-
Σταθερότητα δεν έχουμε και έχουμε και άθλια φυσική κατάσταση. Μέτριοι γενικά δεν είμαστε.
-
ηταν ανυπαντρα τοτε τα παιδια και δεν ειχαν κανει κουμπαριες
-
Μήπως τελικά είναι προτιμότερο να μην πάρουμε την wild card για το παγκόσμιο του 2014; Γιατί πολύ φοβάμαι πώς εάν την πάρουμε, ανανέωση γιόκ...
Μήπως είναι καλύτερα η ομάδα να χτισθεί εκ νέου, με σκοπό την πρόκριση στο ευρωπαϊκό του 2015; Λέω τώρα... -
Ότι πει ο Βασιλακό...εκείνος ξέρει.
Πλάκα πλάκα ο Ζοτς μπορεί να μας αναλάβει πλέον...οπότε για πάμε να του βγάλουμε ένα διαρκείας στο Λουτράκι και άλλο ένα απεριορίστων στην Πάρνηθα να έρθει σιγά σιγά...
-
Το περί Ζοτς από πού προκύπτει;
-
Δεν προπονεί πλέον ελληνική ομάδα οπότε θεωρητικά μπορεί να μας αναλάβει.
http://www.sportdog.gr/article/190540/o-v-span-zitaei-kseskartarisma-binteo
Σε ποιους αναφέρεται? Αυτός είναι από τους παλαιότερου και αφήνει τον εαυτό του απέξω (και καλά κάνει δηλαδή) αλλά τι εννοεί? Τον Τρινκιέρι? Το Φώτση?
-
Το θέμα είναι εάν έχει διάθεση η Ομοσπονδία να τα σκάσει χοντρά σε προπονητή. Γιατί η επιλογή Τρινκιέρι έδειξε το αντίθετο (σε σύγκριση με τα άλλα ονόματα που έπαιζαν)...
-
Αν δεν αποσυρθει ο mvp, Ζοτς μην περιμενετε..
-
Θα ναι κομπλεξάρες και οι δυό τους αν υπάρξει έστω και υπόνοια συνεργασίας και κολλήσει η φάση στα μεταξύ τους.
-
Τελικά υπήρξε έλληνας παίκτης που να έκανε καλό τουρνουά;;;
Υ.Γ.: Όσο σκύλος ήταν στην άμυνα ο Φώτσης, άλλο τόσο αδιάφορος ήταν στην επίθεση. Ιδέα μου; -
Μάλλον θα είδες μια φάση που δίνει το σκριν και πρέπει να ξεκινήσει το κόψιμο για το πικ εν ρολ και απλά κολλάει στο ίδιο σημείο στο τρίποντο. Έγινα έξαλλος σ' αυτή τη φάση. Έλλειψη συγκέντρωσης το θέλω να το λέω αυτό και όχι αδιαφορία...
-
Μου έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε να διώχνει συνεχώς την μπάλα από τα χέρια του. Ακόμα και σε φάσεις που είχε δυνατότητα να κινηθεί, προτίμησε να πασάρει... Και γενικά δεν ακολουθούσε... Μετά τα σκριν, τέλος...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν προπονεί πλέον ελληνική ομάδα οπότε θεωρητικά μπορεί να μας αναλάβει.http://www.sportdog.gr/article/190540/o-v-span-zitaei-kseskartarisma-binteo
Σε ποιους αναφέρεται? Αυτός είναι από τους παλαιότερου και αφήνει τον εαυτό του απέξω (και καλά κάνει δηλαδή) αλλά τι εννοεί? Τον Τρινκιέρι? Το Φώτση?
'Χάσαμε ένα μεγάλο μέρος της δύναμης μας στα παιχνίδια με Ιταλία και Φινλανδία. Εμένα.'
-
Πόσο άσχετος.
Τεσπα, αυτή η ομάδα δεν είχε το ταλέντο προηγούμενων και πήρε αυτο που άξιζε.
Οπως είπε κι ο Σπανουλης, χρειάζεται ανανέωση κι έναν προπονητή που να μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαιτερότητες της. -
Ο χρήστης n.k.9 έγραψε:
Μου έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε να διώχνει συνεχώς την μπάλα από τα χέρια του. Ακόμα και σε φάσεις που είχε δυνατότητα να κινηθεί, προτίμησε να πασάρει... Και γενικά δεν ακολουθούσε... Μετά τα σκριν, τέλος...Να κινηθεί να κάνει τι; Να παίξει πλάτη;
Εκτός του ότι η ομάδα στο τέλος έπαιζε με γιουρούσια, ο Φώτσης στην άμυνα εξέθεσε αυτούς που τον θεωρούν τελειωμένο και πρώην παίκτη αλλά στην επίθεση είναι συγκεκριμένα τα πράγματα που μπορεί να κάνει.
-
Kι εγώ πιστέυω ότι ο Ζοτς με τα αποτελέσματα που έχει δείξει σε εθνικές είναι ο ενδεδειγμένος. Οι Λιθουανοί ακόμα θυμούνται τα σφαξίματα στην Αθήνα, ενώ και εντός έδρας στο Βελιγράδι είχε θριαμβεύσει θυμαμαι. Θυμάμαι επίσης ένα φουκαρά Σέρβο που είχε κατέβει στην Αθήνα για τους Ολυμπιακούς μόνο για το μπάσκετ και επιστρέφαμε μαζί με τον γερανό της ΕΛΠΑ και μου έλεγε τη γνώμη του για την προτελευταία θέση που είχαν πάρει. Ειναι όμως κβσνμεν απρουβντ και τον συνιστά και το basketblogtisplakas.org
-
Σωστη η αποψη του greo , τα αδερφια αφηνουν τον m.v.c Μπαρτζωκα να αναλαβει ταυτοχρονα κ την Εθνικη;
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Σωστη η αποψη του greo , τα αδερφια αφηνουν τον m.v.c Μπαρτζωκα να αναλαβει ταυτοχρονα κ την Εθνικη;Αν δεν κάνεις πλάκα, είναι εξαιρετικά αστείο
On a different subject, σιχαίνομαι να προβλέπω σωστά τις καταστροφές...χάθηκε να προβλέψω σωστά στο Joker ή έστω στο Λαϊκό ?
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Kι εγώ πιστέυω ότι ο Ζοτς με τα αποτελέσματα που έχει δείξει σε εθνικές είναι ο ενδεδειγμένος. Οι Λιθουανοί ακόμα θυμούνται τα σφαξίματα στην Αθήνα, ενώ και εντός έδρας στο Βελιγράδι είχε θριαμβεύσει θυμαμαι. Θυμάμαι επίσης ένα φουκαρά Σέρβο που είχε κατέβει στην Αθήνα για τους Ολυμπιακούς μόνο για το μπάσκετ και επιστρέφαμε μαζί με τον γερανό της ΕΛΠΑ και μου έλεγε τη γνώμη του για την προτελευταία θέση που είχαν πάρει. Ειναι όμως κβσνμεν απρουβντ και τον συνιστά και το basketblogtisplakas.orgΕϊ, γαϊδουράκο, πρότεινα Ομπράντοβιτς;
Λάστιχο;
ΥΓ: Όσο για το τι είναι της πλάκας και τι όχι, πέρα από τις αστείες σου προβλέψεις, μιλάς και για πράγματα που δεν ξέρεις γαϊδουράκο.
-
Παραταση η Ιταλία. Είναι προφανές ότι δεν ήθελαν να κερδίσουν το παιχνίδι. Το έγραψε και το διεθνους φήμης blog vlepwbasketapotoradio.com
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)