-
ε το χοντρούλη...τα γάμησε όλα...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μάγκες you fucked it and it died!- 0.50 βήματα Λάσμε (καλάθι + φάουλ)
- 1.10 (πολύ πιθανό, ο μλκ ο τραγουδιστής πετάει στέρνο τελευταία στιγμή από φόβο αλλιώς είναι ακίνητος) επιθετικό Γκιστ (καλάθι +φάουλ)
- 1.36 το λες και φλόπινγκ του Μαυροκέφαλου
- 5.20 πολύ δύσκολη φάση αλλά όσες φορές και να το είδα η μπαλα νομίζω βγαίνει απ' το αριστερό χέρι του Κάρυ
- την τελευταία φάση του Μήτσου δεν την εξετάζω, είναι φάουλ αλλιώς βήματα, διαλέγετε και παίρνετε
Αυτά έτσι πρόχειρα πρόχειρα επειδή τα κοιτάγαμε χθες μαζί με 2 φίλους γαύρους. Βέβαια υπήρχαν και από την άλλη αντίστοιχες φάσεις αλλά νομίζω ότι τόσο καθοριστικές.
Αφού το συνεχίζεις -και μάλιστα λες και χοντράδα του στυλ 'όχι και τόσο καθοριστικές'- ξαναλέω αυτό που έχω πει τόσες φορές: από τις ΕΞΩΦΘΑΛΜΕΣ φάσεις, αυτές δηλαδή που λες 'δεν μπορεί να μην το είδε', ο γαύρος ευνοήθηκε 4 φορές (φάουλ Πριντεζη, βήματα Lasme, και δύο out που δεν ήταν ούτε καν κοντά στη γραμμή, και ο ΠΑΟ μία (καλάθι Περπερογλου). Το foul στον Maciulis δίνεται ανετότατα -αφού ήταν βάσει κανονισμού- ενώ η τελευταία φάση είναι ΥΠΕΡ του γαύρου (αφού δεν δίνεται το αντιαθλητικό, πάλι βάσει ορισμού). Άρα έχουμε από δύο πόντους λανθασμένα σε κάθε ομάδα, και δύο αλλαγές κατοχής πάλι λανθασμένα.
Από αυτά που δίνεις, ο Lasme κάνει jump stop έχοντας πάρει τη μπάλα στον αέρα. Ο κανονισμός αναφέρει ότι σε αυτή τη περίπτωση ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει ως pivot (σταθερό) οποιοδήποτε πόδι, άρα δεν είναι βήματα (και ορθώς δόθηκε goal-foul). O Petway για να πάρει επιθετικό πρέπει να έχει καταλάβει το χώρο (πες ότι το έχει κάνει) και να μην κινηθεί, προεκτείνει το σώμα του κατ'οποιονδήποτε τρόπο (δεν το τηρεί) και να έχει σταθερή θέση (δεν έχει, αφού κάνει μικρό άλμα).
Τη φάση του Μαυροκεφαλίδη (πες ότι είναι ψιλοflopping) και του Curry στη δίνω, δεν έχει και τόσο σημασία.Το ότι συγκρίνουμε τα 'βήματα' (που δεν έκανε) ο Lasme με τα 5 βήματα που έκανε ο Σόφο στο επόμενο βίντεο είναι αστείο, ευτυχώς γελάσαμε και σήμερα...
Πρέπει να αντιληφθείτε ότι μερικοί από εμάς έχουμε παίξει μπάσκετ ερασιτεχνικά/ημι/επαγγελματικά και έχουμε διαβάσει το βιβλίο των κανονισμών, και μπορούμε να κρίνουμε κάθε φάση όπως πραγματικά γίνεται και όχι όπως θα θέλαμε.
-
Ε καλά τώρα κι εσύ ρε Άσε. Έβαλες τα πράσινα γυαλιά και άρχισες τον πρόλογο. Και μάλιστα τα λες σε μένα που είμαι κάτι παραπάνω από φιλοβάζελος στο μπάσκετ. Όποιος έχει μάτια και ξέρει τα στοιχειώδη βλέπει. Εγώ έβαλα έτσι για το χαβαλέ 3-4 φάσεις από βίντεο ανεβασμένο από τον ίδιο το βάζελο. Όποιος θέλει να κάνει τη δουλειά του Bean και του Μανωλόπουλου ας κάτσει να δει το ματς που το ανέβασε ο Σόπιστ, να το πάει φάση-φαση να κάνει τους υπολογισμούς του για το ποιανού οι φάσεις είναι πιο καθοριστικές.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ε καλά τώρα κι εσύ ρε Άσε. Έβαλες τα πράσινα γυαλιά και άρχισες τον πρόλογο. Και μάλιστα τα λες σε μένα που είμαι κάτι παραπάνω από φιλοβάζελος στο μπάσκετ. Όποιος έχει μάτια και ξέρει τα στοιχειώδη βλέπει. Εγώ έβαλα έτσι για το χαβαλέ 3-4 φάσεις από βίντεο ανεβασμένο από τον ίδιο το βάζελο. Όποιος θέλει να κάνει τη δουλειά του Bean και του Μανωλόπουλου ας κάτσει να δει το ματς που το ανέβασε ο Σόπιστ, να το πάει φάση-φαση να κάνει τους υπολογισμούς του για το ποιανού οι φάσεις είναι πιο καθοριστικές.Και βασικά γι'αυτό παραξενεύτηκα... ...επειδή το γράφεις εσύ...τεςπα, εγώ εξαρχής αναφέρθηκα στις καθαρές φάσεις, που φάνηκαν και μέσα στο γήπεδο, και μάλιστα για τις 5 που λέω που το 'παραδέχθηκαν' επιτόπου οι σχολιαστές (δηλαδή ο Ιωάννου για τις φάσεις του ΠΑΟ, το καλάθι του Περπε δεν θέλει σχολιασμό νομίζω). Δηλαδή φάσεις που λες 'δεν μπορεί', και που βλέποντάς τις από το πρώτο replay ακόμα και ο Ιωάννου είπε 'λάθος των διαιτητών'
