-
Μικρό για 4μελη οικογένεια το QQ...
Merry Christmas and happy new year!!!Στάλθηκε από το Sony Fola κινητό μου
-
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
http://europe.jdpower.com/ratings/autos/2013-uk-vehicle-ownership-satisfaction-study-(voss)/mpv/Ευχαριστω, πολυ ενδιαφερον!
Λοιπον, στη βρετανικη ερευνα το C-Max και το Touran εχουν βαθμο αξιοπιστιας 4 στα 5 και τα Scenic και 3008 3 στα 5.
-
Ο χρήστης koinhlogikh έγραψε:
http://europe.jdpower.com/ratings/autos/2013-uk-vehicle-ownership-satisfaction-study-(voss)/mpv/
Ευχαριστω, πολυ ενδιαφερον!
Λοιπον, στη βρετανικη ερευνα το C-Max και το Touran εχουν βαθμο αξιοπιστιας 4 στα 5 και τα Scenic και 3008 3 στα 5.
... Στη γερμανικη ερευνα C-Max, Scenic και Roomster παιρνουν 3, ενω το Touran 4. Πρωταθλητης με 5 το Altea!!!
Βρε μηπως να κλεισω τα ματια και να παρω το Altea;ΥΓ. Σορι, γραφω χωρις τονους λογω τεχνικου προβληματος.
-
Touran 2, 3008 3, Scenic 4 και C-Max 5 είδα εγώ
Στο συνολικό βαθμό κοιτούσα εγώ (Gesamtzufriedenheit)...Το Sportage που σου είχα προτείνει πώς σου φαίνεται??
(4αστερο το δείχνει η JD-Power) -
Προσωπικά θεωρώ ότι οι Άγγλοι είναι πιο αντικειμενικοί... Κι αυτό διότι οι Γερμανοί στηρίζουν τα προϊόντα τους πολύ, ενώ συμπαθούν τα Renault περισσότερο από οποιαδήποτε άλλα μη γερμανικά μοντέλα...
-
Touran 2, 3008 3, Scenic 4 και C-Max 5 είδα εγώ
Στο συνολικό βαθμό κοιτούσα εγώ (Gesamtzufriedenheit)...Το Sportage που σου είχα προτείνει πώς σου φαίνεται??
(4αστερο το δείχνει η JD-Power)Ασε την Gesamtzufriedenheit. Αυτη περιλαμβανει και ασχετα πραγματα, οπως την ομορφια. Εμας μας ενδιαφερει η Zuverlassigkeit, mein Lieber! Και μην αμφισβητεις την αντικειμενικοτητα των Γερμανων!! (αστειευομαι...)
Το Sportage μια χαρα. Αλλα 4,44 στο μηκος. Να κανω την υπερβαση;;;
-
Αν δεν παίζει ρόλο κάποιο γκαράζ, γιατί να μην την κάνεις?
Τι 4.40, τι 4.44!!7 χρονάκια εγγύηση, ικανοποιητικός εξοπλισμός, όμορφη σχεδίαση, χώροι, άνεση, είναι και υπερυψωμένο... Και με πολύ καλή τιμή!! Για μένα το καταλληλότερο σε βενζίνη!
-
Αν δεν παίζει ρόλο κάποιο γκαράζ, γιατί να μην την κάνεις?
Τι 4.40, τι 4.44!!7 χρονάκια εγγύηση, ικανοποιητικός εξοπλισμός, όμορφη σχεδίαση, χώροι, άνεση, είναι και υπερυψωμένο... Και με πολύ καλή τιμή!! Για μένα το καταλληλότερο σε βενζίνη!
Κοίτα, το βενζινοκίνητο έχει πολύ κατανάλωση. Το δε ντίζελ ξεπερνάει τα 23 χιλιάρικα. Απορρίπτεται!
-
http://www.adac.de/infotestrat/unfall-s ... X3xLE4HeZ_
adac pannenstatistik 2013
απο το 2009 και το νεο μοντελο το scenic σταθερα στα ++ στην αξιοπιστια
-
Τι να πω, έχω μπερδευτεί με τις διάφορες μετρήσεις αξιοπιστίας. Αλλού βγάζουν τα Kia Ceed και Honda Civic πρώτα, αλλού τελευταία. Αλλού το Touran ψηλά, αλλού χαμηλά. Τελικά μου φαίνεται πρέπει να κάνουμε το σταυρό μας κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου...
