-
Lewis
Massa μπροστά από Alonso
-
τωρα τι ηταν αυτο απο την φερραρι?
ρε τον λουης αοι κει που σερνοταν μεχρι το q1 τωρα pole
-
Την παλεύουν οι δικοί μας; Αν έκαναν με τα Softs στο Q3 ίδιο χρόνο με το Q2, θα ήταν 4-6. Τώρα που έβαλαν τα Mediums είναι 7-8!!!
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Massa μπροστά από Alonso
-
Ρίσκο για την Ferrari... Αν τους βγει καλώς... Αν όχι.... Θα τα ακούσουν και πάλι...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Την παλεύουν οι δικοί μας; Αν έκαναν με τα Softs στο Q3 ίδιο χρόνο με το Q2, θα ήταν 4-6. Τώρα που έβαλαν τα Mediums είναι 7-8!!!Το κακό είναι ότι εκαναν από δύο γρήγορες προσπάθειες
-
Χαλαρώστε ρε!
Το λάστιχο του αγώνα είναι το prime! Όχι το option!
Όταν οι άλλοι θα μπούνε μέσα στους πρώτους γύρους οι δικοί μας θα είναι εκτός, γλιτώνοντας έτσι στην ουσία το πρώτο στοπ.
Υποπτεύομαι ότι όταν οι άλλοι μπούνε για την prime, οι δικοί μας θα βάλουν option.
Αύριο είναι ο αγώνας, όχι σήμερα...
-
Αντί για 6-7 με sotfs,7-8 με meds.Σιγά,μάλλον καλά έκαναν.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Χαλαρώστε ρε!Το λάστιχο του αγώνα είναι το prime! Όχι το option!
Όταν οι άλλοι θα μπούνε μέσα στους πρώτους γύρους οι δικοί μας θα είναι εκτός, γλιτώνοντας έτσι στην ουσία το πρώτο στοπ.
Υποπτεύομαι ότι όταν οι άλλοι μπούνε για την prime, οι δικοί μας θα βάλουν option.
ναι αυτο σκεφτομουν κι εγω...αλλα οσοι ωρα θα κανουν να φτασουν μπροστα..θα εχουν φθειρει τα λαστιχα τους που ειναι ηδη πατημενα σε 2 γυρους qua...δεν μου βγαινουν μεγαλες διαφορες
-
Ο χρήστης GranTurismoOmologato έγραψε:
Αντί για 6-7 με sotfs,7-8 με meds.Σιγά,μάλλον καλά έκαναν.Ο χρόνος του Μάσσα στο Q2 ήταν καλύτερος από του Κίμι στο Q3 που πήρε την 4η θέση. Οπότε είχαμε pace για 4-5.
Τέσπα θα δούμε αύριο πως θα δουλέψει αυτό που έκαναν... -
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
Χαλαρώστε ρε!
Το λάστιχο του αγώνα είναι το prime! Όχι το option!
ναι αυτο σκεφτομουν κι εγω...αλλα οσοι ωρα θα κανουν να φτασουν μπροστα..θα εχουν φθειρει τα λαστιχα τους που ειναι ηδη πατημενα σε 2 γυρους qua...δεν μου βγαινουν μεγαλες διαφορες
Δεν είναι ταλαιπωρημένα με flying laps όμως και στην αρχή δε θα έχει ανοίξει λογικά το grid.
Αν κάνουν και καλή εκκίνηση, ακόμα καλύτερα.
Σωστή απόφαση και έξυπνη.
-
δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα μαλλον αυριο θα νικησει ο Κιμης....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα μαλλον αυριο θα νικησει ο Κιμης....Δεν το εχουμε καταλαβει, γιατι παιζει και αυτο το **μαλλον **ενδιαμεσα..
-
.... στρατηγική και στα quals .... σορρυ , αλλά τα γερμανικά quals δεν μου άρεσαν (ασχέτως αποτελέσματος )
-
@alo_oficial says it was better for Ferrari to start 7th & 8th on a different strategy rather than 6th & 7th do the same as the rest
-
Ο χρήστης STK έγραψε:
δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει αλλα μαλλον αυριο θα νικησει ο Κιμης....
Δεν το εχουμε καταλαβει, γιατι παιζει και αυτο το **μαλλον **ενδιαμεσα..
θα το καταλαβεις αυριο στο πεσιμο της σημαιας...
Τι καιρο θα εχει εκει ξερουμε;
-
Λογικά ίδιο με σήμερα.
-
http://www.accuweather.com/en/de/nurbur ... 64?hour=33
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Λογικά ίδιο με σήμερα.Tέλεια!
-
Χωρις να εχω στοιχεια, η αισθηση μου ειναι πως δεν θα βγει η στρατηγικη της Ferrari.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
2013 - Grosser Preis Santander Von Deutschland