-
Επεμενε να μην αλλαξει λαστιχα Μπιλ και το εδωΚε...
Ευτυχως που δε του ζητησαν να το πλυνει και πριν το δωσει..ακου να μην εχει βουλιαγματα...Ανακυκλωτες, πιο λερες πεθαινουν...
-
ναι ρε φιλαρακο πουλανε φανοποιεια γιαυτο δινουν 500αρες διαφορετικα 300 και πολλα ειναι.
-
Ανάλογα τον ανακυκλωτή.... Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει ανταλακτικατζήδες , πρίν απλά τα έκαναν σκραπ με λιγότερο κόπο (και λιγότερα λεφτά βεββαίως βεββαίως.... ).
-
Ναι μυριστηκανε τωρα οτι δε θ αλλαξουμε αμαξι ποτε ετσι οπως ειναι η κατασταση και θα εχει ζητηση το μεταχειρισμενο ανταλλακτικο και ζητανε 30e ζευγαρι προσκεφαλα citroen xantia...
Λερες, λερες ,λερες....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ναι μυριστηκανε τωρα οτι δε θ αλλαξουμε αμαξι ποτε ετσι οπως ειναι η κατασταση και θα εχει ζητηση το μεταχειρισμενο ανταλλακτικο και ζητανε 30e ζευγαρι προσκεφαλα citroen xantia...Λερες, λερες ,λερες....
Οπου σε πιάσουν είναι!!!
-
Ειναι τουλαχιστον σκανδαλωδες να με υποχρεωνει καποιος να χαρισω-παραδωσω-'χαρισω' την περιουσια μου και να την εκμεταλλευεται κι απο πανω!
-
προσέχουν το περιβάλλον!!! Πρόσφατο δικό μου παράδειγμα.Γνωστός ανακυκλωτής και σωτήρας του περιβάλοντος(να τα λέμε αυτά έτσι) της Πελλοπονήσου,έχει πάρει ενα γκολφ 3, 2λιτρο 8βάλβιδο,γνήσιο με abs, ηλιοροφή και σαλόνι gti edition,με λίγο σκισμένο κάθισμα οδηγού και σπασμένη την εξωτερική βάση του καθίσματος,κλασσικό πρόβλημα για γκολφ.Το αμάξωμα εξωτερικά σε ψιλο μέτρια κατάσταση απο χτυπήματα και χωρίς ζάντες και a/c.To αγόρασε λοιπόν 400 ευρώ,απο το τελωνείο,το ήξερα πριν πάω εκεί και του ζήτησα να το αγοράσω ολόκληρο,απάντηση 1100 οπως είναι και 1000 χωρίς μοτερ-σασμαν...
-
Ο παπαρας ο Ιγηπασης ειναι αυτος ,στανταρ...
-
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
:ninja:Ελα ρε!!!Ολοι το ίδιο παράδειγμα έχουμε;
-
τυχαίο?? δεν νομίζω!!!
-
Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις ποια ειναι η διαδικασια για να αποσυρω οχημα που ηταν αγορασμενο απο ΟΔΔΥ.
Ενω το αυτοκινητο ειναι μοντελο του 1997-98, η αδεια κυκλοφοριας που εχω ειναι του 2003. Εχει κανεις εμπειρια απο αναλογη περιπτωση και τι πρεπει να κανω?
Απο Δευτερα θα παω στη Διευθυνση Μεταφορων μηπως μπορουν να μου βγαλουν βεβαιωση οτι κυκλοοφορησε προ του 2000, αλλα αμφιβαλλω αν θα βγαλω ευκολα ακρη. -
Τελικά σήμερα που πήγα στο Μεταφορών βρήκα 'σχετικά' γρήγορα άκρη. Η διαδικασία ήταν πιο απλή από όσο φανταζόμουν
Βοήθησε βέβαια το γεγονός ότι είχα κρατήσει τα πάντα από χαρτιά από το 2003 που το είχαμε πάρει από ΟΔΔΥ και ξεμπέρδεψα την ίδια μέρα. -
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Κατέθεσα πινακίδες το 2007 (φθηνό και παλιό αυτοκίνητο), μετά από λίγους μήνες το πήρε ο δήμος και δεν με ένοιαξε και καθόλου.
