-
Αν το θέλεις όμως να το κυκλοφορήσεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δεν είναι λύση το να στραφείς σε μεταχειρισμένο από επαρχία αν δεν είναι euro 5.
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Χαίρομαι που έχει ανταπρόκριση το νήμα και ευχαριστώ για τις προτάσεις.
Το corsa 1.3 ecoflex έχει και αυτό 3 κίλυνδρο κινητήρα με ότι αυτό σημαίνει και συμφωνώ κι εγώ, ότι ένας αποτρεπτικός λόγος είναι ότι έχω βαρεθεί να το βλέπω όπου και να κοιτάξω..
Το corsa ειναι 4 κυλινδρο... και φοραει ενα απο τα καλυτερα μοτερ πετρελαιου.... οπως και το clio.
Απο εκει και περα γιατι δεν κοιτας και το clio με το 0.9 βενζινης?Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
Ο τοπικός διανομέας μου μίλησε για κάποιο facelift στο οποίο 'κόψανε' και έναν κύλινδρο και πλέον βγαίνου με 3!
Τελικά τι ισχύει με αυτό το θέμα;
-
Ο χρήστης Echokid έγραψε:
Χαίρομαι που έχει ανταπρόκριση το νήμα και ευχαριστώ για τις προτάσεις.
Το corsa 1.3 ecoflex έχει και αυτό 3 κίλυνδρο κινητήρα με ότι αυτό σημαίνει και συμφωνώ κι εγώ, ότι ένας αποτρεπτικός λόγος είναι ότι έχω βαρεθεί να το βλέπω όπου και να κοιτάξω..
Το corsa ειναι 4 κυλινδρο... και φοραει ενα απο τα καλυτερα μοτερ πετρελαιου.... οπως και το clio.
Απο εκει και περα γιατι δεν κοιτας και το clio με το 0.9 βενζινης?Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
Ο τοπικός διανομέας μου μίλησε για κάποιο facelift στο οποίο 'κόψανε' και έναν κύλινδρο και πλέον βγαίνου με 3!
Τελικά τι ισχύει με αυτό το θέμα;
φιλε μου 4κυλινδρο μοτερ φοραει... δεν ισχυει αυτο που λες, μαλλον κατι εχεις μπερδεψει...
φοραει το ιδιο μοτερ με την fiat και ειναι 4κυλινδρο.
αν θες μπες και στο site της οpel να το δεις...μονο ο tdi ειναι 3κυλινδρος.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Στην ελλάδα υπήρχαν ελάχιστα λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας
Ελλάδα δεν είναι μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη
(πέφτεις απ'τα σύννεφα, το ξέρω, αλλά επαρχία πουλήθηκαν και diesel)πριν ειρωνευτείς μάθε πως στο καρ υπάρχουν ελάχιστα ντιζελ από επαρχία.** Τα ντίζελ ηταν στο 5-7% της αγοράς τα προηγούμενα χρόνια.** Και γενικά παίζουν σε τιμές που δεν συμφέρει (σχετικό αυτό οκ)
-
Ο τοπικός διανομέας της Opel προσπαθεί να σου πασάρει το 1000αρι βενζίνης το 3κύλινδρο που διαφημίζαν στην τηλεόραση μέχρι πρότινος. Αλλιώς δεν ξέρει τι του γίνεται...
Για τα μεταχειρισμένα θα σου μιλούσα εγώ χθες αλλά δεν είχα χρόνο να γράψω πολλά και περιορίστηκα στα καινούρια. Με πρόλαβε ο kinq1 και συμφωνώ απόλυτα μαζί του. ΜΑΚΡΙΑ από εισαγόμενα diesel μαντράδων. Θα σου εξηγήσω πώς έχει η κατάσταση και βγάλε τα συμπεράσματά σου.
Αν ρίξεις μια ματιά σε site όπως το mobile.de και το autoscout24.de (που έχει αγγελίες από όλη την Ευρώπη) θα δεις αμάξια 3ετίας-4ετίας με πάμπολλα km και σε καλή κατάσταση για τα χιλιόμετρά τους, σε πιο φθηνή τιμή από αυτά με τα λίγα km στο car.gr. Αν όμως συνυπολογίσεις μεταφορικά, τελωνείο και το κέρδος του μαντρά έρχεσαι μπαμ στην τιμή των μαντράδων στο car. Εν τω μεταξύ τα αυτοκίνητα με λίγα km στο εξωτερικό παίζουν στις ίδιες τιμές με αυτές των μαντράδων στο car.
