-
Οπως τα λες, κι αφου ψαχνοταν ο πατερας σου για κατι μεγαλυτερο, το ιδανικο θα ηταν ενα 2λιτρο μοντεο αλλα ετσι που ειναι η φορολογηση, δεν πας για εκει δυστυχως... Αν τωρα δεν ενδιαφερουν οι επιδοσεις -βασικα παρομοιες με του φοκους θα ειναι- κοιτα για μοντεο 1,6 σαν αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3209899/
Αν παλι θελετε μια αναβαθμιση στις επιδοσεις για πιο ανετο ταξιδι κοιτα για οκταβια 5 με τον 1,8 - 160 (πχ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3775577/ ) Απο κει κ περα εννοειται πως το οποιο βαγκ θα εχει ακριβοτερη συντηρηση, λογω τουρμπο, ιμαντων κλπ. Αν ψαχτεις παντως για ιμιτασιον στα αναλωσιμα τουλαχιστον το κοστος φτιαχνει. Ιμαντες παντως θα τους εκανα μονο σε καλο εξουσιοδοτημενο. Ο κινητηρας αυτος παντως ειναι απο τις πιο αξιοπιστους της σειρας tsi.
-
Η αστερωπη ωραια αλλα θα παει λογικα η συντηρηση ο κουκος για αϊδονι...
Τωρα Θυμιο το mondeo καλο χρυσο αλλα δε λεει το 1.600...Ειναι ποιο αργο ακομα και απο αυτο που ειχαμε...Τα tsi τα φοβαμαι αν και ο πατερας μου κανει ευλαβικη χρηση στο αμαξι αλλα δε ξερεις ποτε δε βγαινει... Μαλλον το mk3 mondeo κανει παραπανω για εμας που ειναι 1800 (ατμοσφαιρικο αλλα ποιο γρηγορο απο το mk4 1.600cc mondeo) και εχει και duratec απανω! Το μονο θεμα που ειχε ακουστει με τον συγκεκριμενο κινητηρα ειναι με κατι flaps στην εισαγωγη που αυτα αν θες τα καταργεις εντελως.
subaru σαν αυτο τι λενε?
-
MAKΡΥΑ απ' τα τουρμπισμένα Σούμπα 1,6 (τα τούρμπιζε εδώ η ελληνική αντ/πεία, με εγγύηση μόνον για Ελλάδα, βεβαίως).
Φίλος έμπειρος και σεβαστικός, ευσεβής λαδάς (μη καύτης) έκαψε παρά ταύτα το μοτέρ. ΜΑΚΡΥΑ.Τα τούρμπο, είναι η αλήθεια, ως μτχ, είναι ζόρικη εξίσωση. Έχουν ολες τις απαιτήσεις σεβασμού και συντήρησης των ατμοσφαιρικών, επηυξημένες.
Γι' αυτό και μόνο (αφού μιλάμε για μτχ) δεν επιμένω για Οκτάβια τουρμπάτη.
Οκτάβια δίλιτρη ατμόσφαιρα κάποιας ηλικίας (με ίσως μειωμένη ληστρική συνεισφορά;;;) -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
μαλλον για Ford Focus mk2 liftback σε κοβω.Ποιό είναι αυτό;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ούτε για αστείο c200 τούτης γενιάς ...Γκολφ τζιτι... Μόλις το οδήγησης θα ξεχάσεις το φυκι στον βυθό της θάλασσας
Δεν θελει ο ανθρωπος να σπαει σασμαν και να βαζει λαδι σε καθε γεμισμα.
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Ούτε για αστείο c200 τούτης γενιάς ...
Γκολφ τζιτι... Μόλις το οδήγησης θα ξεχάσεις το φυκι στον βυθό της θάλασσας
Γιατι με την c θα έχει καλύτερη μοίρα ;
-
Eνταξει βγαλε μου σκαρτα τωρα ολα τα c που εχουνε ξεπερασει κατα πολυ τα 200,000 και αποδιδουν σαν καινουρια με μπονους το οτι δεν ξεφτιζουν τα πλαστικα.
-
Eνταξει βγαλε μου σκαρτα τωρα ολα τα c που εχουνε ξεπερασει κατα πολυ τα 200,000 και αποδιδουν σαν καινουρια με μπονους το οτι δεν ξεφτιζουν τα πλαστικα.
