-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Καλα συγνωμη κιολας , διαβαζεις Γαυρο;Με τι ήθελες να απαντήσει στο δημοσίευμα της πράσινης; Με άρθρο από τη Herald Tribune?
-
Αλλη απο εκει... Προτιμω να δωσω το ευρω σε εναν στα φαναρια παρα να αγορασω οπαδικη εφημεριδα..
Υ.Γ
Νομιζω ακριβυναν κιολας , 1.40 ? -
Κωλοσήμα στην παραλία!
-
-
Αλλο να διαβάζεις τα πρωτοσέλιδα κι άλλο να κάθεσαι να ξεκοκκαλίζεις τις φυλλάδες.
-
Η Φενέρ ήθελε τον εδώ και χρόνια καταξιωμένο Μπαρτζώκαρο, αλλά έφαγε χυλόπιτα γιατί αυτός έμεινε στην θρυλάρα λόγω του πύρινου λαού του. Μετά η Φενέρ αναγκάστηκε να στραφεί στον ξεχασμένο και τυχαίο εν τέλει Ομπράντοβιτς.
-
Το παραπάνω άρθρο είναι πολύ πειστικό για το target group στο οποίο απευθύνεται.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
-
Εντυπωσιακά κακή άμυνα η Εθνική και εμφανέστατη η έλλειψη playmaker κλάσης. Άρε Μήτσο...
-
Θα δουμε την Εθνικη σε κανα φιλικο ματς στην TV;
νομιζω μεχρι τωρα ουτε καν σε κατι καμενιές τυπου connex δεν εβγαινε.
Τα αποτελεσματα δεν ειναι καθολου καλα,αλλα αυτο απο μονο του δεν λεει κατι στα φιλικα. -
Αν κ νικήσαμε χαλαρά, αυτή η Εθνική θέλει παρα πολυ δουλειά ακόμη. Τραγική κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση, ενώ στην άμυνα τα drive ήταν βούτυρο στο ψωμί για τον αντίπαλο.
-
Για τους γνώστες του αθλήματος (και δη τους επαγγελματίες παίκτες-φίλους μου): η Molten GG7 αντέχει για ευκαιριακό παιχνίδι σε εξωτερικό γήπεδο, ή θα πρέπει να πάρω την GE7 ? Η Molten δίνει τις GL και GG μόνο για indoor, και τις GM και GE για indoor/outdoor...
Κυρίως τη θέλω για indoor παιχνίδι, αλλά μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να μπηστήξει και σε εξωτερικό γήπεδο...ο προμηθευτής μου είπε ότι θα χαλάσει πολύ γρήγορα σε εξωτερικό γήπεδο...μήπως να πάρω και μια GE7 έτσι και αλλιώς ?
-
Υπαρχουν μπαλες που δηλωνονται ως outdoor και παρολα αυτα δεν αντεχουν πολυ,φαντασου να παρεις μια ντεμί.
Εγω εχω μια spalding (που βασικα μου πιανει τον χωρο γιατι δεν παιζω),και με ευχαριστησε σαν αντοχη και τιμή.
Εναλλακτικα παρε 2 μπαλες,μία για καθε περισταση,δεν χρειαζεται να ειναι μπαλες των 100 ευρω. -
Κοίτα, είναι κρίμα να χαραμίσεις μια καλή μπάλα σε ανοιχτό γήπεδο.
Η μπάλα της περυσινής Euroleague (δεν θυμάμαι τύπο, αυτή η πορτοκαλί - καφέ), καταστράφηκε πολύ γρήγορα (10 - 12 παιχνίδια) σε ανοιχτό. Όταν λέω καταστράφηκε, εννοώ ότι άρχισε να ξεκολλάει το δέρμα στις ενώσεις, από τα πρώτα 5-6 παιχνίδια και έπρεπε να το κολλάω με κόλλα στιγμής (σπαστική δουλειά, με λίγη κόλλα στην μύτη της καρφίτσας για να μην τρέξει κ.λπ.). Το γήπεδο όμως ήταν από τα χειρότερα που μπορούν να σου τύχουν, με άσφαλτο (η οποία κατέστρεφε και τα παπούτσια έτσι κι αλλιώς ).Γενικά, αποφεύγω να παίζω με 'καλές' μπάλες σε ανοιχτά γήπεδα, ακόμα και σε γήπεδα με καλό τάπητα, γιατί μετά από λίγο μαζεύουν σκόνη στους πόρους του δέρματος και χάνουν το grip. Πάρε και μια εξωτερικού χώρου για να κάνεις την δουλειά σου. Πιο φθηνά θα σου έρθει από το να καταστρέψεις γρήγορα μια καλά μπάλα.
