-
Η Κροατία δεν το θέλει το ματς? εάν μας κερδίσει δε βγαίνει πρώτη και σταυρώνει με την Ουκρανία? ξέρει κανείς στα σίγουρα?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Υπαρχουν Παππας,Γιανκοβιτς,Αντεντοκουμπο,Βουγιουκας,Καλαθης,Μαντζαρης και πιθανως και αλλοι που μου διαφευγουν,καποιοι απο αυτους θα μπορουσαν να μπουν στο roster και να προσφερουν.
Αλλα σε καθε περιπτωση πρεπει να φτιαχτει ΟΜΑΔΑ,οχι η μπαλα στον Σπανουλη και οι υπολοιποι ανοιχτε για να κανει μπασιμο,αυτο δεν ειναι ομαδα αλλα τυχοδιωκτισμος.
Όλοι αυτοί έχουν πολλά ψωμιά να φάνε ακόμα για να γίνουν παίχτες και σίγουρα δεν θα το καταφέρουν με τα 5 ματς που παίζει η εθνική το χρόνο.
Ο Μήτσος γιατί να πάει; Η εθνική έχει ΗΓΕΤΗ.
Θέλει και ξεκούραση ο ηγέτης.
Έχει θολώσει ο ηγέτης απο τα drive όμως και ο μλκ δεν τον έβγαζε να πάρει καμία ανάσα. 45 λάθη έκανε όλα απο κούραση.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πόσο πιο νέα ομάδα να φτιάξουμε? Ποιοί είναι που έχουν μείνει απέξω και μπορούν να κάνουν διαφορά? Ο χοντρός? Ο Παππάς του Νιόνιου (κάτσε να τον δούμε φέτος)? Ο Βουγιούκας που θα μας γράψει στα @@ του και καλά θα κάνει? Ο Βασιλειάδης που παίζει 1 στα 15 παιχνίδια?
Μόνο ο Καλάθης μένει κι αυτός πολύ αμφιβάλλω αν θα ξανασχοληθεί σοβαρά με το θέμα ΕΟ εάν ψιλοστεριώσει στο ΝΒΑ.
Α ρε μλκ Μήτσο...α ρε μλκ Μήτσο...
Υπαρχουν Παππας,Γιανκοβιτς,Αντεντοκουμπο,Βουγιουκας,Καλαθης,Μαντζαρης και πιθανως και αλλοι που μου διαφευγουν,καποιοι απο αυτους θα μπορουσαν να μπουν στο roster και να προσφερουν.
Αλλα σε καθε περιπτωση πρεπει να φτιαχτει ΟΜΑΔΑ,οχι η μπαλα στον Σπανουλη και οι υπολοιποι ανοιχτε για να κανει μπασιμο,αυτο δεν ειναι ομαδα αλλα τυχοδιωκτισμος.
Όσο είναι στην ομάδα ο Σπανούλης, αυτό το μπάσκετ θα βλέπεις.
Έξω ο Datome για να προφυλαχτεί ενόψει της επόμενης φάσης....κλείδωσε το ματς
Το είπε ο ειδικός ρε, θα το χτυπήσει η Ιταλία λυσσασμένα.
Ξέρεις τι, επειδή είμαι Έλληνας και αγαπάω την χώρα μου (και τις ομάδες της) μακάρι το απόγευμα να έχουμε κερδίσει Κροάτες και να χάσουν οι Ισπανοί, μήπως και καταφέρουμε να προ/διακριθούμε...απλώς πραγματικά δεν βλέπω τον τρόπο για να έρθει άσσος το ματς Ιταλία-Ισπανία....
Αν περιμένεις από τους άλλους, 99/100 φορές λαμβάνεις τα @@ σου.
Όλοι αυτοί έχουν πολλά ψωμιά να φάνε ακόμα για να γίνουν παίχτες και σίγουρα δεν θα το καταφέρουν με τα 5 ματς που παίζει η εθνική το χρόνο.
Ο Μήτσος γιατί να πάει; Η εθνική έχει ΗΓΕΤΗ.
Θέλει και ξεκούραση ο ηγέτης.
Έχει θολώσει ο ηγέτης απο τα drive όμως και ο μλκ δεν τον έβγαζε να πάρει καμία ανάσα. 45 λάθη έκανε όλα απο κούραση.