Ελα κανε μας τη χάρη που εγινες και γνωστής των c
-
Καλά και το golf GT έχει βγει σκυλί μαυρο ,not.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
-
Ελα κανε μας τη χάρη που εγινες και γνωστής των c
-
Για αλλη μια φορα βλεπουμε το εργο ''το δικο μου αμαξι γ@μ@ει ολα τα υπολοιπα'' (γιατι ειναι δικο μου)
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Για αλλη μια φορα βλεπουμε το εργο ''το δικο μου αμαξι γ@μ@ει ολα τα υπολοιπα'' (γιατι ειναι δικο μου)Bασικα για καποιο λογο ο φιλτατος κοκινο_τερας εχει το συνδρομο να βγαζει οποιο αμαξι εχω σκαρτο χωρις ταυτοχρονα να λεει το δικο του καλυτερο(οφειλω να του αναγνωρισω αυτο).
Τα υπολοιπα περι της c μπορουμε να τα πουμε στο αντιστοιχο topic. -
Για αλλη μια φορα βλεπουμε το εργο ''το δικο μου αμαξι γ@μ@ει ολα τα υπολοιπα'' (γιατι ειναι δικο μου)
Bασικα για καποιο λογο ο φιλτατος κοκινο_τερας εχει το συνδρομο να βγαζει οποιο αμαξι εχω σκαρτο χωρις ταυτοχρονα να λεει το δικο του καλυτερο(οφειλω να του αναγνωρισω αυτο).
Τα υπολοιπα περι της c μπορουμε να τα πουμε στο αντιστοιχο topic.Το κόκκινο τέρας εχει ζήσει λίγο παραπάνω με μβ και με ψ κλας....
-
Bασικα για καποιο λογο ο φιλτατος κοκινο_τερας εχει το συνδρομο να βγαζει οποιο αμαξι εχω σκαρτο χωρις ταυτοχρονα να λεει το δικο του καλυτερο(οφειλω να του αναγνωρισω αυτο).
Τα υπολοιπα περι της c μπορουμε να τα πουμε στο αντιστοιχο topic.Το κόκκινο τέρας εχει ζήσει λίγο παραπάνω με μβ και με ψ κλας....
Eνταξει λοιπον μου αρκει αυτη απαντηση.
-
Μμμμμααααλιστα....
Μαλλον θα παμε να δουμε αυτη την εβδομαδα το mondeo που ποσταριστηκε εδω στο Αιγιο γιατι φαινεται ωραιο και με τα δερματα του μεσα... Το μονο που με σεταρει πισω ειναι τα χιλιομετρα και οτι φαινεται απο τις φωτο οτι το αμαξι δεν εχει αγαπηθει πολυ (απο τα γρατσουνισμενα τασια κλπ).
-
μκιι φόκους ή δεύτερη γενιά μάζντα 6 θα κοιτούσα
-
Μοντεο για 2 άτομα;
Πάρτε κανά 207 γτ...
-
Τα υπολοιπα περι της c μπορουμε να τα πουμε στο αντιστοιχο topic.Εγώ πάλι δεν κατάλαβα γιατί πρότεινες merc. Για να βρεις μια σχετικά καλή πρέπει να δώσεις πολλά παραπάνω από το υπαρκτό budget συν ότι έχει μια κάπως ακριβούτσικη συντήρηση και κυρίως ανταλλακτικά. Σε αυτά τα λεφτά κοιτάς vfm που σίγουρα είναι το focus και μετά τα mazda.
-
Μοντεο για 2 άτομα;Πάρτε κανά 207 γτ...
Ειπαμε το θελει ενα σχετικα μεγαλο αυτοκινητο!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τα υπολοιπα περι της c μπορουμε να τα πουμε στο αντιστοιχο topic.Εγώ πάλι δεν κατάλαβα γιατί πρότεινες merc. Για να βρεις μια σχετικά καλή πρέπει να δώσεις πολλά παραπάνω από το υπαρκτό budget συν ότι έχει μια κάπως ακριβούτσικη συντήρηση και κυρίως ανταλλακτικά. Σε αυτά τα λεφτά κοιτάς vfm που σίγουρα είναι το focus και μετά τα mazda.
Αν ξαναδεις πιο πανω που δειχνω 2 αυτοκινητα θα καταλαβεις.Και φυσικα δεν προτεινω μερκ του ανθρωπου.
Ψάχνοντας αυτοκινητο.