Οπότε είτε ο μαντράς θα έχει χασούρα για να πουλήσει καλό αμάξι, είτε θα γυρίσει χιλιόμετρα κλπ κλπ ώστε να βγάλει σεβαστό κέρδος, είτε θα το πουλάει με τα πραγματικά του χιλιόμετρα σε fair price με μικρό κέρδος και δεν θα καταφέρει να το δώσει αφού ''ο Έλληνας θέλει μεταχειρισμένο με λίγα km, αλλιώς δεν το αγοράζει.....'Συνεπώς για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο παίρνεις ένα καινούριο μικρό με διαστάσεις κοντά στο Golf (Polo, Clio, Yaris, Rio), ή παίρνεις ένα αυτοκίνητο με ίδια ποιότητα και διαστάσεις με του Golf, με λίγο πιο αδύναμο αλλά αξιοπρεπέστατο μοτεράκι, αλλά χωρίς τη ''σηματάρα'' (μη χέσω) της VW στο καπώ. Και αυτό λέγεται είτε C4 είτε i30 είτε Cee'd.
Στην Ελλάδα προ απαγόρευσης diesel, μόνο τα τζιπ πούλαγαν τρελά σε πετρέλαιο στην επαρχία. Σε μικρά ήταν κάμποσα μοντέλα όπως το Grande Punto και το Yaris που έκαναν ικανοποιητικά νούμερα πωλήσεων σε Diesel, αλλά πούλησαν περισσότερο σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις όπως η Λάρισα, τα Γιάννενα, η Πάτρα και το Ηράκλειο. Οι ιδιοκτήτες τους τα έχουν βολευτεί και δεν τα πουλάνε, εκτός κι αν έχουν ανάγκη, οπότε τα δίνουν σε τιμές ''μαύρο χαβιάρι''...
-
ο diesel θελει ειδικη μεταχειριση να ξερεις, το ειπε και ο kotetsi πριν, ειδκα το χειμωνα πρεπει να δουλεψει λιγο οταν ειναι κρυο για να συκωσει θερμοκρασια, μετα απο ταξιδι δεν κανει να σβησεις αμεσως τη μηχανη, πρεπει να ξερεις οτι το πετρελαιο που βαζεις ειναι καλης ποιοτητας και πολλα αλλα
εγω θα ελεγα να παρεις hyundai diesel
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Στην ελλάδα υπήρχαν ελάχιστα λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας
Ελλάδα δεν είναι μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη
(πέφτεις απ'τα σύννεφα, το ξέρω, αλλά επαρχία πουλήθηκαν και diesel)πριν ειρωνευτείς μάθε πως στο καρ υπάρχουν ελάχιστα ντιζελ από επαρχία.** Τα ντίζελ ηταν στο 5-7% της αγοράς τα προηγούμενα χρόνια.** Και γενικά παίζουν σε τιμές που δεν συμφέρει (σχετικό αυτό οκ)
Θα συνεχίσω να ειρωνεύομαι αν βλέπω τέτοια posts.
α)Επειδή στο car.gr υπάρχουν ελάχιστα diesel , σημαίνει οτι δεν υπάρχουν????!!!!!
β)Επειδή υπήρχαν ελάχιστα , σημαίνει οτι σώνει και καλά είναι απο εξωτερικό?
γ)Φυσικά και είναι σχετικό, Yaris που έχω δει όπως και άλλα diesel έχουν μια χαρά τιμές. -
Για να καταλάβω, όταν ένα αυτοκίνητο είναι εισαγωγής δεν φαίνεται κάπου?? Η άδεια κυκλοφορίας τι λέει?
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Η άδεια κυκλοφορίας τι λέει?Με λένε Βαγγέλη
-
Ο χρήστης Echokid έγραψε:
Καθημερινά προσπαθώ να αποφασίσω ανάμεσα στο τι μου αρέσει πιο πολύ και στη 'γερμανία' με την οποία με βομβαρδίζει ο περίγυρος μου. 'Δεν ξέρεις πότε θα ξαναπάρεις καινούριο αυτοκίνητο, πάρε γερμανικό' και τα λοιπά στερεότυπα..
Αυτα ειναι Μαλακιες με Μ κεφαλαιο και να με συγχωρεις.. αστους να τραγουδανε.. κανει μπαμ οτι θελεις το clio και αντι να πας αυριο να το παρεις κολλας σε τετοια στερεοτυπα επηρεαζομενος ,και δε κατηγορω για αυτο, απο τον περιγυρο. Και το clio ειναι σε συνεργασια με τη nissan π.χ. που ειναι ιαπωνικη. Προσωπικα δε τα κοιταω εγω καθολου αυτα ,αλλα επειδη θα σε καθησυχασει απλα το αναφερω.