Ποια κούραση ρε;
Δεύτερος σε μέσο όρο σε όλες τις σεζόν της Ευρωλίγκας είναι.
-
Νταξει αυτά που έκανε στο τέλος είναι ξεκάθαρα απο κούραση και θολωμένο μυαλό.
Μετά το χαμένο του Πρίντεζη νομίζω είναι φανερό σε τι κατάσταση είναι η ομάδα...τσάμπα κουράζονται παραπάνω...
-
Γιατί παίζει διαφορετικά σε όλο το τουρνουά (ή και όλη τη χρόνια) ο Πριντεζης;
Ο Μπράμος παίζει στη φυσική του θέση και βλέπουμε τα αποτελέσματα.
Ο Ιάκωβος θα μας πει για όλες τις ομάδες που έχει παίξει ο Ούκιτς εκτός από αυτήν που παίζει τώρα. Πρέπει να παίζει πρόστιμο.
-
Ο Ιάκωβος είναι ΑΕΚτζης. Στα @@ του...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ο Ιάκωβος είναι ΑΕΚτζης. Στα @@ του...Δεν έχουν ομάδα αυτοί, μόνο συμφέροντα.
-
Έλα μωρέ μην είσαι κολληματίας. Ειδικά αυτός που δεν είναι ούτε σε εφημερίδες ούτε σε συνδρομητικά στα παπαρια του. Δεν το λέω για να τον υποστηρίξω αλλά μην κυνηγάμε φαντασματα τώρα.
Κατά τα άλλα Σπανούλης, Κάιμακ και Πρίντεζης έχουν παραδώσει πινακίδες.
-
Ρε παιδιά επειδή δεν το βλέπω, μας παίζουν οι διαιτητές ή μου φαίνεται ? Από ότι ακούω/βλέπω πάντως το έχουμε το ματσάκι, σωστά ?
-
Μια χαρά σφυράνε. Το ματσάκι δεν το έχουμε εκτός κι αν το χάσουν οι άλλοι. Εμείς κάνουμε απλά 1-2 καλές επιθέσεις κάθε 5 λεπτά. Γενικά αδειασμένοι φαίνονται πάλι σήμερα. 3-4 σουτ μετά βίας έχουν φτάσει στεφάνι.
-
20-12 τα fouls και 23-4 οι βολές ?!?!
-
Εδώ έχουν 3πλασια (15-5) λάθη από μας και είμαστε ισοπαλία!
-
Δεν το βλεπω να εχουμε ενδιαφερον να δουμε το ματς Ιταλια-Ισπανια (που ουτως ή αλλως φροντισε ο Ιταλος κόουτς να το κανει αδιάφορο).
-
O cancer+leach+koumbaroi το κόλλησε όταν έπρεπε. Τα χαιρετισματα στον editor του comblexbasketball.org abalosvazelopanhgurtzis.info. Παρακάλα τώρα να χάσουμε για να δικαιωθείς αρχικομπλεξάρα
-
Χαχαχαχαχαχα
Μα πόσο βλάκας;
-
Ενας κυκλος της Εθνικης κλεινει..Θα χαιρετουσα τιμητικα τον mvp , τον κουμπαρο , Φωτση. Καιρος να ερθει νεο αιμα Παπαπετρου, Καλαθης, Κουφος , Αντετοκουμπο κ φυσικα προπονητη τον Ζοτς..Ολα τα αλλα ειναι οπαδικες κοντρες..
Η ομαδα πηγαινε με αυτοματο πιλοτο , ο Μπογκντανοβιτς επαιζε 10' με 4 φαουλ -
και καινουριος κοουτς ---> Αργυρης
-
Πράγματι έκλεισε ο κύκλος της ομάδας. Πλέον θα πρέπει να γίνουν αλλαγές αλλά δυστυχώς δεν έχουμε έτοιμους παίχτες οπότε για τις επόμενες 2-3 διοργανώσεις θα πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα της μετριότητας. Και απ' ότι φαίνεται θέλουμε και προπονητή.
-
μετριοτητα εχουμε ηδη, δεν χρειαζεται προσαρμογη
-
Παλιές καλές εποχές
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)