-
Τι να πω, έχω μπερδευτεί με τις διάφορες μετρήσεις αξιοπιστίας. Αλλού βγάζουν τα Kia Ceed και Honda Civic πρώτα, αλλού τελευταία. Αλλού το Touran ψηλά, αλλού χαμηλά. Τελικά μου φαίνεται πρέπει να κάνουμε το σταυρό μας κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου...
What if I told you ότι οι στατιστικές αξιοπιστίας είναι για τα μπάζα και το αμάξι είναι έτσι κι αλλιώς λαχείο.
-
............ το απλο ομως δεν εχει τους χωρους που θελω. Μονο 410 λιτρα πορτ-μπαγκαζ...442 έχει , αλλά εσύ θες 450 , αστο δε σου κανει το κασκάι εχει πολύ μικρούς χώρους , 8 λίτρα λιγότερους από αυτούς που θες!!!
Εγώ την πάτησα το πήρα και σε διακοπές που πήγα πρόπερσι πήρα 10 κιλά με αποτέλεσμα να μην χωράω μέσα του και γύρισα με λεωφορείο, ευτυχώς σύντομα τα έχασα τα κιλά και γύρισα ,πήγα και το ξαναπήρα!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
............ το απλο ομως δεν εχει τους χωρους που θελω. Μονο 410 λιτρα πορτ-μπαγκαζ...
442 έχει , αλλά εσύ θες 450 , αστο δε σου κανει το κασκάι εχει πολύ μικρούς χώρους , 8 λίτρα λιγότερους από αυτούς που θες!!!
Εγώ την πάτησα το πήρα και σε διακοπές που πήγα πρόπερσι πήρα 10 κιλά με αποτέλεσμα να μην χωράω μέσα του και γύρισα με λεωφορείο, ευτυχώς σύντομα τα έχασα τα κιλά και γύρισα ,πήγα και το ξαναπήρα!!!!!!!!!!!!!!!!Εϊναι που έχουμε το QQ 'Pixo edition'!!!
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
What if I told you ότι οι στατιστικές αξιοπιστίας είναι για τα μπάζα και το αμάξι είναι έτσι κι αλλιώς λαχείο.
Και το αμαξι ειναι λαχείο, αλλα και οι στατιστικες δεν ειναι για τα μπαζα..
Η αστοχια υλικου μπορει να προκυψει και σε ενα γενικα πολύ αξιοπιστο μοντελο, αλλά οι στατιστικες δειχνουν τη γενικοτερη ταση. -
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Εκεί καταλήγω και γω... Στον samatistas πες το, που επικαλείται 'απτά στοιχεία'...
-
To Qashqai έχει 410 λίτρα πορτ-μπαγκαζ και το +2 έχει 450 λίτρα. Αυτά αναγράφονται στο διεθνές προσπέκτους, γιατί στο ελληνικό περιέργως δεν αναφέρονται. Αναγράφονται επίσης και στον ειδικό τύπο, ο οποίος σε επανειλημμένα συγκριτικά τεστ έχει εκθειάσει το Qashqai για πολλά, έχει εντοπίσει απλά ότι συγκριτικά με κάποια μοντέλα όπως το ASX και το 3008 υστερεί λίγο σε χώρους.
-
Θα κανω την απιθανη προταση που κανω σε αυτες τις περιπτωσεις και κανεις δεν περιμενει.. c5 thp σε τιμη χαρισμα..αυτα που κοιτας ειναι μια κατηγορια κατω και overall χειροτερα αυτοκινητα απο τη c5.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Θα κανω την απιθανη προταση που κανω σε αυτες τις περιπτωσεις και κανεις δεν περιμενει.. c5 thp σε τιμη χαρισμα..αυτα που κοιτας ειναι μια κατηγορια κατω και overall χειροτερα αυτοκινητα απο τη c5.Είσαι κολλημένος
Πάρε C4 Picasso -
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Skoda rapid 1.4dsg?Ακριβως αυτο. Δες στο αντιστοιχο θεμα (Skoda forum) τις εντυπώσεις μου.
-
H C5 είναι πολύ μεγάλη σε μήκος. Η C4 Picasso δεν έχει εισαχθεί ακόμα.
Αγορά ευρύχωρου οικογενειακού