Η τελευταία σκέψη μου βλέπω δεν αναφέρθηκε πιο πάνω. Δεν έχει λογική να ικανοποιήσω τις όποιες απαιτήσεις ίσως έχω σε χώρους, ποιότητα, απόδοση κτλ αγοράζοντας ένα μεταχειρισμένο golf 1.6 tdi στα 13.500 πχ; 2 χιλιάρικα κάτω στην αγορά και μου μένει και το παλιό μου αυτοκίνητο για πούλημα στο χιλιάρικο, άρα 3 συνολικά, για ένα golf πετρελαίου τριετίας-τετραετίας.
Θα σου ξαναγραψω οπως και αλλοι οτι με 15,5 βρισκεις ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ αμαξι στη κατηγορια του golf με diesel μοτερ.. και ασε τα εισαγωγης diesel μικρομεσαια....
Συμπερασμα..Μη το ζαλιζεις και πολυ..Γουσταρεις το clio και φαινεται οποτε καλοριζικο! Αλλιως πας για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ φτηνο μικρομεσαιο diesel c4-ceed.
-
Πήρα σήμερα το πρωί μία αρκετά ενδιαφέρουσα προσοφορά για το corsa 1.3 ecoflex στην έκδοση cosmo.
14.400 με μεταλλικό χρώμα και με το κλειδί στο χέρι και δώρο η απόσυρση!
Στο νέο φυλλάδιο που έχω μου λέει ότι στάνταρ στον εξοπλισμό του cosmo υπάρχουν οι 16' ζάντες αλουμηνίου. Ενώ στο site μου βγάζει δτο διαμορφωτή που υπάρχει εκεί, τις 15'άρες. Επίσης είναι δυνατόν στην πιο πλούσια έκδοση του μοντέλου να μην έχει ηλεκτρικά παράθυρα πίσω και τέλος σε όλες τις εκδόσεις ταμπούρα πίσω;
Έχεις κανείς απόψη για όλα αυτά, γιατί με αυτή την τιμή καλώς ή κακώς με κάνει να το σκεφτώ διπλά και τριπλά!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καθημερινά προσπαθώ να αποφασίσω ανάμεσα στο τι μου αρέσει πιο πολύ και στη 'γερμανία' με την οποία με βομβαρδίζει ο περίγυρος μου. 'Δεν ξέρεις πότε θα ξαναπάρεις καινούριο αυτοκίνητο, πάρε γερμανικό' και τα λοιπά στερεότυπα..
Αυτα ειναι Μαλακιες με Μ κεφαλαιο και να με συγχωρεις.. αστους να τραγουδανε.. κανει μπαμ οτι θελεις το clio και αντι να πας αυριο να το παρεις κολλας σε τετοια στερεοτυπα επηρεαζομενος ,και δε κατηγορω για αυτο, απο τον περιγυρο. Και το clio ειναι σε συνεργασια με τη nissan π.χ. που ειναι ιαπωνικη. Προσωπικα δε τα κοιταω εγω καθολου αυτα ,αλλα επειδη θα σε καθησυχασει απλα το αναφερω.
Η τελευταία σκέψη μου βλέπω δεν αναφέρθηκε πιο πάνω. Δεν έχει λογική να ικανοποιήσω τις όποιες απαιτήσεις ίσως έχω σε χώρους, ποιότητα, απόδοση κτλ αγοράζοντας ένα μεταχειρισμένο golf 1.6 tdi στα 13.500 πχ; 2 χιλιάρικα κάτω στην αγορά και μου μένει και το παλιό μου αυτοκίνητο για πούλημα στο χιλιάρικο, άρα 3 συνολικά, για ένα golf πετρελαίου τριετίας-τετραετίας.
Θα σου ξαναγραψω οπως και αλλοι οτι με 15,5 βρισκεις ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ αμαξι στη κατηγορια του golf με diesel μοτερ.. και ασε τα εισαγωγης diesel μικρομεσαια....
Αχ αυτό το clio ..είναι στα γούστα μου ναι και μου αρέσει αρκετά περισσότερο από τα υπόλοιπα της κατηγορίας. Θα γράψω αργότερα για τις εντυπώσεις μου στα υπόλοιπα αναλυτικά.
Συμπερασμα..Μη το ζαλιζεις και πολυ..Γουσταρεις το clio και φαινεται οποτε καλοριζικο! Αλλιως πας για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ φτηνο μικρομεσαιο diesel c4-ceed.
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Με λένε Βαγγέλη
Άρα πόσες πιθανότητες έχει να είναι εισαγωγής?? Μηδαμινές πιστεύω.
Αγορά έως 15.500