Δεν ήθελα να μπλέξω στο φάση-φάση, γιατί ακριβώς αυτό είναι το ανούσιο και το χαζό, δηλαδή να μετρήσουμε πόσες φορές 'αδικήθηκα' εγώ και πόσες φορές ο άλλος. Και μάλιστα σε φάσεις που με 2-3 replays και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη, πόσο μάλλον ο διαιτητής που πρέπει να αποφασίσει σε msec. Έχοντας κάνει το διαιτητή σε εσωτερικά διπλά σε προπονήσεις αλλά και -ανεπισήμως- σε φιλικά στην Κόρινθο, πάντα δίνω the benefit of the doubt στους διαιτητές, γιατί απλά ξέρω πόσο δύσκολο είναι να πάρεις ΠΑΝΤΑ τη σωστή απόφαση κρίνοντας σε msec...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
τα βηματα του Λασμε ξεπερνανε και αυτοΥΓ Σατανικη συμπτωση ο uploader του βιντεο. Αντικειμενικοτητα
-
αύριο είναι ο τελευταίος τελικός;
-
Αυριο ναι την ιδια ωρα, 19.45
-
Ναι 8 παρά τέταρτο.
-
Ναι ενα τεταρτο μετα τις 7μιση.
-
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ναι ενα τεταρτο μετα τις 7μιση.Δε σου φτάνουν τα ανέκδοτα;
-
-
Αυριο στεφεται και παλι ο ΠΑΟ
Εκτος εαν ο Σπανουλης αποφασισει στο παρα πεντε να θυμηθει γιατι του δινουν 2.5 μυρια το χρονο αντι για 2.5 ευρω -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αυριο στεφεται και παλι ο ΠΑΟ
Εκτος εαν ο Σπανουλης αποφασισει στο παρα πεντε να θυμηθει γιατι του δινουν 2.5 μυρια το χρονο αντι για 2.5 ευρωΔεν νομίζω ότι είναι θέμα Σπανούλη (μόνο). Ο Σπανούλης πρέπει να δει τι κάνει ο ΔΔ όταν κολλάει αυτός για να μην κολλήσει και η ομάδα: ψάχνει να βρει τη σωστή πάσα, ή αφήνει την επίθεση και σκίζεται στην άμυνα. Πιστεύω ότι ο γαύρος σαν ομάδα έχει ψηλότερο -επιθετικό- ταβάνι από τον ΠΑΟ, αλλά ταυτόχρονα έχει και χαμηλότερη -αμυντική- προσήλωση και συνολική λειτουργία (ελέω RG). Είναι περίπου όπως στο ΠΑΟ-Real: αν επιβάλει το ρυθμό του ο ΠΑΟ δύσκολο το δεύτερο break. Αλλιώς αν πάει στο ρυθμό του ΟΣΦΠ, δύσκολα θα ακολουθήσει ο ΠΑΟ (εκτός και αν ξυπνήσουν τίποτα Μπράμοι και Curryδες και αποφασίσουν ότι θέλουν να παίξουν και αυτοί με τα άλλα παιδάκια....)
-
Ο Σπανουλης σε καμια περιπτωση δεν εχει την πασα του ΔΔ,αμυνα μπορει να παιξει παντως.
Περα απο τον Σπανουλη τεραστια απογοητευση ειναι και ο Σλουκας,ισως και χειροτερη.
Συχνα αυτα τα μας κρινονται απο τους Μπραμηδες και τους Μαντζαρηδες,αν εκμεταλλευτουν τους χωρους που συνηθως τους αφηνουν οι αντιπαλοι ως αναγκαιο κακο,μπορουν να κανουν την ζημια. -
Έγιναν λάθος σφυρίγματα εκατέρωθεν... Δεν επηρεάστηκε το αποτέλεσμα ούτε αδικήθηκε κάποια ομάδα.
Το μπάσκετ αδικήθηκε γιατι η διαιτησία ήταν κατώτερη των περιστάσεων... -
Το μπασκετ ειναι γενικοτερα ο μεγαλος χαμενος των τελικων
Με το Ρεαλ-ΟΣΦΠ χαρηκαμε λιγο μπασκετ και ας χασαμε
Εδω οποιος και να κερδισει,μονο η καφριλα θα μεινει -
-
Προσπαθησα για εισιτηριο αλλα ματαια...μονο των 30 ευρω εχουν μεινει κ δεν τα διαθετω.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
τα βηματα του Λασμε ξεπερνανε και αυτοΥΓ Σατανικη συμπτωση ο uploader του βιντεο. Αντικειμενικοτητα
Χαίρομαι που με γουστάρεις τόσο πολύ που ψάχνεις βιντεάκια που έστελνα σε γαύρους για πλάκα πριν 5 χρόνια.
Αν θες, θα σου στείλω και γυμνή σέλφι να παίζεις τα βράδια.
Stephan, μην γίνεσαι ΓΚ, υπάρχουν κανονισμοί στο μπάσκετ, δεν αλλάζουν για να υποστηρίξουν τη χαζομάρα που είπες εξαρχής. Μπορείς να την πάρεις πίσω.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)