταν με 20.000e π.χ. μπορεις να χεις το c5 που παιζει αλλου σε ποιοτητα κυλισης και ανεση.
Skoda Octavia Diesel αντιπρόταση