Δεν μου στοιχίζει τίποτα, αλλά θέλω να το διαγράψω οριστικά από το όνομά μου.Σκέφτηκα τις εξής δύο δυνατότητες (χωρίς να ξέρω):
α) Δήλωση στην Αστυνομία για απώλεια.
β) Να πάω στον δήμο μου να βρώ άκρη.
Τι να κάνω;
ΥΓ Φοβούμενος τότε τυχόν πρόστιμο, είχα αφαιρέσει και την πινακιδούλα με τον αριθμό πλαισίου.
Σας ευχαριστώ!
-
Γνωρίζει κανείς αν το μέτρο της απόσυρσης θα παραταθεί έως το τέλος του 2015?
Νομίζω ότι αυτό που ισχύει σήμερα είναι ότι:
- Η απόσυρση του παλαιού αυτοκινήτου πρέπει να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2014 (έκδοση πιστοποιητικού)
- Ο εκτελωνισμός και η ταξινόμηση του νέου αυτοκινήτου πρέπει να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2015 για να προκύψει έκπτωση – χρησιμοποιώντας το πιστοποιητικό που θα έχει ήδη εκδοθεί εντός του 2014-10-07
Παρακαλώ διορθώστε με σε περίπτωση που κάνω λάθος
-
Αν δε δοθεί παράταση του μέτρου, ο εκτελωνισμός θα πρέπει να γίνει εντός του 2014 απ'όσο ξέρω. Όχι του 2015.
Κατά τ'άλλα σωστά.Με λίγα λόγια αν είναι να πάρεις καινούριο, με παραγγελία το ρισκάρεις (αν θα προλάβει ή αν θα συνεχιστεί το μέτρο). Με ετοιμοπαράδοτο είσαι ΟΚ.
Από εκεί και πέρα, κάθε χρόνο λένε πάρε τώρα γιατί δεν ξέρουμε αν θα πάρει παράταση, και κάθε χρόνο παίρνει. Βγάλε τα συμπεράσματά σου.
-
Απόσυρση αυτοκινήτων: παράταση έως 31 Δεκεμβρίου 2015
Την εκκρεμούσα εγκύκλιο για την παράταση της απόσυρσης αυτοκινήτων εξέδωσε η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο που υπέγραψε η κα Σαββαΐδου παρατείνεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015 το δικαίωμα παραλαβής νέου αυτοκινήτου σε αντικατάσταση παλαιού που αποσύρεται, αλλά και η απόσυρση για καταστροφή επιβατηγών ιδιωτικής χρήσης και φορτηγών ιδιωτικής χρήσης αυτοκινήτων των οποίων οι άδειες κυκλοφορίας έχουν εκδοθεί έως τις 31 Δεκεμβρίου 2001.
Η εγκύκλιος σημειώνει πως προϋπόθεση είναι να έχουν καταβληθεί τα τέλη κυκλοφορίας του έτους εντός του οποίου γίνεται η διαγραφή και τα τυχόν οφειλόμενα προηγουμένων ετών, αντίστοιχα.
Στην εγκύκλιο αναφέρεται πως τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα πρέπει να αποσυρθούν από την κυκλοφορία μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου 2015.
Επιπλέον, ξεκαθαρίζεται πως τα όσα έχουν διευκρινισθεί με τις εγκυκλίους της ΓΓΔΕ αναφορικά με την καταβολή των τελών κυκλοφορίας των αποσυρόμενων οχημάτων (να έχουν καταβληθεί για το έτος της απόσυρσης καθώς και οι τυχόν οφειλές προηγούμενων ετών, διαδικασία οριστικής διαγραφής, χορήγηση βεβαίωσης κ.τ.λ) εξακολουθούν αναλογικά να ισχύουν και μετά την προαναφερόμενη παράταση των διατάξεων περί της απόσυρσης των αυτοκινήτων οχημάτων. -
-
Μπορεί,ίσως,μάλλον ναι.
-
Trollάρεις;
ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΙΧ-ΑΠΟΡΙΕΣ-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