-
Η περσινή official ήταν η GL. Η GG είναι composite leather, και είναι π.χ. η official των Β λιγκών σε UK, Γερμανία, Γαλλία κλπ. Την GG την έχω ήδη αγοράσει, σήμερα μου έρχεται, με 45€ τελική (αντί 100€ εδώ) από Μαλαισία. Άρα αυτή τη κρατάω για το κλειστό, και παίρνω μια GE για τα -όποια- λίγα παιχνίδια σε ανοιχτό...εντάξει, έχω κουπονάκι από Shell για Intersport, ας το δώσω για τη μπαλίτσα...
-
Έχοντας δοκιμάσει σχεδόν όλες τις μάρκες και διάφορα μοντέλα, η καλύτερη outdoor μπάλα έχει υπάρξει η ασημένια NBA Spalding.
-
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Η μπάλα της περυσινής Euroleague (δεν θυμάμαι τύπο, αυτή η πορτοκαλί - καφέ), καταστράφηκε πολύ γρήγορα (10 - 12 παιχνίδια) σε ανοιχτό. Όταν λέω καταστράφηκε, εννοώ ότι άρχισε να ξεκολλάει το δέρμα στις ενώσεις, από τα πρώτα 5-6 παιχνίδια και έπρεπε να το κολλάω με κόλλα στιγμής (σπαστική δουλειά, με λίγη κόλλα στην μύτη της καρφίτσας για να μην τρέξει κ.λπ.). Το γήπεδο όμως ήταν από τα χειρότερα που μπορούν να σου τύχουν, με άσφαλτο (η οποία κατέστρεφε και τα παπούτσια έτσι κι αλλιώς ).Γενικά, αποφεύγω να παίζω με 'καλές' μπάλες σε ανοιχτά γήπεδα, ακόμα και σε γήπεδα με καλό τάπητα, γιατί μετά από λίγο μαζεύουν σκόνη στους πόρους του δέρματος και χάνουν το grip. Πάρε και μια εξωτερικού χώρου για να κάνεις την δουλειά σου. Πιο φθηνά θα σου έρθει από το να καταστρέψεις γρήγορα μια καλά μπάλα.
Η Nike της Euroleague κράτησε καλά με εξαίρεση τη βαλβίδα. Θέλει φούσκωμα βέβαια κάθε φορά αλλά πρέπει να έχει βγάλει πάνω από 100 παιχνίδια.
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Η Nike της Euroleague κράτησε καλά με εξαίρεση τη βαλβίδα. Θέλει φούσκωμα βέβαια κάθε φορά αλλά πρέπει να έχει βγάλει πάνω από 100 παιχνίδια.
-
Nτουντούκα η Τουρκιά από τον Ράικονεν, ντουντούκα και η Βοσνία μαζί με την Ερζεγοβίνη που κλαίγαμε από χαρά όταν την κερδίσαμε.
-
Οι μπουκις δινουν 20 ποντους στην Σουηδια,κομματακι πολυ ειναι για ματς πρεμιερας.
-
Αν έπαιζα στοίχημα θα το χτυπούσα. Πολύ δυσκοίλια ομάδα είμαστε για να έχουμε αβαντζο 20.
-
Βιασμος στο 4ο δεκαλεπτο
-
Ρωσια-Ιταλια στις 22.00.Το απολυτο 1Χ2,οι Ιταλοι παντως παιζουν πολυ ομαδικα και οτι καταφερουν.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013-14)